Friss hozzászólások

 • Válasz: 5 gyors és ütős tipp a kapcsolatod felrázásához   3 hónap 1 hét óta

  kérdezz rá nála, ha jó párod lenne, akkor erről is lehet beszélni.
  Nekem van olyan barátnőm, akiknél eleinte nem működött egyáltalán. Ma már tökéletes, gyerekeik születtek.

 • Válasz: 5 gyors és ütős tipp a kapcsolatod felrázásához   3 hónap 1 hét óta

  Kedves Ibolya, semmikeppen sem a te hibad. A pasinak van valami problemaja. Ez lehet lelki, vagy testi baj. En is voltam hasonlo helyzetben, de en nem hibaztattam magam. Viszont nagyon nehez rola beszelni. Egy puskaporos hordo. Bocsi, hogy kerdezem, de nem probaltatok az oralis szexet. Mar ugyertem, hogy neked okozzon gyonyort. Ezt esetleg meg lehet probalni.

 • Válasz: Így dönti romba az alacsony önbizalom a kapcsolataid   3 hónap 2 hét óta

  Kedves Bogi, nekem a Theta Healing segít sokat, de bármely más energiagyógyászati módszer jó lehet. Mert sokszor a probléma gyökere nem is ebben az életünkben keresendő.

 • Válasz: Celeb lettem!!   3 hónap 3 hét óta

  Van egy numerologus Müller Péter is.

 • Válasz: 5 gyors és ütős tipp a kapcsolatod felrázásához   4 hónap 4 nap óta

  Párommal immár 3 hónapja tart a kapcsolatunk , viszont ez idő alatt szex csak 2 szer volt . Simogatás , összebujás az igen minden másnap . De kérdezem én , ha nem áll a dákó akár ? 49 éves aranyos , kedves , puszil , becéz , bujik , de valahogy nem működik a dolog . Eddig még ilyennel nem találkoztam . Én csinálok rosszul valamit ?

 • Válasz: Így dönti romba az alacsony önbizalom a kapcsolataid   5 hónap 1 hét óta

  Sziasztok!:)
  Arra keresem a választ, hogy hogyan lehet elérni azt, hogy fontos legyél önmagad számára?
  Nálam ez már régi probléma. És emiatt nagyon nehezemre esik tenni magamért bármit is.
  Ha tudnátok valamit tanácsolni, nagyon hálás lennék! Mert már nagyon szeretnék változtatni, és kijönni ebből az állapotból!
  Üdv, Bogi

 • Válasz: Miért keres a pasi kifogásokat?   6 hónap 2 hét óta

  Egy ilyen szorim nekem is volt, ugyanez az óriás szerelem aztán én elküldtem bele akart halni kb 3hetig aztán beszervezte az ex barátnőjét oda dolgozni ahol ő van, persze egy személyzeti lakásba kerültek közös fürdő konyha. Mindeközbe hozzám ugyanúgy járkált heti rendszerességel naponta többször beszéltünk, akárhányszor momdtam neki hohy én ezt így nem Csinálom ne keressen, pár napig bírta és aztán mindig előkerult és én mindig be is dőltem neki és persze meg is kapta amit akart. Ezt egy évig csináltuk úgy hogy közbe ő az exel lakott együtt rengeteg vita volt emiatt köztünk. Közbe én rajottem hogy mégis kellene de ő már nem. Akart kapcsolatot velem. 2honapja végre elment masikt mumkahelyre és el is költözött de tartják a kapcsolatot az exel, vele. már ritkán,de pont tegnap hívott 1honap után és még mindig felkavart. Elmeselte hogy volt nála a csajszi a szüleivel meglatogattak. Rengeteg hazugság volt az egy év alatt mert persze a ex szeretne vele újra kezdeni. Sajnos n derült ki hogy volt e köztük valami vagy nem,de azt nem tudom megérteni miért ragaszkodik hozzá. Velem a sexet imádta. Ezt mindig el is mondta. Röviden ennyi a történet bár regényt tudnék írni miket művelt velem.

 • Válasz: Miért nem ír vissza?   8 hónap 1 hét óta

  nem lehet, hogy egyszerűen csak a 99-ből 8-al taliztál??;) Ne gondold, hogy veled van a gond

 • Válasz: Miért nem ír vissza?   8 hónap 1 hét óta

  Princz Melinda! Az a kérdés, hogy meg akartál-e felelni nekik a randin? Ha igen, ez a gond egyik forrása...

 • Válasz: Miért nem ír vissza?   8 hónap 1 hét óta

  Sziasztok!

  Kb 2 hónapja vagyok fent társkeresőn és volt már 8 randim. Nagyon csinosnak mondott nő vagyok szóval nem értem mi lehet a gond...A 8-ból összesen 3 pasi tetszett, de a 3-ból csak egy mondta a randi végén h még szivesen találkozna velem, de ő sem keresett újra. A legelső pasi azt mondta h nem nyíltam ki, úgy érezte nem vok önmagam. A legutolsóval is nagyon jót beszélgettünk, ugyanaz az ízlésünk kb mindenben, nagyon udvarias volt, hazahozott és miután egy órát még beszélgettünk az autóban,de elköszönéskor lenyomott két puszit, meg a szokásos örültem h megismerhettelek szöveget. Én zavarban voltam eléggé, jó síelést kívántam neki. Oké az elköszönés nem sikerült mosolygósra de azon kívül 3 órát együtt töltöttünk. Jó tudom ha 4 napig nem ír akkor ennyi még van 3 nap, de úgy érzem nem fog, ez az elköszönés nem volt túl biztató.