Mi jár a pasi fejében?

Férfi két nővel egy hotelszobában

A pasizás nem könnyű. Főleg akkor, ha valami olyasmit csinál ami teljesen furcsának tűnik az adott helyzetben.

Lessünk bele kicsit a pasik elméjébe, mi is van benne valójában…

A férfiaktól mást várnak el

Sokan tudják, hogy másmilyen a fickó elméje, de azt nagyon kevesen, hogy mégis miben más?

Kezdjük azzal, hogy a fickóktól egészen mást várnak el.

Míg egy nőre azt mondják, ha több pasi után fut, hogy egy rohadt kurva, addig a pasik esetében ugyanerre a helyzetre azt mondanák, hogy milyen menő.

Ezért a pasi, hogyha egy átlagos társaságban a hódításai helyett arról beszél, hogy mennyire oda van az asszonyért, azonnal ráragasztják, hogy papucs.

Persze a többi férfi is csak a szájával hódít, de ettől függetlenül egy férfinak ilyennek kell lennie.

De ez még nem minden…

A férfiak tényleg teljesen máshogy gondolkoznak

Ami neked romantikusnak tűnhet és természetesnek, az egy férfi számára kín és szenvedés.

Hadd magyarázzam el egyszerűen.

Képzeljük el elsőnek egy nő „álom” forgatókönyvét. Ez valahogy így néz ki:

„Megtalál egy pasi, aki gazdag, befolyásos, jőképű és vonzó. Észreveszi a belső értékeimet, luxus életet biztosít nekem, amit a barátnőim csak irigyelnek. Leginkább azok, akik szemetek voltak velem eddig. Igazán szeret, annyira, hogy lerázza azokat a nőket, akik nyomulnak rá, mert igazán csak én vagyok neki a fontos. Imád, nem felejti el, hogy mindig kedveskedjen nekem. Még dolgoznom sem kell, mellette megvan mindenem amit csak szeretnék: ház, autó, utazás, cipők, táskák, ruhák, ékszerek és persze a szerelem…”

Nézd meg, hogy néz ki ez a férfi esetében:

„Vonzó vagyok, sikeres, akinek jólmenő üzletei vannak. Elég laza vagyok ahhoz, hogy a nők csak úgy bukjanak rám. Válogathatok a jobbnál jobb csajok közül, miközben szórakozom, és élvezem az életem. A vetélytársaimat, lealázom, mert se pénzük se lazaságuk nincs ahhoz, hogy felvegyék velem a versenyt. A csajaim, csak engem akarnak és nem zavarja őket ha más csajok is ott vannak velem, akár egyszerre is. Minden este buli után válogatok a csajok között, és éppen olyannal vagyok akihez kedvem van.”

Egészen más igaz?

Persze ez az álom forgatókönyv a legtöbb pasi fejében, de ha nem hiszed, hogy ez az, gondolj arra, hogy Dan Blizerian azt mondta egy interjúban, hogy „egy tinédzser fiú álmát éli”. És ha megnézed őt az Instagram-on, látod majd miről beszélt. A követőinek a száma még árulkodóbb.

Döbbenetes nem?

A nők rémálmai (és a pasiké)

Bármibe le merem fogadni, hogy lesznek olyan nők, akik ezt megnézve azt mondják, hogy egy ilyen férfi rémálom. És igazuk is van, a saját szemszögükből.

De egy férfi szemében, ez az álom élet, és a rémálom az, hogy szerelmet kell vallaniuk egy nőnek.

Rettegnek attól, hogy szóban kell nyilatkozniuk arról, hogy mennyire szeretnek, és hogy örökre veled akarnak maradni. Ez mocskosul nehéz nekik, még akkor is, ha tényleg szeretnek, és veled akarnak maradni.

Egy pasi úgy gondolja, hogy mindent megtett, hogyha elvégzi a munkáját, pénzt keres, és vesz neked ezt azt. Nem érti, hogy miért kellene mondania, amikor a jelek egyértelműek.

De te is így vagy ezzel, nem? Nem érted, hogy a pasi miért nem veszi észre az apró jeleket amiket küldesz felé.

Az igazság az, hogy bármelyik barátnőd észrevenné, de a pasid nem fogja. Máshogy van felépítve.

Ráadásul nem minden pasi őszinte.

Vannak olyanok, aki csalnak

Ezek a pasik is puncit akarnak, ugyanúgy mint más pasik. Csak ők tudják mit akarsz hallani. Tudják, hogy a romantikus, szerelmes dumától majd hanyatt dobod magad.

Nem azért mondják ezt neked, mert szeretnek. Azért mondják, mert tudják, hogy ezt akarod hallani és le akarnak fektetni.

Nem véletlen, hogy a nők mindig a legnagyobb casanovákba zúgnak bele. Nem értik, hogy miért történt ez, amikor a pasi annyira tökéletes volt.

Azért történt, mert a pasinak volt rutinja. Ennyi.

Pontosan tudta mit akarsz hallani, és mik azok a gombok amiket be kell nyomnia nálad, hogy elolvadj.

Ezért javaslom, hogyha túlzottan tökéletes pasival van dolgod, legyél egy ici-picit gyanakvó.

Lehet, hogy megóvod magad némi csalódástól.

Te mit gondolsz erről? Lehet benne valami?

Hozzászólások

ez a cikk a pasikról szól! mekkora szerencse, hogy vannak FÉRFIAK is!

Értem én amit leírtok, csak valahogy bele vagyok fáradva már most ahhoz, hogy én "nagy halat" fogjak ki. Vágom én az egészet, ami itt le van írva, ruha, mozgás, smink stb... De basszus az a taktikázás nem én vagyok. Most legalább is képtelen vagyok rá.

Hello Viki, en se birok taktikazni. Sokkal inkabb szelid, aranyos, kislanyos 40 korul is. Gyerekeim par ev mulva kirepulnek. Nem vok a vegzet asszonya csak mara pontosan tudom mit szeretnek. Es mar talaltam egy halom okot miert muszaj megis maskepp neznem a dolgokra. Elmeselek egy sztorit: Epp tegnap talalkoztam egy holggyel, akit addig csak latasbol ismertem. Elvalt o is, gyerekek mar egyetemen, allitolag kisemmizte a volt ferj. O megis most vett nagy vadiuj nagy autot, belvarosi elegans lakasban lakik es alakuloban egy pasi, akirol " meg nem beszelunk" nem mellesleg, tanarno. Na, akkor hogy is van ez?! Sajnaljam?! Jol nezett ki, arca szabalytalan es nem hibatlan az alakja, de mosolya csillogo es siman eleri a pasiktol amit akar. Ugy hogy eddig ezt egy pasi, a ferj biztositotta neki.
Szoval ez eggyel tobb ok volt arra miert is hasznos es egyaltalan nem faj, ha dicserem a pasit amikor pl. epp nem a legjobb passzban van, nem kerem szamon, nem tudom jobban amiben csak o lehet a legjobb, (uzlet, foci stb.) hisz ezzel a ferfiassagat vennem el tole v legalabbis csokkentenem. Egyaltalan nem hanytorgatok fel neki semmit, am ha meg akarok vele beszelni vmi fontosat, megvarom a megfelelo pillanatot. A lelkizest meghagyom a baratnoknek, vagyis veluk beszelem meg esetleges aggodalmaim.
Es most nincs pasim, ugy fogalmaznek, hirtelen sok lettem valakinek, akit pedig megszerettem. Nem tudom mikor lesz, de nem kovetem el ujra uazon hibakat mint eddig :-)))

Ügyes vagy, mindent bele!

Sajnos azt tapasztalom..latom,hogy az őszinteség eltünt a kapcsolatokból.Már a kapcsolat kezdetén,ha megmondja a pasi mit akar van lehetőség választani.Hazudoznak össze-vissza elvesszik a lehetőséget,hogy eldöntsem belegyek vagy nem??Ez a probléma

A volt férjem ugyanezt éli meg 59 évesen. 32 év után jött rá, hogy még nem élt. Tapadnak rá a nők, és mint a kakas a tyúkudvarban- magasra tartott fejjel kukorékol, és épp ezért nem veszi észre, hogy a fiatalabb nőcskék szemmagasságban a korban hozzájuk illő (ámbár laposabb pénztárcával rendelkező) pasikkal szemeznek.

Rozi képe

Hogy lehet-e abban valami, hogy a pasi
1. nem mondja, hogy szeret, akkor se, ha tényleg? Igen, igaz. Volt már olyan, aki tényleg szeretett.. Egyszer mondta, vagy párszor, amikor épp olyanja volt, de nem 0-24-ben naponta.. :) Mint a székelyes viccben: "egyszer mondtam, ha változik, szólok". Sajnos, ezt a pasit elhajtottam.. 13 évvel volt fiatalabb nálam. Sokalltam..
2. úgy gondolja, hogy ha mindent megtett értem, akkor az oké, és én is értem/érzem, hogy szeret? Igen.. De nekem az kellett, hogy még áradozzon is arról, hogy milyen szép vagyok.. Ostoba liba voltam.. :( És önbizalom-hiányos.
3. csal és hazudik? Naná! Ez az, amit professzionálisan tud 0-24-ben. Itt aztán nincs neki akadály! Elnézem a férfi kollégáim egyik-másik díszpéldányát, ahogy csorgatják a nyálukat a fiatal puncik után. A csillagokat is lehazudják (de különösen azt, hogy otthon valaki(k) várja('k) őket.. Sajnos, én is belefutottam a cég egyik legszörnyűségesebb pinavadászába.. Mivel mestere volt a szédítésnek, bele is zúgtam.. Már kijönnék belőle, nem is vagyunk együtt, visszakullogott az elődömhöz, aki nem az a nő, akivel évekig együtt élt, és két gyönyörű gyerekkel ajándékozta meg, hanem egy közönséges kinézetű, olcsó és ízléstelen tetoválásokkal tarkított, ámde a pipiske-iskolától feszes testű, ostobácska huszonéves szeretője.. Viszont már megint ráunt a nőre, és megint próbálkozik nálam.. (egyszer, sajnos, sikerült is neki.. elgyengültem..) Folyamatosan tudni akar rólam, jön, kávézzunk, megebédeltet néha.. Ott akar tartani a "kispadon", hogy amikor szükség lesz rá(m), játékba állítson.. Tudja ezt azzal tenni, hogy "pontosan tudja, mit akarsz hallani, és mik azok a gombok, amiket be kell nyomnia nálad, hogy elolvadj".. Így van ez.. Még akkor is, ha tudom, hogy erre megy ki a játék, van, hogy elolvadok. Csak már lassabban, mert gyanakvó vagyok vele. :))))

lvviki81 képe

Mert van hogy tényleg nem csak szexuàlis vonzalom van bennünk.... hanem vmi több. Szeretethiány vagy mit tudom én.... Tudod hogy mire megy ki a játék de adsz még esélyt. Meg mèg egyet a végtelenségig. Na igen. Meglátom ès végem. Tudja jól mert kiül az arcomra.

Igen, szeretet hiány. Elég jó irányba kapiskálsz...

Kitűnően összefoglaltad!

Azért az olvadással óvatosan...

Rozi képe

Úgy lesz, Mesterem! ;) :))))

XD

Bamilyen fajdalmas is be kell latni hogy szorol szora igaz ami itt le van irva.
Mindenki dugni akar. Meg a nok is csak nekik kell a korites.
Itt jon elo hogy a szemelyiseget erdemes figyelni. Ha csak kalandra vagysz akkor nincs gond.
A kapcsolat mar nehezebb. Itt jon elo a szemelyiseg. A minden napok hogyanisaga.
Az is igaz hogy ha nem olvadsz el egybol a szovegetol mar fel is keltetted az erdeklodeset.
Ez egy allando jatek.
Van akinek megy es vam akinek nem.
En egy uj ut elott allok.
Nem ment nekem ez a jatek.
De olvasok figyelek es magamat adom.
Akkor is mikor hiszti van akkor is mikor kezes barany.
Ez van tetszik nem teszki.

Na és akkor, Péter, ha tényleg így van, mert én is látom, hogy így van, egy ilyen csajozós pasit hogy lehet kikapni a nagy kalapból? Az én taktikám, hogy hagyom szaladgálni, két csaj között lelasszózom, jön, és mondja: te nem veszed figyelembe, hogy barátnőm van? Nem hiszed? - mondom, bocs, de nem érdekel, nem szentelnék figyelmet neki... Majd gyere, ha szeretnél. Aztán gyanakvó, már nem vagyunk fiatalok. Na de utána?

Nem értem, hogy miért akarsz pont csajozós pasit, ott van a szemed előtt, hogy mi történik. :)

hát.. ez után a bejegyzés után, elment a kedvem a pasiktól rendesen :D az ilyenek mondjuk eddig is taszítottak, mert nem tekintik egyenrangú félnek a nőket, csak kiábrándító, hogy szinte mind ilyen (és ez így le is van itt írva :D ). aki meg nem, sajnos nem férfias.. pedig próbálkozom annak látni, az elején még működött is, de már egyre kevésbé (környezetem alapján írom, nyilván van kivétel, csak ők már házasok). ahogy említve is van, ezt a szocializáció teremti, de aki ezt az igazságtalanságot magától nem ismeri fel.. az eleve gáz :)

Amúgy nem minden pasi ilyen, de sok.

És ha ügyes vagy tudod kezelni ezeket a fickókat is.

Sziasztok! Én társkeresőn ismerkedtem és természetesen azok a pasik tetszettek meg akik valamiért különlegesek voltak. A sokból őket választottam ki. Pl. egy Kanadában élő milliomost, (na nem a pénze miatt) aki inkább a levelei alapján tetszett meg. A végére kiderültek a ferde hajlamai, és nagy valószínűséggel átverés volt az egész. Szakított velem, mert nagy bajba került, de örökké szeretni fog.( Ezzel a dumával, na azért legalább nem törte össze a szívemet, meghagyott a jó nő hitében) Na akkor körülnéztünk a facebookon és rájöttünk, hogy ennek az embernek csak női ismerősei vannak. Ott írtam valakinek és kiderült, hogy neki is ugyanazokat a leveleket és képeket küldte. A másik eset is így kezdődött. Egy magas beosztású pasi volt, írt egy-két levelet, aztán azonnal nem ugrottam neki és onnantól már nem érdekeltem. A társkeresőn a többi "hétköznapi" ember viszont nagyon udvariasan, szeretettel bánt velem. (diplomások, művelt emberek) Azért kihevertem az előző kettő csalódást. Még most is ugratnak a barátaim azzal, hogy pl. nem vagyok én egy ...... beosztású ember, csak egy vízvezetékszerelő .

Nem lehet, hogy az úgynevezett „nigériai posta csalásba” futottál bele véletlenül?

Ágica képe

Értem én, hogy a rutinos pasik pontosan tudják hogyan kábítsanak el, azt is tudom, hogy addig akarnak nagyon, amíg meg nem kapnak... Nos pont egy ilyen pasihoz kéne nekem a kulcs... Hogy lehet az ilyet "megszelidíteni". Hogy tudom elérni, hogy tényleg belém essen, és én legyek számára a legjobb. Egyszer már az enyém volt, csak a szokásos tipikus női hibákkal, túlzott kitárulkozás, őszinteség, hiszti, stb..., elüldöztem. A szikra viszont még mindig megvan, (a részéről is). Vissza akarom kapni, de most már okosan. Péter? Olvastam a leckéidet többször is, de erre nem találtam a választ. Mondhatnád, hogy nem érdemes, de nekem mégis kell!!! ;) Segítenél, hogy melyik leckéidet égessem az agyamba??? Köszönöm!!! :D

Kezdd az Az ex visszahódítása című leckével.

Ágica képe

Köszi, sejtettem... ;) Csak igazából az ezzel a "nagyon pasi vagyok, nagyon magabiztos, és minden csajt megkapok aki kell nekem" típusú pasi beszerelmesítéséhez szeretnék valami csodafegyverre szerttenni! :)

Szerintem meg ilyen pasik csak a mesében vannak

Miért van az hogy egyik nap minden jó aztán 2 nap múlva jön az hogy felejtsük el egymást talán pár év múlva amikor kirepülnek a gyerekek majd akkor...Ez mi???!!!Van ilyen???!!!És mit jelent ez valójában?Egy nős férfiról beszélek.

Kedves Andi! Engedd meg, hogy (én is) válaszoljak; Nagyon egyszerű: Az a férfi, akivel "minden jó", és 2 nap múlva jön a kifogásaival, azt tényleg felejtsd el. Nagyon fájó, de ez van! - csak dugni akart! És egy férfi simán továbbáll, akkor is, ha fergeteges volt a szex. Ezzel őt nem fogod meg. Főleg nem, ha nős!!! Ne vedd be, hogy "..majd amikor kirepülnek a gyerekek..."! Ez csak kifogás!!!!! :( Sajnos nem szabad bedőlni. Nekik ez csak egy kis változatosság/kirándulás a megszokott feleség mellől, és utána megújulva visszavonul. (Tapasztaltam!) Neki ez olyan, hogy imádja a marhapörit, de néha jól esik egy kis rántott szelet is... A pasik nem válnak!!! - csak elvétve.

Kedves Péter! 100 %, amit írtál! A férfiak valóban így működnek (tapasztalat); "annyira menő vagyok, én vagyok a szexkirály, annyi nőm van, amennyit akarok, és azzal vagyok, akihez éppen kedvem van, mert mindegyik más! - és egyetlen nőtől nem lehet megkapni mindent." És teljesen jogos, hogy túlzottan tökéletes pasikkal legyünk óvatosak! - most már tudom!!!! Csak kérdezem én is, mint az előttem szólók: az ilyen pasikhoz mi a kulcs??? Mert kell lennie! Azt láttam, hogy olyan nőkre buknak, akik az én női szememmel nem annyira értékesek, hanem kurvásak, és akik lekezelően bánnak velük. Azt nem bírják elviselni, akkor elkezdenek kaparni, mert az egójuk ezt nem tűri!! Jól látom? Üdvözlettel, Klári

Zöldszemű képe

Nekem van egy ismerősöm. Pasiról beszélek...:))) Nős, van 3 gyermeke és nem tartozik a hűséges férfiak csoportjába. A felesége....hogy is mondjam....szóval nem szép, nem házias, semmi különleges nincs benne. Egyszer megkérdeztem, hogy miért őt vette el feleségül. A válaszon ledöbbentem. Azt mondta, azért, mert ő biztosan nem fogja megcsalni, mert senkinek nem kell...
Szóval, ilyen is van....

Szerintem ez a lúzer kategória...

Krisztina képe

Tünde!Csak egy dologgal nem számol az a lúzer pasi,mégpedig,hogy "alamuszi nyuszi nagyot ugrik". Általában a szép nőket nem merik megkörnyékezni(önbizalom hiány miatt).Vagy hányszor látni,hogy a gazdag pasi mellett egy "szürke kisegér" van,aki fele annyira sem szép,mint más csajok?
No de!Engem már próbáltak kocsival,vagyonnal meghódítani,de nem kellett,pedig nagyon helyes is volt az illető,elolvasztós szöveggel.Most élhetném szó szerint a "nők álmát",viszont számomra túl nagy ára lenne,mert a teljes szabadságom nem adom.A szitu ugyanaz volna,a pasi nem.Ismerek egy idősebb csajt,aki belement ebbe a csodálatosnak hitt álomba,meg is van mindene, gazdagság, vállalkozás, házak, nyaralás..stb...DE!Nem dolgozhat,nincs semmibe beleszólása, nem mehet szinte emberek közé,ha pasi jelenik meg a közelébe,már rohan is a másik irányba,mert fél a férje féltékenységétől és annak következményétől, minden nap mást kell főznie(2-3 fogást),de nem maradhat maradék,mos,takarít....stb. egész nap,és minden nap újra meg újra.Bele zavarodnék ebbe az egyhangúságba és bezártságba,ő úgy van vele,hogy valamit valamiért.Persze a pasi azt csinál,amit akar,félredug,szinte sosincs otthon,talán azt se kérdezheti meg az asszony,mikor haza ér a férje,hogy merre volt,mit csinált...
Ha ezzel még nem lenne elég gond,akkor nézzük a távlatokat:elnyomásban él beletörődve,mert a pénz kurvája.Vagy ott van az,ha elválik mert nem bírja tovább:nincs és nem is volt keresete,a férje ezáltal kiforgatja az utolsó bugyijából is,tehát meztelen seggel kerül az utcára.
Persze nem mondom,hogy csak ilyen élete lehet valakinek egy gazdag pasi mellett!!Sem azt,hogy jól csinálja,mert nem tud hatni az elméjére egyáltalán,ő csak egy biztonsági háló.
Viszont a pénz nem minden.Szeretetet,bizalmat,tiszteletet,egészséget...stb nem kapni érte és ezek a számomra fontosabb dolgok.Nyilván nem egy koldust keresek páromnak,de milliomos sem célom.
Önálló ember vagyok,aki el tudja maga is érni,megteremteni,amit akar.

Szerintem az ilyen "nőcsábász" pasikkal nem érdemes foglalkozni. Kukába velük. Ezért nem árt a férfit kicsit jobban megismerni, mielőtt bármit is kezdenénk vele. Persze valaki olyan típus, hogy "kéri az élettől az ostort".... :) Na én nem. Az ilyeneket elküldöm a fenébe. Pláne ha már az udvarlásnál "túl szépeket mond". A hírneves pénzes pasik meg különösen irritálnak, túl pökhendik. Az meg tényleg szerintem tényleg nem kell senkinek,hogy a "20. kelléke legyél"... Azt sem értem,hogy egyes nőknek miért az fontos, hogy "legyen sikeres, meg gazdag és akkor meglesz a ház, meg a cipő amiről álmodtam"... Akkor a férfi meg csak azt nézi, hogy "nekem meg legyen meg a macám,akinek,ha lejárt a szavatossági ideje lecserélem."

Sok ilyen zsúrpubit küldtem el a fenébe,mikor udvarolni kezdtek. :)

Vagyis, akkor minden pasi egy bunkó, önző womanizer... Épp csak attól függ ennek a mértéke, hogy milyen profin tudják megvalósítani a sablonos "tini-fiú-álmukat". Pipa. Akkor miért mi (nők) vagyunk a rosszak, amikor azt mondjuk, h. minden férfi egyforma? És hogy ez az egyformaság egyáltalán nem jó abszolút értéken, hanem egy negatív, destruktív modell mind önmagára nézve (mert hol lesz 50-60évesen az ilyen), mind másokra nézve (megszűnt a család intézménye, kihal az emberiség, züllik minden)... Ebben hol a ráció és a kiút?

Katona Ibolya képe

Nos sajnos nagyon sok pasi ilyen. Nekem is ilyen tapasztalataim vannak. DE ismerek egy olyan Férfit aki kivétel. Aki olyan mint a nők álma. Persze nős. 17 éves volt amikor megismerte az akkor 14 éves lányt. Aki egy kedves, bájos magabiztos nő. Amikor a lány 18 éves lett feleségül vette. Született 2 gyermekük. A semmiből indultak. Most már megvan mindenük. A fiatal férj vállalkozásba kezdett ami sikeres lett és gazdagságot hozott, Nekik. Ez egy közel 40 éves történet. De azóta is nagyon szeretik egymást és boldogok. A lány még most is nagyon kedves és bájos. A fiú mindent megad a lánynak úgy hogy kérnie sem kell. Érzelmi és anyagi biztonság. Most azt mondod ez egy tündérmese. Pedig nem az. A Bátyám az a fiú és a sógornőm az a lány. :) Szóval létezik ilyen történet is. Csak valószínű ritka. De talán még van remény, hogy léteznek érzelmes és odaadó férfiak.

Keresd a Pasik között az igazi FÉRFIT! Ez itt a lényeg! Van ilyen is olyan is ami nem tetszik Dobd KI!!!!! Ami kedvedre való Szerezd meg! A lényeg hisztivel, erölködéssel, lelkizsarolással, negatív hozzáálással nem érsz el semmit mert akkor a kutyának sem kellesz akármilyen jó lehetsz akárhol bárhol akármiben bármiben. A saját előre elképzelt beleképzelt dolgokat sose erőltess rá senkire mert ezzel csak saját magad alatt vágod a fát és amit már addig elértél egy pillanat alatt lerombolod. Gyere ki az áldozati szerepkörből és legyél te a valaki aki úgy tud irányítani hogy azt a Pasi úgy érezze hogy Ő akarja. Legyél a nyak és forgasd addig a fejet még FÉRFI nem lesz belőle. Vannak Férfiak még ezen a földön tudom ismerek ilyet Ő maga is elmondja hogy mi az Ő szerepe és mi a Nő szerepe a kapcsolatukban ezt a szerepkört egyikük sem cserélgeti a Férfi az Férfi a Nő az Nő. A Férfi teljeskörűen gondoskodik a Nő jólétéről a Nő pedig szeretettel alárendelődik és gondoskodik a Férfi jólétéről. Ennyi. Sajnos nagyon sok nő társamra igaz hogy az álmodozással és az előre elképzelt beleképzelt dolgokkal elrontanak mindent fel kellene ismerni mi a valóság és az elképzelés közötti különbség! Hatalmas! Ami itt a blogban le van írva minden igaz viszont minden igazságot meg lehet változtatni hozzá állás kérdése nem minden Zsúrpubi - Zsúrpubi ezt csak azok értik akik hátúlról kezdik olvasni az újságot. Előszőr is mögé kell nézni a dolgoknak hogy tudjunk mondani valakiről valamit. Van olyan igazság is a Nőknél aki örömmel szalad a málnásba utánna meg siránkozik hogy őt bevitték a málnásba, de valójában az a problémája hogy nem tartották ott. Vannak az igazi elvetemült Faszik aki tényleg kihasználják a Nőket egytől egyig, de valahogy amikor ezeket az elvetemülteket megfigyelem és a technikájikat a becserkészéseiket a Nő is akarja mert hogy majd Ő megváltoztatja ha a másiknak nem sikerült. Ezeket a szitukat úgy valahogy nem értem ha tudja és mégis belemegy nem nagyon tudom sajnálni. Az hogy mi jár a PASIK FÉRFIAK fejében természetesen mindegyiknek ugyan az viszont ami nem mindegy az a körítés. Nekem sem mindegy hogy ha az étlapról megrendelem a martinit és martini néven vermutot kapnék rögtön tudnám a különbséget és nem nagyon tetszene. Nekem az az alap gondolatom erről a dologról hogy olyat ne csinálj ne mondj stb. amit nem szeretnél egy hasonló szituban újra átélni a saját bőrödön megtapasztalni és ha ehhez tarom magam meg sem tudnak közelíteni az olyan emberek akik bármiféle módon ártanának nekem vagy a közvetlen környezetemnek. Ennyi....................

Eperke képe

Ez nagyon ütős összefoglalás, minden szavával egyetértek!
Köszi, h leirtad...:)

Sziasztok!
Hasznos dolgokat olvasok itt, köszönöm a lehetőséget. :)
Minden egyes ember más, nincs sablon, és senki sem tökéletes. ...és valóban, különbözik a férfi, és a nő gondolkodása. Lányok, tegyük a szívünkre a kezünket, és lássuk be, hogy MI MINDIG egy kicsit túlspilázzuk a történéseket, ha valaki megtetszik - úgy igazán!!! Nah, ekkor leszünk jó nagy adag ragacs, kullancs, erőszakos, ...és sorolhatnám a jelzőket tovább, aminek neveznek minket. Ez hullámokban történik, mint egy tengeri vihar előtt, közben, és után ... aztán lecsillapodva, és visszagondolva, ...hát, sokszor nem is hisszük el, miket műveltünk! ...és a másik oldal? Nos, az a pasi, aki nem akar / akart igazán, az szépen, és menet közben úgyis lepattint!!! :) Ez a többség. Ritka kivétel, aki kibírja valahogy ezt az időszakot, és FONTOS VAGY neki annyira, hogy melletted marad addig, mi vissza nem jön a józan eszed! + utána is! Ő a TE embered! :) Csak letisztult érzelmekkel, és higgadtan lehet építkezni egy kapcsolatban! Sok sikert mindenkinek!

Sok mindenre magamra ismerek a szavaidból :) Az ember lánya a szerelem hevében igazán ki tud fordulni önmagából. Még jó, hogy előbb-utóbb újra visszatér minden a normális kerékvágásba, különben senkinek sem lenne pasija. :)

Gigi képe

Persze, már régen megtanultam, a szerelemben is igaz a befektetéseknél alkalmazandó aranyszabály: HA VALAMI TÚL SZÉPNEK TŰNIK AHHOZ, HOGY IGAZ LEGYEN, NEM IS IGAZ!!!

Véleményetekre lennék kíváncsi.
Álmaim pasija már rég tisztában van vele, hogy szeretem. Egy levélben írtam meg neki, amire az volt a reakciója, hogy jó volt a marketingem. Utána napokig került, nem tudta mit kezdjen ezzel. Aztán azt mondta, hogy kedvel, de nem szerelmes belém. Egy idő után jött, hogy meg akar ölelni. Azóta minden hétvégén elköszön tőlem, általában egy öleléssel, simogatással. Néha puszit is kapok. Ha nem tud jönni, felhív. Ha délutánig nem hívom, akkor jelentkezik, hogy még ma nem is beszéltünk. Mindent elmond, mindenről beszámol. Hol van, merre járt, mit csinált, kivel volt. Ha rossz a hangom (kedvem), akkor addig "zaklat", amíg nem nevetek. Számomra van egy teljesen más hangja.Mindig tudom mikor van egyedül, mikor van társasága, ha telefonálunk. Az öleléseket 95%-ban ő kezdeményezi. Én csak akkor, ha szükségem van a fizikai közelségére (amúgy egy barátot én nem ölelgetek állandóan).
Amúgy munkakapcsolatban állunk egymással. Sokat segítek neki. Megbízik bennem.
Hát ezért ez a kérdésem: „ Szeret, vagy csak azt szereti amit megteszek érte?”

A tippem, hogy azt szereti, amit megteszel érte. Írtad, hogy sokat segítesz neki. Ő is sokat segít neked? Ha nem kiegyenlített, amit tesztek egymásért, akkor jó eséllyel azt szereti, amit teszel érte. Meghallgatod és ő is meghallgat. Ne ájuljunk el attól, hogy meghallgat, mert te is megteszed érte. Van sex köztetek? Úgy vettem ki, hogy nincs. Ez így egy barátság előnyökkel. Valószínűleg azelőtt mondtad meg, hogy szereted, mielőtt ő még bármit érzett volna, most nem érzelmielg lezárt. Az, hogy mindent elmond nem azt fejezi ki sztem, hogy bízik benned, hanem azt, hogy te vagy a lelki szemetesládája. Barátságnak jó lehet ez, ha nem adsz többet, mint amit kapsz. De te szerelmes vagy. így csak elvesz tőled az, hogy reménykedsz. Peresze ez csak az én véleményem

Lakatos Katalin képe

Szia Péter!

Úgy érzem a férfiaknak csak szexre kellek, egyszerűen nem találkozok olyannal aki engem akar, mindenki csak a külsőmet látja. Pedig én nem öltözök kihívóan, se nem teszek olyan megjegyzéseket, mit tegyek hogy normális férfiakat vonzzak be?

Sziasztok! Kíváncsi lennék a véleményetekre! Elváltam, 2 gyerekem van, 10 és 12 évesek. Jelenleg jól érzem magam egyedül, de kellenek a flörtök:) Van egy kollégám, akivel nagyon egy hullámhosszon vagyunk, ő 5 évvel fiatalabb nálam, szintén egyedül van, neki nincs gyereke. Úgy érzem, hogy ebből a kapcsolatból lehetne valami, de szerintem, mivel együtt töltjük a nap nagy részét, csak egy szintig mer elmenni és a gyakori beszólásoknál és húzd meg-ereszd meg szenvedésnél nem lép tovább. Sok időt töltünk kettesben, szóval lehetőség lenne. Mit tegyek, hogy tovább merjen lépni, de úgy tűnjön számára, hogy ő az, aki kezdeményez? Elég durvák így az együtt töltött napok, a közös 4-6 órás autózások a meló miatt... Valami javaslat:) ?

Ezek szerint nem csak a flörtök kellenek neked...

Ezt tudom, de a hogyan nagy kérdés. Az önbizalom, vonzalom rendben, de ő nehezebben kezdeményez mint én, és fontos számomra, hogy ne én legyek, aki konkrétabb lépéseket tesz.

Mi jár a pasi fejében? Interneten bukkantam a cikkre és érdekes hozzászólásokat olvastam, kiváncsi lettem. Megismerkedtem egy férfivel, elkérte a számomat és attól a pillanattól kezdve napi szinten beszélünk. Párjával és 5 éves kislányával él, ezt egyből el is mondta. Jól elbeszélgettünk, elhülyültünk, gondoltam pár üzenetváltástól, poénkodástól nem lesz bajom. Aztán jöttek a bókok,finom utalások és a cukkolások,hogy nem érek rá összefutni vele. Eleinte ellenálltam, sőt mondtam, hogy ha gond van beszéljék meg inkább otthon. Azt mondta,hogy tudja mit csinál és majd rájövök, hogy jobb a valami,mint a semmi. Sokáig hittem a szerelemben,de az évek során azt tapasztaltam,hogy a férfiak inkább választják a biztosat és a kényelmet,mint a szerelmet,amiért lehet,hogy kicsit többet kell tenni. Én mindig is az a kategória voltam,akiért kellett küzdeni,de úgy veszem észre ma már egyre kevésbé teszik a férfiak. Sok a lehetőség,hamarabb továbbállnak.Ő teljesen felmagasztalt,hogy milyen jó nő vagyok kívül- belül és nem is tudja,hogy álltam vele szóba,de örül,hogy meglépte. Hetekig elhülyéskedtünk,majd addig piszkált,hogy nem találkozok vele,meg inkább személyesen beszélgessünk,míg belementem egy csak beszélgetésbe,ezt ki is hangsúlyoztuk. Itt kiderült,hogy nagy a vonzalom köztünk és minden apró érintése szinte égette a bőrőmet. Az este után nemhogy menekültem volna, valahogy folytatódtak az egésznapos és éjszakás beszélgetések, a jó reggelt üzenetek, az érdeklődések irányomba. A családjáról nem tudok szinte semmit,róluk nem beszél,de mellőlük is úgyanúgy mennek az írogatások. Tetszett,hogy törődik velem,hogy növeli az önbizalmamat,így nem is nagyon gondoltam,hogy rossz,amit teszünk. Pár hétre rá újból találkoztunk, de ekkor már nem csak beszélgettünk. Rég volt ilyen férfi az életemben,aki ilyen figyelmes és gyengéd lett volna és ennyire törödött azzal,hogy nekem legyen a jó és nem magára gondol. Első perctől kezdve teljesen egymásra voltunk hangolódva mindenben,mintha évek óta ismertük volna a másikat és azt,hogy kinek mi a jó. Nem is vártunk sokat, már aznap este megbeszéltünk egy következő találkozót és ez így ment hónapokig. Közbe sok dolgot elárult magáról,de nem voltak szabályok letisztázva,nem volt semmi megbeszélve, az sem,hogy ki mikor írhat, keresheti a másikat, az sem,hogy ez most hány alkalom lesz, de ígérni sem ígértünk egymásnak semmit, mégcsak utalva sem. Aztán ahogyan itt olvasgattam, elbizonytalanodtam,hogy ez nem egy kapcsolat és csak ideig óráig fogok kelleni neki aztán majd biztosan visszavonul. Kérdezem én, így lesz ez? Jobb lenne még most lezárni, mielőtt jobban belebonyolódnánk? Vagy tényleg érezhet valamit irántam?
Eléggé visszahúzodó vagyok és félek is az elutasítástól,ezért nem szeretnék nála rákérdezni semmi konkrétra, ez az opció még nem jöhet szóba, de megköszönöm az iránymutatást! :)

Az iránymutatásom nagyon egyszerű:

Aki elárulja a családját, téged is el fog.

Egy egyszerű teszttel ezt ellenőrizheted.

Kérdezz rá a pasinál, hogy miért nem elégedett a feleségével. Milyen a kapcsolatuk, hogy veled van?

Majdnem biztos, hogy azt fogja mondani, hogy már nincs szexuális kapcsolat közöttük és csak a gyerekek miatt vannak együtt.

Mondd neki, ezután ezt:

„Tök jó, hogy ezt mondod. Akkor gyorsan ráírok (vagy külön egy képet kettőnkről), hogy tudjam, hogy nem olyan férfivel van dolgom, aki két vasat is tart a tűzben. Sajnos sok ilyen van. De ha már nincs semmi közöttetek, és amúgy is csak a gyerekek miatt vagytok együtt ez nem zavarhatja őt sem. Csak, hogy biztos legyek benne, hogy te nem olyan pasi vagy aki átvágja a családját.” – ezután vedd elő a telefonod, és kezd el keresni az asszony profilját a Facebbook-on, hogy írj neki.

De szerintem nem jutsz el eddig.

Ha ez is olyan mint az ilyen kapcsolatok 99%-a, azonnal tudni fogod a reakcióból, hogy kivel is van dolgod.

Kedves Péter!
Köszönöm az iránymutatásod, tetszik, jó ötlet! :) Ő maga dobta fel,hogy csináljunk egy közös képet, én meg megjegyeztem,hogy csak nehogy az "asszonynak" küldje el. Amire az volt a válasza, hogy "Hú,nehogy! De ne is beszéljünk róla, még viccnek is rossz. Benned meg megbízok!" Ezután a Facebook-os tippel már elő sem álltam. Viszont másnap közöltem vele,hogy én ezt nem szeretném folytatni tovább. A titkos találkozókat. Azt mondta megérti,ha így szeretném,de azért elmondhatnám miért. Pasira gyanakodott. Elmondtam,hogy nem azért, de így lesz a legjobb.Bővebben nem beszéltünk róla. Pár órával később küldött egy képet,hogy eszébe jutottam. Azóta mint a legelején újra elkezdett hódítani,dicsérgetni. Naponta többször érdeklődik vagy csak valami apróság miatt ír. Próbál flörtölgetni, de nem bíztatom, nem jelzem felé,hogy meggondoltam volna magam (bár nem egyszerű) és én magamtól nem is írok. Csak kedvesen válaszolok, maximum viccelődünk,ahogy máskor is.
Ez lehet valódi érdeklődés, megfoghattam vagy csak a vadászösztön hajtja, attól ennyire lelkes? De hát az meg hajthatná akár új nő irányába is nem? Kiváncsi lennék, mint férfi melyik kategóriába sorolhatott be,bár a teszt reakciójából azt hiszem sejtem...
Válaszod, véleményed köszönöm! :)

Tökéletesen tesztelted, nagyon ügyes vagy.

Rögtön levágtad, hogy mi a helyzet és ez azért is nagyon szép teljesítmény, mert azt nézted ami van. Nem próbáltad mentegetni, vagy kitalálni, hogy ez miért vagy így rendben. Rögtön átláttad és szembenéztél a helyzettel. Az külön dicséretet érdemel, hogy léptél is azonnal.

Az írogatásaira egyszerűen válaszolhatsz:

„Szívesen folytatom veled, abban a pillanatban, ahogy kiraktad az asszonyt. Van rá két heted.”

Nézd meg mit reagál.

Minden sokkal tisztább lesz abban a pillanatban.

Köszönöm a segítséged! :) Sajnos ehhez nem volt elég bátorságom,hogy ezt így kijelentsem. Elkezdtem mérlegelni, saját részemről, meg amit az ő részéről tudok. Valahogy az eszem azt súgta, hogy ne bonyolódjak jobban bele a dologba,kicsit tartok is tőle,hogy szétválasztok egy családot, aztán nem működne közöttünk vagy még nem is ismertük meg eléggé egymást az elmúlt hónapokban. 1-2 hét csak irogatás (és a találkozók hárítása) után jött a születésnapom. Ő volt az első reggel,aki felköszöntött és feldobta a találkozót is,hogy meglep. Volt sejtésem arra a meglepetésre, inkább tartottam magam az elhatározásomhoz,megköszöntem, kedves voltam, de nem mentem. Aztán jött a Nőnap...ugyanez történt, csak itt már hajtott a kiváncsiság. Meg is lepett, virággal, programmal, de azon kívül,hogy puszilgatott,simogatott, csókolóztunk, ezen kívül más nem történt,nem próbálkozott be. Korábban egyből le szokott támadni. Szolidabb is volt a szokottnál, nem játszotta a laza menőmanót. Bár tett rá utalást az elköszönés előtt, hogy még maradnék e vagy mennék, de a már mennék mellett döntöttem, amin nem duzzogott, nem nyavajgott, ugyanúgy kedvesen viselkedett, hülyéskedett.
Tudom, nekem is jobb lenne, minél előbb teljesen tisztán látni, de valahogy sosem voltam a kezdeményező vagy nyomulós típus, maximum tetekkel mutatom ki,hogy mit érzek, de kimondani nem megy könnyen, csak ha már teljesen biztosnak érzem a dolgot, és itt még nem érzem ezt.
Tényleg ez az egyetlen megoldás lenne az esetemre,hogy választás elé állítom?

Ezt nem tudom megmondani, hogy ez-e az egyetlen.

Azt viszont biztosan tudom, hogy aki átveri a családját az téged is átfog.

A választás elé állításnál, egyértelmű, hogy mit fog választani.

Ha úgy csinálod, ahogy írtam, tudni fogod rögtön kivel van dolgod, és mennyire va oda érted valójában.

Hogy kerek legyen a történet... Nagy dilemma után úgy döntöttem, távolságot tartok Tőle és elengedem ami köztünk van. Próbálok valaki olyanra koncentrálni,akinek én leszek az első (27 vagyok,ő 35, én lassan társra,családra vágyom,neki már van egy kislánya). Nem lesz könnyű,mert imádtam,aki mellette voltam. Az utóbbi találkozók alkalmával tagadni se tudta volna,hogy vannak neki is érzései irányomban, és egyre inkább viselkedik úgy,mint egy kapcsolatban szokás. De amint én is felveszem ezt a viselkedést, törődést rögtön eltűnik 1-2 napra. Offline van,nem elérhető,ha írok válaszol egyből,de ilyenkor 1-2 szóval csak,úgyhogy már nem is próbálkozok ilyenkor kommunikálni vele. Ezt miért csinálhatja? Ez ilyen macska-egér játszma lehet a részéről? Eltelik 1-2 nap utána pedig fokozatosan nyit újra felém vagy úgy tesz,mintha ez a pár nap kommunikációs mínusz nem is lett volna. Nem egy buta férfi, ő is biztos érzi,hogy viszonzom a közeledését. Talán,ha számítok neki, és nem csak játszott,akkor összeszedi magát és ő lesz az,aki lépni fog!? Meglátjuk. Azt már megtapasztaltam, hogy Rák csillagjeggyel a Bak férfiakkal azt hiszem nem bírok, túl kemény diók nekem :D Köszönöm iránymutatásaid! :)

10 évvel ezelőtt össze jöttem egy fiúval. Hónapokig minden rendben volt, de (igaz, ami igaz) akkor még túl gyerekes voltam, ezért vége lett. DE, és igen, itt még nincs vége, sőt. Azután se hagytuk egymást, rendszeresen beszéltünk, mindent tudtunk egymásról. És kb másfél évig abszolút (tehát előtte sem) volt testi kontaktus közöttünk. Ő persze élte a pasis életét, én meg azon kívül hogy barátnak néztem, nem törődtem igazán vele. Aztán egy találkozás iszonyatos nagy szeretkezéssel végződött, ami után egyáltalán nem tudtunk többé egymásnak ellenállni. Ő utána kapcsolatba került egy lánnyal, én is egy fiúval, és próbáltuk milliószor lezárni, de valahogy mindig a kapcsolatok bánták meg, viszont mi soha nem gondoltunk arra hogy össze jöjjünk. Aztán ez ment évekig, mire rájöttem, hogy hoppá, mert én egyre szerelmesebb vagyok belé. Ő akkor attól félt, hogy megbántana és esetleg nem tudna hűséges lenni a múltját tekintve(de szerintem inkább csak gyerekes volt vagy passz) a lényeg hogy én ezután eldöntöttem, hogy oké, lezárom, új életet is kezdtem, férjhez mentem, mára lett két gyönyörű kisfiam, ő a lagzim előtt egy héttel kiment külföldre(lassan 3 éve) és azóta sem jött haza,együtt él a barátnőjével.engem meg mindenhonnan tiltott. Igen ám, de úgy tűnik hogy még mindig nincs ott az a bizonyos pont a sztori végén. Egy hónappal ezelőtt felhívott, hogy próbált elmenekülni az érzései elől, sőt először még magának sem merte bevallani, de rájött, hogy szerelmes belém és tudja hogy elkésett, de úgy érezte hogy muszaly elmondja, mert nem bírja tovább. Jó, persze tiszteletben tartja hogy családom van és nem is akarja hogy elváljak vagy bármi csak elmondása szerint nem bírja hogy nem vagyok az élete része. A barátnőjével a szakítás előtt van! És mint kiderült ő a 3 év alatt mindvégig figyelte az életemet (mármint ilyen netes leskelődés a közös ismerősökön keresztül). Őszintén felkavart az egész, főleg hogy az én házasságom sem áll még a jó közelében sem. De azt hogy létezik ilyen a való életben és nem csak a filmekben, nem tudom hogy elhidjeme. Vajon tényleg most jött rá hogy szeret, vagy újra egy se veled, se nélküled, kényelmes kapcsolatot akar? Köszi a válaszokat!

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.