H-Style és Allure

A megjelenés több, mint gondolnád

Ezt messze alulértékelik a legtöbben.

Hadd magyarázzam el röviden.

A leckék között beszéltem a színekről, amiknek a hatása elképesztően erőteljes.

Ha távolról ránézel valakire, és egy testszínű fürdőruhában van, azt hiszed, hogy meztelen. Ebből látszik, hogy a színek jobban hatnak ránk, mint a formák.

Minden színnek jelentése van, és ez nem csak az, hogy kék, nyugodtság, piros izgalom stb.

És minden színnek vannak árnyalatai, amik hozzád igazodnak. Ez egy annyira erőteljes dolog, hogyha én a helyes színeket veszem fel, amik a bőröm, a szemem, és a hajam színéhez illenek, akkor számíthatok rá, hogy legalább két ember spontán leszólít a városban, ha 2-4 órát ott töltök.

Nem mondom azt, hogy mindenki fel akar majd szedni, vagy ilyesmi, de azt igenis mondom, hogy akarnak velem beszélgetni, és nem tudják hogy miért. Csak szimpatikus vagyok nekik anélkül, hogy egy szót is szólnék.

És ez annyira erőteljes, hogy hiába ismerem minden lépését, hiába ismerem minden apró titkát, még rám is hat.

Megyek végig a vásárlósoron egy boltban, egyszer csak a szemembe akad egy nő. Nem néz ki túl jól, nincs különösebben szép arca, nem különösebben szexi vagy ilyesmi, és mégis. Vonzza a figyelmemet.

És akkor jövök csak rá, hogy aha, a helyes színeket viseli!

Elképesztő, hogy mekkora erő van ebben, és micsoda hatása van az emberekre a színeknek.

Ezt a technikát nagyon, nagyon régóta elfelejtették az emberek, de még mindig hat rájuk. Egy állat esetében, mondjuk a kutyámnak, jól áll a bundája. Jól néz ki, jók a színei, harmonikusak.

Nézd meg magad, amikor fel vagy öltözve mennyi látszik a testedből, ha éppen nem a strandon vagy?

Csak a kézfejed, az arcod, a szemed, és a hajad. A többi a ruha.

De ha rossz színeket viselsz, az olyan, mint mondjuk, amikor egy állatnak rosszul néz ki a bundája. Egy állatnak csak akkor néz ki rosszul a bundája, amikor beteg.

De te nem akarsz úgy kinézni, mint egy beteg állat, igaz?

Mégis sok ember így néz ki, nem találja a megfelelő színeket, a megfelelő árnyalatokat, és olyan színeket vesz fel, amiről azt hiszi, hogy jól áll rajta.

Ehelyett eltereli róla a figyelmet, nyúzottnak, és fáradtnak hat. Az emberek ösztönösen érzik ezt. Ha a jó színeket viseled, frissnek nézel ki. De nem csak ez az előnye.

A helyes színárnyalatokban sokkal vonzóbbnak és csábítóbbnak hatsz.

De ennél sokkal többről fogunk beszélni.

A ruhák kommunikálnak

Beszéltem arról, hogy a ruhák kommunikálnak. Minden egyes darab valamilyen üzenetet hordoz.

Végig fogunk azon menni, hogy pontosan milyen ruha milyen üzenetet hordoz, mit üzen az emberek számára.

Ez a színekkel és a kommunikációval együtt egy nagyon erős, igazából ellenállhatatlan fegyver.

Néha az ember csodálkozik. Egy bizonyos nőnek hogyan lehet ilyen pasija? Vagy ennek a pasinak ilyen nője?

És érdekes módon, valamiért egy nem szép nőt, vagy férfit mégis rettenetesen vonzónak találnak. Nem tudod, hogy miért?

Ez az egyik titka ennek, és amire meg foglak tanítani az az, hogy hogyan tudd ezt tudatosan használni.

Nem tudom, milyen ruháid vannak jelenleg, lehet, hogy a ruhatárad 90%-át le kell majd cserélni, de az is lehet, hogy nem. Az biztos, hogy meg fogod tudni, hogy melyek a ruhatáradban a használhatatlan, és melyek a bomba darabok.

Elképzelhető, hogy csak máshogy kell kombinálni őket, és lehet, hogy olyan dolgokra jössz rá, amire még soha sem gondoltál eddig.

Megnézzük, hogy hogyan lehet olyan ruhatárat felépíteni, ahol nem sok ruhából hatalmas változatosságot tudsz csinálni.

Úgy fog kinézni, mintha mindig más ruháid lennének.

Ismerek embereket, akiknek halom ruhái vannak. Volt olyan nő, akinek segítettem rendet rakni a szoba közepén elterülő, embermagasságú halomban álló ruhákból. Szinte mind rongyok voltak. Nem az áruk miatt, hanem mert össze-vissza voltak vásárolva minden cél nélkül. Eközben egy pár darabos ruhatár hatalmas eredményeket hozhat.

Persze nem csak ezt fogod megkapni ezzel, hanem teszünk róla, hogy megtaláld a saját típusodat.

Megtalálhatod a megfelelő stílust magadnak, és segít kialakítani, hogy a megfelelő arányban legyenek a különböző típusú ruháid. Ezeket pedig a saját életstílusodhoz fogjuk igazítani, mert ez a megjelenésednek az egyik legerősebb fegyvere lehet.

Tökélyre fejlesztjük a megjelenésedet. Az emberek otthon kinyúlt rongyokban vannak néha, és ezt te is megteheted.

Hogyan lehet valaki egy kinyúlt otthoni ruhában szexi? Csak úgy, ha megfelelő színeket és a megfelelő stílust használja.

Teljesen mindegy, hogy tíz helyen lyukas az a pulóver, akkor is mocskosul szexinek fogsz benne hatni.

Ez az, amit ez az anyag megfog adni neked. A tökéletes megjelenést, és a hatalmas ellenállhatatlan vonzerőt. Első pillantásra.

Ha kíváncsi lennél, hogy mennyire működik, csak azt tudom mondani, hogy te is meg fogod találni azt, ami igazán neked való. A tananyag ugyanis tele van tesztekkel, amik olyan dolgokra is rávilágítanak, amikre eddig még csak gondolni sem mertél.

Ennek az ára 9 500 Ft.

De menjünk is tovább, hiszen van itt még valami.

Hogyan csábíts?

A másik tananyag azoknak szól, akik bizonytalanok a flörtölésben, azoknak, akik nem tudják, hogy hogyan zavarjanak le egy jó telefonszexet.

Persze ez csak a jéghegy csúcsa, mert ami ezalatt található, sokkal több mint amire gondoltál.

Onnan indulunk, hogy megtanítalak olyan alapvető technikákra, amiket bárhol, nyilvánosan is elsüthetsz, és a férfiak úgy beindulnak tőle, mintha a kezedbe vennéd a farkukat.

Lépésenként tanítalak meg erre, rengeteg példával. Ameddig eljutunk a hálószobák legmélyebb bugyráig. Ez a verbális (szóbeli) csábítás kézikönyve.

Képes leszel használni élőben, telefonon, Facebookon, vagy bárhol.

Egyszerűen egy olyan hatalmat tudsz ezzel megszerezni, - és nem véletlenül használom erre a hatalom szót - aminek nagyon kevés férfi tud ellenállni. Az igazság az, hogy nagyon kevés férfi találkozik ezzel.

Egyszerűen annyira ritkák az olyan nők, akik képesek ezt a szóbeli csábítást alkalmazni, hogy a férfiakat teljesen lesokkolja.

Nem számít, hogy az egészen mocskos dolgokról beszélünk, vagy a hétköznapi társalgásokról az utcán. Maga a szóbeli csábítás közvetlenül az agyukon és elméjükön keresztül fogja meg őket, és tudjuk, hogy ez irányítja az összes többi testrészét, ide értve a farkát is.

Ezzel a módszerrel anélkül, hogy bármit csinálnál, el tudod érni, hogy a fickó álmodozzon rólad, és ha van férjed, párod, meglepetést okozhatsz neki. Úgy fog futni utánad, mint amikor tizenéves korában a suli legjobb nője után csorgatta a nyálát.

Teljesen mindegy, hogy mennyire unott feje van, ez annyira meglepő és hatásos, hogy garantáltan ki fog kerekedni a szeme, és a gatyája nagyon, nagyon fog dudorodni.

De itt még nem végeztünk

Mert nem lenne teljes ez az anyag ha nem beszélnénk a szexről. Igen, egészen az ágyig jutunk, mert egyértelműen kapcsolódik a témához.

Tehát ez a kőkemény csábításról fog szólni, elindulva a nyilvános társadalmi csábítástól egészen az ágyban a legtitkosabb dolgokig, amit csak a szeretődnek fogsz elmondani. Persze olyan technikákkal, amitől biztos hanyatt fog esni a pasi, és garantáltan nem leszel így unalmas a fickó számára.

Fel tudod tüzelni a régi kapcsolatodat, vagy egy olyan nő leszel, aki pár találkozás után annyira ellenállhatatlan, hogy minden férfinak az álma.

Ez a két dolog nem része a Hottie alaptananyagának, hiszen működik enélkül is. De megszerezheted az egyiket, és a másikat is, vagy akár mind a kettőt, és tényleg tökéletessé teheted a képességeidet.

Rajtad áll, hogy nem csak egyszerűen egy jó nő akarsz lenni, hanem az álomnő, aki mindenben tökéletes.

Bárhogy is döntesz, én szívesen látlak, és átadok mindent, amit tudok, tehát nem fogsz bennem csalódni.

Ennek az ára 9 500 Ft.

De te a Hottie tagja vagy és egy igazi jó nő…

Ezért a legjobbat akarod és a legjobbat kapod tőlem.

Bármelyik anyaggal nagyon elégedett leszel, de a kettő együtt működik a legjobban.

A két tananyag ára együtt 19 000 Ft.

Ami vár rád, szókimondó anyagok, őszinte beszéd mindenféle mellébeszélés nélkül. Egy nagyszerű csapat, ahogy eddig, akikkel meg tudsz beszélni mindent. És persze itt leszek én is. :)

Szóval válassz!

Csak a Megjelenés tananyag (H-Style) >>

Csak a Csábítás tananyag (Allure) >>

A Megjelenés és a Csábítás (H-Style+Allure) >>