Friss hozzászólások

 • Válasz: Miért keres a pasi kifogásokat?   1 hét 5 nap óta

  Egy ilyen szorim nekem is volt, ugyanez az óriás szerelem aztán én elküldtem bele akart halni kb 3hetig aztán beszervezte az ex barátnőjét oda dolgozni ahol ő van, persze egy személyzeti lakásba kerültek közös fürdő konyha. Mindeközbe hozzám ugyanúgy járkált heti rendszerességel naponta többször beszéltünk, akárhányszor momdtam neki hohy én ezt így nem Csinálom ne keressen, pár napig bírta és aztán mindig előkerult és én mindig be is dőltem neki és persze meg is kapta amit akart. Ezt egy évig csináltuk úgy hogy közbe ő az exel lakott együtt rengeteg vita volt emiatt köztünk. Közbe én rajottem hogy mégis kellene de ő már nem. Akart kapcsolatot velem. 2honapja végre elment masikt mumkahelyre és el is költözött de tartják a kapcsolatot az exel, vele. már ritkán,de pont tegnap hívott 1honap után és még mindig felkavart. Elmeselte hogy volt nála a csajszi a szüleivel meglatogattak. Rengeteg hazugság volt az egy év alatt mert persze a ex szeretne vele újra kezdeni. Sajnos n derült ki hogy volt e köztük valami vagy nem,de azt nem tudom megérteni miért ragaszkodik hozzá. Velem a sexet imádta. Ezt mindig el is mondta. Röviden ennyi a történet bár regényt tudnék írni miket művelt velem.

 • Válasz: Miért nem ír vissza?   2 hónap 5 nap óta

  nem lehet, hogy egyszerűen csak a 99-ből 8-al taliztál??;) Ne gondold, hogy veled van a gond

 • Válasz: Miért nem ír vissza?   2 hónap 6 nap óta

  Princz Melinda! Az a kérdés, hogy meg akartál-e felelni nekik a randin? Ha igen, ez a gond egyik forrása...

 • Válasz: Miért nem ír vissza?   2 hónap 6 nap óta

  Sziasztok!

  Kb 2 hónapja vagyok fent társkeresőn és volt már 8 randim. Nagyon csinosnak mondott nő vagyok szóval nem értem mi lehet a gond...A 8-ból összesen 3 pasi tetszett, de a 3-ból csak egy mondta a randi végén h még szivesen találkozna velem, de ő sem keresett újra. A legelső pasi azt mondta h nem nyíltam ki, úgy érezte nem vok önmagam. A legutolsóval is nagyon jót beszélgettünk, ugyanaz az ízlésünk kb mindenben, nagyon udvarias volt, hazahozott és miután egy órát még beszélgettünk az autóban,de elköszönéskor lenyomott két puszit, meg a szokásos örültem h megismerhettelek szöveget. Én zavarban voltam eléggé, jó síelést kívántam neki. Oké az elköszönés nem sikerült mosolygósra de azon kívül 3 órát együtt töltöttünk. Jó tudom ha 4 napig nem ír akkor ennyi még van 3 nap, de úgy érzem nem fog, ez az elköszönés nem volt túl biztató.

 • Válasz: Teendők, ha nem jelentkezik a pasi   2 hónap 2 hét óta

  Gyöngyi, én is pont így érzem. Ha gondolt rám, egy apró üzenet erről nem lehet akkora nehézség... De sajnos a tapasztalatok mást mondanak, akkor hol a hiba?

 • Válasz: Teendők, ha nem jelentkezik a pasi   3 hónap 3 hét óta

  nem. Ő egy rosszullét miatt tűnt el. Nem ismerem. Lehet, hogy hazudik, ki tudja...Lehet, hogy nem...Majd idővel kiderül....Én nem viccelnék betEgséggel, de hát nem vagyunk egyformák. Ha akar velem újra talizni és nem a szaunájában, biztosan igent fogok neki mondani.

 • Válasz: Teendők, ha nem jelentkezik a pasi   3 hónap 3 hét óta

  Avi, ez a cikk pont passzol a legutóbbi 2 randis udvarlódhoz. Hm?

 • Válasz: Teendők, ha nem jelentkezik a pasi   3 hónap 3 hét óta

  valahol írja is Péter, hogy küldhet a srác smseket, nincs vele gond.
  Pl. itt is:
  https://hottie.hu/tutorial/hottie/szexamnezia
  még egy helyre emlékszem de nem találom most.

  Nekem is jólesik ha ír és jó érzés olvasni Pétertől is, hogy nem ellenzi, chatelnünk nem szabad.

 • Válasz: Teendők, ha nem jelentkezik a pasi   3 hónap 3 hét óta

  Szerintem meg mindenkinek arra van ideje. Ami fontos neki. Nem órákig tartó üzeneteket vár z ember. Csak pár szót. Figyelmességet. Olyan nincs hogy arra ne legyen idő ha számára fontos a másik. Egy jó reggelt legyen szép napod. Vagy jó éjt hiányzol. Ez nem órába tart leírni. Szerintem.

 • Válasz: Ezek biztos jelei annak, hogy csak szórakozik veled a pasi   4 hónap 2 nap óta

  nekem ettől azonnal vészcsengő szólal meg, esélyt sem adok, még ha Ő lenne a világon az utolsó férfi is...
  gondolod, hogy akkor veled nem fogja megcsinálni, soha, soha, soha