5 gyors és ütős tipp a kapcsolatod felrázásához

5 gyors és ütős tipp a kapcsolatod felrázásához

Izgalmas. Forró. Őszintén, mikor fordult elő utoljára, hogy ilyen szavakkal jellemeztétek a kapcsolatotokat? Sajnos előbb-utóbb minden kapcsolatban eljön az az idő, mikor már nem rajongtok egymásért úgy, mint annak idején. Nem lesz meg a tűz, az az elemi vágyakozás a másik iránt, ami miatt képesek voltunk akár tűzbe is menni párunkért.

Egy nemrégiben végzett amerikai kutatásban résztvevő nők közel 40%-a állította, hogy már rég kiszállt az a bizonyos rózsaszín köd a kapcsolatukból. Te is közéjük tartozol? Visszaszereznéd a rég elveszett, erőteljes köteléket, ami a párodhoz fűzött? Akkor maradj velem, mert 5 olyan gyors és könnyen alkalmazható trükkről fogok beszélni ebben a bejegyzésben, amik újra beizzíthatják a lángot! Nézzük is őket.

A 20 másodperces ölelés

Mikor ölelted meg úgy igazán a párod? És meddig tart az az ölelés? Pár másodperc? Akkor legközelebb ragadd meg és el ne engedd – legalább 20 másodpercig. Hogy miért? Mert egyes kutatások szerint a legalább 20 másodpercig tartó ölelések olyan kémiai folyamatokat indítanak el az agyunkban, amelyekkel nem csak fizikálisan, de mentálisan, érzelmileg is sokkal közelebb kerülünk egymáshoz. Próbáld csak ki, a pasid imádni fogja!

A szexi üzenetek ereje

Semmi sem korbácsolja fel jobban a vágyat, mint egy sokat sejtető, szexi hangvételű üzenet. Ha úgy érzed, nem jól mennek a dolgok köztetek, bátran küldj a párodnak hetente legalább egyszer egy szexi e-mailt, sms-t vagy Messenger üzit. A párod vevő lesz rá, és alig várja majd, hogy hazaérjen – a többit már rátok bízom. :)


Ne félj kimondani, hogy mit szeretnél

Nem akadhatsz ki a párodra azért, mert nem masszírozza meg a hátad, ha el sem mondod neki, hogy azt szeretnéd. A pasik nem azért nem csinálják maguktól ezeket a dolgokat, mert bunkók vagy figyelmetlenek, hanem azért, mert be vannak tojva, hogy elszúrják és nem úgy sikerül, ahogy tervezték. Csajok! Bátran könnyítsétek meg a dolgunk, és mondjátok el, hogy mit – és mit nem – szeretnétek. A párod garantáltan hálás lesz ezért.

Legyél kiszámíthatatlan

A hosszútávú kapcsolatok a kölcsönös bizalomra és a kiszámíthatóságra épülnek. Ezek olyan dolgok, amik jól jönnek, ha a gyerekvállalásról vagy a pénzügyekről van szó, viszont a kiszámíthatóság az ágyban már kevésbé nyerő. Neked és a párodnak titokzatosságra van szükségetek – ez fogja visszahozni a románcot a kapcsolatotokba. Súgd a fülébe csábosan, hogy “Drágám, én most lefektetem a gyerekeket, utána számíts egy kis meglepetésre.” Mégis milyen férfi tudna ellenállni ennek?

Szex – szex nélkül?

A szex jó dolog, ez kétségtelen. Azonban egy kapcsolatnál beleeshetünk abba hibába, hogy túl nagy hangsúlyt fektetünk rá. A szex közel sem csak egy “testi” elfoglaltság: a léleknek is óriási szerepe van a jó szexben. Próbáljátok ki azt, hogy maga az aktus nem történik meg – csak a flört, a csókolózás és az érintés játszik. Nem lesz könnyű, de új színt fog vinni a kapcsolatotokba, ha néhanapján csak “félig szexeltek”.

Végül

A cikkből megtanultál 5 olyan egyszerű, és azonnal alkalmazható stratégiát, amikkel képes leszel feldobni az ellaposodott kapcsolatod. Ne feledd, “varázspirula” nem létezik, szépen lassan kell újra, lépésről-lépésre begyújtanod a tüzet. Sok sikert és kitartást! Menni fog, én hiszek benned. :)

Van olyan sztorid, ahol elérted, hogy a párod újra beléd szeressen? Ha igen, oszd meg velünk!

Hozzászólások

Ivett tr képe

Lájkolom.

Párommal immár 3 hónapja tart a kapcsolatunk , viszont ez idő alatt szex csak 2 szer volt . Simogatás , összebujás az igen minden másnap . De kérdezem én , ha nem áll a dákó akár ? 49 éves aranyos , kedves , puszil , becéz , bujik , de valahogy nem működik a dolog . Eddig még ilyennel nem találkoztam . Én csinálok rosszul valamit ?