Friss hozzászólások

 • Válasz: Miért nem ír vissza?   2 hét 5 óra óta

  Köszi, hogy leírtad.

  Tehát ha jól értem, még soha nem találkoztatok eddig még, de szeretnél tőle többet.
  Még nem találkoztatok, de után már írtad, hogy szeretlek, igaz?

  A legelső dolog, hogy tök jó, hogy bekövetted, és írtatok.

  A legfontosabb lépés, hogyha igazi kapcsolatot szeretnél, fontos, hogy komolyan vegyen. És az is fontos, hogy teszteld, az életben is, mielőtt tovább lépsz felé.

  Tehát a következő lépésed lenne, hogy az írás helyett szóban beszéltek.

  Ha még ezután is szimpatikus, szóban beszéljetek meg egy találkozót. Semmi komoly, valami nyilvános hely, pláza, ahol tudtok sétálni, vagy egy olyan utca ahol sok kirakat van, és tudtok nézelődni miközben beszéltek. Ez így könnyebb lesz.

  Lényeges, hogy bármennyire is szeretnél pasit, még mindig csak tesztelsz. Vagyis nem az a célod, hogy tetsszél neki, hanem az, hogy rájöjj, hogy jó-e neked.

  És ha itt minden jól alakul akkor érdemes tovább lépned.

  Oké?

  Írd meg, hogy alakult a következő lépésed, és igyekszem segíteni a továbbiakban.

  Hajrá!!

 • Válasz: Miért nem ír vissza?   2 hét 5 óra óta

  Szia!
  Nekem is van egy történetem igazából nem túl hosszú,az volt hogy bekövettem az egyik nap ami pont Január 01 volt vagy is újév első napján és gondoltam hogy de jó lehetne egy kapcsolat!
  Na amikor bekövettem utána már pár perc eltelt és már irta hogy szia! Vissza irtam ugye hogy Szia! Megköszönte hogy bekövettem mondtam neki hogy én ilyen vagyok kedves mindenkivel erre azt irja hogy gyönyörű azt látom na akkor már mondtam magamba megtaláltam a szőke herceget fehér lovon!
  Írtunk kb 2-3 órát egy nap es megkerdezte hogy van e kedvem holnap is irni,arra irta hogy persze!
  Jött a 2.nap akkkr nem is irt en irtam ra es utana irtunk kb 1-2 órát na azutan irtam egy kerdest arra nem irt csak reggel es irta hogy bocsi csak bealudtam.
  3.nap folyton irta azt hogy dehogy irtam hogy haragszik arra irta:dehogy, minden kérdésre azt is irtam miért nem ir nekem amikor elérhető.
  4.nap szerettem volna először talizni vele es mindent megbeszélni hogy jobban megismerjem ő azt irta gyere ezt kb 5-6-szor,én meg magamba na és hova?
  5.nap irtam neki először hogy szeretlek ő irta imádlak de akkor miért nem ir soha mindig csak én írtam először de ha nem irok akkor ő se írna!
  Megint irtam hogy jó éjt akkor holnap,reggel irta hogy bocsi de bealudtam!
  Kis szavakba irt na és jött a 6.nap már írtam neki hogy baj van meg hogy nem akarom zavarni ő írta nem zavarsz és nem haragszik és nincs semmi baja, azt írtam neki én csak szeretnek veled beszélgetni és irkálni ő írta én is veled, de írtam ha te is velem akkor miért nem írsz azt írta dolgozom aha én írtam neki megértem hogy dolgozol de amikor elérhető vagy akkor miért nem írsz arra írta,bocsi! Én írtam ne kérj tőlem bocsánatot mert megértem hogy dolgozol és nem tudsz egész nap írni de azért amikor elérhető vagy írjál! na kiváncsi vagyok rá hogy ír e nekem
  Köszönöm hogy meghallgattál azért írtam ennyit mert ő a legelső pasim és mit tegyek, mi legyen, miért csinálja ez remélem válaszolsz Szia!!!

 • Válasz: Az ex visszahódítása   2 hónap 1 hét óta

  Érdemes 30,40, 50 évesen hiú reményeket táplálni egy új kapcsolatban? Úgy látom minden hölgy "azért" a volt párjába legbelül, legmélyebben azért még mindig szerelmes. Arnold

 • Válasz: Miért keres a pasi kifogásokat?   2 hónap 2 hét óta

  A cikkben elhangzo elso ket kifogast kaptam meg. De a srác brutal sok idot tolt velem, nagyon sokat telefonalunk, beszelgetunk, es amikor talizunk nem elsodleges szamara a szex, sot pont h inkabb en vagyok aki jobban szeretne. Egyszeruen latszik rajta, h elvezi a beszelgetest, ha kozosen nezunk filmet, ilyenek. Nem tul regota ismerjük egymast (2 hete kb) es akkor lepett ki kapcsolatabol. Akkor ez most tenyleg csak kifogas lenne reszerol? Tenyleg valojaban nem akar tolem semmit? Akkor miert torodik velem ennyit és miert helyez hatterbe miattam akar mas fontos dolgokat is?

 • Válasz: Miért nem ír vissza?   2 hónap 2 hét óta

  Kedves Lord Of Mood!

  Érdekelne,hogy azóta mi történt a kapcsolatotokkal?
  Együtt vagytok még? Válaszodat előre is köszönöm!

 • Válasz: Tippek az online randikhoz   1 év 1 hét óta

  Nem tudom milyen pontosan az adatlapod, de nem biztos, hogy az érthető és világos megfogalmazás alatt ugyanazt értjük.

  Ez biztos, hogy az adatlapod valamiért nem azokat az embereket vonzza, akiket kellene.

 • Válasz: Hogyan kommunikálj a férfiakkal?   1 év 1 hét óta

  Nézd, amennyiben egy pasi akár távkapcsolat szempontjából, akár nézetbeli különbségek által nem köt le, nem tudok vele miről beszélni.

 • Válasz: Tippek az online randikhoz   1 év 1 hét óta

  Az adatlapom érthető, és világos megfogalmazás.
  Sosem kerestem szexpartnert, de tartalmas kapcsolatot igen.
  Nem tagadom.: Házas vagyok. Mégpedig egy jól működő házasságban, ahol a férjem részéről - lelki és (nem tisztázott: egészségi okok végett) kénytelen lettem ott keresni. Aszexuális 14 éve amit kezeltetni kellene, már ha lehetséges,Sajnos arra nem hajlandó - így közös megegyezéssel erre az elhatározásra jutottunk.
  És most lehet megkövezni.
  Vállalom.39 évesen nem akartam dunsztos üvegbe zárni magam. Kb.erről van szó.

  Az adatlapom egyértelmű és világos.
  Mégis sokszor találkozom: fantomképekkel
  - farokmutogatós fotókkal,
  Megjegyezném, nekem intim képem nincsen és nem is szándékozom feltenni.
  Azonban voltam már büdös kurva, ribanc, elküldtek a p..ába, stb... jobbik esetben kommunikáció nélkül letiltottak.
  Vagy naponta kaptam egy-egy "szia-t", jó reggelt, de ami bántott, hogy eltűntek és fél év múlva előkerültek mintha mi sem történt volna. Mit látnak a Nőben? Ingyen puncit, aki az első ugrásra szalad ? Ez maga az, amikor semmibe veszik az embert.

 • Válasz: Így randizz, ha visszahúzódó vagy   1 év 1 hét óta

  Hasonló cipőben járunk úgy érzem. Magam is leszázalékolt vagyok..Megfogadom a tanácsod, hiszen ez az állapot nem olyan régen történt, hogy ki mertem volna írni. Én az Édesapám veszítettem el, ami borzasztóan kihatott mind a magánéletemre, mind a lelki állapotomra. Igen, ezek után önmagam fogom adni, mint eddig is.
  Viszont abban egyetértek Veled, hogy a fickók (lehetnek függetlenek, esetleg a párjukat/barátnőjüket letagadók,
  egy új valakit keresnek.Ha megtalálják a nagy Őt, még mindíg ott leszel tartalékban, mint opció. :-(arra a lehetőségre, ha esetlegesen annak a kalandnak vége szakad...

 • Válasz: Miért nem ír vissza?   1 év 2 hónap óta

  Köszönöm ez most tényleg segített, hogy megértsem Őt is, és azt mikor kell hagynom az egészet és továbblépni.