Hogyan viselkedik egy pasi, ha bejössz neki?

Hogyan viselkedik egy pasi, ha bejössz neki?

Vajon hogyan viselkedik egy pasi, ha bejössz neki?

Nagy szerencsédre teljesen máshogy, mint más nők körül. Ami azt jelenti, hogy nagyon-nagyon árulkodó jelei vannak.

Még a környék legkeményebb macsója is szende kisfiúvá változhat egy olyan nő közelében, akit meg akar szerezni.

Na jó, nem teljesen, de észre fogod venni, mert feltűnően máshogy viselkedik majd…

Hogy hogyan?

Lássuk…

1. A testbeszéd

A természetes testbeszédnél jobban szinte semmi sem árulkodik a felek közti vonzalomról. Akármilyen lazának meg menőnek tűnik a pasas, a testbeszéde mindent elárul.

Az első és legfontosabb ilyen az egyértelműen a szemkontaktus. Ha bejössz valakinek, le sem fogja venni a tekintetét rólad. Azaz a szemeidről.

Figyelj például arra, hogy ha viccet mond, vagy valami vicceset csinál, utána egyből rád néz-e. Ilyenkor azonnal kíváncsiak a reakciódra, ami ugyancsak a vonzalom jele.

Ha bejössz gy pasinak, mindig a módját fogja keresni annak, hogy megérintsen. Nem, nem a fogdosásról beszélek, hanem egy „véletlenül” vállhoz hozzáérésről vagy egy olyan pacsiról, ahol egy picit tovább marad a tenyere a tiéden.

Figyelj ezekre a dolgokra és azonnal meggyőződhetsz róla, hogy mi a helyzet.

2. Hallgat rád és emlékezik a részletekre

Létezik beindítóbb egy figyelmes pasinál?

A nők jelentős része szerint nem. A jó hír, ha igazán bejössz egy pasinak, az a legjelentéktelenebb részletekre is emlékezni fog.

Képzeld el például azt, hogy megnéztek egy filmet a moziban, és a végén odasúgja, hogy „Tetszett, de azért nem egy [a kedvenc filmed címe].”

Ezen kívül megjegyzi például azt, hogy hova jártál iskolába de még akár azt is, hogy mi a tengerimalacod neve.

De vigyázz az olyan egocentrikus pasikkal, akik csak magukról beszélnek és alig mutatnak kíváncsiságot feléd. AZ ilyenek valószínűleg csak a skalpod akarják a többi közé.

3. Kezdeményez

Ha egy pasi kezdeményez, az nem csak azt jelenti, hogy akar tőled valamit, hanem azt is, hogy magabiztos, ami máris egy kellemes első benyomás lehet.

Ha egy bárban vagytok, odamegy hozzád, és megszólít. Ha nem egy légtérben vagytok, megpróbál elérni valahogy. Mindig megpróbál valahogy beszélgetést kezdeményezni veled.

Lehet, hogy olyat kérdez tőled, ami számodra nem feltétlenül érdekes (pl. A cég alkalmazottakat keres, azt gondoltam, érdekelhet) - a lényeg, hogy beinduljon a beszélgetés.

Ha megpróbálja rövidre zárni a beszélgetéseket és láthatóan nem mutat érdeklődést a veled való beszélgetésre, hagyd a fenébe. Ez a hajó elúszott.

Itt a vége

Íme, most már tudod, hogy mik a leggyakoribb jelei annak, hogy bejössz egy pasinak. Testbeszéd, viselkedés, figyelmesség, kezdeményezés.

Remélhetőleg most már nem bizonytalanodsz el, ha egy fickón az említett jelek bármelyikét megfigyeled.

Sikeres pasivadászatot!

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.