Friss hozzászólások

 • Válasz: Honnan tudod, hogy egy pasi komoly kapcsolatot akar?   1 hét 6 nap óta

  Mi van?Mit nem lehet ezen érteni?

 • Válasz: Honnan tudod, hogy egy pasi komoly kapcsolatot akar?   1 hónap 2 hét óta

  Honnan tudjuk?
  Van egy pasi a baráti körben, akivel 2-3 hónappal ezelőtt egy közös barátunk buliján kicsit közelebb kerültünk egymáshoz. Jól éreztünk magunkat, meglepő módon egyszerre megvolt a kölcsönös vonzalom és elsőre is már jól összevoltunk hangolva. Ezután találkoztunk újra, és újra. Nem beszéltünk róla,hogy mi van vagy mi lesz köztünk inkább csak jött minden magától. Van hogy egy héten többször is beszélünk,de van hogy nem annyira. Együtt nem mutatkozunk. Erről legelőször már beszéltünk,hogy nem akarunk bonyodalmat a barátok miatt,csak mi tudunk róla.
  Viszont az utóbbi együttléteinknél kezdtem megfigyelni, hogy lehet,hogy ő többet érezhet.Korábban nem így viselkedett. Hogyan tudnám ezt megfigyelni, hogy így van e? Milyen jelek utalnak erre egy ilyen összejárós kapcsolatban?
  Amiből ezt szűrtem le, észrevettem,hogy csak úgy puszilgat folyton,az együttlétek alatt figyel, végig a szemembe néz, figyelmes,puhatolózik mit hogyan szeretek,simogat, mikor elbúcsúzik többször visszalép puszira. Emlékszik mindenre,amit mondok,korábban mondtam. Szerintetek ezek alapján lehet hogy vannak érzései vagy csak jól játssza ezt a barátság extrákkal szerepet?

 • Válasz: 6 Bombabiztos és gyors tipp önbizalomnöveléshez   3 hónap 2 hét óta

  Az első feladat, felírni az összes olyan tulajdonságot, ami érdekes/jó/különleges Önben, a másik oldalra a gyengeségeit. Érdemes a barátoktól, szülőktől is megkérdezni, mi tetszik nekik Önben... Nagyon kevesen vannak tisztában azzal, mik is az értékeik és hány ilyen értéke is van.

 • Válasz: Ezek biztos jelei annak, hogy csak szórakozik veled a pasi   3 hónap 4 hét óta

  Értem, hogy mi a probléma, de az okát ennyi alapján nehéz megmondani.

  Próbáltál már beszélni vele erről?

 • Válasz: Ezek biztos jelei annak, hogy csak szórakozik veled a pasi   4 hónap 3 nap óta

  Jah és magához nyul de engem nem képes megdugni

 • Válasz: Ezek biztos jelei annak, hogy csak szórakozik veled a pasi   4 hónap 3 nap óta

  A párommal több mint 7 éve vagyunk eggyütegyépként 20 évesek vagyunk lassan 9 hónapja lakunk eggyüt az anyukájával es a nevelőapjával nagyon jól kijövök a szüleivel de a párom ugy kezel mint ha a testvére lennék nem nyul hozzám nem becéz nem szeretget ha kérek vmit nem csinálja meg sose naggyábol engedélyt kell kérnem h hozzányuljak és akkor is nemet mond mit tegyek?

 • Válasz: Mi jár a pasi fejében?   4 hónap 1 hét óta

  Hogy kerek legyen a történet... Nagy dilemma után úgy döntöttem, távolságot tartok Tőle és elengedem ami köztünk van. Próbálok valaki olyanra koncentrálni,akinek én leszek az első (27 vagyok,ő 35, én lassan társra,családra vágyom,neki már van egy kislánya). Nem lesz könnyű,mert imádtam,aki mellette voltam. Az utóbbi találkozók alkalmával tagadni se tudta volna,hogy vannak neki is érzései irányomban, és egyre inkább viselkedik úgy,mint egy kapcsolatban szokás. De amint én is felveszem ezt a viselkedést, törődést rögtön eltűnik 1-2 napra. Offline van,nem elérhető,ha írok válaszol egyből,de ilyenkor 1-2 szóval csak,úgyhogy már nem is próbálkozok ilyenkor kommunikálni vele. Ezt miért csinálhatja? Ez ilyen macska-egér játszma lehet a részéről? Eltelik 1-2 nap utána pedig fokozatosan nyit újra felém vagy úgy tesz,mintha ez a pár nap kommunikációs mínusz nem is lett volna. Nem egy buta férfi, ő is biztos érzi,hogy viszonzom a közeledését. Talán,ha számítok neki, és nem csak játszott,akkor összeszedi magát és ő lesz az,aki lépni fog!? Meglátjuk. Azt már megtapasztaltam, hogy Rák csillagjeggyel a Bak férfiakkal azt hiszem nem bírok, túl kemény diók nekem :D Köszönöm iránymutatásaid! :)

 • Válasz: 5 jele annak, hogy újra akarja kezdeni   4 hónap 2 hét óta

  10 évvel ezelőtt össze jöttem egy fiúval. Hónapokig minden rendben volt, de (igaz, ami igaz) akkor még túl gyerekes voltam, ezért vége lett. DE, és igen, itt még nincs vége, sőt. Azután se hagytuk egymást, rendszeresen beszéltünk, mindent tudtunk egymásról. És kb másfél évig abszolút (tehát előtte sem) volt testi kontaktus közöttünk. Ő persze élte a pasis életét, én meg azon kívül hogy barátnak néztem, nem törődtem igazán vele. Aztán egy találkozás iszonyatos nagy szeretkezéssel végződött, ami után egyáltalán nem tudtunk többé egymásnak ellenállni. Ő utána kapcsolatba került egy lánnyal, én is egy fiúval, és próbáltuk milliószor lezárni, de valahogy mindig a kapcsolatok bánták meg, viszont mi soha nem gondoltunk arra hogy össze jöjjünk. Aztán ez ment évekig, mire rájöttem, hogy hoppá, mert én egyre szerelmesebb vagyok belé. Ő akkor attól félt, hogy megbántana és esetleg nem tudna hűséges lenni a múltját tekintve(de szerintem inkább csak gyerekes volt vagy passz) a lényeg hogy én ezután eldöntöttem, hogy oké, lezárom, új életet is kezdtem, férjhez mentem, mára lett két gyönyörű kisfiam, ő a lagzim előtt egy héttel kiment külföldre(lassan 3 éve) és azóta sem jött haza,együtt él a barátnőjével.engem meg mindenhonnan tiltott. Igen ám, de úgy tűnik hogy még mindig nincs ott az a bizonyos pont a sztori végén. Egy hónappal ezelőtt felhívott, hogy próbált elmenekülni az érzései elől, sőt először még magának sem merte bevallani, de rájött, hogy szerelmes belém és tudja hogy elkésett, de úgy érezte hogy muszaly elmondja, mert nem bírja tovább. Jó, persze tiszteletben tartja hogy családom van és nem is akarja hogy elváljak vagy bármi csak elmondása szerint nem bírja hogy nem vagyok az élete része. A barátnőjével a szakítás előtt van! És mint kiderült ő a 3 év alatt mindvégig figyelte az életemet (mármint ilyen netes leskelődés a közös ismerősökön keresztül). Őszintén felkavart az egész, főleg hogy az én házasságom sem áll még a jó közelében sem. De azt hogy létezik ilyen a való életben és nem csak a filmekben, nem tudom hogy elhidjeme. Vajon tényleg most jött rá hogy szeret? Esetleg egy kényelmes kapcsolatot akár?

 • Válasz: Mi jár a pasi fejében?   4 hónap 2 hét óta

  Ezt nem tudom megmondani, hogy ez-e az egyetlen.

  Azt viszont biztosan tudom, hogy aki átveri a családját az téged is átfog.

  A választás elé állításnál, egyértelmű, hogy mit fog választani.

  Ha úgy csinálod, ahogy írtam, tudni fogod rögtön kivel van dolgod, és mennyire va oda érted valójában.

 • Válasz: Mi jár a pasi fejében?   4 hónap 2 hét óta

  Köszönöm a segítséged! :) Sajnos ehhez nem volt elég bátorságom,hogy ezt így kijelentsem. Elkezdtem mérlegelni, saját részemről, meg amit az ő részéről tudok. Valahogy az eszem azt súgta, hogy ne bonyolódjak jobban bele a dologba,kicsit tartok is tőle,hogy szétválasztok egy családot, aztán nem működne közöttünk vagy még nem is ismertük meg eléggé egymást az elmúlt hónapokban. 1-2 hét csak irogatás (és a találkozók hárítása) után jött a születésnapom. Ő volt az első reggel,aki felköszöntött és feldobta a találkozót is,hogy meglep. Volt sejtésem arra a meglepetésre, inkább tartottam magam az elhatározásomhoz,megköszöntem, kedves voltam, de nem mentem. Aztán jött a Nőnap...ugyanez történt, csak itt már hajtott a kiváncsiság. Meg is lepett, virággal, programmal, de azon kívül,hogy puszilgatott,simogatott, csókolóztunk, ezen kívül más nem történt,nem próbálkozott be. Korábban egyből le szokott támadni. Szolidabb is volt a szokottnál, nem játszotta a laza menőmanót. Bár tett rá utalást az elköszönés előtt, hogy még maradnék e vagy mennék, de a már mennék mellett döntöttem, amin nem duzzogott, nem nyavajgott, ugyanúgy kedvesen viselkedett, hülyéskedett.
  Tudom, nekem is jobb lenne, minél előbb teljesen tisztán látni, de valahogy sosem voltam a kezdeményező vagy nyomulós típus, maximum tetekkel mutatom ki,hogy mit érzek, de kimondani nem megy könnyen, csak ha már teljesen biztosnak érzem a dolgot, és itt még nem érzem ezt.
  Tényleg ez az egyetlen megoldás lenne az esetemre,hogy választás elé állítom?