Hogyan alakítsuk ki az érzelmi köteléket egy pasival? (videó)

Hogyan alakítsuk ki az érzelmi köteléket egy pasival?

Hozzászólások

Ezt csak most látom. Nagyon jó! :)

Köszi :)

Hogyan lehet újraépíteni ezt ha már a kapcsolat visszacsúszott az egyes szintre? Szexmegvonáson kívül is vannak tippek?

Nálam ugyanez a kérdés. A pasi kedvel, mint embert is, meg érdekesnek talál, de szexcentrikus a kapcsolatunk, és visszavett az első idők lelkesedéséből, kevésbé figyel, kevésbé kényeztet. Hogyan lehet innen kialakítani a köteléket? Nagyon kedves és figyelmes volt az első hónapban.
Már az a kategória voltam, akit be akart vinni a baráti társaságába. Most fényévekkel hátrébb vagyok.

Bátran állítom közhelyek garmada, annyira ,de annyira szánalmas .
Ráadásul szegénynek olyan kappan hangja van. Szerintem még soha sem volt nője. Ugye nem is Magyar születésű ?

Gondolom azért vagy ilyen oldalon mert mindent tudsz! Ha meg így van, akkor talán csinálj egy ilyen vállalkozást és mutasd meg hogyan kell nem kappan hangúnak lenni. Van felesége csak mondom. Gondolom neked is van házastársad, akivel minden jól működik. És csak eltévedtél. Tapasztalatból mondom, hogy a Hottie nagyon hasznos és alkalmazható a mindennapokra. Sokaknak segített már. Persze nem olyan embereknek, akik ennyire okosak, mint te. Van akinek nincs hova fejlődni. Talán egy kis kulturáltság hiányzik, hogy ha valamihez nem tudok hozzátenni, akkor ne fárasszam magam azzal, hogy mondjuk egy másik ember hangja alapján mondjak véleményt...

Ez engem is érdekelne, hogyan lehet kialakítani a pasival szorosabb köteléket, vagy hogy lehet visszafordítani, hogy újra lelkesedjen, törődjön velem? Az első 1-1,5 hónapban mindent megbeszéltünk, egésznap tartottuk a kapcsolatot reggeltől éjszakába nyúlóan. Általában ő írt elsőként reggelente, teljesen az egekbe repített annyi energiát adott. Érdeklődött, viccelődtünk, jókat beszélgettünk. 2 hét írogatás után végül találkoztunk is és alig vártuk a következő talit, amit 2 hétre rá meg is ejtettünk. Már az első alkalommal érezhető volt a kölcsönös vonzalom egymás iránt, úgyhogy a második találkozón elég hamar elcsattant az első csók és itt meg sem álltunk. Találkoztunk még ezután 2 alkalommal. Aztán hetekkel később magam sem tudom miért pontosan, de behúztam a féket és elkezdtem mérlegelni, hogy ezt én akarom e? Akarom e őt, továbbléptem e már az előző kapcsolaton, ami miatt azóta is nehezen nyílok meg. Valamiért összezavarodtam teljesen, úgy éreztem lehet, hogy csak a fizikai vonzódás tart minket össze és elkezdtem nem válaszolni, napokra eltűnni. Aztán ő is elkezdett napokra eltűnni...de vártam, hogy majd keres, hogy majd ír. Azt hiszem túl sokat vártam és én nem sok mindent tettem. Hetek óta nem keres, nem ír...most már teljesen elhidegültünk. Egyszer írtam neki azóta, rögtön válaszolt, elbeszélgettünk, de érzem, hogy nem az igazi a kommunikáció és ha nem kérdezek abba is marad a beszélgetés. Kérdezte, hogy bepasiztam e azóta, ezek szerint teljesen félre értettük egymást. Én 28 vagyok ő 36. Tudok tenni még bármit érte, hogy visszatérjen a lelkesedése? Vagy nagyon elszúrtam ezt és hagyjam ennyiben? Nagyon nehezen mutatom ki az érzéseimet, szinte már csak akkor, ha biztosnak érzem a dolgot.

Ennek a megbeszélése nem a chat-re való. A Hottie tagokat mindig biztatom, hogy ne chateljenek.

A első lépés, a személyes találkozás, és az, hogy újra jól érezzétek magatokat. Legyenek közös programjaitok, céljaitok.

Ez majd újra felforrósítja a kapcsolatot.

Tetszik az oldal

Köszönöm :)

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.