Az ex visszahódítása

Szomorú nő

Volt egy pasid. Szakítottatok. Ő akarta? Te akartad? Ez persze nem mindegy, de most lendüljünk túl rajta! A lényeg, hogy már nincs veled, és ez kiváltotta belőled azt az érzést, hogy nélküle nem tudsz élni, akarod őt, és boldogtalan leszel, míg csak vissza nem kapod.

De hogyan csináld?

A nő erősen töri a fejét, mitévő legyen az ex-el.

Egy volt pasi visszaszerzése kemény dió. Komoly elszántságot igényel, maximális tudatosságot, és kitartóan végigvitt átalakulást. Módszeresen, lépésről lépesre kell felépítened magadat ahhoz, hogy sikerüljön, ez pedig csak alapos önvizsgálattal, és a tények ismeretében lehetséges.

Tehát, első körben ülj le önmagaddal, és vizsgálódj! Hagyj időt magadnak elcsendesedni! Kapcsold ki a folyton kiabáló és siránkozó elmédet, és figyelj legbelülre! Ha a légzésed lelassult, és kellemes, zsibbadt állapotba kerültél, akkor jó esélyed van arra, hogy meghalld önmagadat, és megfelelő válaszokat kapjál a kérdéseidre. A cél, hogy ne a vágyaid, a sérelmeid, fájdalmaid és az előítéleteid irányítsanak, hanem próbáld meglátni azt, ami valójában van! A puszta valóságot. Nem is olyan könnyű ez. Az elménk állandóan sztorikat gyárt, önigazolásokat keres, és nem akar szembesülni a fájdalmas valósággal.

A mi célunk az, hogy minél objektívebben tudjunk ránézni a szituációra. Ehhez kell az elmélyült, elcsendesedett tudatállapot. Ha jól esik, gyújts gyertyát, hallgass valami halk, finom zenét, vagy vegyél egy illatos, forró fürdőt! Ha nagyon pörögsz, célravezető lehet akár egy jó kis edzés, vagy futás, mielőtt belevágsz. Ha szoktál jógázni, jógázz előtte!

Ha sikerült elcsendesedni és befelé figyelni, jöhetnek a kérdések:

Mit érzek most?

Mit szeretnék valójában?

Szeretem? Őt magát. (Vagy csak egy ideába, egy kreált képbe vagyok szerelmes?)

Ezek lehetnek például a „beugró” kérdések, de felteheted a saját kérdéseidet is, a lényeg, hogy vizsgáld meg az érzelmeidet és a vágyaidat!

Persze, szeretem, vissza akarom kapni, ezt mondtam már a legelején is - könnyű ezzel elintézni ezt a feladatot, de ne kapkodd el a dolgot! Sőt, azt mondom, hogy minden kapott válasz után kérdezd meg még egyszer magadtól, hogy „igaz ez?”, és várj a válaszra! Ne hagyd, hogy az elméd becsapjon!

Sokszor bizony már itt, az önvizsgálat során kiderül a turpisság., és rájöhetsz olyan dolgokra, amik sok-sok munkától és csalódástól kímélnek meg. Talán fájdalmas, de mégis katartikus, mikor lehull a lepel, és felfénylik az igazság. Szóval ez a rész nem hogy kihagyható, de egyenesen a legfontosabb az egész folyamatban!
(Az élet furcsa fintoraként könnyedén előfordulhat, hogy mire letisztázod magadban a dolgot, ott kopogtat az ember az ajtódon. De már hiába.)

Ha önmagaddal már tisztában vagy, és tényleg, teljes valóddal arra vágysz, hogy helyre jöjjenek köztetek a dolgok, akkor érdemes még pár dolgot megvizsgálnod:

Boldog pár sétálgat az utcán.

  • Milyen volt az együtt töltött időtök?
  • Mi volt jó a kapcsolatotokban?
  • Mi volt nehéz?
  • Hol romlott el a dolog?
  • Mi okozta a problémát?
  • Mikor ismerted fel, hogy valami nem stimmel
  • Tisztában voltál-e/vagy-e az exed igényeivel? Mik ezek?
  • Mik a te igényeid?
  • Ő tisztában volt-e/van-e a te igényeiddel? (Ki tudtad fejezni felé ezeket?)
  • Voltak-e közös céljaitok?
  • Mit szeretsz benne a legjobban?
  • Mit szerettél magadban a legjobban mikor együtt voltatok?
  • Voltak közös hobbijaitok?
  • Mennyi időt töltöttetek együtt?
  • Mit szeretett ő benned a legjobban?
  • Mit nem szerettél benne?
  • Ő mit nem szeretett?

Ha ezekkel is tisztába jöttél, akkor már viszonylag jó alapod van a projekt kidolgozására. Vagy közben rájöttél, hogy mégsem érdemes bele energiát pocsékolni, mert nem fog működni másodszor sem. ….

Akkor érdemes tovább menned, ha a feltett kérdéseidre adott őszinte válaszok tükrében is úgy látszik, hogy lehet közös jövőtök. Egymást erősítve és kiegészítve tudtok munkálkodni a közös céljaitokon, a másik erősségeit tisztelve, gyengeségeit pedig szeretettel elfogadva. Van közös érdeklődési körötök, közös az értékrendetek. Egyszóval, jó csapat vagytok.

Igen, jó magasra raktam a lécet, de máskülönben szerintem, nem sok értelme van még egyszer nekifutni.

Nem fog működni. (Maximum megint szexeltek egy darabig.)

Na, most tegyük fel, hogy a vizsgálódás eredményeképpen arra a felismerésre jutottál, hogy egymásnak lettetek teremtve, csak valami hiba csúszott a gépezetbe.

A nő sértődötten elhúzódik a férfitól.

A kérdéseket alaposan megvizsgálva felismerted, mit, hol rontottatok el. (Szinte mindig ilyen esetben a kommunikáció a ludas a dologban: pl. nem beszéltétek meg a felmerült problémákat vagy félreértettétek egymást, valaki nem akart, nem mert elmondani valamit, a másik pedig „azt hitte, hogy”, ahelyett, hogy megkérdezte volna, stb.)

Most jön megint egy erőt próbáló feladat: őszintén el kell neki mondanod, mire jutottál. Huhh.

Ez csak akkor lesz jó, ha félre tudod tenni a sértettségedet, csalódottságodat, és valóban tenni akarsz kettőtökért. El kell érned, hogy ne legyen feszélyezett a hangulat, hogy biztonságban érezze magát. Látnia kell, hogy nem érzelmi zsarolásra, vagy más kisstílű trükkre készülsz. Meg kell nyílnod, és segítened neki, hogy ő is meg tudjon nyílni, és bizalmat adva, őszintén ki tudja fejezni a gondolatait.

Igen, hagynod kell őt is szóhoz jutni! ☺ Nyitottan meghallgatni, és tisztelettel elfogadni az érzéseit, és a véleményét. Ne próbáld befolyásolni, irányítani, és a szájába adni a szavakat!
És bizony, benne van a pakliban az is, hogy nem azt fogja mondani, amit hallani szeretnél!

Tudnod kell azt is, hogy ő nem biztos, hogy átment ugyanazokon a folyamatokon, amiken te, és még nagy adag düh, fájdalom, sértettség vagy önáltatás lehet benne, amit esetleg úgy tud kifejezni vagy épp palástolni, hogy megbánt téged.

És ha szóba sem akar állni veled?

Én azt gondolom, tartsd tiszteletben az érzései és a kérését! Véletlenül se kezd el unszolni, és tukmálni magad!

A tudatos távolságtartás az egyik legjobb módszer ilyenkor, még akkor is, ha elsőre ellentmondásosnak tűnik.

Hiszen egyrészt hogyan kezdenél el hiányozni neki, ha állandóan találkozik veled, ráadásul esetleg számára kellemetlen szituációkban!?

A távolságtartás nem jelent viszont közömbösséget. Ha véletlenül, vagy „muszájból” találkoztok, ne nézz át rajta, ne légy gőgös és hűvös, de szorítsd a kommunikációt a legszükségesebbre! Udvariasan, kedvesen, és gyorsan kerülj ki a szituációból! Lássa, hogy tele vagy energiával és teendővel.
És legyél is! (Hiszen azon dolgozol mindeközben, hogy egy sokkal magabiztosabb, pozitívabb, izgalmas nővé válj, ugye.)

Másrészt amíg nem találkoztok, van időd változtatni magadon azokon a pontokon, ahol ezt szükségesnek ítélted a kapcsolatotok és a magad érdekében. Ez nyilván nem fog egyik napról a másikra történni.

Az „okosok” azt mondják, hogy egy új szokás kialakításához minimum 21 napra van szükség. Tehát, legalább 3 hétig ne keresd őt semmilyen formában! Csak ha úgy érzed, kellően felkészültél, akkor vedd fel vele a kapcsolatot!

Ha esetleg ez idő alatt ő szeretne beszélgetést kezdeményezni (ami nagyon jó jel), akkor is érdemes lehet kedvesen még egy kis időt kérned, míg „tisztázod magadban a dolgokat”. Ne légy visszautasító, érezze, hogy a te szándékod is a békülés, de nem ugrasz azonnal, ha ő füttyent. Hagyj magadnak időt az elején említett önvizsgálódásra és a megerősödésre! Ha őszintén békülni akar, akkor meg fog várni.

A nő a nyakkendőjénél fogva tartja a férfit.

Nos, nyilván ez a téma kimeríthetetlen, és itt csak egy apró szegmensét érintettük, de kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok minderről. Persze, mint minden esetben, itt is elmondható, hogy ahány ember annyi féle. Biztos, hogy a tapasztalatok is nagyon különbözőek.

Én nem vagyok híve, a „sültgalamb várásnak” és a „miért csak én tegyek ezért, változzon inkább ő” típusú elméleteknek. Szerintem, a sikert az erő és a cselekvés hozza meg, és ha bennem megtörtént a változás, akkor a környezetem is változni fog.

Te hogy gondolod?

Hozzászólások

Matthew Hussey egészen mást mond az ex visszaszerzéséről. Ő több ezer nőt és férfit coachingolt. Valakin ki lett próbálva ez a technika? Hányan próbálták ki? Működik?

Bogi képe

Amit leírtam, nem egy "tudományos technika". Ezek az én meglátásaim és javaslataim a témával kapcsolatban, amiket a saját és a környezetemben élők tapasztalatai alapján összegeztem. :)
Matthew Hussey munkásságát nem ismerem, de szívesen hallanék felőle, ha megosztod velünk a lényegét.

Hatasos tunj el elole 1 het is eleg es ha szeret nem birja nelkuled vissza jon keres.

Nincs séma. Ahány eset, annyi megoldás/megoldatlanság...

Ez igaz, de azért vannak célravezetőbb és kevésbé célravezető viselkedési formák. :)

komolyan mondom igazad van!

Egyre jobban elegem van a férfiakból. Ez a sok taktika. Azt hiszem még egy kis ideig egyedül maradok.

Miért kellenne visszahódítani ha el tudott hagyni ne jöjjön vissza...menjen a francba az ilyen...7 év nem számított neki semmit beleugrott egy másik kapcsolatba na csinálja legyen boldog de ide ne jöjjön vissza ha még szeretem akkor se...

Imádtam olvasni ezt az írást! Nagyon elgondolkodtató, és értékes! Köszönöm!

Gabriella képe

Mi van akkor , ha félig lebénult férfiról van szó akiért két éve küzdök. Oktoberben el tünt végre a az nő aki férjezet. S ezt a férfit csak hülyitette kihadználta anyagilag. S egyébként is csak sz... a fejére. Hónapokig feléje sebnézet. Én voltam vele nap mint nap. S volt vitánk emiatt a nő miatt. De valMiért mindig vissza édesgette magát. Én mindig segítettem őt ami tőlem telt. Nem volt kevés. Dajnos februárban csunyán össze vesztünk. S ez a férjezett némberrel megint újra kezdte. S velem beszélni sem akar. Ilyenkor mi van?

Én deoressziós voltam és ennek voltak nagyon kemény hatásai. Az illető ferfi is nehezen nyílik. Én meg tudtam volna nyitni,ha nem vagyok beteg,de az voltam és ő nem értette meg. És nem is lehet megérteni,más sem értette meg. És elveszítettem. Németországban él és már nem beszél velem így találkoznunk lehettlenség. És igazából rengeteg kérdés van amire nem tudok válaszolni,mert én akkor nem tudtam megbeszélni. Folyton teli voltam félelemmel. De ha fel is tettem a kérdést,nem válszolt. Vagy egy részem ami úgy gondolja,hogy egy szemét állat és csak kihasználta a helyzetet,de van egy másik részem ami úgy érzi csak a betegségem miatt siklott félre minden. És igazán nem tudom mit tegyek, már van neki más és el kell fogadnom és csak az szomorít,hogy sosem mutathattam meg magam. És nagyon fáj,hogy minden megnyílvánulásával csak azt mutatta nekem főleg a végén,hogy mennyire annak gondol aki a betegsegem maitt voltam.

Közben valójában úgy érzem,hogyha csak a betegsegem miatt értettem félre és csak az miatt nem tudtam kezelni a helyzetet akkor ő volna nekem a tökéletes. Mindenben,de tényleg mindenben. És igazából csak szertnék egy fél napot vele,hogy leülhessek beszélgetni és tudjam mi volt a baj és ő is legalább csak arra jöjjön rá,hogy milyen csapdában voltam. 10 évig vártam rá,féltem lépni,közelengedtem magamhoz,mert végre volt egy esélyünk és ha ő is a tökéletes ,de már nem tudna szeretni azzal is sokkal inkább meg tudnék bírkózni,ha tudnám,hogy megérti,ha kiderülne , hogy csak szemétláda volt azzal is képes volnék megbírkózni. De egy idő óta csak szemétládaként tudom kezelni,mert máskülönben nem tudom... nem tudtam volna kilábalni a betegségből. Nem tudtam volna. Egész vegig tudtam,hogy őt akarom,néha tudtam azt is hogy kellene viselkednem,de aztán jöt egy érzelemhullám és képtelen voltam ellenállni neki. És nem tudom mit kell tenni ilyenkor. Azóta sem tudom. Sikerül napokig nem gondolnom rá,aztán összeomlok. Próbáltam nem írni neki,de egy idő után nem megy,próbáltam megbocsajtani magamnak,neki,próbáltam haragudni. És végül a harag annyira jött be,hogy eltaszítottam,mert nem értettem mit akar,mert biztonság kellett,hogy felépüljek. De Belőle azóta sem épültem fel és tehetetlen vagyok és képtelen új kapsolatra,minden férfi őt juttatja eszembe. A szex nagyon jól működött köztünk,de azóta úgy érzem,hogy megerőszakolt és ha valóban csak kihasznált akkor azt is tette.de ha én kezeltem rosszul a dolgokat (es ez biztos is) akkor elvesztettem azt a férfit aki azon a téren is tökéltes volt nekem. És ez nálam ritka, ritkán vonz egy férfi. És igen,ha lenne,lett volna azóta lehetőségem,hogy tudom úgy is szeretni,hogy csak szeretem,ha lenne lehetőségem csak megmutatni ki vagyok és csak megértetni vele,hogy mi volt akkor és igen,bocsánatot kérhetnék egymástól és csak kívanhatnék neki boldogságot akkor el tudnám fogadni a helyzetet. Így ahogy most van,nem tudom.Nem tudok továbblépni és már ötletem sincs hogyan tegyem

Én akárhányszor vártam 2 hétnél többet, azonnal összeszedtek valaki mást.... Ez a várj dolog sosem működött.. soha. Ha keresett is, már mással volt, onnantól pedig már 0 az esélye visszakapni az illetőt. Azonnal "továbbléptek" ne ők legyenek a "vesztesek" szakítás után... én pedig nézhettem, hogy a következő nő megkapja mindazt, amire én vágytam addig.

Kőrösi Mónika képe

Tegnap estig nem volt semmi baja.Aztán belém állt,hogy kiudja kivel kefélek.Igaz volt két férfi ismerősöm akivel beszélgettem,de semmi olyat amiért szégyelnem kéne magam.Belemászott a telómba.Én is így jöttem rá,hogy megcsal.Fenyegetőzik.Inkább ment volna el a nővel ezt vágja a fejemhez.Még ő van megsértődve.Hát ki vagyok!Hiába mondtam hogy nem én mentem félre.Nem tartottak pisztolyt a fejéhez mikor megtette.

Kardos Rozália képe

Sajnos itt már nincs nagyon más megoldás, tovább kell lépni.
Itt már nincs meg a felhőtlen őszinte bizalom ami egy jól működő kapcsolat alapja.

Artemis képe

Azért támad, mert távolságot tartasz?
Nagyon sajnálom különben, látszik, hogy azért támad, hogy a saját lelkiismeretén könnyítsen.
Mondd meg neki, hogy neked nincs semmi rejtegetni valód, ne gyanúsítgasson bûntudatból, szeretnéd látni, hogy mindent megtesz azért, hogy jóvá tegye a tettét.
Mikor volt a 3. Megcsalás? Ő a gyerekeid apja?
Szexmegvonással ne bûntess, az nem segít ha vissza akarod kapni. Csókkal, kedvességgel, hízelgéssel jutalmazz, különben valóban legyél hideg vele. Mondhatod neki, hogy te egyedül is elvagy míg neki 2 se elég?
Ő a gyereleid apja?
Látod rajta, hogy szeret téged? Hogy vmennyire bántja a dolog?
Kérdezd meg mi az amit hiányol a Ti kapcsolatotokban?
Aztán változnod kell. Dolgoznod magadon, hogy még jobb és jobb legyél, olvasd a tananyagokat s lássa, hogy azon dolgozol, hogy megoldjad a problémát, de egyezzetek meg abban, hogy neki is tennie kell érte, hogy újra működjön!
Tüzzetek ki egy határidőt, hogy addig csak kettőtökre koncentráljatok, s mellőzze a másik nőt (ha beszélnek, a nőcske ezen tuti behisztizik).
Ha ezután se lesz javulás, akkor elengeded.
De Neked tilos a hiszti! Te legyél laza, ne kolonc!
Ez alatt az idő alatt megmutathatod a vidámparkod, hogy milyen lenne ha téged választana. Azt kell elérned, hogy a másik oldalon legyem hiszti, cirkusz, kolonckodás!
Vegyél szexi fehérneműket, legyél csábító!
De ez nagyon kemény lesz!
Onnantól lesz nagyon az, mikor téged választ, neked meg kell tudni bocsátani, nem a múlton kattogni, neki pedig 1000%osan jóvá tenni s újra elnyerni a bizalmad!
De addigis járj előttük 2 lépéssel, változz, húzz váratlan lépéseket, told ki a határaidat, s mindenesetre ments el bizonyítékokat ha mégse úgy alakulna...ha végső elszámolásra kerülne sor, azokat hidegvérrel a pofájába vàghatod (mailek, üzenetek, infók, bármi)
Harcra fel, ha ô kell Neked!!!

Azért támad, mert távolságot tartasz?
Nagyon sajnálom különben, látszik, hogy azért támad, hogy a saját lelkiismeretén könnyítsen.
Mondd meg neki, hogy neked nincs semmi rejtegetni valód, ne gyanúsítgasson bûntudatból, szeretnéd látni, hogy mindent megtesz azért, hogy jóvá tegye a tettét.
Mikor volt a 3. Megcsalás? Ő a gyerekeid apja?
Szexmegvonással ne bûntess, az nem segít ha vissza akarod kapni. Csókkal, kedvességgel, hízelgéssel jutalmazz, különben valóban legyél hideg vele. Mondhatod neki, hogy te egyedül is elvagy míg neki 2 se elég?
Ő a gyereleid apja?
Látod rajta, hogy szeret téged? Hogy vmennyire bántja a dolog?
Kérdezd meg mi az amit hiányol a Ti kapcsolatotokban?
Aztán változnod kell. Dolgoznod magadon, hogy még jobb és jobb legyél, olvasd a tananyagokat s lássa, hogy azon dolgozol, hogy megoldjad a problémát, de egyezzetek meg abban, hogy neki is tennie kell érte, hogy újra működjön!
Tüzzetek ki egy határidőt, hogy addig csak kettőtökre koncentráljatok, s mellőzze a másik nőt (ha beszélnek, a nőcske ezen tuti behisztizik).
Ha ezután se lesz javulás, akkor elengeded.
De Neked tilos a hiszti! Te legyél laza, ne kolonc!
Ez alatt az idő alatt megmutathatod a vidámparkod, hogy milyen lenne ha téged választana. Azt kell elérned, hogy a másik oldalon legyem hiszti, cirkusz, kolonckodás!
Vegyél szexi fehérneműket, legyél csábító!
De ez nagyon kemény lesz!
Onnantól lesz nagyon az, mikor téged választ, neked meg kell tudni bocsátani, nem a múlton kattogni, neki pedig 1000%osan jóvá tenni s újra elnyerni a bizalmad!
De addigis járj előttük 2 lépéssel, változz, húzz váratlan lépéseket, told ki a határaidat, s mindenesetre ments el bizonyítékokat ha mégse úgy alakulna...ha végső elszámolásra kerülne sor, azokat hidegvérrel a pofájába vàghatod (mailek, üzenetek, infók, bármi)
Harcra fel, ha ô kell Neked!!!

Kőrösi Mónika képe

Köszi .Újjabb fejlemény.Nem beszéltem vele csak amit muszáj volt.Éjszakára indult dolgozni.Normális voltam.Elkezdett üzenetet küldeni.Akkor is saját magával volt elfoglalva.Nem válaszoltam.Irta hogy felhív.Felhívott a gyerekkel akart beszélni.Ma reggel hozzám bújt úgy reggelizett.Kúrva mérges vagyok.Miért kell felesleges köröket futni?Próbálok közös programot,de ez egy sóher csak akkkor ad ki pénzt ha punci kell.

Artemis képe

Mi történhetett? Mi van a másik nővel?
Ha ott minden OK lenne, akkor nem így viselkedne veled. Mivel érdeklődik, valószínűleg kezd leesni neki, hogy hülye volt!
Most egy kicsit visszább vehetsz, mármint, hogy ne azzal foglalkozz, hogy a kedvében járj, magadat kényeztesd kicsit.
Jelentkezzél be fodrászhoz, a lényeg, hogy töltödj fel lelkileg, érezd jól magad a bőrödben, mutasd azt, hogy nem függsz tőle, te egy olyan nő vagy aki jót érdemel s tepernie kell, ha téged akar!
Persze néha kérhetsz segítséget, hogy érezze, hogy van helye a családban (ahol férfi erőre van szükség s, hogy biztos ami tuti a 8 pontból a törődés is meglegyen).
Kérhetsz tőle apróságokat, pl. hogy melóból hazafelé hozzon tejet, dinnyét, fagyit stb. Ha hoz, nagyon kedvesen dícsérd meg.
Így szoktathatod hozzá, hogy nagyobb dolgokat is kérhess idővel.
Cserébe te is megtehetsz apróságokat, ha kér, de ha még a hűtlenséget nem tette jóvá, éreztesd, hogy még sokat kell tennie azért, hogy újra tudj bízni benne!

A megcsaló pasi nem kuka?
Ráadásul nem is egyszer.
S még ő hisztizett.
Lehet tőle bármit várni hosszú távon?
De nem az én életem, végülis...

Kőrösi Mónika képe

Szerintem pánikol mert a másikhoz nem mehet mert kidobta.Én most kaparom össze hanvaimat.Hárman is érdeklődnek irántam.Szerintem nem biztos magában ezért cirkuszol.Neki köszönhetem hogy lefogytam most már jobban adok magamra.Észrevette.Még nem százas ,de jó lessz .Most már megkér hogy segísek kaját pakolni.Nem óhajtok továbbra is cseléd maradni.Vissza akarom kapni a határozott énem .Női mivoltom nem akarom hogy ő irányítson.

Miért akarod, hogy veled legyen?

Kőrösi Mónika képe

Szeretem attól hogy egy kicsit haragszom rá.Amíg ez nem múlik addig mással nem tudok kezdeni semmit.

Hajni képe

Szeretheted, de mit kap a másiktól a puncin kívül vajon. El kell gondolkodni, h vajon mindent megtettem az ágyban? Sexistennő voltam? Vajon a hétköznapokban megértő voltam, hiszen ők ezt akarják látni. Kerülik a konfliktust és a nyugalom szigetét akarják az életükben. Az asszony legyen házias, legyen megértő, ne buzerálja őket és amikor ő úgy gondolja ágyakrobatikázzon. A tökéletes nő szerintük alárendelt. Őskorban élnek. Vággyák a nyugalmat de egyben az izgalmat is. Rafináltnak kell lenni. Tudom h a munka a gyerekek és a háztartás után a tökömnek sincs kedve a dugáshoz, de ha baromi fáradt vagy csak kedvesen mond meg neki, de készülj ha másnap ismét bepróbálkozik akkor már szétrakott lábakkal kényeztesd, mert szüksége van rá h mutassa a férfiasságát. Viszont figyelni kell a jelekre, ha ő fáradt ne erőltsd, mert kényszernek veszi. Max akkor ha te kiéhezett vagy intézd el. Másnap könyörögni fog. És ne féljetek kreatívak lenni az ágyban. Minden pasi fantáziál vmiről. Ha nem morbid és a te határaidba belefér akkor engedj. A másik nő vszínű arról az oldalról bizonytalan, h TE ott vagy az életében, neki se könnyebb, főleg ha szerelmes. A drága férjed kijátszik egymás ellen benneteket. Mert vmit otthon kap meg, vmit a másiknál. A cél az h rájöjj mi hiányzik a férjednek és te add meg mindezt neki

Molnár Zsuzsanna 2 képe

Röviden a történetem. 9 hónapja jöttünk össze, úgy hogy nálam dolgozott. 3 hónapig nem adtam be a derekamat, mert mind a ketten párkapcsolatban élünk. Ők állítólag lélektársak, de szex nem túl változatos, nálunk már a párom miatt nincs szex. Nekem még kell, vagyis belementem a kapcsolatba. ( 13 fiatalabb) Én voltam a szexistennő, és 1 hónapja volt egy komoly beszélgetés arról, hogy elgondolkozott kettőnkről, amitől összezavarodtam, mivel én is fantáziáltam egy közös életről. optimistán tekintettem a jövő elé. Pár napja kiderült nála a megcsalás amikor is visszatért a családi fészekbe úgy elköszönve, hogy szeret és hív. Másnap beszéltünk is, de csak arról, hogy szereti a párját és majd hív. Eltelt egy hét és semmi. Mit kéne tenni?

Artemis képe

Ha lelkitársak csak a szex döcögôs, azt jelenti nagy szerelem volt csak a sok gond és a szürke hétköznapok, a fáradtság ellaposították.
Veled találta meg az unalomûzést de mikor napvilágra kerültek a dolgok lehet a párja észhez tèrt, hogy hagyták elromlani a dolgokat.
Nyilván átbeszélték s a párja hajlandó adni neki még 1 esélyt, belátta, hogy mi a hibája s igyekszik kijavítani.
Te ebben ilyenkor nem nyerhetsz, azzal csak rontasz a helyzeten ha harcolsz érte.
Adj neki idôt, hogy vagy sikerül a házasságmentés vagy nem.
A férjed miatt nincs szex de te igényled?
Ezt nem igazán értem, bocsi.
Mondd el a férjednek, hogy neked ez így probléma, de csak miután megpróbáltad feltüzelni s nem sikerült.
Ha esetleg már nem képes rá van egy kék bogyó s igazából sok más eszköz is van amivel egy nôt kényeztetni lehet...kapàsból ott vsn a keze neki kéznél s a szája is.
Elôször próbáld meg a magad házatáján rendbetenni a dolgokat, minthogy kapásból 2 családot robbantasz szét!

Molnár Zsuzsanna 2 képe

Soha nem akartam szétrobbantani egy családot sem, erről ő kezdett beszélni. A párom már nem tud az ágyban teljesíteni bogyókkal sem. Évekig próbálkoztam, mivel szeretem a szexet. Azért is mentem bele ebbe a másik kapcsolatba. Adjak időt?! Mennyit?Minél többet adok annál távolabbi lesz az esély úgy érzem.

Azt értsd eg, hogy nem a te térfeleden pattog most a labda. Majd keres. A pasik ilyenek. Elvonulnak gondolkodni, tisztázni magukban dolgokat. Ha ilyenkor futsz utána, buktad a pasit, ezt boritékolom!!! Ha bármi esélyed van még, az akkor van, ha elkezdesz hiányozni neki és az, ami köztetek volt. Végtelen időt adj neki, Akármilyen nehéz várni, akármilyen nehéz a bizonytalanság. A jó nőt az különbözteti meg a többitől, hogy van önuralma. Kösd le a kezed és ne keresd. Akkor fogtok beszélni, ha ő keres. És ha keres, akkor se bmbázd kérdésekkel, hogy most mi van és mit hogyan képzeld. Gondold azt, hogy horgászol. Egy dolgod van, megvárni, hogy a hal a horgodra akadjon. Ha lóbálod a csalit, ha közelítesz, ha zajongasz, buktad a kapást. Tehát nem csinálsz semmit, csak vársz!!!

Több dolog is eszembe jutott.

Az egyik, hogy biztos-e, hogy megbukott otthon és nem csak így farol ki a veled való sexuális kapcsolatból. Elgondolkodott kettőtökről, de lehet, hogy el megijesztette, mert a múltját se tudja elengedni és inkább leválik rólad egy kegyes hazugsággal.

A másik, hogy valóban megbukott otthon és most azt érzi két oldalról húzzák és nyigalomra vágyik, hogy letisztuljanak benne a dolgok.

A jó hír, hogy mindegy, hogy melyik, semmit sem szabad tenned. Csak várni. És közben magadban is letisztázni a dolgokat, hogy te mit szeretnél. Ne búcsúzkodj, ne írj rá, csak legyél türelmes és várj. Ha van dolgotok együtt előbb-utóbb előkerül. Ha utána nyúlnál, búcsúzkodnál vagy húznád magad felé, csak tutira elveszítenéd.

Aztán ha letisztult ez a dolog és nem az lesz a vége, hogy mindketten kiléptek a kapcsolatotokból, akkor el lehet gondolkodni azon, hogyan rázd fel a férjed sexuálisan az irányodban. Nem idegesíteni akarlak, de valószínűleg szexel a férjed, csak nem veled. De ez nem feltétlenül az ő hibája. Persze nem szép dolog, ha így van, csak neked kell egy picit felrázni a kapcsolatot. Meg kell újuljál, hogy újra izgatónak lásson. Egy ismerős házaspár most szexelt 2 év után újra és teljesen egymásra találtak. Ha engem kérdezel, sztem volt vkije a férjnek és az most lépett ki a képből. LÉnyeg, hogy bármi van nálatok, vissza tudod szerezni a férjed, ha akarod.

Molnár Zsuzsanna 2 képe

A párom 70 éves, és Ő időnként nagyon is szeretné, de mint írtam az előbb már nem tud teljesíteni.Tőled azt kérdezem meddig ? Búcsúzkodni sem akarok, mert lehet hogy naiv dolog de mint barát szeretnék vele tovább kapcsolatban maradni. Sokat segítettünk egymásnak a szexuális kapcsolaton túl is.

Molnár Zsuzsanna 2 képe

Ma találkozunk, mert írtam neki, hogy beszéljünk. Ez még az előtt volt, hogy megkaptam volna az üziket. Már a telefonba közölte, hogy azóta minden nap akarja a párja a szexet.Még csak nem is céloztam a témára, de ő igyekezett a tudtomra hozni.Fura, miért? De kapcsolatba maradjunk, mint barátok. Tanácstalan vagyok, érzem, hogy az önbizalmam a nullára csökkent. Megpróbáltam elemezni a helyzetet az érzelmeimet, de teljesen össze vagyok zavarodva.Mit mondjak, hogy viselkedjek ???

Molnár Zsuzsanna 2 képe

Ma találkozunk, mert írtam neki, hogy beszéljünk. Ez még az előtt volt, hogy megkaptam volna az üziket. Már a telefonba közölte, hogy azóta minden nap akarja a párja a szexet.Még csak nem is céloztam a témára, de ő igyekezett a tudtomra hozni.Fura, miért? De kapcsolatba maradjunk, mint barátok. Tanácstalan vagyok, érzem, hogy az önbizalmam a nullára csökkent. Megpróbáltam elemezni a helyzetet az érzelmeimet, de teljesen össze vagyok zavarodva.Mit mondjak, hogy viselkedjek ???

Artemis képe

Szerintem ez nem sejtet túl sok jót, legyél nagyon óvatos, mert a "maradjunk barátok" a pasiknál azt jelentheti, hogy majd kereslek ha ki akarok kapcsolódni extrákkal is esetleg, addig meg boldogulj ahogy tudsz..."
A helyedben megóvnám magam attól, hogy valakinek a játékszere legyek!
A te férjed hogy reagálná le ha kiderülne a dolog?
Megpendítetted már neki, hogy te így nem vagy boldog s szeretnél még szexet?
Mondjuk ezzel nagyon finoman kell bánni, mert biztos neki is fáj és sérti az önbecsülését de ha szeret és fontos vagy neki, akkor legalább annyit megtehet, hogy más eszközökkel kényeztet téged!

Írod, hogy a párja gőzerőre kapcsolt. Nyilván ez neki tetszik hiszen ha nem így volna nem reklámozná, Ha el tudod fogadni csak barátként viselkedj úgy vele mint minden barátoddal.Semmi kétértelmű megjegyzés semmi véletlen érintés.Neked azt is szem előtt kell tartanod, hogy a főnöke vagy.Viszont ha nem tudod a barát zónában tartani tarts távolságot mindenképp. Nem hiszem, hogy most bármit lendítene a dolgon ha kettőtőkről bszélnétek. Legyél távolság tartó, látnia kell, hogy nem vagy ugribugri kis csitri hanem egy érett komoly nő aki tökéletesen tudja kezelni a kialakult helyzetet.Aki nem zúdít rá minden beszélgetésnél kérdés hegyeket aki igen is méltósággal túl tud lépni .Tudod a pasinak mindig az kell ami elérhetetlen amit nem kaphat meg csak ha lapátol érte ezerrel.

Molnár Zsuzsanna 2 képe

Nem tudom hogy reagálna, még az is lehet, hogy valamennyire megértené. Nekem nem az eszközökkel való kényeztetésre van szükségem, ha akarom azt magam is el tudom intézni. Nekem a férfira van szükségem. Megbeszéltük már, azért fordult a gyógyszerekhez ami nem sokat segített a dolgon. Semmi téma kettőnkről, még azt se kérdezzem meg, hogy mi a francnak kell emlegetnie, hogy most otthon megy a szex. Tudjam be, hogy ez kell az egójának? És hogy mutassam ki, hogy tökéletesen tudom kezelni a helyzetet, amikor azt sem tudom egyelőre, hogy mit csináljak. Első lépésként legyek szép és kívánatos ? Második lépésként legyek távolságtartó ? Olyan könnyűnek hangzik, közben meg már azt sem tudom mit kérdezzek,mit beszéljek.És hogy tudjam meg az ő érzelmeit, mert azt nehéz elhinnem,hogy egyszerre az imádott szexistennőből egy csak barát lesz. tiszta káosz!

Egyszerűen ne vedd fel az otthoni szexuális beszámoloját, vagy kérd meg kedvesen, hogy ne veled ossza meg az élményeit mert nem tudsz mit kezdeni az információval és nincs szükséged felesleges dolgokra a fejedben. Igen légy kívánatos gyönyörű mintha minden nap az első randiról szólna, de ne hozd szóba a kettőtök kapcsolatát.Vegye tudomásul, hogy neked pont olyan fontos volt mint neki. Biztosan nem váltotozott meg egyik napról a másikra az irántad való érzelme, de mindenki neheten lép ki egy házasságból és szerintem meg próbálkozik ujra hátha rendbe jön. Az kevesebb cirkusszal jár mint egy válás. Most a türelem a legnagyobb fegyvered, ha nem elvakultan szerelmes az asszonyba hamar elő jönnek ujra azok a problémák amik tönkre vágták már egyyszer a házasságukat. Neked az a dolgod, hogy ha veled beszél ne érezzen semmi nyomást semmi feszültséget. Azt majd az asszonytól meg kapja.

Molnár Zsuzsanna 2 képe

Köszi!! Amit írtál ez most gyógyír a lelkemnek. remélem be tudom tartani, hogy ne kérdezősködjek.

Nekem ez megalázó lenne. Az ilyet kiiktatom egy életre. A fejemet magasra tartom és jéghideg leszek. Ez hencegés. Rohadjon meg az ilyen!

Nem véletlenül kacsingatott kifele a kedves itt már eleve neked van egy plusz pontod.Arról is meg vagyok győződve, hogy aki egyszer már ki kacsintott az hiába melegíti a kapcsolatot újra az sosem lesz már a régi. Ilyen csak a filmekben van.Ergó ha már olyan nagy gondok voltak abban a házasságban, hogy félre lépett azok a gondok ujra elő jönnek majd. Megint el fog laposodni a kapcsolat csak idő kérdése. Ahogy nyeregben érzi magát az asszonyka ujra lankad a figyelme hidd el ezt a saját bőrömön tapasztaltam. Mi nők hajlamosak vagyunk lazítani ha már a sajátunknak tudjuk a férfit.Tehát legyél türelmes, kedves és csak incselkedj vele. Semi szex csak akkor ha nem akarsz tutira semmi komolyabbat tőle.

Molnár Zsuzsanna 2 képe

köszi a jó tanácsokat, én is remélem, hogy ügyi leszek. Már erősebbnek érzem magam, nem pedig olyan elveszettnek. Még párszor elolvasom az írtakat és már felvértezve fogom érzeni magam, jöhet az este.

Nyilván nem keresné a társaságod ha nem érdekelnéd. Az otthoni szex emlegetésével meg csak simán provokál. Kíváncsi rá, hogy Te is olyan sárkány vagy e mint az összes többi nő,de Te okosabb vagy Te egy igazi vidámpark vagy :)

Tényleg köszi, már csak ide kell hogy érjen. Mindent elkövetek, hogy ne legyek sárkány. Ezt erősítem magamba egész nap.

Tetszettek a tanacsaid! Sokat tanulunk egymastol is, szuper!:)

bár oly tudatlan picsa vagyok még :) Ehez csak azért mertem komolyabban hozzá szólni mert hasonó szituációban voltam már. Mind a két variációt át éltem. Voltam megycsalt élttárs is aki vissza szerezte a pasit a trónbitorlótól majd egy pár év mulva vitte a másik ,illetve voltam már türelmes szerető is aki pattintva lett az asszonyka miatt majd a kedves ujra nálam kötött ki. Igaz ugyan, hogy mind a két esetben az egóm volt a szószóló és meg is bántam mind a két esetben, hogy nem gondolkoztam reálisan. Ilyenkor viszont egy szerelmes nőnek tök felesleges a buktatókról hadoválni, amig saját bőrén nem tapasztalja a pofonokat harcolni fog és jól van ez így. A következőnél már sokkal okosabbak vagyunk és bizony kellenek a kudarcok ahoz, hogy jobbá váljunk. Persze benne van a pakliban, hogy ez a kapcsolat meg éri a próbálkozást mert lehet, hogy tényleg ő az igazi csak még nem tisztult le a felismerés a részéről. Ezt mindenképp az idő mondja majd meg. Én mindenesetre szurkolok, hogy happy end legyen :)

Molnár Zsuzsanna 2 képe

Nos , nem jött el. féltizkor hívott, hogy most mentek el a vendégek ezért nem jött. telóba kezdte volna mondani,hogy mi van kettőnkkel, de leállítottam, ezt nem telefonba akarom megbeszélni. Majd hív. Az a baj, hogy én nem tudom kiiktatni azt hogy telefonáljak neki a munka miatt. Ma fel hívtam, mert kellett, és hallottam hogy nagyon letört, kérdeztem mi a baj. Hát az, hogy a kettőnk dolga nem úgy alakult ahogy szerette volna, és félmondatban megjegyezte, hogy miattam, mert már haza akart menni, de én voltam telhetetlen ,marasztaltam. Leállítottam, hogy nehogy már csak én legyek felelős, meg különben is ezt nem akarom a teloba megbeszélni. állítólag jön vasárnap. majd meglátjuk.

Artemis képe

Készülj fel, hogy az elején mindent bevet, hogy megpuhítson, hogy belemenj abba ami neki jó.
Te is védekezhetsz azzal, hogy bocsi de ez meg így neked nem jó! Majd csak megtörik, ha pedig nem, ne bánd mert akkor emnyit ért.
Sajnálom, hogy a munka összeköt titeket.
Nem lehetne másik részlegre vagy csoportba átmenni vagy ôt átrakatni úgy, hogy ne jöjjön le neki, hogy bármi közöd lenne hozzá?
Kifogások mindig lesznek de a dolgok attól pont nem fognak változni.
Kíváncsi leszek mit hoz a vasárnap?
Drukkolok!

Molnár Zsuzsanna 2 képe

Köszi. én dolgoztatom őt, csak elküldhetném. Kíváncsi vagyok, hogy most ide ér-e. Tudom megpróbálja úgy alakítani már most is hogy neki legyen jó. Azt nem tudom, hogy kivárjak, vagy hagyjam a fenébe. ezzel a dilemmával még küzdök. Szeretném is, de ahogy telnek a napok egyre több egót látok benne. Olvastam előző hozzászólásban, hogy nekik csak az kell hogy az asszony főzzön, mosson, őt kényeztesse amikor akarja. Nagyon leegyszerűsítve ő is ilyen. Lehet, hogy hagynom kellene a francba? De a szex vele k.....jó! És talán ez sem utolsó szempont.

csupán a szex miatt. Nálad az a bibi, hogy már tervezted vele az életed így viszont esélytelen le korlátozni a kapcsolatotokat csak a szexre. Én a helyedben vonalat húznék még mielőtt "pofonok" sorát kapnád. Ha sikerül beszélnetek vasárnap szerintem a kettőtök témáját zárt a lehető legrövidebbre.Nincs igazán miért ragozni és arra végképp nincs szükséged, hogy lássa mennyire meg visel téged ez az egész.Azt semmiképp nem szabad éreznie, hogy annyira oda vagy érte, hogy csak egy szavába kerül és Te már ugrasz is. Tudnia , éreznie kell, hogy neked nem elég a szerető szerep és ha nem tud helyet biztosítani a páholyban majd meg teszi más.

Molnár Zsuzsanna 2 képe

Igen, én is egyre jobban hajlok a szex felé, és működik amíg működik. A tervezést ő kezdte, igaz bele mentem.Semmi szándékom, hogy most megnyíljak, hogy mennyire megvisel az egész cécó. tarom a három lépést. Valami jó taktika kellene, hogy rájöjjön, hogy hiányzom neki, és kellek neki.Lehet, hogy most ostobának tartanak sokan, de ez van. kis idő múlva valószínű, hogy én is rá fogok jönni, mekkora hülye vagyok. de most kell nekem ez a pasi és valahogy vissza kéne szereznem.

Egy nő aki szeret aki vonzódik soha nem ostoba.Ezek az érzések nem érdemlik meg, hogy le degradájuk őket. Te sem vagy rosszabb mint itt bármelyikünk vagy mások a világban hidd el. Abban viszont különbözünk másoktól, hogy be ismerjük a gyengeségeink és próbálunk tenni a boldogságunkért nem csak sebeket nyalogatunk

Molnár Zsuzsanna 2 képe

Nem jött, nem hívott. Ennyi.

Molnár Zsuzsanna 2 képe

Ami kérdést fel kell tennem magamnak, hogy most mit érzek. Sok mindent, megalázottságot, dühöt, önsajnálatot, kétségbeesést. Nem csitri vagyok már, mégis megtörtént, hogy félrevezettek, kihasználtak. Hát minden szó a 9 hónap alatt csak ámítás volt? Annyira hihetetlen,hogy ennyire elvakult voltam. Annyi mindent megkérdeznék szívem szerint tőle, de tudom hogy nem szabad, és fölösleges is. A legszarabb az ,hogy senkivel nem tudom megbeszélni a környezetemben az érzéseimet amik bennem kavarognak és ezért úgy érzem nagyon sokáig fog tartani míg lecseng bennem. Már csak azért is mert még szeretet is érzek a fene egye meg !

Kedves Zsuzsa! Hogy vagy most, van azóta valami változás?

Érdemes 30,40, 50 évesen hiú reményeket táplálni egy új kapcsolatban? Úgy látom minden hölgy "azért" a volt párjába legbelül, legmélyebben azért még mindig szerelmes. Arnold

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.