Miért nem ír vissza?

Miért nem ír vissza?

A mai világban a napi kommunikációnk elengedhetetlen eszközévé váltak a különféle csevegőprogramok.

Lehet, hogy te csak napi párszor nézel rá az üzeneteidre, de tény, hogy az életünk szerves részévé vált a például a Facebook Messenger. Ez pedig új problémákat is vet fel.

Nem ír vissza. „Olvasotton” hagyott. Egész nap elérhető volt, de mégis csak este válaszolt az üzenetedre.

Mi lehet ezeknek az oka? Maradj velem, és elmondom, hogy a pasik miért csinálják ezt. Nyugi, sokszor közel sem olyan vészes a dolog, mint gondolnád!

De azért egy dolgot tisztázzunk…

A tündérmesék

Egy tökéletes világban rohadt egyszerű lenne egy olyan pasinak írogatni, aki bejön neked. Kitalálsz valami izgalmasat vagy aranyosat, leírod neki, aztán legfeljebb két perc múlva pittyeg is a telefonod. Ő az!

Úgy működne, mint egy hús-vér beszélgetés - a pittyegést leszámítva. Sokszor azonban nem így történik, és van, hogy napokon keresztül is “lógva” hagy egy-egy fickó. Ennek viszonylag sok oka lehet.

Sokszor teljesen ártalmatlan, hétköznapi dolgok (pl. valóban nagyon elfoglalt a munkája miatt), de történhet tudatosan, rosszindulattal is - pl. esetleg lefeküdtetek, így a trófea már megvan neki és többet nem is kellesz neki.

De egy dolgot azt hiszem érdemes tisztáznunk: felesleges tündérmesékkel áltatnod magad. Hogy mire gondolok?

Rengetegszer hallok olyan dolgokat a nőktől, hogy csak lesek.

„Azért nem ír, mert tetszel neki és be van tojva.”

„Minden oké, valószínűleg csak nem tudja, hogy mit lépjen.”

Nos, tény, hogy a remény hal meg utoljára, de ez a fejet a homokba taktika óriási koppanásokhoz is vezethet. Hogy miért?

Azért, mert ha már ilyeneken gondolkodsz, akkor valószínűleg nem pár órája csak, hogy nem válaszolt az üzenetedre. Nézd, ha már több napja, vagy egy hete figyelmen kívül hagyja az üzeneteid, az nem azért van, mert nem tudja, hogy mit lépjen.

Persze, jól hangozhat ez nyugtatásképp a barátnőktől, de a pasi valószínűleg totál másra (vagy már másvalakire) gondol. Mielőtt azonban teljesen kétségbe esnél és elkezdenél teóriákat gyártani, jobb, ha egy férfitól tudod meg a lehetséges okokat.

Eddig minden olyan jól ment, miért nem válaszol?

Oké, túl vagy a tündérmeséken, szóval most már nem fogod hagyni, hogy a barátnőid teletömjék a fejed hülyeségekkel.

Nőből vagy, tudni fogod a megérzéseid alapján, hogy mikor késő. De én a legjobbat szeretném neked, úgyhogy a legkevésbé sem szeretném, hogy bizonytalanságban tengődj.

Ezért meg fogok most osztani veled 8 lehetséges (és gyakori) okot, amiért nem írhat a pasi. De arról is beszélünk, hogy mikor van okod még reménykedni, és arról is, ha már tök esélytelen, hogy bármit is akarna tőled.

Nézzük is meg őket…

1. A fickó valóban nagyon elfoglalt

A jó jel: Néha mindenkinél előfordul (a sikeres pasiknál viszonylag gyakran), hogy a munka hevében egyszerűen nincs rá ideje vagy elfelejt válaszolni egy-egy üzenetedre

Ha ez nem mindennapos, és utána a bocsánatodért esedezik, akkor valószínűleg nem hazudik.

A rossz jel: Ha nem válaszol valamire, és utána jó ideig egyáltalán nem hallasz róla. Aztán újra feltűnik. Őszintén: ki a franc hivatkozik arra, hogy elfoglalt volt úgy, hogy előtte egy hétig azt se tudtad, hogy él-e? Ez így úgy hazugság, ahogy van.

Ezt jelenti: A sikeres és befolyásos férfiaknál - mint mondtam - gyakori jelenség az időhiány. Tudom, mert én is az vagyok. De nézd, ha valóban komolyan a szándékai akkor válaszolni fog, olyan gyorsan, ahogy csak tud. Lehet, hogy ez nála több óra, de az is lehet, hogy egy nap. Minden más kamu.

Ha túl sokáig eltűnik és (rosszabb esetben) még bocsánatot sem kér, akkor hagyd a fenébe.

2. Kimentél a fejéből

A jó jel: Néha még a legjobbakkal is (az esetedben a sikeres, igazi férfiakkal) megesik, hogy kimegy a fejéből az, hogy írjon. De ha néhány órán, vagy maximum egy napon belül rád ír, hogy “bocsi, tudom, hogy bunkóság de totál kiment a fejemből, hogy írtál” akkor minden oké.

A rossz jel: Ha hosszabb időre eltűnik, anélkül, hogy életjelet adna magáról, aztán a semmiből ismét felbukkan. Ilyenkor egy „elfelejtettem” rohadt kevés. Nem felejtett el. Mindvégig tudott rólad, de most bevillantál az elméjébe, és játszani akar veled.

Ezt jelenti: Hadd magyarázzam el a saját példámon keresztül. Vállalkozást vezetek, amihez hozzátartozik az is, hogy naponta 20-30 emberrel (főként az alkalmazottaimmal) beszélek - sokszor egyszerre. Nem egyszer előfordult már, hogy a feleségem rám írt, de mire vissza tudtam volna írni, már megint fontos hívásom volt.

Egy ilyen után tényleg nagyon könnyű elfelejteni válaszolni. Szóval nyugodj meg: ha kedvel, írni fog. Lehet, hogy pár órával később. Lehet, hogy csak egy nap múlva. De keresni fog. Ilyen egyszerű.

3. Más nő van a dologban

A jó jel: Nos, ebben az esetben nem sok jóban reménykedhetsz.

A rossz jel: Ha csak néhanapján válaszol és akkor is tök közömbösnek tűnik irántad.

Ezt jelenti: Ha egy pasival jól elvagytok, sűrűn dumáltok messengeren, aztán egy nap eltűnik mint a kámfor, akkor joggal gyanakodhatsz arra, hogy megváltoztak a prioritásai. Erre úgy jöhetsz rá, ha megpróbálod kinyomozni (a Facebook tökéletes erre).

Vagy ha karakánabb személyiség vagy, nyugodtan kérdezd meg tőle, hogy mégis mi a franc történt.

4. Már nem érdekeld, de beszari hozzá, hogy elmondja

A jó jel: Ha mindennemű kommunikáció megszűnik köztetek, és ötleted sincs, hogy mi történt. De ne aggódj, így legalább nem fogja tovább rabolni az időd.

A rossz jel: Ha valamilyen okból kifolyólag újra előbukkan és beszélgetni akar.

Ezt jelenti: Tudom, hogy rossz érzés, de ha egyszerűen már nem érdekled, viszont túl gyáva hozzá, hogy a tudomásodra hozza, akkor nem sokat tudsz tenni, lépj tovább. Egy tökös férfi ilyenkor elmondja, hogy mi a helyzet, viszont egy lúzer inkább úgy fog tenni, mint ha nem is léteznél. A tanácsom: hagyd a francba.

5. Nem tudja, hogy mit mondjon

A jó jel: Ha hirtelen eltűnik egy kevésbé pörgő beszélgetésből, viszont pár óra, esetleg egy nap múlva újra rád ír.

A rossz jel: Ha napokra, vagy hetekre eltűnik. Ilyenkor már nem biztos, hogy újra beszélgetni fogtok.

Ezt jelenti: Ha egy már láthatóan lankadó beszélgetésből tűnik el a fickó, akkor ne ess kétségbe: könnyen lehet, hogy egyszerűen nem tudja, hogy mit válaszoljon, ezért inkább nem írt. Ha viszont ezután is felkeres, és jókat dumáltok, akkor nincs gond.

Ha viszont teljesen eltűnik, akkor ne törd magad - hagyd elmenni.

6. A fickó egyszerűen régimódi

A jó jel: Ha SMS-ben vagy Messengeren dumáltok, totál unalmasnak tűnik, viszont élőben vonzó és jó humorú pasi.

A rossz jel: Ha ennek ellenére eltűnik, mint a kámfor és sosem hallasz róla..

Ezt jelenti: Igen, még manapság is előfordul, hogy valaki egyszerűen irtózik a szöveges üzenetváltástól. Ez nem feltétlen rossz dolog! Sokszor az ilyen “régimódi” fickók sokkal sikeresebbek és odaadóbbak, mint azok, akik folyton csak online dumálnának veled.

7. Már nem érdekled, de nem akarja elmondani

A jó jel: Ha egyáltalán nem, vagy csak egyszavas üzeneteket kapsz tőle. Azért ez a jó jel, mert ilyenkor tök egyértelmű, hogy nem akar tőled semmit.

A rossz jel: Ha egy hosszabb eltűnés után ismét felbukkan, és úgy tesz, mint ha érdekelnéd. Nézd, ha valóban érdekelnéd, nem tűnne el hetekre. Játszadozni akar veled. Ne dőlj be neki!

Ezt jelenti: Ha egy pasi egyszerre csak eltűnik, vagy olyan rövid üzeneteket kapsz tőle, amiktől a hajadat téped, akkor egyértelmű, hogy mi a szándéka: így akarja a tudtodra adni, hogy nem kellesz neki. Csak lehet, hogy nem akarja nyíltan felvállalni, mert szarul érzi magát miatta.

Gyáva húzás? Az. Sűrűn előfordul? Eléggé. Lépj tovább.

8. Kihátrál, mert úgy érzi, hogy komolyodnak a dolgok

A jó jel: Ha csak ritkán fordul elő, hogy nem ír vissza és az érzelmesebb üzeneteidet sem hagyja figyelmen kívül.

A rossz jel: Ha jó pár túlfűtött beszélgetésen vagytok túl, és eltűnik, ha megérzi a bűvös kérdés közeledtét:

„Akkor mi most mik is vagyunk?”

A másik eset, mikor nem válaszol az érzelmesebb hangvételű üzeneteidre, és inkább új témát dob fel. Ilyenkor valószínűleg csak játékként tekint az egészre.

Ezt jelenti: Azt hiszem, ezzel nem mondok újat, de a férfiak néha tök furák tudnak lenni. Előfordul, hogy olyan nőkre is írogatnak, akik bejönnek nekik, de azért nem annyira, hogy egy komoly kapcsolatot is el tudjanak képzelni velük. Ha komolyak a szándékaid, azt a pasik észre fogják venni.

Az már pedig csak rajtuk áll, hogy mit kezdenek vele. Ha szó nélkül eltűnik, magadnak teszel szívességet azzal, ha hagyod elmenni.

„Oké, de szétvet az ideg. Mit csináljak?”

A szitu a következő…

Tegnap késő estig beszélgettetek. Ráadásul olyan jót, hogy le sem bírtad venni a szemed a telefonodról. A reggeli jóreggelt üzire viszont nem válaszolt. És már dél van.

Nem tudsz mit tenni, pánikba esel. Felhívod a barátnőid. Félpercenként a telefonod után nyúlsz. De semmi. A helyzet pattanásig feszült! Nem tudod, mitévő légy.

Hagyd, hogy segítsek. Azt vettem észre, hogy a nők ilyenkor hatalmas marhaságokat bírnak elkövetni. De én nem szeretném, ha így tennél, ezért most adok pár tippet azzal kapcsolatban, hogy mit csinálj és mit NE, ha ilyen szituációba kerülsz.

Először is, NE ess pánikba

Tudom, hogy könnyű mondani, de nézd. Már egy csomó okot felsoroltam, amiért nem írhat. Ezek közül jó pár olyan is volt, ami miatt semmi okod pánikba esni - főleg ha még csak pár órája nem írt.

Lehet, hogy rengeteg munkája van. Lehet, hogy egy munkatársa váratlanul meghívta vacsorázni. De simán előfordulhatott az is, hogy lemerült a telefonja.

Tehát, nem érdemes egyből a legrosszabbra gondolni. Még. Várj egy kicsit. Azzal, hogy egyből pánikba esel, csak magadnak ártasz és a saját esélyeid is rontod. Hogy miért? Mert ilyenkor nagyobb eséllyel követsz el hülye hibákat. Mint például…

„Elegem van, ráírok”

Általában ez az első pánik-reakció, amit a nők elkövetnek egy ilyen helyzetben.

A tanácsom: ne üzengess neki, hogy megkapta-e az üzeneted. Ne hívd fel, hogy mi van vele. És semmiképp se kérd számon.

„Mi történt? Miért nem írsz? Már nem kedvelsz?”

Na, így teszel javíthatatlanul tönkre egy bimbózó kapcsolatot. Egy ilyen üzenettel a világból is ki fogod kergetni a pasit. Gondolj bele, hogy mit reagál majd, ha feloldja a telefonját és ez az üzenet fogadja. Bele se merek gondolni.

Légy tisztában a valódi értékeddel

Ha valaki nem ír vissza, azt az agyunk könnyedén felfoghatja úgy, hogy mi vagyunk a vesztesek. Gondolj rá így: nyerni akarsz, a pasi a főnyeremény, és te meg akarod szerezni ezt a főnyereményt.

Természetesen ez nem mindig így van. De figyelj…

Nézz rá máshogy: az, hogy már nem érdekled, az nem csak a te, hanem az ő vesztesége is. Gondolj arra, hogy mennyi örömteli pillanatot tudtál volna szerezni neki. Jobbá tehetted volna az életét. De ő nem ezt választotta. Hogym it akarok ezzel mondani?

Azt, hogy nem te vagy a valódi vesztes. Értékes vagy, és mi van, ha meg sem érdemel téged? Gondolj erre az egészre, így, és egyből jobban fogod érezni magad!

Foglald le a gondolataid

Oké. Nem írt, és nem tudod kiverni a fejedből. De tudod miért? Mert nem kötöd le a gondolataid eléggé. Ha csak és kizárólag rá gondolsz, csak magaddal tolsz ki, mert még jobban be fogsz pánikolni.

Az egyik legjobb dolog, amit az ilyen szituációkban tehetsz, az az, hogy lekötöd magad valamivel. Csinálj valami olyat, ami boldoggá tesz! Hódolj a hobbidnak. Menj ki és sétálj egyet. Kezdj el olvasni egy jó könyvet, egy filmet, vagy egy sorozatot. Látogasd meg a barátaid.

Bármit is csinálsz, a lényeg, hogy legyen valami,amivel képes leszel elterelni a gondolataid a pasiról. Aztán ki tudja, mire végzel vele, már lehet, hogy pittyeg is a telefonod.

A legjobb dolog, amit tehetsz

Lényeg a lényeg: várnod kell. De mennyit?

Először is, vizsgáld meg az üzeneted. Ha kell, mutasd meg egy barátnődnek.

Olyan üzenetet küldtél, ami választ is igényel, vagy egy olyat, amire elég válaszolni egy mosolygós szmájlival?

Ha az első kategóriába tartozik az üzeneted, akkor a tanácsom az, hogy várj legalább 48 (de akár 72) órát is, mielőtt újból megpróbálkoznál felvenni vele a kapcsolatot.

Ha még mindig érdekled, ennyi idő alatt válaszolni fog. Meg kell mutatnod neki, hogy te egy magabiztos nő vagy, akivel nem lehet csak úgy játszadozni. Ezért inkább megvárjuk, míg ő keres fel.

Ezzel bizonyítani fogsz neki, és lehet, hogy újra feltüzeled majd az érdeklődését.

Ha az üzeneted viszont a kissé komolytalan kategóriába esik, azt tanácsolom, hogy mindenképp írj neki 24 órán belül.

Foglaljuk össze…

Remélem, hogy most már jobban képben vagy ezzel az idegesítő jelenséggel kapcsolatban.

A cikkben megbeszéltük azt, hogy mik lehetnek annak az okai, hogy nem ír vissza egy pasi. De azt is, hogy mikor reménykedhetsz még valami jóban vagy éppen mikor kell beismerned, hogy ez a hajó már elment.

Ezen felül még arról is szó volt, hogy mik azok a hibák, amiket sok nő elkövet az ilyen szituációkban (például a pánikba esés vagy a túlságosan korai számonkérés) és arról is, hogy mit érdemes csinálnod, míg a válaszra vársz.

A lényeg, hogy őrizd meg a hideg véred, és ne csinálj semmi hülyeséget. Ha a pasinak komolyak a szándékai, mindenképpen írni fog. Ha nem, akkor gondolj rá úgy, hogy meg sem érdemelt téged.

Remélem, hogy tudtam segíteni és további sok sikert kívánok a pasizáshoz!:)

Előfordult már, hogy lógva hagyott ilyen módon egy pasi? Mit csináltál?

Van még olyan tipped, ami egy ilyen helyzetben hasznos lehet? Kíváncsi vagyok a történeteitekre. :)

Hozzászólások

Sziasztok
Velem jelenleg pontosan ez történik.
Eddig nagyon jókat beszélgettünk a pasival, erre mostanában annyira elfoglalt lett a vizsgái miatt, hogy már lassan egy hete nem beszéltünk. Én meg nem tudom, hogy a vizsgák miatt nem ír vagy csak mert már nem tetszem neki. De a jó hír, hogy a tanácsaidnak köszönhetően képes vagyok nyugodtan viselkedni és nem csinálok semmit hülyeséget ;) Ezer köszönet

Nagyon örülök, hogy segít ez neked.

Csak ügyesen!!

Ha neked fontos vki, el tudod az képzelni, hogy ne írj neki? Ne azt nézd, amit mond, hanem amit tesz. Írtam én már üzit vezetés közben, a klotyón ülve, reggel rögtön, ahogy kinyitottam a szemem, vagy evés közben. Annak aki fontos, annak írunk, ha fejen állva kell is írnunk, mert a saját érdekünk, hogy ne veszítsük el vagy hogy halljunk felőle. Nyugodtan lapozhatsz, ha nem ír. Mindegy, hogy mit mond. Nem fog megbántani, ezért hazudik. Sok a dolgom, tanulok, semmi időm, most nem tudok erre koncentrálni stb. Ha írnál neki vmi számon kérőt azt kapnád vissza, hogy jó hát ő tényleg elfoglalt, de ha így gondolod legyen így. Okos dolog, hogy nem csinálsz hülyeséget, és ne is csinálj semmit. Annyit se írj, hogy hogy van. Kezdj inkább ismerkedni. Sok sikert.

Sziasztok!
Ugyanebben a cipőben járok, 4 hónapja ismerjük egymást, többször találkoztunk már, eddig minden oké volt, de egy ideje nem ír, pedig többször is online volt... Persze én is azon gondolkoztam, hogy talán írnom kéne neki..pedig tudja az ember, hogy ezzel csinálja a legnagyobb hibát. De ebben most meg is erősítettetek :) igyekszem úrrá lenni a rossz hangulatomon, és türelmesen várok még néhány napot! Köszönöm a segítségeteket, további szép estét! :)

Na akkor had legyen hozzászólás meg egy kis panasz, női oldalról ugyan ez megvan. Ne higgyetek a hazugoknak, nekem jelenlegi bár inkább ex barátnőnek nevezném barátnőm volt, hogy egy vita alkalmával 5 napig nem is keresett, azt se tudta mi van velem pedig elég nagy gáz történt ráadásul ha a szél nem úgy fúj ahogy ő gondolja, pl, berúgtunk és másnapos akkor engem okol és neki ez is szakítási indok, hogy ő beteg lett azért amiért eljött velem bulizni. Ezt persze teljesen úgy, hogy nem tartottam fegyvert a fejéhez, önként és dalolva fogta meg az első poharat. De ha a hangulata jó, akkor leígéri a csillagot az égről, összeköltözünk eljön velem a világvégére én vagyok a nagy ő és hasonlók. Persze az első fél évben maga volt az angyal, 5 évig volt szingli és sosem értettem miért. Borzasztóan csinos nő ( ez nem csak az én véleményem ) mindenki irigykedik, hogy kifogtam egy bombázót akinek még az esze is vág, csak éppen a gerinc hiányzik belőle :) Teljesen olyan mint egy 16 éves 35 éves létére. Az én bűnöm csak egy dolog, nagyon szeretem. De ennyire magányosan még soha nem éreztem magam egy párkapcsolatban. Mindent én oldjak meg, mindent én csináljak, unom az egészet és lassan már a belem fordul ki az undortól amilyen jelleme van. Nagyon remélem, hogy meg tudom utálni idővel, mert ez minden csak nem normális. Emellé még önző és felelősségkerülő is.

Love

Kedves Lord Of Mood!

Érdekelne,hogy azóta mi történt a kapcsolatotokkal?
Együtt vagytok még? Válaszodat előre is köszönöm!

10 hónapja vagyok a pasimmal de kb 3 hónapja megváltozott.Nem ir magától sohasem rám,nem érdeklődik mivan velem ha 2-3 napig nem irok nem ir rám.Mindig van kifogása nem ér rá sok amelója de mégis ha dolgozik fent van és mégsem tud egy mondatot sem írni.Ugy érzem már nem vagyok fontos neki.Most várok meddig birja hogy rám irjon és ha 3 napig nem teszi szakítok vele.Nem érdemli meg az időmet és a szerelmemet.

Artemis képe

Inkább vigyél egy kis izgalmat a kspcsolatba. Lehet picit leült vagy a pasi kezd megijedni, hogy komolyodhatnátok...
Helyette rázd fel picit, adj neki vidámparkot s ha ennek ellenére nem változik, akkor kérdezz rá, hogy mire vágyik, mi hiányzik neki a kapcsolatból.
Ha meg tudjátok beszélni, még vissza lehet kanyarodni de nem könnyű és tudatosan kell építeni a kapcsolatot, hogy azt add amire a másiknak szüksége van.
Szakítani csak akkor érdemes ha mindent megpróbáltok s annak ellenére nem javulnak a dolgok. De előtte adjatok magatoknak egy második esélyt! Nem lehet, hogy rajtad nem érzi azt a lángolást s így ő is könnyebben lankad?

Ti nem is szoktatok találkozni? Csak írtok?

Hasonló helyzetben vagyok, 7 hónapja írogatunk egymásnak és az utóbbi időben ritkábban jelentkezik . Sajnos egy hét csend után rákérdeztem , hogy most mi van ?, mire érkezett egy vicces válasz , hogy dehogy volt csend egy hete pontosan ezt írta , röviden és tömören , mint a székely ember .Utana küldött egy vicces bloger leírást , ami feldobta a hangulatom és 4 nap szünet után én írtam ra . Mindig azzal biztat , hogy sosem zavarok , csak ha nem ír vagy nem válaszol akkor foglalt vagy muszakizik. Ja, O pilota , egyfolytában repül és mindketten egy unalmas házasságban elunk . Kulonben meg sos3m találkoztunk és meg sosem hívott fel . Vajon erre , hogy lehet rábírni ?

ebben mi a jó?
Az írogatásban és a telefonálásban?
Vagy elég ennyi?
Találkozni nem is akarsz?

Hasonló helyzetben vagyok, 7 hónapja írogatunk egymásnak és az utóbbi időben ritkábban jelentkezik . Sajnos egy hét csend után rákérdeztem , hogy most mi van ?, mire érkezett egy vicces válasz , hogy dehogy volt csend egy hete pontosan ezt írta , röviden és tömören , mint a székely ember .Utana küldött egy vicces bloger leírást , ami feldobta a hangulatom és 4 nap szünet után én írtam ra . Mindig azzal biztat , hogy sosem zavarok , csak ha nem ír vagy nem válaszol akkor foglalt vagy muszakizik. Ja, O pilota , egyfolytában repül és mindketten egy unalmas házasságban elunk . Kulonben meg sos3m találkoztunk és meg sosem hívott fel . Vajon erre , hogy lehet rábírni ?

Sajnos , többről szó sem lehet , hisz mindketten házasok vagyunk . Ennyi fér bele ....

Ha annyira gáz a szitu, hogy egy "harmadikkal" kell írogatnotok, akkor miért nem váltok el?
Ezt a mai 2018-as hotties agyammal már nem tudom felfogni...
Vagy megjavítom a házasságot a párommal, vagy elválok és korrekten kezdek bele az új kapcsolatba.
Szerintem a többi opció alamuszi fingreszelde.
Ez az én nézőpontom, nem bántani akarok, de könyörgöm. Ez a Hottie!

lhamo képe

Hát ez az, nekünk természetes, hogy ha van ideje ír...de biztos volt olyan pasitok, aki még a legkisebb szellentéséről is beszámolt, na az sem jó...nekik pár nap nem számít, észre sem veszik, meg nincs mulittasking, munka, akkor munka, és ha ott nincs siker, akkor nincs is kedvük randizni, amíg azt meg nem oldják...a nők meg 24 órában a pasi körül forognak...lehet, hogy hülyeség, de most ez van a fejemben :)
az én pasim sem ír, antiszoc, alig találkozunk, de akkor meg nagyon jó, nem kommunikál, lehet enyhe autista, nem tudom :( ilyen este szerintem még senkinel sem volt, vízöntő is, akinek mond valamit...
ismerkedek másokkal, de senki nem érdekel, ez ilyen meglátni megszeretni eset volt...lehet közben lesz más, de mindig velem marad belül...
jah azt tudni kell még, hogy 15 évig voltam egy nárcisztikus pasival, aki mellesleg a gyerekeim apja, na meg is érdemlem :)

szerintem 3 nap meg semmi....menj biulizni, érezd jó magad, kozmetikus, masszázs, barátnők, aztán, ha feltöltődtél lehet elé állni...akkor majd észbe kap, hogy mi történt...

Hm.Valójában én vagyok elfoglalt. Valahogy megváltoztam. Idegesít, hogy senkivel se lehet beszélgetni csak úgy mert minden férfi azt hiszi, hogy a szavak mögött valamiféle cél van. Hét fiú között nőttem fel sokat beszélgettünk meg minden. Dédapám, és apám volt a legjobb barátom. Miért hiszi minden pasi, hogy ha egy nő, speciel én, hozzászól, akkor az már kapcsolatot keres? Sok pasi megsértődik, vagy megbántódik mikor rájön, hogy nem volt ilyen szándékom. Rossz érzés. Senkit se szeretek megbántani. A férfiaknak is vannak érzéseik, igyekszem tiszteletben tartani, de én már magamat is igyekszem óvni. Nem tárgyalok pasikkal. Az elfoglaltság most jó, élhető helyzet számomra. Persze tudom, hiányzik a családom. Nagyok a veszteségeim, hiszen már szinte mindenkit eltemettem. Azt is tudom, hogy olyan igazi jó barátom sosem lesz, mint amilyen apám, vagy dédapám volt. Azt is tudom senki mellett sosem leszek olyan boldog, mint mellettük. Régebben még örültem volna egy szép kapcsolatnak, de valahogy nem a megfelelő emberrel kezdtem. Ídő elteltével már csak azt vettem észre, hogy hulla fáradt vagyok. Egyik munkahelyről a másikra igyekszem, és két esti suliban nehezen tudom a vizsgákat összeegyeztetni. Szóval rendszerint túl vállaltam magam, és csak hosszabb idő után jöttem rá, hogy a kapcsolatom nem az, mint amiben boldog lennék. Az baj, hogy már messze kerülöm a férfi társaságot? Most így jól érzem magam, de vajon ez mindig így lesz? Olvasom a tapasztalataitokat, valami ilyesmi szokott történni nálam is, csak fordítva. Valódi elfoglaltságokat gyártok magamnak, és kezdetben még fogalmam nincs arról, hogy miért is. Amikor ráébredek a dolgokra, az őszinteséget szoktam választani. Egy ideje meg már nem is gondolok párkapcsolatra.

Bízni kell a jövőben, nagyon sok szuper ember van. Én bár nem keresek, mégis mindig találok új barátokat, barátnőket. Más is lehet olyan jó mint apád vagy dédapád, ne így állj hozzá! Nyugodtan beszélgess, ha valaki nem bírja a nemeket, az az ő problémája. Nyiss a világ fele, akkor jársz jól! Beszélgess bátran mindenkivel akivel csak tudsz!

Köszi. Kedves vagy.

V.Katalin képe

Vízöntő?Igen,mond valamit.Egészen elképesztő hogy mennyire egy kaptafára készültek!Már bocsánat a kifejezésért.Meg tudom érteni mire gondolsz , hasonló helyzetben vagyok . Minden akkor és úgy történhet ahogy ő akarja.Soha senki nem tudja meggyőzni ha valamit eltökélt . Akkor hív , akkor kommunikál amikor ő akarja , és arról beszél amiről neki van kedve . Olyan vastag védelmi fala van hogy azon egy hadsereg nem tör át,ha egy picit leengedi mégis nagyon gyorsan újra felhúzza.5 hónapja puhítom ezt a Vízöntő férfit,baromi nagy türelemmel , de egyre gyakrabban érzem hogy elég volt . Tudom , persze mindenki azt tanácsolja lépj tovább ,hagyd a francba.De ezt nem olyan egyszerű megtenni.

Tökéletes a leírásod! Én 2,5 évnél járok. Borzasztó. Már inkább baráti a viszony. Sajnos.

lhamo képe

Nálam 8 hónapja tart, nem válaszol semmire, aztán megjelenik, van amikor válaszol, aztán visszahúzódik.
Féltékeny, ne legyek senkivel, de Ő sincs velem...dettó ugyanez:(

lhamo képe

engem is mindenki hülyének néz...bak aszcendenssel, munkamánia, és skorpió érzelmi élettel, kész főnyeremény, persze biztos amúgy ugyanúgy működne rajtuk is a módszer, vagy ki tudja...

Lányok...tényleg minden vízöntő egy kaptafára készült!:D De ha valakit közel engednek magukhoz, és igazán megszeretik...na onnan nincs menekvés :)

V.Katalin képe

Szia,félelmetes de ugyanezek a paraméterek vannak az én embereknél is!Vízöntő,bak,skorpió!Remélem nem ugyanarról van szó.Ő 49 éves.Fél év alatt semmi változás.Most elutazunk 4 napra,hátha utána változik valamit.Ha nem, akkor nem nyűglődök vele tovább.

lhamo képe

akkor meg az lesz a baj :)
akkor hagyni kell őket, ők jelentkezzenek?
ugyanakkor bizonytalan is, bátorítani kell, de túl sok se jó, meg hangulatától függ, néha sündisznó, sosem lehet tudni mi jó neki

lhamo képe

Most inkább azt nézem nekem mi a jó, és nem ez ... legyen szabad, teljesen

Csak magadat nézd szerintem, amíg nem tesz le valamit az asztalra :) kitartás!!!

Princz Melinda képe

Sziasztok!

Kb 2 hónapja vagyok fent társkeresőn és volt már 8 randim. Nagyon csinosnak mondott nő vagyok szóval nem értem mi lehet a gond...A 8-ból összesen 3 pasi tetszett, de a 3-ból csak egy mondta a randi végén h még szivesen találkozna velem, de ő sem keresett újra. A legelső pasi azt mondta h nem nyíltam ki, úgy érezte nem vok önmagam. A legutolsóval is nagyon jót beszélgettünk, ugyanaz az ízlésünk kb mindenben, nagyon udvarias volt, hazahozott és miután egy órát még beszélgettünk az autóban,de elköszönéskor lenyomott két puszit, meg a szokásos örültem h megismerhettelek szöveget. Én zavarban voltam eléggé, jó síelést kívántam neki. Oké az elköszönés nem sikerült mosolygósra de azon kívül 3 órát együtt töltöttünk. Jó tudom ha 4 napig nem ír akkor ennyi még van 3 nap, de úgy érzem nem fog, ez az elköszönés nem volt túl biztató.

BKata képe

Princz Melinda! Az a kérdés, hogy meg akartál-e felelni nekik a randin? Ha igen, ez a gond egyik forrása...

nem lehet, hogy egyszerűen csak a 99-ből 8-al taliztál??;) Ne gondold, hogy veled van a gond

Köszönöm ez most tényleg segített, hogy megértsem Őt is, és azt mikor kell hagynom az egészet és továbblépni.

Szia!
Nekem is van egy történetem igazából nem túl hosszú,az volt hogy bekövettem az egyik nap ami pont Január 01 volt vagy is újév első napján és gondoltam hogy de jó lehetne egy kapcsolat!
Na amikor bekövettem utána már pár perc eltelt és már irta hogy szia! Vissza irtam ugye hogy Szia! Megköszönte hogy bekövettem mondtam neki hogy én ilyen vagyok kedves mindenkivel erre azt irja hogy gyönyörű azt látom na akkor már mondtam magamba megtaláltam a szőke herceget fehér lovon!
Írtunk kb 2-3 órát egy nap es megkerdezte hogy van e kedvem holnap is irni,arra irta hogy persze!
Jött a 2.nap akkkr nem is irt en irtam ra es utana irtunk kb 1-2 órát na azutan irtam egy kerdest arra nem irt csak reggel es irta hogy bocsi csak bealudtam.
3.nap folyton irta azt hogy dehogy irtam hogy haragszik arra irta:dehogy, minden kérdésre azt is irtam miért nem ir nekem amikor elérhető.
4.nap szerettem volna először talizni vele es mindent megbeszélni hogy jobban megismerjem ő azt irta gyere ezt kb 5-6-szor,én meg magamba na és hova?
5.nap irtam neki először hogy szeretlek ő irta imádlak de akkor miért nem ir soha mindig csak én írtam először de ha nem irok akkor ő se írna!
Megint irtam hogy jó éjt akkor holnap,reggel irta hogy bocsi de bealudtam!
Kis szavakba irt na és jött a 6.nap már írtam neki hogy baj van meg hogy nem akarom zavarni ő írta nem zavarsz és nem haragszik és nincs semmi baja, azt írtam neki én csak szeretnek veled beszélgetni és irkálni ő írta én is veled, de írtam ha te is velem akkor miért nem írsz azt írta dolgozom aha én írtam neki megértem hogy dolgozol de amikor elérhető vagy akkor miért nem írsz arra írta,bocsi! Én írtam ne kérj tőlem bocsánatot mert megértem hogy dolgozol és nem tudsz egész nap írni de azért amikor elérhető vagy írjál! na kiváncsi vagyok rá hogy ír e nekem
Köszönöm hogy meghallgattál azért írtam ennyit mert ő a legelső pasim és mit tegyek, mi legyen, miért csinálja ez remélem válaszolsz Szia!!!

Köszi, hogy leírtad.

Tehát ha jól értem, még soha nem találkoztatok eddig még, de szeretnél tőle többet.
Még nem találkoztatok, de után már írtad, hogy szeretlek, igaz?

A legelső dolog, hogy tök jó, hogy bekövetted, és írtatok.

A legfontosabb lépés, hogyha igazi kapcsolatot szeretnél, fontos, hogy komolyan vegyen. És az is fontos, hogy teszteld, az életben is, mielőtt tovább lépsz felé.

Tehát a következő lépésed lenne, hogy az írás helyett szóban beszéltek.

Ha még ezután is szimpatikus, szóban beszéljetek meg egy találkozót. Semmi komoly, valami nyilvános hely, pláza, ahol tudtok sétálni, vagy egy olyan utca ahol sok kirakat van, és tudtok nézelődni miközben beszéltek. Ez így könnyebb lesz.

Lényeges, hogy bármennyire is szeretnél pasit, még mindig csak tesztelsz. Vagyis nem az a célod, hogy tetsszél neki, hanem az, hogy rájöjj, hogy jó-e neked.

És ha itt minden jól alakul akkor érdemes tovább lépned.

Oké?

Írd meg, hogy alakult a következő lépésed, és igyekszem segíteni a továbbiakban.

Hajrá!!

Ha még él ez az oldal, leírom mi bánt. Itt hosszabb ismeretségről szólnak a történetek, az enyém pár napos, de sérülékeny vagyok, egy éve özvegy és az első próbálkzoásom, nyitásom más felé. Párkeresőn rámírt, 2 napig váltottunk leveleket, majd kért fotót. Nincsenek képeim magamról, találtam egy kirándulásról. Elküldtem két képet, nem mutatott mást mint amit leírtam magamról - idősödő molett nő. Azóta elltelt egy nap, nem ír, nincs is elérhető állapotban. (Bár azt le lehet tiltani) Én is hezitálok, de azt mondtam magamban: rendben, legyek nyitott, ismerjem meg jobban. Első társkereső próbálkozásom, de igazán azbntt, hogy nem ír legalább annyit, hogy bocs, de nem ezt keresi, és az önbizalmamnak sem tesz jót, hogy egy fotó után elmarad.

ne bánkódj ilyen miatt, sajnos társkeresőn ez mindennapos dolog, hozzá kell szokni. Nagyon vegyes, hogy ezt ki hogy fogadja. Megértelek, hogy neked jobban esett volna, hogy megírja, hogy bocs, nem ezt keresi, de például én ezt nem szívesen hallanám, mert az eltűnéssel ugyanezt mondja szavak nélkül. Nekem jobban esik, ha inkább nem közlik ezt velem. Ha valakinek bejössz, folyamatosan ír és keres, ha eltűnik, teljesen tuti, hogy nem tetszünk eléggé.:( Szóval ne haragudj rá, mindenki másképp működik. Sok sikert kívánok Neked, biztosan megtalálod, akit keresel. Drukkolok:) Szeretettel:
Avi

Sziasztok.
A nők is csinálják ezt az eltűnést, nem csak a férfiak.

Az a pasi, akit én szeretek... jan.-ban kezdtünk levelezni, találkoztunk 1hónap múlva, és ahogy a munkánk engedte heti 2x 1-2 órát együtt tudtunk lenni. Eleinte nagyon heves volt az érzelem benne, naponta többször is hívott, irtó cuki volt, de húsvét óta visszafogottabb lett... már nem volt annyira érzelmes, nem volt szenvedélyes sem... Nem volt más kapcsolata, - talán beleunt egy kicsit , mivel megkapott, és már nem kellett "vadásznia"... Ettől függetlenül naponta írtunk a Mess-en, aztán a Viber-en- hol csak napi pár mondat volt, hol több. Hol küldött képet is magáról, hol pedig teljesen elhallgatott napokig. Mégis vhogy visszatért hozzám, és mintha az érzelmes leveleimet el sem olvasta volna, úgy kérdezett, úgy beszélgetett. De az utóbbi időben,-mondjuk nyár óta- már telefonon hívni sem lehet, mert annyira elfoglalt.. az sms-re sem válaszol... nyáron költözködött, és nagyon megviselte ez, mert az előző helyén minden a szívéhez nőtt. Azóta csak 2x találkoztunk, és csak levelezünk...
Az éjszakákat átsírom, mert annyi sok jó élményem volt vele, annyira szerettem, annyira tökéletes volt mindenben, és most az emlékek csak azok, amik maradtak, a hiánya, és nem válaszol az érzelmes üzeneteimre. Ja, esetleg 1-1 szivecskét kapok érte a Viber-en. Hivatkozik ő is a munkára, és egyéb dolgokra... De akit szeretünk, azt nem hagyjuk bizonytalanságban!, annak tényleg, még a wc-ről is írunk 1-1 mondatot. Tényleg nem kell sok, de boldogítsa az ember aznapját.
Nem azt mondom, h. ennyi is elég lenne, mert igen, kell a fizikai kapcsolat, - de úgy vettem észre, neki már nem.... vagy nem nálam...
Tudom, h. le kellene mondanom róla, mást keresni... de... ő a szívem választottja, és még nem tudom megtenni.... igen, volt párszor, h. összetörte, bunkó módon "meg is taposta a szívemet", de sosem váltunk el haraggal, és nagyon ritkán fordult elő, h. veszekedtünk volna.
Tudom, h. valószínű, megunt, valószínű, h. más nő lehet a dologban, - csak talán fél nekem bevallani...
Keressek mást... én nem tudok keresni, se időm, sem energiám.
Eddig is mások találtak meg, amikor kellett...
Nem, nem vagyok szingli,- férjnél vagyok, egy unalmas, szürke, érzelemnélküli kapcsolatban. Ő annakidején az "eszem választottja" volt. Na, jó, volt benne vmi szeretet is... csak azóta a sok év óta, amit vele töltöttem, számító, rideg, cinikus, gunyoros és önző lett..Miért nem válok el? Annak több oka van. A 2 gyerek, a ház, a szüleim, a tágabb környezetem, stb... Tehát benneragadtam boldogtalanul. De vhogy minden keresés nélkül talán épp ezért "találtak meg" vmiért mások, akik ideig-óráig boldogítottak. De Ő, az utolsó, akiről az első perctől fogva tudtam, h. v. életem legnagyobb szerelme lesz, v. életem legnagyobb csalódása,- ő okozza a legnagyobb fájdalmat időnként. Nehéz újra összeraknom magam... nehéz mosolyogni, amikor az, akit szeretek, nem szeret annyira, mint én őt.
Várom, h. a helyzet javuljon, v. alakuljon, imádkozom érte, mert nem lehetett véletlen a találkozásunk,- állítólag nincsenek véletlenek- és én már nem vagyok annyira fiatal, h. csak úgy egyszerűen túllépjek mindenen...

„De az utóbbi időben, - mondjuk nyár óta - már telefonon hívni sem lehet, mert annyira elfoglalt... az sms-re sem válaszol...”

Szerinted, lehet valaki annyira elfoglalt, hogy nincs 5 perce a WC-ről SMS-t írni?

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.