5 gyors és ütős tipp a kapcsolatod felrázásához

5 gyors és ütős tipp a kapcsolatod felrázásához

Izgalmas. Forró. Őszintén, mikor fordult elő utoljára, hogy ilyen szavakkal jellemeztétek a kapcsolatotokat? Sajnos előbb-utóbb minden kapcsolatban eljön az az idő, mikor már nem rajongtok egymásért úgy, mint annak idején. Nem lesz meg a tűz, az az elemi vágyakozás a másik iránt, ami miatt képesek voltunk akár tűzbe is menni párunkért.

Egy nemrégiben végzett amerikai kutatásban résztvevő nők közel 40%-a állította, hogy már rég kiszállt az a bizonyos rózsaszín köd a kapcsolatukból. Te is közéjük tartozol? Visszaszereznéd a rég elveszett, erőteljes köteléket, ami a párodhoz fűzött? Akkor maradj velem, mert 5 olyan gyors és könnyen alkalmazható trükkről fogok beszélni ebben a bejegyzésben, amik újra beizzíthatják a lángot! Nézzük is őket.

A 20 másodperces ölelés

Mikor ölelted meg úgy igazán a párod? És meddig tart az az ölelés? Pár másodperc? Akkor legközelebb ragadd meg és el ne engedd – legalább 20 másodpercig. Hogy miért? Mert egyes kutatások szerint a legalább 20 másodpercig tartó ölelések olyan kémiai folyamatokat indítanak el az agyunkban, amelyekkel nem csak fizikálisan, de mentálisan, érzelmileg is sokkal közelebb kerülünk egymáshoz. Próbáld csak ki, a pasid imádni fogja!

A szexi üzenetek ereje

Semmi sem korbácsolja fel jobban a vágyat, mint egy sokat sejtető, szexi hangvételű üzenet. Ha úgy érzed, nem jól mennek a dolgok köztetek, bátran küldj a párodnak hetente legalább egyszer egy szexi e-mailt, sms-t vagy Messenger üzit. A párod vevő lesz rá, és alig várja majd, hogy hazaérjen – a többit már rátok bízom. :)


Ne félj kimondani, hogy mit szeretnél

Nem akadhatsz ki a párodra azért, mert nem masszírozza meg a hátad, ha el sem mondod neki, hogy azt szeretnéd. A pasik nem azért nem csinálják maguktól ezeket a dolgokat, mert bunkók vagy figyelmetlenek, hanem azért, mert be vannak tojva, hogy elszúrják és nem úgy sikerül, ahogy tervezték. Csajok! Bátran könnyítsétek meg a dolgunk, és mondjátok el, hogy mit – és mit nem – szeretnétek. A párod garantáltan hálás lesz ezért.

Legyél kiszámíthatatlan

A hosszútávú kapcsolatok a kölcsönös bizalomra és a kiszámíthatóságra épülnek. Ezek olyan dolgok, amik jól jönnek, ha a gyerekvállalásról vagy a pénzügyekről van szó, viszont a kiszámíthatóság az ágyban már kevésbé nyerő. Neked és a párodnak titokzatosságra van szükségetek – ez fogja visszahozni a románcot a kapcsolatotokba. Súgd a fülébe csábosan, hogy “Drágám, én most lefektetem a gyerekeket, utána számíts egy kis meglepetésre.” Mégis milyen férfi tudna ellenállni ennek?

Szex – szex nélkül?

A szex jó dolog, ez kétségtelen. Azonban egy kapcsolatnál beleeshetünk abba hibába, hogy túl nagy hangsúlyt fektetünk rá. A szex közel sem csak egy “testi” elfoglaltság: a léleknek is óriási szerepe van a jó szexben. Próbáljátok ki azt, hogy maga az aktus nem történik meg – csak a flört, a csókolózás és az érintés játszik. Nem lesz könnyű, de új színt fog vinni a kapcsolatotokba, ha néhanapján csak “félig szexeltek”.

Végül

A cikkből megtanultál 5 olyan egyszerű, és azonnal alkalmazható stratégiát, amikkel képes leszel feldobni az ellaposodott kapcsolatod. Ne feledd, “varázspirula” nem létezik, szépen lassan kell újra, lépésről-lépésre begyújtanod a tüzet. Sok sikert és kitartást! Menni fog, én hiszek benned. :)

Van olyan sztorid, ahol elérted, hogy a párod újra beléd szeressen? Ha igen, oszd meg velünk!

Hozzászólások

Ivett tr képe

Lájkolom.

Párommal immár 3 hónapja tart a kapcsolatunk , viszont ez idő alatt szex csak 2 szer volt . Simogatás , összebujás az igen minden másnap . De kérdezem én , ha nem áll a dákó akár ? 49 éves aranyos , kedves , puszil , becéz , bujik , de valahogy nem működik a dolog . Eddig még ilyennel nem találkoztam . Én csinálok rosszul valamit ?

Eva Szekely képe

Kedves Ibolya, semmikeppen sem a te hibad. A pasinak van valami problemaja. Ez lehet lelki, vagy testi baj. En is voltam hasonlo helyzetben, de en nem hibaztattam magam. Viszont nagyon nehez rola beszelni. Egy puskaporos hordo. Bocsi, hogy kerdezem, de nem probaltatok az oralis szexet. Mar ugyertem, hogy neked okozzon gyonyort. Ezt esetleg meg lehet probalni.

kérdezz rá nála, ha jó párod lenne, akkor erről is lehet beszélni.
Nekem van olyan barátnőm, akiknél eleinte nem működött egyáltalán. Ma már tökéletes, gyerekeik születtek.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.