Így randizz, ha visszahúzódó vagy

Így randizz, ha visszahúzódó vagy

A romantikus filmekben borzalmasan könnyen, mindenféle erőlködés nélkül talál az emberekre a szerelem. Ez a valóságban közel sincs így – hát még ha visszahúzódó vagy! Egy szégyenlős nő nem tud csak úgy odamenni valakihez és kezdeményezni egy beszélgetést. Így már alapból egy csomó lehetőségtől esel el, de van ennél rosszabb is.

Mégpedig az, hogy a szégyenlősség gyakran nagyképűségként jön át az embereknek. Ez nem vicc! A szégyenlősség egy igencsak hátráltató tulajdonság, ha az ember párkeresésre és a randizásra adja a fejét – de ne csüggedj, nincs minden veszve, segítek. A világ szégyenlős női, egyesüljetek! Olyan tippeket fogok most mutatni, amik nagyban megkönnyítik majd a párkeresést számotokra. Nézzük is meg, miről van szó!

Első randi? Kerüld az éttermeket

Nincs is kellemetlenebb (és idegőrlőbb) az első randin egy hosszas, kínos csendnél az asztalnál ülve. Azt javaslom, hogy szakítsatok a hagyományokkal, és egy beülős hely helyett válasszatok valamiféle aktív elfoglaltságot. És hogy miért? Mert azzal, hogy beültök valahova pár italra, esetleg egy vacsorára, automatikusan elvágjátok magatokat egy csomó “természetes”, spontán beszélgetéstől, amik alapvetően adják magukat például egy fallabdázásnál vagy egy beltéri falmászásnál.

Természetesen nem muszáj sportolnotok, de mindenképpen egyfajta elfoglaltság legyen, hiszen ezekhez a siker érdekében beszélgetnetek kell. Amint belelendültök, máris sokkal felszabadultabban fogod érezni magad a pasi mellett – ezt garantálom.

Add magad!

Introvertált személyiségű vagy? Akkor te borzalmasan nehézkesen nyílsz meg az emberek előtt. Ezt már minden bizonnyal felesleges bemutatnom. De nézd! Ha tényleg bejön a fickó, akkor ideje egy kicsit kilépned abból a bizonyos komfortzónából. Persze mondani könnyű, de megéri. A titok nyitja, hogy mindig magadat add és hogy bevesd az erősségeid. Hogy milyen erősségeket? Nos, a félénk nők általában jó hallgatók is. Annál pedig nincs is vonzóbb, ha a pasi azt látja, hogy “Hű, végre egy csaj, akivel tudok beszélgetni!”

Beszéljetek az időjárásról (...komolyan)!

Tudom, tudom, utálod a felszínes csevegést. Én azért javaslom, hogy adj a dolognak még egy esélyt! Hogy miért? Mert így fogsz rájönni azokra a közös dolgokra, amik később összekötnek majd a kiszemelt fickóval. Fura, de például az időjárással nem tudsz mellélőni! Beszélj a kedvenc évszakodról, vagy arról, hogy milyen vicces, ahogy az esőtől begöndörödik a hajad.

Természetesen nem csak az időjárás játszik: működik még az unalomig ismételt alap kérdéssor is. A “Hova jártál iskolába?” vagy a “Na és milyen zenét szeretsz?” egyaránt hatékony kérdések. Fontos rájönnöd, hogy a randipartnered mit szeret (és mit nem), hiszen abból a későbbiekben problémák származhatnak, ha a pasi kőkemény metált, te pedig lájtos popzenét hallgatsz. Nem csak előremozdítod a beszélgetést ilyen kérdésekkel, de értékes információmorzsákhoz is jutsz!

Extra tipp: figyeld meg a környezeted!

Ha egy nagyon forgalmas, mozgalmas helyen vagytok, nagyon figyelj oda a környezetedre, hiszen egy kis képzelőerővel egy csomó témát meríthetsz belőle. Mutatom is, hogyan: ha kajáltok valahol, említsd meg, hogy milyen irdatlan finomat eszel, vagy akár kommentáld a filmes plakátot, amit idefele jövet láttál. Ezek a kis megjegyzések egy beszélgetés mozgatórugói. Csak jönnek majd a témák, és egy percig sem kell a kínos csendtől félned.

És hogy miért működik? Nos, például ha megjegyzed, hogy nem sült át eléggé a csirkéd, lehet, hogy a fickónak eszébe jut egy marha kellemetlen éttermi sztori. Ha viszont a filmes plakátra teszel megjegyzést, jó eséllyel beindul egy beszélgetés a kedvenc filmetekről. Ne feledd, szégyenlősként minden lehetőséget meg kell ragadnod,hogy megnyílj, és ehhez a közös témák jelentik a legrövidebb utat.

Végezetül

Ne feledd, szégyenlősnek lenni néha kellemetlen, de semmiképp sem bűn: Te te vagy, és ezen senki és semmi nem változtat. És te is randizhatsz anélkül, hogy rá kéne paráznod, ha alkalmazod a tippjeim!

Bár unalomig ismételt közhely, mégis úgy gondolom, hogy külön kiemelendő az, hogy önmagad add egy randin.

Lehet, hogy visszahúzódó vagy, de ez nem jelenti azt, hogy nem vagy vonzó. Legyél önmagad, használd a tanácsaim, és ha kell, sodródj az árral. Sok sikert, jó pasizást! :)

Te milyen tippeket ajánlanál még a visszahúzódó nőtársaidnak? Oszd meg velünk!

Hozzászólások

Sajnos nem vagyok màr mai csibe,ès az igazsàgot szetetem mivel az idegeim nagyon betegek ,ès Èdesanyàm elvesztèse ota mèg ràadàsul a gyògyszerek miat nagyon csunya ùszogumim lett 10kg a töblet rajtam ès igy ruhàm se nagyon van de viszont az anyagi helyzetem miat venni se tudok.Az igazsàg hogy tàrsketesön probàlkozok mivel 21ève levagyok szàzalèkolva ès igy nem dolgozom ès baràtaim sincsenek,az adat lapomon rajt van hogy levagyok szàzalèkolval ès mindenkit meg kèrek olvasa el a lapom ès utàna döntsön èrdeklem-e.Sajnos a szexre mennek rà a pasik azt tapasztalom mivel a tanàcsod ès a termèszetem miat se vagyok hajlando elsöalkalomal àgyba bujni ès elvàrom az öszintesèget a màsiktol is ezèrt nagyon sok csalodàs èrt de most ugy indult egy jònak igèrkezö kapcsolat vagy nem tudom minek nevezem hogy nem règ halt meg a felesège az iletönek eleinte minden nap irt hivot beszèltunk kb 1 honapig es most nem tudom mitörtènt de szonbat òta teljesen ki cserèltèk nem ir csak reggel anyit jò reggelt szèp napot esetleg ès utàna màsnap reggelig semmi.Rà kèrdeztem valami baj van? Vagy meg gondolta magàt ès szèpen kèrtem irja vagy mondja meg mi a szàndèka a kialakulo dolgogal de a vàlasz csak anyi volt nem akarom magam idegesiteni inkàb nem irok semmit.Vègül talàn èn vagyok a hibàs mert amedig beszèlgetünk ès talàlkoztunk mindenkinek meg mondtam öszintèn hogy most èp tàrgytalan az ismerkedès mert beszèlgetek valakivel mèg fel is függesztetem a tàrskeresöt mivel sajnos mindig akor voltak akik ismerkedni akartak mikor valakivel beszèltem èn sajnos nem az a tipus vagyok aki kèt vasat tart egyszere a tūzbe,ès sok olyan fèrfi is jelentkezet akinek felesège vagy èlet tàrsa van,pedig az is rajt van az adat lapomon hogy csak fügetlen,egyedül àllo vagy özvegy.Mert nem szeretnèk mègegyszer màsod hegedūs lenni mert volt bene rèszem ès nekem is meg volt a vèlemènyem a màsik nõröl.Most megint teljesen padlot fogtam mert az ember az öszintesègère fizet rà egy darabig maradok megint egyemagam mèg sikerül tul tenni magam a csalodàson mert nem hiszem hogy mèg ezt helyre lehet hozni neked mi a vèlemenyed? Elõre is köszönöm Anna.

Fehér Julianna képe

Én is ilyen vagyok. Ami még segíteni szokott, hogy tényleg felvállalod önmagad. Vagyis nem szégyelled, hogy introvertált vagy, és nem próbálsz meg más szerepbe bújni. A személyiségedtől eltérően viselkedni (pl. erőltetett csábos mondatok, kacér mozdulatok stb., ami egyébként nem Te vagy). Előbb-utóbb úgyis lehull a lepel. Ellenben nyugodtan bevallhatod, ha kicsit zavarban vagy, mert nem ismered a helyet, az ottani szokásokat vagy egyszerűen nem szereted a nagy tömeget. Nem aggósz, hogy észreveszi, ha kicsit félénken cseng a hangod, vagy idegesen babrálod a ruhád szélét, esetleg a hajtincseidet - kinek mi a szokása. (Persze a körmöd ne rágd, mert az igénytelen.) De ne parázz rá, hogy mindenáron megfelelj a másiknak! Ne akarj neki megfelelni! Olyan társat keress, aki ilyennek fogad el, hiszen hosszú távon neked is ez az érdeked.

Köszi :)

Jeroskovitsné Erika képe

Hasonló cipőben járunk úgy érzem. Magam is leszázalékolt vagyok..Megfogadom a tanácsod, hiszen ez az állapot nem olyan régen történt, hogy ki mertem volna írni. Én az Édesapám veszítettem el, ami borzasztóan kihatott mind a magánéletemre, mind a lelki állapotomra. Igen, ezek után önmagam fogom adni, mint eddig is.
Viszont abban egyetértek Veled, hogy a fickók (lehetnek függetlenek, esetleg a párjukat/barátnőjüket letagadók,
egy új valakit keresnek.Ha megtalálják a nagy Őt, még mindíg ott leszel tartalékban, mint opció. :-(arra a lehetőségre, ha esetlegesen annak a kalandnak vége szakad...

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.