Helló, startolunk a Hottie bloggal

Lány készen a indulásra

Ez a blog a pasikról szól. Olyan nézőpontból ahogy még nem hallottál róluk.

El fogom árulni a pasikat. A gondolkodásukat, hogy beleláss a fejükbe. El fogom árulni, hogy mi az ami igazán hat rájuk.

Nem az amiről a közhiedelem úgy gondolja, hogy hat. Azt fogom elárulni, ami tényleg hat rájuk.

Sok mindenre választ kaphatsz itt.

Hogyan szabadulj meg a lúzerektől és hogyan találj igazi férfiakat?

Honnan tudhatod, hogy egy fickónak igazán fontos vagy, vagy csak megjátssza magát?

Beszélünk majd még az internetes társkeresésről és arról is, hogyan tarts fenn egy párkapcsolatot.

Szóba kerül majd, hogy mit tehetsz ha egy pasi félrenézeget és hogyan tedd izgalmassá a párkapcsolatod.

És még sok minden másról.

Ez egy igazi kincsesbánya és ezt be fogom neked bizonyítani.

Ha már feliratkoztál, a Hottie-n értesíteni foglak minden új bejegyzésről, ezért ha még nem iratkoztál fel a jobb oldalon ne felejtsd el megtenni.

Ja és számítok a hozzászólásaidra és a véleményedre.

Mivel tényleg neked szeretném írni ezt, írd meg a hozzászólásokhoz milyen nehézségekkel küzdesz és milyen kérdésedre szeretnél választ.

Hozzászólások

Hol lehet majd olvasni a blogot, menüből lesz elérhető? Amúgy szuper ötlet a blog, nekem a webinarium kimaradt idő hiány miatt de az ott ephangzottak is felkerulhetnenek esetleg. (?)

Áh, milyen szemfüles vagy, hogy kiszúrtad. :)

Igen, lesz neki egy menüpont éppen finomítjuk a részleteket. Rövidesen küldök róla kör e-mailt a tagoknak és feliratkozóknak.

Igen, a webimnárium fel fog kerülni, ahogy készen vagyunk a vágással, és körülbelül egy hétig lesz elérhető.

De jó! Nagyon örülök neki!

Eperke képe

Én is várom mind2öt, köszönjük szépen!
Készültem nagyon a webináriumra, de ittalvós vendégek jöttek, igy hát nem vonulhattam el sajnos...:(

Minden érdekel amiből tanulni lehet

Ez nagyon jó ötlet volt!:)

Köszi :)

Végre nincs mellébeszélés,feltárul a férfi lelkivilág.
Köszönöm h megírod hétről hétre.
Üdv: Bea

Jó ötlet .Legalább tanulunk☺

Orulok en is! Epp nehez idoszakban vagyunk a ferjemmel es tanacstalan vagyok. Figyelek! :)

Érdekel a gondolkodásuk. Valamint hiteles is lesz számomra , mivel egy férfi osztja meg velünk :)

Eléggé kiforrott a gondolkodásmódom, vajon lehet változtatni a viselkedésemen?

Ipi-apacs képe

Bírom a kreativitàsod,,tetszik az ötlet,,vàrom :)

Kíváncsian várom.

Nagyon örülök, hogy megtaláltam a Hottiet és Téged ebben a témában. A webinárium is szuper volt, rajta vagyok, hogy Hottie tag is legyek...

Remek ötlet! Bár a Hottie anyagot már megvettem, de ismétlés a tudás atyja! Minden gondolatodra kiváncsi vagyok! :)

Fehér Julianna képe

Örülök, hogy rendszeresen lesz olvasnivaló. Sajnos a webináriumról én is lemaradtam (nem akartam a párom mellett hallgatni), de abszolút érdekel a témája.

A se veled se nélküled kapcsolatból való kilábalás, rendezés, mi a megoldás?

Remek! A hiteles dolgokat kedvelem! Főként férfi tollából :))

A webinárium nagyon érdekes volt, a blogot nagy izgalommal várom, mint minden írásod.
Ami engem jobban érdekelne, az az, hogy egyébként sikeresnek mondható 1x éves házasságba hogy lehetne visszacsempészni a romantikát.

Nagyon jó lesz mindkettő..köszi..
Nagyon örülök..:))

Amikor egy pasi nirmális nőt akar és talál, mintha megilyedne és továbbáll.
Kinek mi a normális? Mik az értékeink?

Jo ötlet volt blogot nyitni. Meg jobb lenne, ha a hozzaszolok egymas között is megvitatnak a temat, Peter meg helyesbitene :)
Pl. a se veled, se nelküle kapcsolatbol szerintem nyitnod kellene kifele, vegre önmagad lenni es merni, es nem racsimpaszkodni a kapcsolatra, akkor talan fordulhatna a kocka :)
..a kinek mi a normalis, ez örök kerdes, de kitartani a sajat ertekrendünk mellett, az mindenkeppen jo lehet, szerintem, es csak addig belemenni valamibe, amig jolesik. Ha egy bizonyos ponton mar nem akarodzik, akkor ott abban a pillanatban felfüggeszteni, aztan legközelebbre mar lehet kinöjük ezt a pontot es elörebb jutunk. Csak ne legyen kenyszer.

Köszönöm a tanácsodat, igen, valószínű feladtam magam a kapcsolatban mert annyira meg szerettem volna "javítani". Rátapintottál!

Se vele, se nélküle, az nagyon érdekelne.

Nagy öröm!!! :) - alig várom, hogy minél többet olvashassak, hogy minél többet megtudjak a férfiak viselkedésének okáról!
Engem nagyon érdekelne, hogy egy férfi miért hazudik???! pl.
Az is érdekelne, hogy miért tartanak háremet? - miért kajtat külső kapcsolat után, és miért nem lehet velük nyíltan, őszintén kommunikálni?

Na, ez az! Hazugsäg: csillagot az egröl letagadjäk, meeg ha tetten erjük is a megcsaläsban. Miert? Ettöl "kisebbek" lesznek?
Es tenyleg, miert van szüksegük häremre, fizetös feloräs sexre? Kepesek 100 vagy többszäz km-t is utazni erte. De ott is ugyanazt kapja, mint otthon -- ha nem igy lenne, nem keresne mindig ujabb nöket. Ertem, de megse ertem valahogy ....

Eperke képe

Márta azért, mert ott nem ugyanazt kapja mint otthon, vagy a szex, vagy a kedvesség, vagy a külső, vagy a belső, a változatosság stb., de valami jobb ott, mint otthon.
Hasonlattal élve én utazom kocsival fél órát abba a szupermarketbe, ami az én igényemnek megfelelő minőséget adja, annak ellenére, hogy útközben van még jó sok egyéb bolt is, ahova mehetnék.
Azt kéne megvizsgálnod (objektiven, nem a saját érzelmeid által vezetve), hogy érdemes-e a pasidért/férjedért megmozdulni vagy csak az egód játszik veled, ha igen a válasz, mi az ami nincs meg nálad/általad és javitani rajta...

Amit kihagytam; mi az a varázsos "valami", amire a férfiak annyira vágynak, amit annyira keresnek? Mit tud az a NŐ, aki az ujjai köré csavarja a pasikat, és akit nem hagynak el egy Másikért?
Ez bizony nagyon érdekel, erről szeretnék tudomást szerezni.
Ez úton is köszönet az oldalért! :)

Rozi képe

Nagyon jó ötlet! Köszönöm! :) És ahogyan az egyik hozzászólásban olvastam, az is szuper lenne, ha a lányok adnak tanácsot, amit - ha kell - a Mester korrigál. Természetesen a Te tanácsaid a legelsők, Péter! :)
És a témák (a teljesség igénye nélkül):
Hogyan lehet rövid idő alatt rájönni, hogy a pasi megbízható-e?
Kihűlt kapcsolat forrósítása..
Hogyan lehet kikerülni - egyáltalán ki lehet-e kerülni - a 'tartalékos csaj' státuszból?
köszönöm :)

Karina28 képe

ezek a témák érdekelnének engem is.Talán, ahhoz, hogy megértsem, újra el kell olvassam az anyagot.Azon gondolkodom, hogy a pasiknak hogy megy olyan könnyen, hogy egyszerre több nőt szédítenek,viszonyt folytatnak, többel is. Én biztosan, szembeköpném magam minden reggel, ha a tükörbe néznék, hogy össze-vissza hazudtam mindenkinek, vagy, hogy ilyen csúnyán kihasználtam mást.Az úgy lenne korrekt, hogy akkor tudatni kellene a másik féllel, hogy ez egy nyitott kapcsolat.Miért nem várható el a pasiktól ilyen fokú korrektség?

Maryen képe

Szuper lehetőség, aki változni és változtatni akar sok segítséget kap itt .... köszönjük Péter !!

Szia Péter, szerinted lehet jövője hosszú távon fiatal férfi érett nő kapcsolatának 23 év (!) korkülönbséggel?

Ez engem is nagyon érdekel. Benne vagyok egy ilyen kapcsolatban.
A férfi szemszögéből is szívesen látnám , ők hogyan élik ezt meg ?

Kedves Péter!
Köszönöm neked először is, hogy a férfiak gondolkodásába beavatsz
bennünket, nőket.
Nagyon jó ötlet a blog, mert közelebb kerülünk a mindennapi élethelyzetekhez. Engem az érdekel elvált asszonyként, hogy végre egy nagyon jó kapcsolatot teremtsek és boldog magánéletünk legyen. Hol rontottam el és hogyan csináljam jobban? Már népes táborod lehet! Boldog emberek, családok köszönhetik áldásos tevékenységed.

Niki képe

Sziasztok lányok! Nem tudom közülletek ki próbálta már ki most én beregiztem. Első körben csak annyit hogy elszomoritott hogy mennyire nem azok a pasik érdeklődtek akik nekem bejöttek volna. Ezen túllépve elkedtem tanulmányozgatni hogy általában mit is kit is keresnek. Hát egy külön tanulmányt lehetne erröl irni. Igy nézve a dolgokat elég szórakoztató és már nem is hangol le. Nem veszem túl komolyra csak berszélgetős szintre.

Szia Péter!

Hallgattam a webináriumot, nagyon tetszett, főleg az része amikor lehetett kérdezni és te válaszoltál. Remélem lesz ilyen lehetőség még.
Engem ezek érdekelnének:

Honnan lehet tudni, hogy hosszú távra tervez velem= házasság és családalapítás (anélkül, hogy rákérdeznék nyíltan)? Vagy inkább érdemes nyíltan rákérdezni a szándékaira, ekkor érdemes megvárni amíg a férfi teszi fel a kérdést a nőnek vagy a nő is megteheti anélkül, hogy elijeszti a férfit vele?

Hogy lehet a lehető legkíméletesebben szakítani valakivel, lehető legkisebb fájdalmat okozni amit egy ilyen helyzetben lehet ( mit mondani, hogyan, indok, mikor)

Ha a szex az ismerkedés szakaszában történik és nem lehet tudni mi lesz dologból (összejövés, szexkapcsolat, semmi), akkor mi lesz a legvalószínűbben várható következmény (lelép, elköteleződik, szeretőnek tart stb)?

Nőfalókat hogyan lehet hamar kiszűrni, mielőtt a nő teljesen beleszeret és nem veszi észre, hogy csak kihasználni akarják nem pedig későbbi feleségnek? (nőfaló: az elköteleződni képtelen és csak az elköteleződés nélküli szexre hajt)

Engem az érdekelne hogy a férjem miért nem akar el válni ha a másik nőt érzi lelki társának.Közben nekem azt irja hogy én vagyok a szerelme.De kapcsolat nagyon nincs köztünk. Én is hibás vagyok hisz eltávolodtam töle mert nagyon meg bántott de most olyan mint akibe beleszerettem.Viszont nem tudom hogy a másik kapcsolat meg szakadt-e.

Niki képe

Nem lehet hogy tatikázik mert a másikkal még nem elég szoros a kapcsolata?

Az az igazság hogy nyomon követtem és számon kértem.Többször a nő lakásán volt mikor nekem mást mondott.de hülye voltam és el mondtam neki hogy tudom most meg lehet hogy máshol randiznak.

Zöldszemű képe

Szia Péter.
Ha hozzászólok valaki bejegyzéséhez, miért írja azt, hogy névtelen?
Valamit be kell állítani?

Péter..
Már megoldódott...:))))
Jó pihenést a még hátralévő hétvégére.:)))))

Zöldszemű képe

Vagy mégsem???? :)))))

Lakatos Katalin képe

Sziasztok!
Találkoztam háromszor a sráccal bemutatott a testvérének és a keresztlányának, de sokszor úgy érzem bizonytalan, azt mondja sokszor meg se mer szólalni én bátortalanítom el őt a viselkedésemmel, egy kicsit görcsös vagyok és néha mintha azt érezné hogy nem akarok tőle semmit. Együtt főztünk és mondta bárcsak egy hétig főne a kaja hogy velem lehessen. Mit tegyek?
Hogy ne bizonytalanítsam el.

Nekem egyenlőre egy nagy katyvasznak tűnik ez az egész, értem én hogy milyen egy jó nő, de valahogy az nincs leírva hogy hogyan érjük ezt el! Mindíg csak az hogy majd később!!

Hát, ha az első blogbejegyzésnél tartasz, nem csoda, hogy nem érted. :)

Tari Ibolya képe

Sziasztok.nagyon új vagyok.elváltam lassan 2éve.nemrégen lett vége (szakítottam) a barimmal.van 2 gyermekem. 1hónapja lett új kapcsolatom. Oviból egy apuka,már rég nézegettük egymást,de tabu volt (azt hitte a barátomra,ő a férjem) meg persze én is csak szemmel néztem.
A lényeg,h vmi ürüggyel jelentkeztem nála és beindultak a dolgok.nagyon jól érezzük magunkat.mindketten éltünk.neki is van egy kisfia,aki volt is nálunk.más őt még nem látott apukájàval. Minket sem láttak a gyerekek egymás szájába lógva,fokozatosan szoktatjuk őket. Dúl a love persze. Ő ausztriába mesterszakács,csak vasárnaptól szerda kora reggelig van itthon.
Ma a gyermekeim apukás hétvègén lesznek és utazom hozzá, be szeretne mutatni a főnökének,kollégáinak,haverjainak.
Félek,h beégek. Mindent elterveztem,és tudja,h milyen vagyok, és azt mondta,h akinek ez nem tetszik, az bekaphatja,meg ne izguljak.hát kurvára izgulok!, mert komolyan gondolom vele és lassan 34évesen már nem szeretnék játszmát játszani.( exnél hisztis lettem a végére), eltűnt az önbizalmam, és észrevettem ezt magamon meg,h nagyívben leszar,így lekoccoltam a 2gyerekemmel, szó nélkül)
Ezt nem szeretném elcseszni!,mert fontos ő nekem és nem vagyok elveszett lélek,h van 2 Macim, de el szeretném kápráztatni.haj,köröm,szép ruha,smink lesz, csak izgulok attól mikor odaérek az étterembe,barátaihoz,h hogyan viselkedjem. Elég laza stílusom van,nem biztos,h mkinek bejönne ez.
Kérnék tanácsokat ötleteket!
Köszönöm előre is!, jó a tananyag,csak eléggé megkavart,mert a 3.randin sexeltünk.ki is rakott volna,ha nem,mert 30felett már kinőttek a ,,kötelező körökből"? ,így hát persze,h sexeltünk,de jót ám :)
Szép napot!
Drukkoljatok

A lényeg, hogy csak természetesen, akkor leszel a legvonzóbb. Hajrá!!

Tari Ibolya képe

Akkor az leszek!Naturalista :)
Pussz

Növeljük a Pasi önbizalmát,s akkor előbb utóbb ő is ezt teszi.Adok-kapok.Ad is vesz is.De amikor már a férfinak akkora lett az egója hogy nem érem utol ? 35 évesen akar szórakozni,egy ..barát hatására... s elfelejti hogy családja van

Rozi képe

Suzy, szerintem kapuzárási pániknak hívják a jelenséget.. És sok 35+ pasi esik bele ebbe a hibába. Megjelenik a frissen érettségizett micimaca a munkahelyén, és azt is elfelejti, hogy ő kicsoda.. De leginkább fél.. Nem nagy lett az egója, pont hogy kicsi. Azt hiszi, ha elmegy csajozni, attól majd megnő neki.

Régen Én voltam a határozott sikeres erős Nő.Ő egy moder rómeó.Aki az út melletti táblára felirja suzy love.Aki ugy ülteti a snidlinget is.Meglep egy sütivel amit süt és sziv alaku.Ugy hozza még mindig a reggelit hogy a majonézzel szivet rajzol.de ugy érzem most fontosabb hogy az edző terembe járjon és jól nézzen ki,és a salsa órán Ő vezessen.Talán otthon tul én vagyok az irányitó s ő a salsa órán tudja kiéllni az irányitó szerepet.De amikor egy drága táborról van szó ahova menjünk együtt de csak ő érzi jól magát a buliba én nem...Én ezt a pénz a családommal közös nyaralásra költeném.szeretjük a meglepetéseket egymástól.de uhy érzem most fontosabb neki a salsa.

Vagy csak mint tényt állapítod meg? Na ilyenkor kell önvizsgálatot tartani és megnézni, h nekem ebben mennyi és mi a szerepem, h ez így történt? De az is lehet, h egyszerűen csak arról a törvényszerűségről van szó, h semmi sem tart örökké - és erre jószerint befolyással sem bírunk... az mindenesetre csak ront a helyzeten, ha ilyenkor a sértődött fél felró és számonkér!

Ha egy 35 éves családos férfi szórakozni akar akkor az se nem a nagy ego - de nem is a kapuzárási pánik jele. Teljesen természetes és egészséges dolog, lehet annak is a jele éppen, h még nincs befásulva teljesen. Attól, h egy embernek családja van még nem kell teljesen feláldoznia magát, lemondania saját igényeiről! Ha valaki nem mond le teljesen önmagáról, akkor az már a nagy ego jele lenne? Nem inkább az az önző aki ezt elvárja a másiktól?

Artemis képe

Ha a pasi korábban másmilyen volt, hirtelen változott meg, furán viselkedik, ad magára s korábban ez nem érdekelte, ott jogos az aggodalom! Mehez szórakozni időnként persze, ha mellette a családjára is figyel s a párjával is eljár s el is viszi néha baráti körbe.
A barát lehet fedősztori is, ha esetleg egy Micimaca hülyítette meg!
De tényleg lehet, hogy úgy érzi túlságosan megszokott minden, hiányolja a vidámparkot.
Itt vagy a "hottie klubban" Suzy, pörgesd fel magad hozzá, hogy leessen az álla!! ;)

Köszi az észrevétellt. Olvastam pár hete a vidámparkos hasonlatot. Próbálltam alkalmazni. Hétvégén volt az évfordulónk. Szereztem 1 hastáncruhát. Betanultam 1 koreót, de mikor megláttam ledöbbent ámuló szemeit elfelejtettem :-). S inprovizálllnom kellett, amibe a végére olyan izgalom lett majd rosszul lettem:-).nagyon tetszett neki. Még előtte 2nappal csináltattam 1 tetoválást amit akkor akartam kivillantani... De nem birtam ki előre megmutattam. 2 nap mulva is ámulva mondta hogy nem hiszi el! Azt mondta milyen jó hogy 7 év után is tudok meglepetést okozni! Folyt köv. Nézzük meg baj van e vagy én reagálom túl.

Köszi az észrevétellt. Olvastam pár hete a vidámparkos hasonlatot. Próbálltam alkalmazni. Hétvégén volt az évfordulónk. Szereztem 1 hastáncruhát. Betanultam 1 koreót, de mikor megláttam ledöbbent ámuló szemeit elfelejtettem :-). S inprovizálllnom kellett, amibe a végére olyan izgalom lett majd rosszul lettem:-).nagyon tetszett neki. Még előtte 2nappal csináltattam 1 tetoválást amit akkor akartam kivillantani... De nem birtam ki előre megmutattam. 2 nap mulva is ámulva mondta hogy nem hiszi el! Azt mondta milyen jó hogy 7 év után is tudok meglepetést okozni! Folyt köv. Nézzük meg baj van e vagy én reagálom túl.

Artemis képe

Ez az, nagyon ügyes vagy!!! :)
Jó, hogy leírod a tapasztalaidat, arra figyelj, hogy me egyszerre legyen sok, aztán lefáradj, hanem ez téged is plusz energiával töltsön fel! Bàr azt hiszem a reakciók is lendületet adnak, igaz?
Akkor lenne baj, ha a meglepetések ellenére is közömbös maradna, de nem így van! Ez nagyon biztató! Csak így tovább Suzy! ;)

A hirtelen sok... most azért volt mert most volt az évfordulónk.S most van szülinap és névnap.Mindenre egy kicsi meglepi.Amik olyan izgalommal és várakozással töltenek el,hogy alig férek a bőrömbe. Vettem 1 kötényt.Szexi.Rá van irva hogy a Nő legyen ördög az ágyban,szakács a konyhába,angyal a társaságba.Valamikor ebbe szolgálnám fel a reggeli kávét :-).Mikor a munkatársaimnak mutattam.Azt kérdezte az eggyik.Mi történt,megint beleszerettél ?Hát igen.Mikor azt mondta hogy azért megy el sokat edzeni ,mert sokat cseszegetem...el gondolkodtam és rájöttem hogy nem is igazán az edzés zavar :-( .Tavaly apukámnál daganatot találltak.Az egész év az aggódás és magatehetetlenségbe ment el.Én mérges voltam és a bánatomat csalódottságomat,valószinű abba vezettem le,hogy másokat is bántottam,mert nem értettem.S ő volt legközelebb ezért Őt cseszegettem.Aztán megszokássá vállt.Most döbbentem rá.Ezt elmondtam neki,és megértette,és én is azóta figyelek,s nem is morogtam csak néha picikét.Ő figyel arra hogy akkor menjen mikor Én megyek Zumbára.vagy mikor dolgozok szombaton.vagy amikor vasárnap még alszok jó korán,mire én magamhoz térek arra ott van.A felismerés már fél megoldás.
Mit gondoltok jó uton járok?? Szerintem igen.Mindkettőnknél érzem a jó válltozást.Puszi nektek.Vidám vagyok és jókedvű és szerelmes

Jó reggelt.+ napja usztam a meglepik okozta örömben,s jól éreztem magam a bőrömbe ugy éreztem jó uton járok.Aztán tegnap sokkot kaptam ! Van egy salsa tábor ahova a Pasim szeretne menni,de én nem.Nem bizom a nőkbe akik odajárnak s pasit akarnak.Táncolni velük és felszedni őket.Nekem a tavalyi nagyon rossz éllmény volt.A vezető megkérte a Pasikat hogy minden egyedül érkező nőt táncoltassanak meg.A pároknál ha a Nő tolerálja.Hát pasim szótfogadott,de nem vette figyelembe hogy nekem ez kellemetlen hogy minden 5dik az én táncom.Sok vita és veszekedés.Ő menni szeretne Én nem.Tegnap rám kérdezett a titkárnő hogy mi van a táborral,nem fizettünk előleget.Mire ő bennt vagyok a rendszerbe,mert a Pasim jelentkezett a tudtom nélkül ugy hogy én nem akarok menni.Mikor ez ügybe kérdőre vontam,probáltam higgadtan,de majd szétbaszott az ideg.Szó szerint.Még ugyis hogy bevettem 1 feszültségoldót,hogy lazábban kezeljem...Erre Ő azt mondta szeretne ha együtt elmennénk,mert tudja a tavalyi évet elcseszte de most más lesz.Nem kell minden este buliba menni,napközbe kevesebb órára mennénk,strandolnánk kirándulnánk.Este többet táncolna a buliba Velem.Csak hogy menjek oda mikor rossz éllmény van bennem.Mi van ha 3 pohár után a többiekkel,akik majd viszik az összes nőt,Ő is elfelejti mit igért.Elég drága tanuló pénz lenne.180000.Nem olyan hogy kipróbálunk valamit,s ha nem tetszik,hazajövünk.Buktunk 10000 ft-t..nem gond.De 1hét táborból hazajönni mert nem tetszik ??Hogy győzzem meg hogy ez már a kapcsolat rovására megy,és borulhat minden...

Te figyu! Mi a neve a pasidnak?

Nem értem kérdésed

Segitsetek. Van egy társaság legyen 6 fős.3 Nő 3 Pasi.4 szingli ebből akinek nem számit idő pénz. Semmi kötelezettség, csak a szórakozás tánc buli pia... Meg vagyunk mi gyerekekkel kölcsönökkel kötelezettségekkel. Páromnak koran jött a gyerek ezért nem éllte meg a fiatalságát. Ezért nagyon tudják befolyásolni .De a Férfinak a barátját nem szólhatod le mert a barát szent álltalába. Szerintetek?, olvasom a tananyagokat, próbálom az életbe belevinni, de nagyon el vagyok keseredve

Azt hiszem nálad bejön az a mondás, miszerint ha nem tudsz változtatni a helyzeteden, akkor változtasd meg a hozzá való viszonyulásodat. Mindenesetre szar ügy, amikor valaki ennyire retteg attól, hogy elveszíti a másikat. Pedig ha valaki menni akar, akkor úgysem tartja vissza semmi. Ha meg marad, akkor is benne van az, hogy csak amiatt marad, mert neki úgy a praktikus. Jut eszembe egy példa, a szüleim példája. Igaz, hogy 55-ik éve, hogy együtt élnek, de pár év után anyám olyan kiállhatatlan viselkedést vett fel, hogy apám amikor már nem bírta, elment a kocsmába feloldani a feszültséget. Amúgy felnőtt fejjel, amikor én erre ráláttam, meg is mondtam anyámnak, hogy ő tehet róla, ő üldözte odáig apámat, hogy a kocsmában keressen menedéket. Olyankor anyám mindig engem küldött érte. Ez is micsoda beteg dolog, értemenni egy férfiért, hogy jöjjön haza. Majd hazajön ha akar, nem? Aztán később meg már ha látta rajta, hogy menne, minden eszközt bevetett, hogy megakadályozza. Én meg mondtam neki, hogy nem veszi észre, hogy azzal csak elodázza, de meg nem akadályozza, hogy elmenjen, ha akar? Évek teltek el, mire belátta anyám, hogy tényleg felesleges bármilyen erőfeszítés, ha menni akar, úgyis elmegy. Na és? Ha nem bírom elviselni, akkor megbeszélem vele, hogy nekem és neki miben kell változtatnunk- ha meg nem vagyunk erre képesek, akkor legyek olyan laza, hogy másképp álljak a dologhoz. Amúgy visszatérve a szüleimhez, apámnak már nagyon fájt a lába, de akkor is, képes volt valakit megkérni, hogy vigye el a kocsmáig - és általában ez össze is jött neki. Aztán 8 évvel ezelőtt kerekesszékbe került - de ma is azt mondja, ha járni tudna első útja a kocsmába vezetne, de legalább van humora. Anyám, aki világéletében beteg lelkülettel bírt, valósággal élvezi, sőt, ki is mondja, hogy nem is bánja, legalább mostmár mindig a szeme előtt van. Pfff, ilyen beteg, egy egész életen át tartó, kóros birtoklási és kisajátítási vágy egy másik ember iránt.... csodálom, hogy apám ott nem hagyta soha, de még azt is, hogy alkalomadtán nem kevert le neki egy nagy pofont, amikor nagy volt a szája...

Niki képe

Az nem derült ki hogy az apád miért nem lépett ki.? Mert talán nem a kocsmábajárás volt a legjobb választás. Sok férfi választja ezt a megoldást. Ez egy fajta menekülés. Valami elől.

Gondolom gyáva volt hozzá. Nem volt elég erős megtenni azt a lépést. Ha kérdezem, persze, mint általában azok az emberek, akik benne maradnak egy számukra szarul működő kapcsolatban - ránk, a gyerekeire hivatkozik.
Valóban így van, ez egyfajta menekülés, egészen konkrétan az anyám állandó csesztetése elől. Na amúgy pont erre szoktam mondani, amikor azt mondják manapság, h bezzeg régen az emberek végigéltek egy életet egymás mellett...most meg eldobják a kapcsolatot... na ilyenkor mondom én azt, h olyan is volt az, a fene megette. Csak az idősebb generációban még valahogy benne munkálkodott az a felfogás, - erre voltak azok a mondások is, mint pl azt a rózsát szagold amit letéptél és hasonló bölcsességek - szóval egy íratlan szabály, egy elvárás, egy nyomás volt az embereken a társadalom irányából, h akivel összeházasodtak, azzal le kell élni az életüket...

Miért fontos mi a neve ?

Ismerősnek tűnt, de aztán rájöttem, hogy nem az.

Pomázi Lászlöné képe

VÁROM AZ ÚJ BLOGOT .

Egy pàr keresőoldalon meg ismerkedtem egy nàlam fiatalabb pasival. Az első beszélgetésünk àtlagosnak mondható volt. Aztàn kérte hogy találkozunk. Amit én persze igyekeztem elodàzni ugy mond. A talàlkozó napjàig szinte napokat beszélgetünk végig. Aztàn el jöt a nap és talàlkoztunk is. De és is itt jön most a de hirtelen meg vàltozot nem olyan rég közölte hogy nem szerelmes belém de jó neki igy ahogy most van. Ugyan vonzodik hozzàm és szertetre méltonak talàl de csupàn csak ennyi. Nem tudom mit is kezdjek vele mert valahogy el érte hogy én visszont bele szeresek. A bejelentése otta visszont gyötrödök rajta hogy mi ez a vàltozàs hirtelen a részéről. Még is hogy érjem el hogy ne akkarjon màst. És viszont szeresen. Egyàltalàn lehet rà esély???

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.