Friss hozzászólások

 • Válasz: Hogyan alakítsuk ki az érzelmi köteléket egy pasival? (videó)   3 hónap 6 nap óta

  Köszönöm :)

 • Válasz: 0000 - Pilot - Az első podcast   3 hónap 1 hét óta

  Kedves Katalin Nemeth!

  Olvastam amit írtál én is most távkapcsolatban vagyok a párommal 5 hónapja. Nagyon nehéz dolog az biztos, viszont én 100%-ban megbízom benne. Ha te úgy érzed hogy nem vagy biztos a kapcsolatotokban, főleg hogy írtad is "hazudott" a facebook profiljával kapcsolatban akkor biztos hogy jók megérzéseid. Hallgass rá!

 • Válasz: Hogyan alakítsuk ki az érzelmi köteléket egy pasival? (videó)   3 hónap 1 hét óta

  Tetszik az oldal

 • Válasz: Miért nem ír vissza?   3 hónap 2 hét óta

  Sziasztok.
  A nők is csinálják ezt az eltűnést, nem csak a férfiak.

 • Válasz: Ezért nem foglalkozik veled a párod (és ezek a jelei)   3 hónap 2 hét óta

  Aza baj hogY a férjem nem mond el minden mind régen és nemis beszél velem inkam fogja magát el menjen a szüleihez velük sokkal jobbá beszél mind velem

 • Válasz: Miért nem ír vissza?   7 hónap 1 nap óta

  ne bánkódj ilyen miatt, sajnos társkeresőn ez mindennapos dolog, hozzá kell szokni. Nagyon vegyes, hogy ezt ki hogy fogadja. Megértelek, hogy neked jobban esett volna, hogy megírja, hogy bocs, nem ezt keresi, de például én ezt nem szívesen hallanám, mert az eltűnéssel ugyanezt mondja szavak nélkül. Nekem jobban esik, ha inkább nem közlik ezt velem. Ha valakinek bejössz, folyamatosan ír és keres, ha eltűnik, teljesen tuti, hogy nem tetszünk eléggé.:( Szóval ne haragudj rá, mindenki másképp működik. Sok sikert kívánok Neked, biztosan megtalálod, akit keresel. Drukkolok:) Szeretettel:
  Avi

 • Válasz: Miért nem ír vissza?   7 hónap 1 nap óta

  Ha még él ez az oldal, leírom mi bánt. Itt hosszabb ismeretségről szólnak a történetek, az enyém pár napos, de sérülékeny vagyok, egy éve özvegy és az első próbálkzoásom, nyitásom más felé. Párkeresőn rámírt, 2 napig váltottunk leveleket, majd kért fotót. Nincsenek képeim magamról, találtam egy kirándulásról. Elküldtem két képet, nem mutatott mást mint amit leírtam magamról - idősödő molett nő. Azóta elltelt egy nap, nem ír, nincs is elérhető állapotban. (Bár azt le lehet tiltani) Én is hezitálok, de azt mondtam magamban: rendben, legyek nyitott, ismerjem meg jobban. Első társkereső próbálkozásom, de igazán azbntt, hogy nem ír legalább annyit, hogy bocs, de nem ezt keresi, és az önbizalmamnak sem tesz jót, hogy egy fotó után elmarad.

 • Válasz: 0000 - Pilot - Az első podcast   7 hónap 2 hét óta

  Hibák: Nagyon hosszú.
  -Némelyik kérdés nagyon gyermeteg.
  Pozitívum: - Tomi és Szandra gondolatai, mindenkinek minimum ilyen intelligenciával kellene bírni egy párkapcsolat létesítéséhez, addig bele sem kellene vágni semmibe. ( bár tudjuk, hogy ez csak álom)
  - Igen, legyenek vendégek, úgy színesebb a beszélgetés.
  Negatívum:- Elő kellene készülni a kérdések feltevésével, nem akkor keresgetni. Ilyenkor a csend miatt monotonná, uncsivá válik. ( Ki kellene előre válogatni az értelmes kérdéseket.)

 • Válasz: 0000 - Pilot - Az első podcast   7 hónap 3 hét óta

  Köszönöm mindenkinek a válaszát.

  Figyelembe fogom venni. :)

 • Válasz: 0000 - Pilot - Az első podcast   7 hónap 3 hét óta

  Egymás szavába vágva mindegyik résztvevő mondja a magáét, majd az egész társaság visítva röhög. Ezt kívülről hallgatni nem túl felemelő.
  Miért kell káromkodni egy podcast-ban? Attól jobb lesz? Nem!
  Nagyon hosszú és kevés az érdemi információ. Van még hova fejlődni.