Celeb lettem!!

Celeb lettem!!

Két nappal ezelőtt, december 12-én Müller Péter, az író megemlítette a nevemet, a hónap témájában:

„Köszönöm, kedves Müller Péter, hogy tönkretetted a házaséletemet!” - Döbbenten olvasom ezt a facebookon. Kiderült, hogy ez egy másik Müller Péter, aki régóta működtet valamilyen pénzes, internetes fórumot. Jó alkalom, hogy elmondjam:

Ahhoz, hogy valakinek személyes tanácsot adjak, látni kell az arcát, a szemét. Érezni a lényét, a sugárzását. Hosszan és gyakran személyesen beszélgetni vele. Néha hónapokig...

Ráadásul hosszabban ez a life.hu oldalon is megjelent.

Elszomorodtam

Úgy gondoltam, hogy ez csak valami félreértés lehet a névrokonomtól, akit igen nagyra becsülök. Ezért, ahogy olvastam a cikket, azonnal írtam a Facebookon egy hozzászólást:

Kedves Péter! Köszönöm, hogy megemlítette a nevemet.

Bár azt állítja, hogy a személyes tanácsadáshoz hosszú beszélgetés kell, hogy megismerje a másik embert, rólam most mégis azt állítja, hogy „régóta működtet valamilyen pénzes, internetes fórumot.” — holott soha nem találkoztunk. Soha sem látott engem. Soha nem járt az oldalamon. Ez ellentmondásos.

Ezért szeretettel meghívom, hogy a saját szemével győződhessen meg arról, hogy tényleg igaz-e, és hogy adunk-e tanácsot vagy sem. Itt tudja velünk felvenni a kapcsolatot: hottie.hu/kapcsolat

A bölcs ember, a saját szemével vizsgál meg dolgokat, és nem ítél látatlanul.

Mégis milyen ember mondaná egy mozifilmről, hogy rossz, amikor nem hogy a filmet, de még a plakátot sem látta?

A hozzászólásom kéretlennek lett megjelölve, és eltüntették a bejegyzés alól.

Tényleg ő lenne Müller Péter az író, akire annyi ember felnéz?

A remény

Reménykedtem benne, hogy talán az oldal kezelői tették ezt. De már egyre kevésbé bízom ebben.

Valaki ír, hogy tönkrement a házassága

Ez szomorú.

De ki volt az aki miatt tönkrement? Honnan tudja, hogy én voltam az? Miért neki írt? Miért olyan biztos benne, hogy én voltam? Miért nem kérdezett meg?

Minden bizonyíték nélkül, anélkül, hogy utána járt volna, meggyanusít azzal, hogy én voltam az.

Pénzes fórum

Igen, van weboldalam a pénzről, de semmi köze sincs egy fórumhoz.

De mi köze van ennek a házassághoz?

Még arra sem vették a fáradtságot, hogy utánanézzenek.

Megkérdezhették volna az illetőt aki a Facebookon írta, de nem tették meg. Megkérdezhettek volna engem is. De ez nem volt fontos…

Látni kell az arcát…

Úgy tűnik, a személyes tanácsadáshoz ez elengedhetetlen.

Mások fikázásához nem kell? Nem kellene meggyőződni, hogy igaz-e az, amit írt a Facebookon az illető?

Ha a névrokonom azt olvasná a Facebook-on, bármelyik ártatlan emberről, hogy egy tolvaj és gazember, minden fenntartás nélkül ezt írná róla? Egy percig sem szólalna meg a lelkiismerete?

Néha hónapokig kell beszélgetni valakivel?

A gyanúsítgatáshoz egyetlen rövid e-mail vagy kérdés is elég?

Vagy ez lenne „A képzelet hatalma”?

Hozzászólás Törölve

Bátor tett.

Meggyanúsítottak, és úgy van írva, hogy ne lehessen belekötni, azonban mégis ezt értsék ki belőle. Ügyes munka.

De amikor meg akartam védeni magam, törölték.

Nem háborogtam. Nem fikáztam. Arra kértem, hogy nézze meg azt, amit még soha sem látott.

Nem nézett, nem írt, de törölt.

De van valami amire nem számítottak…

Az igazság

Én hiszek abban amit csinálok. A hitem mellett pedig teljes mellszélességgel kiállok, és nem véletlenül.

Amíg nekik véleményük van arról, amit soha nem láttak, nekünk sikereink vannak. Olyan tapasztalatok, amiket a tagjaink írtak az eredményeikről. Több száz ilyet kaptunk.

Az oldalunk tele van okosabbnál okosabb nőkkel. Ők azok, akik nem a véleményekre hallgattak. Elég okosak voltak ahhoz, hogy saját véleményük legyen, és elég bátrak ahhoz, hogy bele merjenek vágni valamibe, amit még nem próbáltak.

Ez nagyobb bátorság és nagyobb bölcsesség az én szememben, mint egy hozzászólást törölni.

Ezért nagyon büszke vagyok minden nőre, aki velem tart a Hottie-n.

Lehet a Hottie-t szeretni vagy nem. De egy bölcs ember, csak azután állít, miután a szemével győződött meg a dolgokról.

Lehet, hogy úgy gondolták, hogy elhallgattatnak ha törlik a hozzászólásom, de tévedtek.

Az igazság ugyanis mindig győz.

Ezért szeretnék valamit mondani neked.

Itt maradok

Néha elkedvetlenít, ha ilyesmivel találkozom: Hazugságok, fikázások, igazságtalanságok. Olyan könnyű lenne feladni, mint törölni egy kellemetlen hozzászólást.

Ha úgy érzem, hogy a szeméthalom már agyonnyom, elolvasom a tagok tapasztalatait és sikereit, és visszatér minden elszántságom. Továbbra is annyi nőnek fogok segíteni, ahánynak csak tudok. És még sok ezer sikert gyűjtök majd be.

Itt maradok. Nem számít milyen híresség, újság, vagy bárki mint mond rólam.

Itt leszek, és nem hagyom sem magam, sem azokat a nőket akik velünk tartanak.

Kíváncsi vagyok, mi a te véleményed erről?

Hozzászólások

Egy házasságot két ember képes tönkretenni. Az a kettő, aki benne van. Aki egy harmadik megjelenésére vagy akár rád fogná, az csak felelőst keres. Mindenki más hibás csak ő nem. Aki pedig ezt elhiszi, az szintén nem épelméjű. A megatív reklám is reklám. És különösen hízelgő is lehet, hogy ekkora hatalmat tulajdonítanak Neked, hogy egy teljesen jól működő házasságot, képes voltál távból tönkretenni :) Szánalmas emberek...ovi.

:)

Tóth Ágnes 3 képe

lehet hogy csak kinyitottál egy szivet, aki rájött hogy neked van igazad és ezt jelezte.. de egy házasság tönkretétele nem gondolnám hogy a te hibád lenne... egyébként tényleg sokat segít amit írsz

Köszönöm :)

Fehér Julianna képe

Bár nagyon kedvelem az író Müller Péter írásait is, számomra ez nem jelenti azt, hogy választani kellene a kettő közül. Az ő gondolatai a filozofikus elmélyülésben segítenek, a Hottie pedig a férfi-gondolkodás megértésében és jól működő gyakorlati tanácsokkal lát el a párkapcsolatok terén. Két, teljesen különböző stílus és cél, de nekem, személy szerint mindkettő sokat adott és ad továbbra is. Ez a kis affér nem fog eltántorítani a Hottie-tól.
A házasságát pedig az tudja tönkre tenni, aki lusta javítani rajta. Vagy türelmetlen és azonnali eredményt vár, emiatt félreértelmezi a tananyagot és rosszul alkalmazza.

Örülök, hogy maradtok :)

Eperke képe

Ha ezt a nevet hallom ma mar a Hottie jut az eszembe es nem a Szeretetkonyv.
Segit neked ez a valasz? :)

Köszönöm. :)
Egyértelmű, hogy nagyon sokat :)

Kedves Péter!
Teljes mértékben egyet értek az elöttem szólókkal.Nagyon sokat segìtettél nekem abban,hogy jobban érezzem magamat egy szakìtàs utàn.Kérlek ne törödj az ilyen negatìv kritikàkkal.Mind melletted àllunk!Remélem ez segìtett egy kicsit ez a vàlasz!

Köszönöm :)

Maradj meg nekünk nőknek. Jo az ha valaki tanacsot ad.

Itt leszek :)

Nem kell a trollokkal törődni..

Igyekszem :)

Szerintem sem a te hibad ... egy házasság csak két emberen mulik.. Ne foglalkozz vele csak téged akar "beáztatni"...

Nekem is úgy tűnik, csak nem értem miért?

Karina képe

Én azt sem értem, hogy mivel lett tönkretéve a házassága. Eléggé ködös. A postaládájába érkező levelektől?
El kell mondjam, eleinte a Hottieban sok mindent találtam, ami nem feküdt nekem, (nem a megmondós stílus, hanem néhány taktika), de csak elolvasva is változást állított be nálam és azonnal észrevették. Simán csak a tudat miatt elkezdett működni, pedig akkor még nem csináltam semmit. Nemhogy tönkretenni, hanem építeni kezdett, meglepően nagy lendülettel ráadásul, ugrásszerűen, egyik napról a másikra. lyet, hogy egy ismert író ilyet mondjon a nyilvánosság előtt... ez önmagában meglepő...

Igen, nekem is elég fura, hogy sehol egy konkrétum, egy bizonyíték, és azonnal kitörölték, amikor meghívtam, hogy nézze meg, miről ír.

Viszont a sikereidnek nagyon örülök, csak így tovább!!!

Karina képe

Lehet, a feleség nem bírta, hogy párkapcsolati tanácskérésekkel traktálják a férj postaládáját.. ;)

Nem érdemleges ilyen emberekel foglalkozni mindenki magából indul ki szerintem

:) Lehet benne valami.

Nem a Te hibád!!! Hogy jó-e egy házasság egyértelműen két emberen múlik. Biztos valaki nem tudja megemészteni, hogy elhagyták és ezért Téged hibáztat. Persze így köbnyebb neki, mint belátni a saját hibáit....

Nem kell ennyire nyalizni. Az "okosabbnál okosabb" nők nem attól fognak neked igazat adni, mert nyomulósan kiküldöd a 'megelőző' emaileket, nem azért, mert a béka segge alatt lévő önbizalmukat simized, hanem ha akarnak, majd tájékozódnak ők maguk. Elhiszem, hogy meg szeretnéd védeni magad, de nekem ez a megmozdulás kétségbeesett tűzoltásnak tűnik. Az ellenfikázást nem te írod, hanem mások szájából várod kommentek formájában, ráadásul elfogult a kontrollcsoport. Ez nem önámítás? Na mindegy. Remélem, sikerül tisztázni a félreértéseket, akár mi is legyen az igazság. Sok szerencsét!

Lehet, hogy igazad van, de ez nem megelőző e-mail.

Általában a fikázást figyelmen kívül hagyom, viszont egy ilyennek vannak következményei.

Képzeld el azt a helyzetet, hogy van egy nő, akinek gondja van a házasságával, szeretne segítséget kapni. A Hottie pedig tudna neki segíteni. Ezt nem a levegőbe mondom, hanem azért mert több közel 1000! tapasztalat azt bizonyítja, hogy a Hottie tényleg segít.

Na most ha ez a nő hazugságokat olvas rólam, nem fog eljutni a Hottie-ra, és nem tudok neki segíteni. Mindezt azért, mert valaki, valamilyen ismeretlen személyes okból, úgy döntött, hogy fikázni fog, még úgy is, hogy semmit sem tud rólam. Nincsenek ezzel kapcsolatban etikai aggályai. De nem ez a legkellemetlenebb.

Amikor arra kérem, hogy nézze meg a saját szemével, még arra sem hajlandó, hanem sunyin eltüntetni a kérést, nehogy mások meglássák. Tehát állít rólam valamit, de nem csak a lehetőségét próbálj elzárni, hogy megvédhessem magam, de még azt sem akarja, hogy meglássak, hogy megkérem, hogy vizsgálja meg a saját szemével a dolgokat.

Én úgy gondolom, hogy ez ártalmas. Emellett ott a felelősségem is, hogyha tudok segíteni valakinek, akkor elérjem, hogy ő megkapja ezt a segítséget.

Tehát itt nem tűzoltás van, hiszen nincs tűz. Ráadásul, ha olvastad, nem a „kontroll csoporttal” kezdtem, hanem az ő területükön kértem, hogy, vizsgálják meg.

Mivel ez sajnos nem működött, a blogomat használtam.

Ami nagyon nagy különbség, hogy bár nem tartod ezt helyesnek, nem törlöm a hozzászólásod, nem próbálok sumákolni, hanem válaszolok neked. Sőt el fogom neki küldeni, hogy reagálhasson erre. Ez egy korrekt hozzáállás. Ez a felelősség.

Kedves Péter! Emiatt nem kell aggódnod. Minden valamire való mozgalmat ér támadás, és minél többet tesz az emberekért, annál vadabban támadják. Csak ki kell tartani, es növekedni kell. En nagyon örülök , hogy tőled tanulhatok. Ildi

Köszönöm. :)

Nagyon kedves vagy, hogy „valamire való mozgalomnak” hívod a Hottie-t. Én is ezzel hízelgek magamnak :)

Ha valóban tönkrement valaki házasélete az írásaid hatására, akkor magában kell, hogy keresse az okokat. Nyilvánvalóan nem bánt megfelelően a párjával, aki végre mert lépni, mert változni, mert javítani. Mert boldog lenni. Ehhez mindenkinek joga van. Ha nem akarja, hogy tönkre menjen a házassága, tegyen érte. Ha tönkrement a házassága, de meg akarja menteni, tegyen érte! Ha tönkrement a házassága és nem is akar érte tenni, ne picsogjon. Ha valamit szarul csinált, azt ismerje el. Könnyebb mást hibáztatni, mint magába nézni. Ez annyira tipikus azoknál, akik az emberiség koronázatlan királyának hiszik magukat.... Tegyen egy szívességet, és.. inkább nem írom le :)))
Ha tönkrement a házassága, azt jelenti, hogy egy nőt felszabadítottál, aki most már a boldogság útjára léphet :)

Tegnap volt a céges karácsonyi buli. Vérvörös rúzzsal és fekete tussal voltam kifestve, és magabiztosan mertem viselni, istenem de jó volt!!! Rengetegszer jut eszembe az írásod, és hogy mennyire igazi kaméleon tudok lenni ÉN IS, és tök jó volt a pasik hűházó reakcióit bezsebelni, mikor megpillantottak :D Előző nap színházban voltam, kifinomult, szolid, de nagyon szép sminkkel, köszönöm Péter, hogy kinyitottad a ketrecet, és kiengedted a bennem rejlő kaméleont, én veszettül élvezem :)))) pedig féltem tőle előtte :) Kár volt! :D De nem veszett el legalább ;)))

Köszönöm. :)

Gratulálok a sikereidhez!!

Kedves Péter!

Nagyon-nagyon sokat segítettél a meglátásaiddal, a női szemet nyitogató észrevételeiddel, a tanításaiddal. Bizony sok nő nem tudja magát hová tenni, nem érti a miérteket, nem látja át, valójában milyen kapcsolatban van.
Az önmegértésben a tudatosulásban vagy Te támasz! Köszönöm! A többi meg nem számít!

Köszönöm :)

Utópiában járunk. Adott egy férfi, kényelmesen leélt sok-sok évtizeddel, megkövesedett szokásokkal, kényelmesre "kiült" viszonyokkal... Mármint számára kényelmesre kiült viszonyokkal. Esetleg nem kell elmosogatnia maga után, mert azt a felesége szokta megtenni, talán este a zokniját is csak a földre kell leszórnia, borotválkozás után a csapot sem ő teszi rendbe, a hétvégi ebédet feltálalják neki, az ágyat bevetik utána, és csak heti egy csokor virágjába kerül, hogy az a bizonyos ágy este kényelmesen meleg is legyen, ha érted, mire gondolok. Aztán jön Müller Péter, és az ő jól működő, megszokott, bejáratott háztartási alkalmazottjából ...izé... feleségéből ismét NŐT csinál. És ezzel az egyetlen "apró" változtatással átrendeződnek az otthoni viszonyok.
Naná, hogy dühös, hogy tönkretetted a házasságát! :D De te inkább arra gondolj, hogy ugyanakkor egy nő életét meg rendbe tetted. :) Nem azért, mert épp nem volt jobb dolgod, hanem mert ez a nő ezt akarta. :) Mert ennek a nőnek ez a kényelmes viszony már régóta nem volt kényelmes, csak ezt az ő "ura és parancsolója" esetleg nem akarta meglátni. Ez a nő változtatni akart, mert az, ami volt, neki már nem volt elég jó.
A felelősség nem a tiéd.
Amit te adsz, az olyan megfigyelések rendszere, melyeket bárki észrevehetne, bárki más is rendszerbe foglalhatna, csak épp ezt te tetted meg, és nem más. Nem gyártottál olyan fegyvert, ami korábban nem létezett, nem alakítottál ki természetellenes igényt, "csupán" új mederbe tereltél egy folyót. :) Félre ne értsd, kérlek, nem azt mondom, hogy értéktelent csinálsz, hanem csak azt, hogy a Hottie az emberek természetes működéséről szól, normális körülmények között. Hogy erről a működésről a kedves férj a felesége tekintetében évek óta nem volt hajlandó tudomást venni - az már legyen az ő baja. :)

:)

Kiss Szabina képe

Amit írsz működik!Ha egy házasság nem akkor váljanak!Ez nem más hibája csak az övék!Nagy vagy Péter!

Köszi :D

Ha egy házaséletet íly módon tönkre lehet tenni ,akkor ott eleve nem működik vmi. Lehet,h kis segítség kell,h rájöjjön mi a hiba és aztán lép de e miatt nem lehet mást hibáztatni . Mo
st így látja,de előbb , utóbb köszönetet fog érte mondani...üdv Edit

Remélem :)

Kicsinyes dolog a felelősség hárítása, a rágalmazás pedig aljas dolog. "Aki magyarázkodik elítéli önmagát" tartja egy francia mondás. Nehéz felülkerekedni, tudom magamról, voltam sajnos ilyen helyzetben, ráadásul huzamosan kellett elviselnem. Nem kell felvenni a kesztyűt :)

:)

Egy házasságot csak az a két személy teheti tönkre,akik alkotják...Nekem tetszenek az írásaid nekem eddig segítettek,igaz én nem vagyok a fizetős oldaladon..De növelted az önbizalmamat..Senkire nem erőltetted rá a véleményed,nem parancsolsz senkinek mikor mit tegyen,ezt mindenki maga dönti el...Én személy szerint szeretném még az írásaidat olvasni..

Kedves Péter!A mai világban nagyon kevés ember vállalja fel önmagát,másra háritja a felelősséget.Nekik még nagyon sokat kell tanulni.Én az ilyeneken csak mosolygok,remélem Te is.Üdvözlettel:Jutka

Igyekszem :)

Még nem sikerült a tananyagod megszereznem, de emaileket mindíg elolvasom. Minden ember saját sorsának kovácsa! És igaz, a negatív reklám is reklám. Ez a" dögöljön meg a szomszêd tehene is"efektus. Én így hívom ebben a mai, empátia, lojalitás nélküli világban! Lépdd át!

Így lesz, és várlak a tagok között :)

nem kell vele törődni

:)

Kedves Péter! Köszönöm hogy, nem adod fel! Rossz hírt kelteni sokkal könnyebb, mint dicsérni. Az emberek sokkal jobban odafigyelnek, a negatív hírekre. Mindenki maga felel a házasságáért! De ha tönkremegy könnyebb mást okolni!
Remélem a hited töretlen marad, és továbbra is segítesz írásaiddal sok-sok nőnek!
Tisztelettel: Andrea

Köszönöm :)

Szia! Örülök , hogy én is hottie tag lettem. A tananyagból rengeteget lehet tanulni . AZÉRT lettem tag mert az ellaposodott házasságomat szeretném megtölteni újra élettel...De ezért tenni is kell. Szerintem nem te tetted tönkre a házasságot. Az általában két emberen múlik , hogy mindakettő mit akar és mennyire. Üdv. Silvia

Köszönöm. Hajrá a javításhoz!!

Szerintem nem te vagy a hibás. Ha én is elválok , , akkor téged hibáztatlak? Nem. Megprobálok valamit tenni a házasságért , hogy működjön. A LEGKÖNNYEBB dolog hárítani és mást hibáztatni

Egyetértek :)

Kedves Péter!

Nem értem a vádat, ami Téged ért, mindenesetre nagyon sajnálom,hogy még csak esélyt sem kaptál arra, hogy "megvédd" magad az alaptalan gyanusítgatástól. Ráadásul a sors furcsa fintora, hogy épp egy híres neves, elismert ember viselkedett így Veled. Teljesen letaglózott, amikor olvastam. A lényeg,hogy az igazságérzetem bántja a történet és csak akartam, hogy tudd, hogy Melletted állok! :)

Üdvözlettel: Anita

Köszönöm :)

Kedves Péter!
Örülök,hogy itt vagyok.
Nem kell foglalkozni ki mit mond.
Várom a tanácsodat.

:)

Szia! Nekem nem világos, hogy a Facebookon belül pontosan hol jelent meg az író Müller Péter hozzászólása, illetve hogy az a bejegyzés valóban az író Müller Pétertől származik-e. De úgy tűnik, hogy neked így jött le, ezért erre a kérdésedre válaszolok, félretéve oknyomozói vénámat. Engedd meg, hogy megnyugtassalak. Az írásait sokszor csöpögősnek és túllihegettnek éreztem. Hallottam róla, hogy közel sem olyan jó férj, mint amilyennek ezek után gondolnák róla. Csak hát az ilyen írások hozzák a pénzt és ha másoknak ezzel segít, akkor örülök neki. Sok művész van így, hogy valami átmegy rajta, amit talán az égből küldenek, és jól közvetíti. Erre való és kész. Egyszer egy ezoterikus standnál álldogálva felfigyeltem egy ismerős arcra, akiről akkor bizonyosodtam meg, amikor hallottam a szavait: "Nem akartam eljönni, de ide húzott a szeretethiány." @@@ valaki férfi létére hogy tud ilyet mondani! :-(:-(:-( mekkora gáááz!!! Ezek után nem csodálkozom, hogy nem volt annyi vér a p@ben, hogy válaszoljon a hozzászólásodra. Remélem, jó reklám lesz neked. Amúgy én sem értek mindennel egyet veled és meg is írom, de hát ennyi idő és téma után nem is lehet. Mégiscsak azok a tartós kapcsolatok, ahol ezeket meg lehet beszélni. Szikora Robi is megénekelte, hogy "Évek óta formáljuk egymást..." :-) :-) :-)

:)

Látod? Pont erről van szó! Attól, hogy nem értünk mindenben egyet, attól még nem fikázzuk egymást és nem ugrunk egymás torkának.

Ezt hívom korrektségnek. :)

Pasi fogalmazta: tönkretett házasság. Na igen! Ami és ahogyan neki jó volt, most megváltozott, így már nem jó = tönkretett házasság...már nem csak az ő igényei, kényelme létezik...
Viszont! Érdekes az is, hogy az 1év.hu-n készített videóidon Te szerepelsz beszéd közben, míg itt úgy érzem kínosan ügyelsz arra, hogy ne tudjunk az írásokhoz arcot kötni. Ez természetesen félreértéseket szül, ami viszont senkinek sem felróható, ha másra asszociál a névről.
Visszatérve az eredeti problémára, ezért kapta ő a felháborodott e-mailt, s jogosan érezte úgy, hogy rombolják a hírnevét, azt, amit felépített...azonban a törléssel nem értek egyet, ennek nem ez a módja.

Igazából soha nem titkoltam ezt, vagyis bárki megkeresheti.

Sőt ha valaki kérdezte, mindig nyilvánvalóvá tettük, hogy ő nem én vagyok. De ez az írások stílusából elég nyilvánvaló.

Mivel az 1ev.hu eseténben, más stílusú marketinget és oktatást használunk, ezért sokkal többször találkozhatsz ott velem.

Itt igazából az, hogy élő videót csinálok nem igazán adna hozzá a tananyaghoz, ez az egyetlen oka.

De látod, hogy te is megtaláltál ott. Tehát ha valaki kíváncsi erre, nem kell asztrofizikusnak lennie, hogy megoldja.

Kedves Péter!

Müller Péter (nem te, hanem az általad bölcsnek nevezett személy) egy túlhájpolt fasz.
Attól, hogy valaki öreg és faszságokat beszél, még nem lesz bölcs.
Remélem, nem törlöd a kommentemet a csúnya szavak miatt :D
Nagyon jó, amit csinálsz. Én vállalkozóként követlek, mert jól nyomod a marketinget és sokat tanulok tőled.
Arról meg, hogy egy pasinak te tetted tönkre a házasságát...
Bárcsak minden félrelépő tetű ugyanígy járna! Bárcsak végre öntudatra ébrednének már a nők, és nem tűrnék el, hogy lábtörlőként legyenek kezelve! Gondolom egy ilyen félrelépő tetű vekengett, mert a felesége azt tette, amit egyébként minden épeszű nőnek - a te tanácsadásodtól függetlenül is, egy alapvető büszkeség illetve józan ész birtokában - tennie kellett.
Úgy kell a fasznak!
Nem te tetted tönkre a házasságát, hanem ő a magáét. Csak éppen az illető egy tipikus lúzer, töketlen, gyáva, kisgyerek szintjén lévő önző patkány.

Hajrá, ne vedd a szívedre, ez nem rólad szól. A vén majmot meg tojd le. Nem sokáig majomkodik már úgysem.

Kedves Te!

BIG LIKE :D Én is remélem, hogy nem törlik a hozzászólásod :))))))

XD XD XD

Nem törlöm, ez nem az én stílusom.

Köszi a biztatást :)

Kedves Peter!
Ez nem rajtad mult! Csak is ket emberen! Sajnos ma mar az emberek kabzsibba valtak ( tisztelet a kiveteleknek), es az hogy teged okoltak az csak egy urugy. Reszben jo, hogy elolvasod a kritikakat de nem vedd magadra..ne feled egy kritika nem kritika! Nyilvan szamit de sokkal jobban a pozitivra gondolj hogy hany embernek segitettel eddig! Fel a fejjel!

Köszönöm, úgy lesz!

Jakab Rita képe

Kedves Péter!
Nekem tetszik, amit csinálsz, és magam szemével győződtem meg róla, hogy jó. Bár én azóta találtam valamit, ami nekem még jobban segít, fontos és értékes gondolatokat adott a hottie az utamon. Mindenképp érdemes volt előfizetni rá, nem bántam meg.
Hajrá, folytasd, szerintem nagyon jó, hogy vannak ilyen elkötelezett emberek, akik lelkesen, és hittel foglalkoznak olyan kérdésekkel, amelyekre kevesen tudnak jó, és előremutató válaszokat adni. Sok örömet kívánok hozzá! :)

Köszönöm :))

A nevazonossag "csodakra" kepes. Mar azt sem tudom, hogy kinek, vagy minek higgyek.

Hát igen.

Én azt mondanám, annak, amit a saját szemeddel látsz.

Szia Péter. Aki sikeres,annak irigyei is vannak,főleg,hogy társul hozzá egy névazonosság is. Ilyen volt,van és lesz is. Tényleg számít ez,valóban olyan fontos? Hiszel abban amit csinálsz,jól csinálod. Sokan vagyunk akik ennek örülnek és hasznukra válik. A tudás hatalom. Mit számít néhány vinnyogó irigykedő? Szerintem kár rájuk akár egy betűt is pazarolni. Minél több az irigy köpködő annál sikeresebb jobb vagy,valamit piszkosul jól csinálsz. Ennyire egyszerű. Ahol nő a fény,ott a sötétség is egyre nagyobb,szokták mondani. Hát jól teszed ha szépen maradsz velünk,és továbbra is azt teszed amiben örömödet leled.

Így lesz! :))

Kedves Peter!Ne foglalkoz vele,mint mond vagy allit,mert egy kapcsolat megromlasahoz ket ember kell.Hiaba akarna egy masik fel elcsabitani ha en nem akarja a masik szemely ennyi.Tudom mert sajat borom tapasztaltam!!!

Egyetértek. :)

Artemis képe

Ez nagyon szomorú, főleg egy ismert ember igazi jelleméről ad képet, inkább válaszoltak ia kellett volna vagy elhívni, hogy tisztázzátok a dolgot.
Ha újra leírod s arra is megkéred, hogy ne törölje, mert jogod van megvédeni magad vajon mi történik? Ha ugyanaz, akkor szerintem is lapozzál, örömmel láttam, hogy vannak védelmező kommentek is! :)

A férj felháborodása érthető az ő részéről, viszont meg lehetne kérdezni, hogy ha szerinte minden rendben volt addig, akkor a párja mégis miért keresett segítséget a Hottieban?

Ne vedd magadra, csak folytasd az utat, mert ez az egy komment nem érdemel több figyelmet, mint a több tízezer pozitív és tanulni és fejlődni vágyó avagy hálás komment!

Köszönöm, így lesz!

Az emberek nagyobbik része képtelen belegondolni a másik helyzetébe.A legtöbb félreértés ebből adódik.
Péter a Te konfliktusodnak is pontosan ez az alapja.Van aki ezt megérti, van aki nem.
Ami fontos, hogy sokunknak segítettél, és még fogsz is.
Ami jó ebben az egészben, a negatív reklám is reklám.
Tuti lesznek egy csomóan akik innen hallottak- olvastak először rólad..., és már csak azért is kipróbálják.
Aztán ha Nekik is működik!? :-)Márpedig fog, ezt Te is, és Mindannyian tudjuk akik itt vagyunk.

Köszönöm :) Igazad van :)

Fehér Julianna képe

Nem akarom mindenáron mentegetni őt, mert az igazat nem tudhatom. DE: biztos, hogy Ő MAGA törölte a kommented? Vagy már el sem jutott hozzá, mert a túlbuzgó "adminok" eltüntették gyorsan? Azt azért láttam, hogy Facebook-on sok kérdésre az adminok válaszolnak, főleg hozzászólásokkal, megrendelésekkel kapcsolatban.
Ettől függetlenül a struccpolitika általában nem jó út, még akkor sem, ha őt akarják "kímélni" vele.

Ezt nem tudhatom.

De ha nem tudja, hogy mi történik a háta mögött az azért nagyon szomorú, mert a csapata nem bízott benne, hogy az állítása után meg tudná védeni saját magát.

Kedves Péter!!
A döntést minden esetben MI MAGUNK hozzuk!- ezért nem hibáztathatunk senkit. Hiszem, hogy minden okkal történik az életünkben. Nyilván, hogy ha felvállalunk bármiféle "vezető" szerepet a körülöttünk lévő emberek életében, számíthatunk ilyen, vagy ehhez hasonló dolgokra, és érzésekre amit ezek váltanak ki belőlünk. Ezért is nagy a felelősség ..! A másik, hogy ha egy kapcsolat tönkre megy, oda minden esetben kettő fél szükséges. DE mindettől függetlenül, minden EMBER a maga sorsának "kovács". ÉS EZÉRT VAN SZABAD AKARAT, HOGY MÁSOKAT NE HIBÁZTASSUNK A SAJÁT ÉLETÜNKBEN HOZOTT ROSSZ, VAGY KEVÉSBÉ ROSSZ DÖNTÉSEINKÉRT. - én ezt így látom.
Üdv.: Mónika

Egyetértek.

Üdv Mindenkinek!
Nekem is az lenne a véleményem, hogy egy házasság a "házas-feleken" múlik. Elég akaratgyenge ember lehet az,aki másra hárítja a saját gyengesége által okozott problémákat. Általában én is csak akkor nyilvánítok véleményt, ha a forrás le van ellenőrizve. Számomra fontos, hogy legyen igazságalapja a dolgoknak. Akár pozitív akár negatív hír.

Nagyon okosan gondolod!

Rosszindulatú emberek mindig lesznek, akik irigyek mások sikereire. Ne foglalkozz az ilyen lehúzó emberekkel, ne kedvtelenitsenek el! Nekem személy szerint nagyon sokat segitettél, hogy más legyen a látásmódom, rengeteget változtam pozitiv irányba és biztos vagyok benne, hogy jó pár nő ugyanezt mondaná, amit én :) Szóval a rosszakarók bekaphatják! :) Harley Quinn

Köszönöm :)

Az en tapasztalatom az, hogy azt fikazzak, azt probaljak meg eltaposni aki sikert sikerre halmoz, ez szurja bizonyos emberek szemet! Nekem szuksegem van az emailjaidra, es nem erdekel senki velemenye hisz tudom segiteni probalsz azoknak akik veled tartanak. Halas koszonetem ! Kitartast a tovabbi munkadhoz!

Köszönöm :)

Kedves Péter! Először is ha tényleg vége lett anbak a házassságnak akkor valószinű már régen rossz volt csak a pár tagjai nem vették észre ezt. A tanácsaid hatására válhatott világossá a hölgy számára. Én magam nem a hottie táborába (sajnos még mindig nem engedhetem meg magamnak) de még sokmindent más megvilágitásban láthatok. Ja és még valami. Tanácsokat lehet adni de a másik félen múlik megfogadja

Egyetértek. :)

Remélem minél előbb találkozunk a belső oldalon is. :)

Esküszöm én már vártam, hogy mikor csapnak le rád a hiénák. :D Fogalmam sincs, hogy hányan vagyunk Müller Péter fanok, de szerintem vagyunk pár ezren, hála az égnek. Azt hiszem ez számit azért valamit. Na ná, hogy vannak akiknek ez nem tetszik. Mért is tetszene? Felnyitod a nők szemét, hogy ebben a tárgyiasitott elanyagiasodott világban ne "árulják" vagy épp ne ingyen adják oda magukat. Csoda is lenne, ha ez tetszene azoknak az embereknek, akik ezen az elven működnek. Nekem személy szerint semmi bajom a te nevedet viselő úrral, viszont ő már egy lassan lecsengett emberke (hogy ne irjak csúnyát :D), te viszont most kezdesz hiressé válni. :D Nagyon remélem! Én mindenképp támogatlak, nekem az egész életemet megváltoztattad és ha te nem vagy, meg a leckéid már rég elváltam volna és feladom a küzdelmet. A Hottie viszont vissza adta az életemet, megtaláltam önmagamat és általa a társamban is azt az embert aki ott volt, csak én nem jó szemszögből láttam addig. Áldom azt a napot amikor ráklikkeltem az oldalra. A fosbuk meg kapja be, mert tele van már szemét dolgokkal, és csak a pletyka meg az irigység folyik ki belőle. Az sem biztos, hogy ki irta a cikket és az sem, hogy ki törölte az irásodat. Neked Péter nem kell magyarázkodnod, azt hiszem, hogy akik ismerünk és bizunk benned az irásaid által, csak mi számitunk. Nekünk egy ilyen kritika hidd el, nem számit, semit nem jelent. Aki meg felül neki, az pont olyan ember, mint az aki ezt kitalálta. Éljen Müller Péter és a Hottie Női Mozgalom! :D

Köszönöm :D

Nagyon boldog vagyok, amikor ilyen sikerekről hallok!!

Csak így tovább!!!

Az én véleményem szerint ha egy házasság úgy működik ahogy kell nincs az az ember és nincs az a hatalom amely tönkreteszi. Meghát a gyenge jellemek dobaloznak ilyen gyerekes dolgokkal.
Kitartás a végén úgyis az igazság győz. :-)

Így lesz :)

Kedves Péter, nálunk is felkavarja az állóvizet a változás, amit a férjem észrevett az utóbbi időben rajtam. Ugye nem kell mondanom, hogy nem érti és ingerültté teszi, hogy megváltoztam, Nem tud vele mit kezdeni egyenlőre, csak fröcskölődik...begubózott a vádaskodásba...lehet, hogy a mi házasságunk is valóban fel fog bomlani, de ezt saját magának köszönheti, mert nem hajlandó elgondolkodni sem azon, hogy nekem is vannak sérelmeim, amit semmibe vett sok sok éve már.
Én örülök, hogy létrehoztad ezt a tananyagot, mert talán végre megtanulom, hogy Nőként bánjon velem, ne felmosó rongyként.
Mióta elkezdtem foglalkozni a tananyagaiddal, nem vagyok olyan engedelmes, olyan megalázkodó...uram bocs'á még vitatkozom is... és elkezdtem öltözködni, fodrászhoz járni...stb... amit végképp nem ért, mert csak pénzkidobásként értékel... szóval van még mit tanulnom. Mi több, ki mertem jelenteni,, hogy szükségem van saját időre...a barátnőimmel... vagy egy wellness hétvégére...esetleg elmehetnénk ...áááá mit képzelek? Kiszámoltam már mennyibe kerül? Igen....kevesebbe, mint egy havi cigarettád és egyéb szórakozásaid.... mondtam...persze nem lettem népszerű :-(
Ilyenkor csak állok és azt érzem ez az ember biztosan szeret engem? Miért is vagyunk együtt? Nagyon sokat kell még tanulnom...
Hónapok óta egyre rosszabb a helyzet.... jelzem, nincs külső harmadik egyikünk életében sem.

Örülök, hogy elmondtad.

Jó dolog, hogy változni kezdtél és megkaptad a figyelmét. Most segíts neki, hogy megértse, hogy miért változol és ez miért lesz jó neki.

Ahogy ezt megcsináltad, teéjesen meg fog változni. Most még vagdalózik a változás miatt, mert nem érti, de ahogy rájön, hogy ez mennyire jó neki új ember lesz. Lehet, hogy elsőre nem lesz könnyű, de menni fog.

Hajrá!!! :)

Kedves Péter!Nagy figyelemmel olvasom minden írásod. Sokat tanultam, tanulok belőle. Örülök a sikereidnek, és sok társammal együtt bíztatunk a további munkádra.Sajnos a siker és népszerűség irigyeket is vonz.Ezek a kritikák csak erősítsenek a továbbiakban, mert biztosan jól csinálod, ezért dobálóznak.Mint írtad, igen, jó lenne, ha mindent ellenőriznének a megjelenés előtt, mert ha nem lenne bűnös, nem törölt volna.Vállalná a tetteit, és válaszolna, vagy reagálna valamit.Kívánok sok erőt, egészséget, és sok sikert a továbbiakhoz!! Fel a fejjel!! Kitartás!! Üdv, Marcsi.

Kedves Péter !
Igazságtalanok voltak veled, nem hallgatták meg a te véleményedet.
Te pedig természetesen megvédted magad.
Mióta olvasom az e-maileket, megnéztem az élő adást, nagyon sok mindent tanultam tőled !
Sok nőnek tudsz segíteni és ez dicséretes !
A könyv még nem érkezett meg, de már nagyon várom !
Kitartás ! Kati

Kedves Péter!

Megdöbbentett a hír, főleg azért, mert esélyt sem kaptál arra, hogy megvédd a jó hírnevedet. Teljesen korrekt, amiket leírtál. Nem a Te hibád és pont. Nem kell foglalkozni az irigyeiddel, folytasd tovább az utat, amiket megálmodtál magadnak!
A mai napig nagyon hálás vagyok azért, mert egyrészt megvásároltam a tananyagodat, másrészt sikerült helyretenned a fejemben azt a sok női tévhitet, ami miatt "hátráltatta" a kapcsolat kialakítását, illetve a párkapcsolatban a boldogságot. Alkalmaztam a tanultak alapján néhányat és meglepetésemre másképpen néznek rám, illetve állnak hozzám. Az ilyen pozitív visszajelzések hatására belevágok a folyamatos gyakorlásba, és egyszer a belső oldalon beszámolhatok a sikereimről. :)
Nagyon köszönöm, hogy számíthatok Rád! :) Fel a fejjel, további kitartást a munkádhoz! :)
Katalin

Tapasztalatból tudom, hogy a "törlés" gyenge, dühös emberre utal, aki így akar bántani. Én is csináltam ilyet. Nem is olyan rég.Olvastam a Hogyan legyél jó nő anyagot, és nem tudom még alkalmazni. De ezért nem téged okollak. Nem vagyok még kész. Nem építettem fel az önbizalmam, mert még nem ismerem magam, hogy mire miért úgy reagálok ahogy. De! A gondolatsorommal egyezik amiket mondasz, tetszik és alkalmaznám is. De még tanulnom kell mert azt hiszem kapcsolatfüggő vagyok. Az a véleményem, hogy nem te rontottad el. Te nem tudsz elrontani olyat, amiben egy másik ember hoz meg egy döntést a saját életéről. Nem okolhatunk senkit semmiért, mert mindenki saját maga dönt, hogy mit tesz. Gondolom a nő elolvasta az írásaidat, felébredt benne a "nő", és rájött, nem erre van szüksége. Nem hiszek a véletlenekben. Minden ott van előttünk, és a mi döntésünk, hogy meglátjuk -e, és hogy elvesszük -e azt a tálcáról. Annak a nőnek most volt Rád szüksége, ezért "véletlen" Rád talált, az anyagodra, és felnyitotta a szemét. Mindennek megvan a maga ideje az életben. Szívesen megrendelném a díva anyagot is, mert mások nem értik, ilyen külsővel, kedvességgel és aggyal miért nincs nekem önbizalmam. "Nézzé má tükörbe! Nehogy má te legyél lelombozva!" Ilyen és ehhez hasonlókat hallok. De mintha szabotálnám önmagam. Mindegy. A téma most Te vagy. A nőnek nem volt jó valami, és keresett egy utat, hogy megtudja mi az, és hogyan tehet ellene. Te voltál az útmutatója. Persze hogy ez a pasinak nem tetszik, aki eddig kényelmesen otthonról irányította a szorgos hangyát otthon.

Hello!
Kitöltöttem az 1ev.hu tesztét, de hibaüzenet jött.
Ez a dolog már nem elérhető?

*tesztjét :) (bocs)

Most van pont átalakítás alatt és ez lehet az oka, de szóltam már hogy javítsa a fejlesztőnk :)

Rövidesen amúgy az 1ev.hu kicsit átalakul, és 1-2 héten belül egy szenzációs webináriummal indítunk, szóval kitartás. :)

Esetleg dobok majd egy e-mailt neked róla.

Már működik is. :)

Zsír :)

Hildike képe

Van egy numerologus Müller Péter is.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.