Hogyan viselkedik egy férfi, ha tetszik neki egy nő?

Hogyan viselkedik egy férfi, ha tetszik neki egy nő?

Mikor kisiskolás voltam, az osztályban az egyik fiú folyton cukkolt, piszkált.

Anyukám azzal próbált megnyugtatni, hogy „csak tetszel neki, azért csinálja!” Persze ez akkoriban engem nem nagyon vigasztalt. Nem értettem, hogy ha annyira tetszem neki, akkor miért nem csinál inkább valami kedves dolgot a copfhúzkodás helyett, vagy hagy csak egyszerűen békén.

Később rájöttem, hogy „a teremtés koronáin” az iskolapadot elhagyva sem mindig könnyű kiigazodni, hiszen hol az érzékenységüket próbálják leplezni, hol meg épp az erejüket akarják fitogtatni, és ezért nem azt mondják vagy csinálják, amit valójában mondanának vagy csinálnának. (Főleg pedig nem azt, amiről mi azt gondoljuk, hogy éppen helyénvaló volna…)
Vannak azonban olyan jelek, amiből viszonylag könnyedén információt szerezhetünk arról, hogy is áll a helyzet kettőnk között, még mielőtt emberünk egyáltalán megszólalt volna. =)

Mire is gondolok? Természetesen a testbeszédre, más néven a non verbális kommunikációra.

Meglepő adat, de egyes kutatások szerint a kommunikáció verbális elemei csupán a közlések 35 %-át teszik ki, míg a nonverbális kommunikáció elemei a közlések 65 %-át! Érdemes tehát figyelni erre, annál is inkább mivel a testbeszéd nem szándékos és nem tudatos közlésmód, így sokkal őszintébb! A non verbális kommunikáció tulajdonképpen a tudatalatti üzeneteinek megértését teszik lehetővé.

Másképp fogalmazva míg a szavak az információ átadását szolgálják, addig a mimika, a testtartás, a gesztusok a beszélő érzelmeit fejezik ki. Lássunk hát néhány olyan jelet, amivel azt üzeni a test „nem vagy közömbös a számomra!”

  • Ha emberünk keresi a tekinteted, az mindenképpen jó jel, de ha belenézel a szemébe és azt látod, hogy a pupillája tág, az végképp elárulja a szándékait. A tág pupilla azt jelenti, hogy teljesen nyitott feléd, mi több, szexuális vágyat érez.
  • Az arcnál maradva a szemöldökét is érdemes megfigyelni. Ha beszélsz, és közben azt látod, hogy fel-felhúzza egy pillanatra a szemöldökét, tudhatod, hogy érdeklődő, kíváncsi rád és a mondandódra.
  • Ha azt veszed észre randi közben, hogy többször az ajkához ér, az szintén erős szexuális vonzalomról árulkodik, ugyanis ilyenkor a férfiak ajka is megtelik vérrel, és a vérbő állapot automatikusan kiváltja a dörzsölő, simító mozdulatot.
  • Ugyancsak vonzalomról árulkodik a testbeszéde, ha a lábfeje feléd fordul, még akkor is, ha közben mással beszél. Ha pedig egész testével feléd fordul, vállaival, felsőtestével szinte védelmezően takar (a konkurencia elől), akkor teljesen biztos lehetsz a szándékaiban.
  • A következő jel elsőre nagyon meglepő és furcsa, de tudósok által is megfigyelt tény, hogy ha valakihez vonzódunk, ösztönösen leutánozzuk a mozdulatait, szinte a tükörképeként viselkedünk. Tehát, ha azt veszed észre, hogy ugyanúgy ül, mint te, vagy ha az arcodhoz érsz, ő is megérinti a saját arcát, vagy bármely más mozdulatodat, gesztusodat látod viszont rajta, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem vagy közömbös a számára.
  • Tipikus vonzalmat kifejező testtartás az úgynevezett „cowboy póz”. Ilyenkor a férfi kihúzza magát, csípőre teszi a kezét vagy a zsebébe akasztja az ujjait, és úgy fordul feléd, magabiztosságot sugározva.
  • Ha esetleg már komolyabb érzelmeket is táplál irányodba, nem kizárt, hogy ideges lesz a társaságodban, zavarba jön, elpirul esetleg ügyetlenkedik. =)

Láthatjuk, hogy a testbeszéd sokszor tisztább és egyértelműbb a szavaknál. Ha választottad testbeszéde nyitottságot, érdeklődést tükröz, érdemes picit bátorítani, és megfigyelni, hogyan válik ez a test-test közötti kommunikáció egyre intimebbé és izgalmasabbá. Ha választottad zárkózottabb, például összefonja a karját maga előtt, akkor először finoman érd el, hogy leengedje ezt a „védelmet”! Nézz a szemében, hajolj picit közelebb, vagy érintsd meg lehelet finoman egy adandó alkalommal (pl. a karját, kezét). Ha ugyanezt ő teszi veled, akkor jó úton haladtok az ölelés és az első csók felé. =)

A fenti tudatalatti jeleken túl persze számos egyéb dologból is tájékozódhatsz emberünk szándékai felől. Ha teljesen rád fókuszál, mikor beszélsz, meg akar ismerni, és mindent tudni akar rólad, ha udvarias, figyelmes, ha ajándékot vesz vagy készít számodra, ha más hangon beszél veled, mint a többi környezetében lévő nővel, és többet mosolyog, keresi a szemkontaktust, akkor nem sok kétség marad a szándékai felől.
Gyanús lehet az is, ha minden vicceden nevet, vagy ha többször összefuttok „véletlenül”.
Számomra ez mondjuk már inkább az ijesztő kategóriába tartozik, de ennek van személyes vetülete is…

Te hogy látod? Könnyű észrevenni a fenti jeleket? Te mire figyelsz leginkább?

Hozzászólások

Én most elakadtam, tanácstalan vagyok egy férfival kapcsolatban. Egy edzőterembe járunk edzeni. Több hónapja nézegetjük egymást. Mosolygunk egymásra. Azt biztosan tudom, hogy komoly kapcsolata nincs jelenleg, de nyilván kisebb kalandok bizonyára akadnak neki. Egy jó ideig türelmesen vártam, hogy kezdeményezzen nálam. Hozzám szóljon a "szián" kívül mást is. De sajnos hiába vártam, semmit. Ezért úgy döntöttem megpróbálom kicsit előremozdítani a dolgokat, beszélgetést kezdeményezni, hátha akkor elmozdulunk a holtpontról. Éppen kapóra jött, hogy ő az egyik mobil szolgáltatónál dolgozik, és nekem egyébként is segítségre volt szükségem ezügyben. Tehát ismerősnek jelöltem az egyik közösségi portálon, és írtam neki. Amire ő segítőkészen válaszolt is, de ennyi, nem vitte tovább a beszélgetési szálat. Azóta már próbálkoztam több dologgal is, mindig válaszol a kérdéseimre, de ő nem érdeklődik viszont, és sosem kezdeményezi a beszélgetést. Ellenben az edzőteremben mindig néha hozzám szól ezt-azt, apró kis kedves dolgokat. Pl.: Jó éjszakát kíván. Jó edzést. Néha poénkodik egy kicsit. A múltkor megjegyezte, hogy fogytam. Meg hasonlók... Szóval nem értem őt. Ha nem akar tőlem egyáltalán semmit, akkor miért szól hozzám, miért mosolyog, miért keresi a szemkontaktust velem? Ha meg ellenkezőleg van, és vonzónak talál, ahogy én őt, miért nem lép valamit. Miért nem hív el randira, vagy bármilyen módon miért nem közeledik hozzám? Nagyon tetszik nekem. De mivel nem ismerem, csak alig, nem tudom mihez kezdjek vele? Sokszor arra gondolok, hogy hagyom az egészet, kiverem őt a fejemből és kész. De ez addig tart, amíg meg nem látom őt újra a teremben, mert abban a pillanatban izgatott leszek, és örülök, hogy látom.

Lehet, hogy nem egyértelmű számára, hogy tetszel neki, ezért nem mer kezdeményezni. (Fél a visszautasítástól.)
Legyél bátrabb, adj egyértelműbb jeleket, vagy akár hívd el te egy kávéra vagy valahová. :))

Szia!
Hagyd a francba. Pont elég esélyt adtál neki, hogy próbálkozzon. Hidd el, a férfiak nem ennyire bonyolultak. Valószínűleg látszik rajtad, hogy tetszik neked és fenntartja az érdeklődést, hogy a saját egóját növelje. Ha pedig tényleg fogytál és szebb vagy, akkor pikk-pakk találsz magadnak olyan férfit, aki meg is érdemel. Képzeld el, hogy évek óta együtt vagytok és még mindent ugyanígy kell kicsikarni belőle. Brr... Aztán egyszerre jön egy olyan nő akinél ő is kezdeményez...

Ha pedig végre lekattansz róla, akkor ő fog futni utánad... Egészen az újraérdeklődésig. A pasik furák. De nagyon kiszámíthatóak. Keresd meg azt, aki igazi FÉRFI és nem csak egy ilyen nyomi...

Jaj, erről eszembe jut egy sztorim az egyik társkeresőről. Röviden a történet: Ráírtam egy srácra, hogy nagyon szép a szeme (de tényleg, ennyire gyönyörű szempárt még nem láttam) és lenne e kedve ismerkedni. Visszaírt, hogy ne haragudjak, de nem az a nő vagyok, akit ő keres. Nos, ez rendben is van, elfogadtam. A vicces az egészben, hogy megpillantottam abban az edzőteremben, ahova én is járok. Köszönt, persze a havárját éppen megpillantottam, hogy 'láthatatlanul' mutogat rám, hogy: Ő az? Kicsit kellemetlen volt a szituáció, de túltettem magam rajta. Nem is foglalkoztam velük, jártam az edzésekre rendíthetetlenül. Soha nem nézett rám, nem köszönt ez után, semmi, tudomásul se vett, ahogy én se őt. Ez így ment egy jó darabig. Aztán jött a nyár, nem jártak már a terembe, nem találkoztunk legabább 2 hónapig. Egészen tegnapig. Azt azért tudni kell, hogy azóta lement rólam kb 25kg.. és, hát kezdek egész jól kinézni. :) Hát, legalább 5 alkalommal vettem észre, hogy néz. Várom a pillanatot, hogy odajöjjön és beszélgetést kezdeményezzen. Nem biztos, hogy megfog történni, lehet, hogy nem volt neki szimpi az arcom kapásból, de én hiszem, hogy a jobb testtel jött egy nagyobb önbizalom is. És abban is bízom, hogy odajön.

Ha nem tudod lezárni, de folyamatosan izgat, akkor tegyél fel neki olyan kérdést, amitől akkor sem égsz be, ha nemleges a válasz. Hasonló cipőben jártam, mint te. Az épületben, ahol dolgozom, két cég van, de vannak közös helyiségeink. A srác, aki tetszett, a másikban dolgozott. Olyan jeleket adott le, amiből egyértelműen éreztem, hogy tetszem neki. De nem kezdeményezett. Ő viszont engem folyamatosan stimulált. Már jó ideje kínzott, hogy mi lehet a háttérben, ezért egyszer megállítottam.
- (név) te olyan kedves vagy velem.
- Én mindenkivel kedves vagyok.
- Velem különösen.
- Nem, nem akarok semmit.
- Nyugodtan - mosolyogtam.
- Nem, biztos, hogy nem! - tiltakozott.
- Akkor légy szíves ne fordulj utánam, valahányszor elmegyek melletted-válaszoltam.
- Utánad fordulok?-Igen.
Ezután még néhány hasonló eset történt. Egyszer kirohant a szobájából, amikor hallotta a lépteimet. Később megkérdeztem tőle, hogy mi történt, hogy kirohant.
- Semmi, csak megnéztem valamit - válaszolta és a mobiljába mélyedt.
- Gyakran szoktál kirohanni a szobádból?
- Nem.
Ezután láttam rajta, hogy ha találkozunk, fegyelmezettbe vágja magát, de néha nem sikerül neki. Ha egyszer-kétszer előfordul, hogy megszólítom, igyekszik hamar túllenni rajta. Azt is hallottam, hogy talán meleg (az extrém férfias változata, akiről el sem képzelnéd). Mindegy. Bármilyen szívdöglesztő pasi is, nagy zavar van a viselkedése mögött és úgy érzem, hogy az ilyen emberrel nem véletlenül nem hoz össze az élet.

Nem értem, miért adnak le kevert jelzéseket a pasik, de hasonlót én is tapasztaltam, sőt, sokkal direktebb volt. Konkrétan fel is vállalja, hogy bejövök neki, de csak a szája jár, hogy ezt meg azt tenné velem, de uralkodik magán. Mondtam, hogy nem tiltottam meg neki, de továbbra is csak szájkaratézik, cselekedni cselekszik. Szerintem szimplán gyáva.

Artemis képe

A leírtakból olyan, mintha mondjuk bilincs lenne a kezén...mintha a tudatalattija vonzódna, de az eszével féken tartja magát. Tuti, hogy nagyon bejössz neki de lehet azért nem lép, mert foglalt és nem az a fajta aki megkockáztat egy affért?
Az ilyenekkel valóban jobb nem kezdeni, mert sokkal nagyobb binyodalmat kapsz a nyakadba, mint örömöt hosszútávon...

A magánéletét titokban tartja. Mondjuk megértem a munkahely miatt, én is ezt teszem. Azt sem tudom, hogy van-e valakije. Korábban az egyik kollégája, aki mindkettőnket ismer és kedvel, nagyon jó szívvel ajánlotta őt nekem. Elárultam, hogy tetszik, azonban nem tudok vele előbbre jutni. Elgondolkozott és azt válaszolta, hogy emlékszik, hogy egy alkalommal a srác azt mondta neki, hogy munkahelyen semmiképpen sem ismerkedik. Mondjuk mi két különböző munkahelyen dolgozunk, de ki hogyan értelmezi. Csak úgy én sem kezdenék senkivel, nem is keresek az épületen belül. Ő azonban anélkül jött, hogy kerestem volna és mire észbe kaptam, kialakult a vonzódás. Ha mégis tudnánk erről beszélni, az jó lenne, de ez elől elzárkózott. Nemrég túltettem magam rajta és elkezdtem más munkalehetőségeket keresni, ami jobban fizet és nekem való. Ma egy asztalnál ebédeltünk és elpirult, aztán kiment. Nem bírja velem sokáig egy légtérben. :-) Engem viszont annyira feltöltött, hogy kávét sem ittam azóta. Az utolsó mondatodra válaszolva: nem tudok vele kezdeni, mert nem engedi :-) :-) :-).

Fehér Julianna képe

Volt olyan pasi az életemben, aki mindezeket a jeleket produkálta, szinte kivétel nélkül. Aztán, mint kiderült, ő MINDEN hölggyel így viselkedik, aki csak kicsit is megmozgatja a fantáziáját!!! Vannak, akik tanult mesterei a csábításnak. Ne dőljünk be nekik! Ha a testbeszéd stimmel, mégsem kezdeményez, nem kér randit - akkor NEM AKAR téged (eléggé). (Lásd: "Nem kellesz eléggé c. film.") Vagy foglalt. Ilyen egyszerű. Nagyon-nagyon ritka a félénk pasi. Amelyiknek tényleg bejössz, az meg is fogja tenni az első konkrét lépést. Nem csak jeleket küld.
Apropó, tág pupilla: az enyém alapból nagyon nagy - normál fényviszonyok között. Csak akkor szűkül össze, ha fény felé nézek. Sokan dicsértek érte, engem kissé zavar, pont ezért, mert félreérthető. Általában a félelem vagy a vonzalom jele. Egyiknek sem örülök, ha "rám van írva".

Ágfalvi Gyöngyi képe

Nekem.is volt olyan.barátom.aki.folyton.ajkahoz nyúlt birizgalta is. Oh nagy volt a szexuális vágy. Hm. Hát igen felfalt. De több nöje volt. Na akkor?
Szart nem.ér.ezek a.mozdulatok viselkedesek. Úgy tudott a szemembe nézni hogy szinte elaléltam. De vele nagyon csábos kacér tudtam lenni. De kirugtam mikor megtudtam a nöi reseget. A másik? Rogtön megfogta a kezem és úgy sétáltunk beszélgettünk. Az mit jelent? Mert felhőtlen vidám.randi.után és kinyilvanitotta nagyon tetszik.amit lát. 3 hét múlva egyre jobban elfeletkezet rólam. Már alig komunikalunk

Hú, egyszer azt olvastam, hogy a bántalmazók azok, akik túl gyorsak, túl hamar akarnak elköteleződést, hogy uralni tudják a tulajdonukat, elvéve az önbizalmát és az életét...

5 hete levelezek álmaim pasijával. Kívül, belül töléletes. Órákon át írunk, telefonon is rengeteget beszélgetünk.Már olyan szinten ismerjük egymást mint ha hónapok óta együtt lennénk. Nagyon egyhúron pendülünk, rengeteget nevetünk, nagyon egyformák vagyunk. De nem hív el randira.... Megőrülök ettől. Ez így nem csak fölösleges időpazarlás? Túl sok időmet leköt, egyfolytában rá gondolok...., és lehet hogy soha nem találkozunk. A miértekre annyit válaszol, hogy most újra kell terveznie az életét. Ez igaz, mesélt róla többször. De amíg nincs kész a tervezéssel addig virtuális barátnő maradok? Nincs öt perce, miközben 3 órát beszélünk telefonon?! Tegnap közöltem vele hogy lejárt a határidő amit magambak szabtam. Ha nem találkozik velem, akkor mehet Isten hírével.
Válasz nincs.... Most hsgyom, nem írok rá. Mi fenét is tehetnék???

Nehogy rairj...
Legközelebb ne szanj ennyi idöt virtualis kapcsolatra. ..
Igazi jo pasi talalkozni akar...es dugni;) ha nem, az több mint gyanus...

Karina28 képe

Király Andi2, én arra gondolok, hogy nem is annyira tökéletes az a pasi, mint ahogy te hiszed.Lehet a nagy tökéletesség álarca mögött, ott bújkál egy önbizalomhiányos fiú. Neki nagyon tetszik, hogy hallja a hangodon a lelkesedést, de nem biztos benne, hogy ha élőben látnád, akkor is ilyen hatással lenne rád.Lehet, hogy nincs rendben magával, lehet éppen most küzd le pár kilót,hogy visszanyerje régi formáját. Én már találkoztam olyan fiúval, aki 5 évvel azelőtti képet rakott fel a társkeresőre. A találkozás pillanatában kétszer akkora volt, ami persze nekem nem jött be.Azóta mindig megkérdezem, hogy mikor készült a kép. Amúgy, szerintem se írjál,ha majd úgy érzi előmerészkedik a barlangjából és megkeres.

Király Andrea 2 képe

Köszi lányok a bíztatást, jól esik. Nagyon nehéz kibírni hogy ne írjak rá! De ismer, tudja hogy nem fogok. Azt is tudja hogy elutazom, így biztos nem tudunk találkozni. Szóval, ráér...., továbbra is. Kiváncsi vagyok mi lesz ennek a vége. Ha ez még nem az.

Ha mondtad neki és ő nem találkozik veled, akkor vagy nem független, vagy defektes. Ha meg ennyire önbizalomhiányos, akkor hogy akar boldoggá tenni egy nőt a való életben?

Nem fog találkozni veled! Ne is várd, ne is reménykedj, zárd le és ennyi. Vagy azért nem találkozik, mert nős és nem akar átlépni egy határt vagy azért mert van vmi testi fogyatékossága, vagy nem is ő van a képeken. Ha láttad akamureg című sorozatot, ott ilyenekből rengeteg volt. Lehet, hogy egy lánnyal levelezel valójában, vagy egy 70 éves hapsival, vagy hiányzik az egyik lába tényleg bármi. Sajnos hatalmas hiba, ha pár chaetlés és max. egy-két telefonbeszélgetés után nincs találkozás. Kb. 15 éve totál odavoltam egy srácért társkeresőn. Czuki volt, jó humorú, szórakoztató. Rengeteg ideig könyörögtem, hogy találkozzunk. Utolsó nap elmondta, hogy izomsorvadása van. Kérdeztem, hogy azért tud járni? Mondta igen. Nagy unszolásra odajött egy parkolóba és nem szállt ki az autóból. Tudtam, hogy nem tud járni. Hatalmas csalódás volt. A képek pár évvel az előttiek voltak. Szóval lépj tovább. Ahol azt érzed, hogy gixer van, ott az van... :(

Ágfalvi Gyöngyi képe

Sziasztok. Tegnap Randim.volt. Hívott a pasi.hogy du 6 óra helyett jöhetne-e 3kor mert már nagyon szeretne velem találkozni. Érkezés rózsa és Raffaello. Séta kézen fogva fagyizni mentünk egy szép fagyizoba utána séta megmutattam a várost beültünk üdítőt inni egy kerhelységbe. Séta tovább ki a dunaig a sétányon. Néha megált átölelt milyen jó hogy találkoztunk. Figyelt rám végig mit mesélek mosolygot kedves volt. Vissza sétáltunk a városba sütiztünk. Aztán 6 orakkor autóba ültünk és étterembe mentünk vacsorázni. Az asztalnál szembe ült velem és fogta a kezem az asztal felett. És folyton mondta csodálatos vagy aranyos kedves. Vacsi.után.desszert. 8 orakkor tavoztunk újra leparkolt séta. Kellemes volt. Már sokat nevettünk is. Újra át ölelt elcsattant pár csók
Egyre többet udvarolt dicsert kedveskedet de nem tolakodott kus apró csokoktol több nem volt. Haza vitt elköszöntunk
Folyamatosan mondta este milyen jó velem hogy reggelig tudna sétálni és csókolni hogy nagyon tetszem. Igaza nő vagyok stb.. És elvaltunk. Ma reggel közli velem hogy neharagudjak de nem szeretnè folytatni.. Utána hogy bocsássak meg én szép okos kedves édes vagyok de ő sajnos nem tudja régi szerelmét elfelejteni. Mindenkibe őt keresi. Na ilyenkor Péter mit írna vajon
Minden meg volt ami azt jekenti nem luzer vacsi minden
Figyelt rám.bokolt. Csoknal több nem volt igaza nőnek talált. Másnap meg pofára esés mert elköszön nincs több Tali. Mi a vélemenyetek?én annyit írtam neki klónoztassa akkor azt a nőt akibe szerelmes és elhagyta mert olyat úgy sem talál. Másnak is van.szerelmi bánata és túl.kell ezen lépni.és nyitni más felé. De hogy hulyit másokat nem szép dolog csókok és bokok helyett inkább beszélt volna erről. És elválunk egymástól barátként. Nem értem az egészet.

Barmi lehet az ok
De amit mondott valszeg hazugsag
Probalj picit a pasik testbeszedere figyelni, mert azzal nem tudnak atverni.
Nem tartotta pl.keresztben a kezet mellkas elott? Szimmetrikusan mosolygott? Szemedbe nezett? Mennyire turelmesen hallgatott?
Vagy esetleg nem mondtal neki valamit, amit zokon vehetett? Pl.exről.
Sajnalom, hogy igy jartal, de egyben örülj, legalabb hamar kiderült! !!mazlid van!ha a rozsaszin köd leszallta utan történik ez, akkor kellemetlenebb lett volna.

Hottie képe

Legalább csak egy estédet baszta el és úhy hogy jól érezted magad , tovább kell menni, valaki mást gyorsan tesztelni aki megfelel a te elvártnaidnak, még kamuzott is akkor is fe volt ez pasi , nem párhuazmosan volt valakivel akár testileg vagy szellemileg , kitartás, és neked ez ilyet nagyon nem kivánám.

Igazán sajnálom!

Ágfalvi Gyöngyi képe

Nem semmi.ilyet nem tett. Figyelt hallgatott. Sokszor mondtam hogy meséljen ő is bár miről
Csak azt mondta imádni való ahogy mesélsz bármiről jó halgatni. Ö kereste a kezem ahhoz.hogy megerintse a karom megsimizte. Nem.semmi olyanról nem.beszéltem ami bár mi.gondott okozott
Nem.tette kereszbe fonva a kezét. Semmi.ilyen
Figyelt kedvedvesen. Jó hangulatba voltunk. Ő kezdemenyezet minden kozelséget.... Ezért nem értem. Azt is mondta bár mennyit vár hogy eljussunk a szexig mert nem arra hajt. Madnap
Arra fogta ma hogy nem tud túl lenni egy régi szerelmen. Amúgy meg igen volt már olyan is aki letagadta hogy van másik nő úgy udvarolt szeditett 5 hónapig voltam vele mikor lebukott. Tudom azt is milyen. Megjartam.már én is ilyennel.és olyannal.is. Teljesen levagyok törve.

Ágfalvi Gyöngyi képe

Nem semmi.ilyet nem tett. Figyelt hallgatott. Sokszor mondtam hogy meséljen ő is bár miről
Csak azt mondta imádni való ahogy mesélsz bármiről jó halgatni. Ö kereste a kezem ahhoz.hogy megerintse a karom megsimizte. Nem.semmi olyanról nem.beszéltem ami bár mi.gondott okozott
Nem.tette kereszbe fonva a kezét. Semmi.ilyen
Figyelt kedvedvesen. Jó hangulatba voltunk. Ő kezdemenyezet minden kozelséget.... Ezért nem értem. Azt is mondta bár mennyit vár hogy eljussunk a szexig mert nem arra hajt. Madnap
Arra fogta ma hogy nem tud túl lenni egy régi szerelmen. Amúgy meg igen volt már olyan is aki letagadta hogy van másik nő úgy udvarolt szeditett 5 hónapig voltam vele mikor lebukott. Tudom azt is milyen. Megjartam.már én is ilyennel.és olyannal.is. Teljesen levagyok törve.

Hottie képe

Nézd tudom mit érzel , ez nem segít , de ma együtt borozhatunk még ha nem is egymás melett, nyári este jól esik az ilyen és pont ilyen nyomi hangulatom mint neked, csak más miatt, viszont nem kéne dicsérnem ujra pasit de hát nem huzott egy percig sem tovább az ilyen is ritka , bánatodtban biztasson ez , mi volt valódi ok már nem számít, nem kábítot hosszan , így tudsz te is ujra lépni más írányában, el hiszem hogy szar meg hogy jó volt, és az éretetlenkedés is meg értem nőként teljes mértékben, de legalább nem hosszan csinálta,

aznap leakart volna fektetni?
Bár, ezt csak ő tudhatja.

Csak azt akarta, hogy te rántsd be az ágyadba, mert akkor nincs rajta felelősség. Ha egy pasi túl lelkes az első randin rögtön kezdj gyanakodni! Még nem tudtam a storyd végét, amikor olvastam, de már jelzett a lámpa, hogy itt gond van. A felelősségteljes férfi nem játszik hősszerelmest az első este. Mitől tenné, hiszen még alig ismer. Önbizalomnövelőnek jó volt. Meg lettél etetve, sétáltál és ennyi. És arróll volt szó a Hottieban, hogy nem csókolózunk összevissza az első randikon. Miss X akkor csókol, ha jutalmaz és amikor ő akarja. Nem az van, hogy a pasi csókolózni akar és akkor önkiszolgáló van. hol van itt a pasinak a vadászösztön??? De javítsatok ki ha tévednék. Ok, szép szavai voltak és fizetett. De ezen kívül még nem ismered...Felejtsd el, de gyorsan.

Hottie képe

Nagyon jól írtad Blondie, csak Ági aanyira el van kenődve én nem akartam megint az lenni aki nyersen ír mert olyan kedves ő is és én nemtudom neki tanácsokat le írni olyan bályosan csak ilyen nyers őszintén mint te és Péter de ehez tényleg nincs mit fűzni sajnos ez így van , és irja is ki ő is saját bánatát bár olyan jól érezte volna magát mint ma Zoé

Szerintetek mennyire lehet félre érteni valakit.
Hónapokig dolgoztam együtt egy pasival. (Ő 45 én 40 vagyok. Ő elvált én valófélben vagyok.) Kezdetben közömbös volt. Aztán valami lassan kezdett megváltozni. Egyre többet beszélgettünk. Jókat nevettünk. Egyre többet lettünk egymás közelében. Egyre többet segítettünk egymásnak. Aztán elkezdtünk szemezni. Egyre gyakrabban, egyre többet, egyre hosszabban. Majd jöttek a véletlen érintések, simogatás. Meghitt beszélgetések, ahol a hangszíne megváltozott, lágy lett. A köztünk lévő távolság milliméterekre csökkent. Társaságban mindig kitüntetett figyelmet kaptam.
Aztán elérkezett az utolsó munkanapom. Búcsú mindenkitől. Rá gondolva majd meg szakadt a szívem. Ő rám se nézett kaptam egy sok sikert kívánokot. Ezt nem igazán tudtam hova tenni. Írtam neki egy levelet, amire az volt a válasz, hogy valamit félre értettem.
Tényleg félre lehet érteni valakit ennyire?

Kertitündér képe

Jol indultak a dolgok, ha komolyan gondolta volna Veled, dolgozott volna a folytatas megszervezesen. Sajnos nem gondolta annyira komolyan. A segitsegei nem tudom miben merhetok, gondolom nem nagyon kellett magat megeroltetnie. Te belezugtal, O kozben az egojat legyezte, gondolom, nem banta volna, ha a flortbol egy kis munkahelyi romanc is alakul. De Te elmesz. Nagy valoszinuseggel keresni fog /ha nincs tobb egyidejuleg/ masik "aldozatot" a jatekaihoz. Ne sajnald. Jon jobb! ;)
Bocsanat az oszinte velemenyemert!

A legjobb vélemény mindig az őszinte vélemény!
Köszönöm!

Kertitündér képe

lehetett volna bármi közöttünk, egy kicsit kellett volna erősebbre állítanom a flört gombot magamon. Mivel nem akartam, csak jól esett a figyelmük, így maradtunk ennyiben. Izzott azért a levegő néha, de csak annyira, hogy ne lobbanjon be semmi. A házinyúl finom falat, de macerás, jobb nem kiugrasztani a bőréből. ;)

Sok férfi azért csinálja mert ha olyan vissza jelzést kap hogy hú bejövő a csajszinak elkezd jatszadozni meddig jut el vele. Mérlegeli mennyi jó pasi hogy mennyire tud hódítani. Lehet hogy csak egy játék egy teszt. De az is lehet csalódott hogy elmentél és vége az ártatlan kis flörtnek amitől nőt az egoja. És haragudott az egész világra. Hogy ennek vége szakadt. Nem mondtál semmi olyat ami miatt azt gondolná na jatszadozott velem de lepattant. Hiszen ha ott maradsz ki tudja mi lett volna köztetek. Lehet egy románc lehet egy szerelem. Viszont ha valamilyen módon el tudna érni de nem teszi akkor részéről csak teszt volt még tud e szerezni játék.

Ez szerintetek is kamu??? Vagy vannak ilyen pasik? Mit tegyek?? Hogyan kezelne ezt Miss X? :(
Egy honapja jarunk... De lehet, hogy massal kavar kozben, bar nem olyan sracnak tunik... Annyira elegem van a pasik jatekaibol!!

Nalam ez halalos bün. A randilemondas. Sajnos az ilyennek nem vagyunk fontosak. Aki lemondott akar egyszer is engem, mindig vege lett kesöbb. Akinek fontos vagy, feldobod, hogy lathat teged!

Koszi egyetertek sajnos ...

Mondta, h miért morcos?

Kerdeztem de azt mondta hogy csak ugy... :/

Már sokat olvastam testbeszédről de egyre nagyobb a káosz. Van egy srác volt munkatársam én nem nagyon foglalkoztam vele mert számomra ö az az elérhetetlen kategória meg amúgy is párkapcsolatban élek. Ami sajnos eléggé el laposodott az évek folyamán és még az ellentétes műszak sem éppen a legjobb neki. Addig nem is foglalkoztam vele ami a barátnőm nem kezdte el mondani ,hogy a ..... állandóan felőled kérdezősködik. Hogy ha elmegyek a cégtől hol fogok dolgozni stb.... Tudni kell róla hogy amilyen jól néz ki olyan bizalmatlan és majd "el folyik" 2 jó szó ért. nehezen nyílik meg embereknek és ha nem muszáj nem is ér senkihez de véletlenül sem. Hát ez velem nem így volt megfogtam a kezét mert valamit magyaráztam neki. Olyan vörös lett mint a paprika. Oda vissza cukkoltuk egymást hülyeségekkel az utolsó munka napján és a barátnőm elé mentem mert nem érezte jól magát mondom haza kísérem. Komoly kapcsolata nincs a srácnak mert csalódott egy óriási nagyot , egy éjszakáshoz meg "finnyás". Na mondom öt se látom többet. Le kísértem Barátnőmet az öltözőhöz ne hogy baja legyen. Becsukta az ajtót ,hogy össze szedi magát és megyünk orvoshoz. A srác ott tollászkodott meg várta amíg barátnőm becsukja az ajtót és csak én hallom szembe fordult velem és nyújtott a kezet hogy fogjak vele kezet. Gondoltam nem leszek udvariatlan miért ne... 20-30 cm volt köztünk és ennyit mondott úgy is találkozunk vagy a munkahelyeden " étterem" meg jövőre itt .... és elment haza mi meg az orvoshoz. Telefonszámát senki nem tudja mert szerinte nem kell tervezni minden úgy is jön magától .... Nem tudok rajta ki igazodni sajnos.

Sziasztok!
Nagyon sok hasznos hozzászólást olvastam itt, ezért leírom a problémát,hátha előbbre tudok jutni.
Van egy srác a munkahelyemen, 1 évvel idősebb nálam (én 26, ő 27). A probléma a következő: nem akar magának a cégtől barátnőt. Nekem van párom (a kapcsolat a végét járja, és egyre jobban azon vagyok,hogy kimondjam,elég volt). Viszont kb 1 hónapja megvaltozott a kapcsolatunk ezzel a sráccal, mert én munkakört váltottam, de ugyanúgy a cégnél vagyok. Amiket tudni érdemes: -Egyedülálló, -Sokan hívták már iszogatni a női kollégák közül, de valamit mindig kitalált,hogy ne kelljen mennie. -A munkahelyen mindenki annyit tud róla,amennyit feltétlenül szükséges, tehát nem nyilik meg senkinek. -Ismeri a páromat. És most következik a lényeg: telefonszámot cseréltünk annak erdekében,hogy megbeszéljük,mikor találkozunk (mivel munkakört váltottam, ennek volt egy úgymond búcsú iszogatós laza estéje, és őt is hívtam, ha van kedve,jöjjön.) Minden szó nélkül ott termett, nagyon jól elbeszélgettünk, aztán majdnem elkísért a másik városba,ahol lakom, mivel 2 útvonalon is haza tud jutni, de amerre én lakom,hosszabb. Azóta ha együtt indulunk el, mindig azon útvonalon megy haza, mondván "úgyis ráérek". Ez ment egy ideig, közben rendszeressé vált a beszélgetés viberen, ezt követően a találkozások is megsűrűsödtek. Olyannyira közel engedett magához, hogy ha hajnali 3-kor kezdünk el beszélgetni, akkor is éjszakábanyúlóan pötyögünk a telefonon. Nagyon sok mindent tudok már róla, ő is rólam. A találkozások pedig ott tartanak,hogy ha én nem találok ki valamit, hogy találkozzunk, akkor ő fog. Egész napokat töltünk együtt, legutóbb Budapesten sétáltunk egész éjszaka, és ugye a viber beszélgetések azóta is. Viszont soha nem nyomul, nem bókol, és egyszer amikor szóba jött,elmondtam neki,hogy ő tetszik nekem. Vártam rá a választ,hogy ő mit gondol rólam, és azon kívül,hogy teljes mértékben zavarba hoztam, annyit válaszolt: vannak kritériumaim,valaminek megfelelsz,valaminek nem. Ezzel abba ia maradt a dolog, mert tiszteletben tartom,hogy nem akar a cégen belül barátnőt, de mégis mintha éreznék vonzalmat a részéről,mert mindig kitalál valamit,hogy együtt legyünk. Hogyan kellene megszereznem őt magamnak,ha semmi utalást nem tesz, csak a szemei csillognak, és nagyon sokat nevetünk együtt? Vajon ha megtudná,hogy egyedülálló lettem,mennyiben segítené a dolgokat? Köszönöm a válaszokat! :)

Artemis képe

Ha úgyis sokat beszélgettek, vannak itt a leckékben jó kérdések, higy pl. Ha 10 pontba kéne szedni milyen a tökéletes nő a számára s 10 pontba azokat a dolgokat amik ezt kizárják, mik lennének azok?
Ez elég jó kilátást ad majd, hogy hol állsz a skálán, illetve, hogy azokon a kritériumokon lehet-e/tudsz-e változtatni, hogy javítsd az esélyedet!
Plusz ne érj rá mindig neki, hogy ne szokja meg, hogy te mindig elérhető vagy csak füttyentenie kell s becsúszol ezzel a havernő skatulyába.
Péter azt mondja ilyenkor kell flörtölni, de úgy, ha nem pozitív a reakció, még ki tudj ugrani a szituból anélkül, hogy szénné égesd magad...
Nem lehet, hogy vmi múltbéli rossz emlék miatt tett magának ilyen fogadalmat, hogy házi nyúlra nem lövünk?
Plusz ejtsd el neki, hogy a szakítást fontolgatod s nézd meg mi a reakciója!
Utolsó jó tanács: sose a szép szavakra figyelj, a tettek sokkal többet mondanak!

Lehet az én gondolatmenetemmel van gond, szóval nem kell elfogadni, csak leírom mi jutott eszembe. Ha velem vki időt töltene rendszeresen, de nem lépne és amikor én dobom fel a labdát, annyi lenne a válasz, hogy vannak krititériumok, amiknek megfelelek, van amiknek nem. Én lapoznék. Lehet, hogy ez nekem nagy hibám, hogy azt a pasit keresem, aki imádni tud, de vhogy úgy gondolkodom, hogy ha úgy kezdünk, hogy nekem kell pedáloznom, hogy megfeleljek kritériumoknak, akkor mi lesz amikor már hűl kifelé a kapcsolat, múlik a kezdeti erős vonzódás? Lehet, hogy túlságosan előre gondolkodom, de az elején persze be akarsz kerülni a kapcsolatba és talán tehetsz is érte sok mindent, de később meg is kell tudni tartani. Ha vki kezd is veled annak ellenére, hogy bizonyos kritériumainak nem felelsz meg, akkor az a részéről sosem lesz az az érzés, hogy úristen ez a nő nekem kell, mindent megteszek érte, hogy az enyém legyen és megszerzem rengeteg melóval és utána becsülöm, mert megdolgoztam érte keményen. A nő csábít, a férfi hódít. Nem rég olvastam és tetszett. Nem a nő hódít!!! Nem neked kell a srácot meghódítani. És láthatóan a csábítás nem járt sikerrel hiszen még ő húzogatja a kis száját, mert nem felelsz meg kritériumoknak. Ha ez olyan, hogy mondjuk lehetnél vékonyabb, vagy pomt husibb, azt mondom mág lehet vele vmit kezdeni. Bár kérdés, hogy érdemes-e egy kis majom miatt megváltoztatni a külsődet. De ha vmi erősebb ennél, akkor kérdem én, nem érdemelsz meg egy olyan pasit, akinek eláll tőled a lélegzete? És nem csak a külsőről beszélek itt. Már ismer téged annyira, hogy ha Te lennél az akitől eláll a lélegzete, akkor azt már tudnád. Sztem betöltesz egy hiányt az életében. Jól érzi veled magát, és ez olyan mintha, de nem AZ. Hagyjuk ezt, hogy nem akar vki a cégen belül barátnőt. A szerelem felülír mindent. Házasságok születtek már így, hogy nem akartak összejönni, ellen is álltak neki, esetleg még egyik sem volt független, de a napi kapcsolat kialakította a szerelmet és a szerelmesnek a betonfal se akadály, az még a tűzön is átmegy, ha kell. Hosszan írtam le, de próbáltam megértetni veled, hogy sztem nem ő kell neked. És ha ez részedről több, mint barátság és az ő részéről pedig csak az, akkor talán bontani kellene a baráti kapcsolatot, mert elveszi a lehetőséget olyan embertől, akik valóban értékelnének téged. A pároddal, ha nem vagy boldog ideje szakítani. Nem emiatt a fiú miatt, hanem mert már az érzéseid nem tartanak ott és a tista helyzetek mindenkinek jobbak, még, ha nehéz is az elválás. Azt még megvárnám, hogy ha megtudja szakítottam, akkor lép-e vmit. De Hékás! Nem neked kell lépni! Nem neked kell labdákat feldobni, amit ő majd nem csap le. Hanem neki kell megharcolni érted. A nő csábít, a férfi hódít! Ha nem hódít, nem érdemel meg és nem is lennél végül boldog mellette. Annyit tenne bele a kapcsolatba, amennyire bele akart lépni, minimális energiát és azzal te nem hiszem, hogy boldog lennél.

Van egy fiú a buszon akivel már több alkalommal is szemeztem hol a buszon ,hol a buszmegállóban. Nekem ő felkeltette az érdeklődésem így gyorsan kiderítettem a nevét és gondoltam bekövetem az egyik portálon ,ő elfogadta a követésem és ismerősnek is jelölt ,még a képeim is bekedvelte. Gondoltam viszonzom és vissza kedveltem. Vártam ,hogy esetleg rámírjon kezdeményezzen de semmi. Azóta nem találkoztunk sehol, segíthet neki abban hogy merjen kezdeményezni ha pl rámosolygok? Vagy mi lehet a baj? Esetleg túl rámenős voltam?

Artemis képe

Esetleg kérdezhetsz is tőle vmit egyszer ha egy buszra vártok vagy összefuttok, vmi abszolút semlegeset, vagy mondhatod, hogy de jó lesz nemsokára, szereted a nyarat, mert akkor kevesebben vannak a vakáció miatt a buszon ;)

Meglátod, hogy felbátorodik-e vagy sem..de ne kezdd el mondani neki a magadét, maximum 1 mondatot.
Legközelebb már biztos bátrabb lesz beszédbe elegyedni veled :)
S ha nem is tudtok beszélgetni, mindig mosolyogva üdvözöld ;)
De többet ne tegyél, csak mosolygás és macimum egy mondat, utána várj mit lép!
Sok sikert!! :)

Sziasztok,
Elég fura szituációba keveredtem egy nős férfival. Pár hónapja kezdett el itt dolgozni. Lent van a recepción, vagy a biztonságiaknál az irodában. Dohányozni szoktam lemenni, általában ugyan abban az időpontban. Egyszer pont ott volt ő is, váltottunk pár szót. Aztán azt vettem észre, hogy elkezdett 'várni' persze a recepcióról figyelt, vagy az iroda ablakból. Ha kimentem, akkor ő is jött, azzal a szöveggel, hogy társaságot tart, hogy ne unatkozzak. Kicsit akadozva ment eleinte a beszélgetés is. Nem az a beszédes fajta. Így teltek a hetek. Kérdezett mindenről. Család, férj. Egyedülálló vagyok, gyerek nélkül.
Ő is mesél, én is kérdezek. Most született meg az unokája. (Ja igen, 50 éves) Mindig emlékszik arra, amit mondtam és mindig vissza is kérdez. Pár nap délutánra mentem csak be dolgozni, ő meg felajánlotta, hogy felhozza a hűtőbe az ebédemet. Az utóbbi időben pedig olyan fura dolgokat mond, hogy nem tudom hova tenni. Horoszkópról beszéltünk, én bak vagyok, erre azt a választ kapom, hogy 'a bak sokkal jobb, mint a vízöntő' a felesége vízöntő. A feleség Maldív szigetekre akar menni nyaralni, ő pedig nem akar 16 órákat repülni, így nem valószínű, hogy megy. Megkérdeztem, hogy akkor egyedül fog menni a nejed? Hát, ha akar menni, akkor igen. Tök úgy érzem, hogy annyira nincsenek jóban, bár lehet csak velem érezteti ezt?!
Bejelölt facebookon a napokban és másnap lelkesen újságolta, hogy képzeljem el, bejelölt valakit és ő visszaigazolta, nem tiltotta le, vagy utasította vissza. Ezeket a helyzeteket nem tudom jól lereagálni, mert ott van hátul a fejemben, hogy NŐS és 15 évvel idősebb. Az utóbbi pár napban pedig azt is megfigyeltem, hogy teljes testtel felém fordul, egyik kéz a zsebben és igazgatja az ingjét, a nadrágját. vagy mocorog, valamit csinál a lábával. És mosolyog és néz. És olyan nagy mosollyal üdvözöl és ahogy azt mondja Moncsi... És beszélgetünk, sokat, szinte folyamatosan. Eddig, ha megakadt a beszélgetés, akkor elköszönt és elment, de most már ez sincs, akkor kicsit csend van, de felhoz valamilyen témát és megy tovább a beszégetés. De egyikőnk se moccan meg, hogy el akarna menni. A következő alkalommal megfigyelem a pupilláit is. Sajnos ahol dohányzunk nem kivitelezhető, hogy nagyon közel álljunk egymáshoz, egyszer közelebb akart jönni, de van egy kis lézeres kapunyitó rendszer, ami bejelez, ha ott állnak. Meg is jegyezte, hogy csak közelebb akart kerülni, de nem sikerült. Ezek után kezd egyre jobban nyilvánvalóvá válni, hogy tetszem neki. De én nem akarok lépni, ő pedig szerintem nem fog. És nekem nagyon-nagyon tetszik. Pillangók vannak a gyomromban, ha rá gondolok.
Próbáltam kicsit kerülni is, de nem működött. Ti hogyan kezelnétek ezt?

én egy kollégám miatt hagytam el a volt férjemet, Eszterért otthagyta az exe a feleségét, elvárt Érte. (Eszter, nem békültetek ki azóta, hívogat még?)
Szóval vannak ilyenek, de ritka, többségében a férfiak a feleségükkel maradnak. Azt javaslom, kerüld el. Inkább leszoknék a helyedben a dohányzásról...
;)

Köszi. Igen, tudom, hogy nem fog válni és nem szeretnék szétbombázni egy házasságot, még ha rosszul is működik.
Lekattanok róla. Az lesz a legjobb.

Artemis képe

2 legyet ütsz 1 csapásra ha leszoksz a cigiről!
Fizikailag is megóvod az egészséged és a lelkedet is!
Ne menj bele semmibe csak a 2 szép szeméért, a szövegért csak mert pillangózik a hasad!
Ha ismerősöd fbn, le tudod csekkolni a feleségét is ha fent van, hogy vannak-e közös képeik, milyenek, stb.
De nem éri meg belemászni egy házasságba még ha épp egy hosszú, ellaposodott kapcsolatról is van szó.
Ha kell a pasi, legyél igazi Hottie s mondd meg neki az elején, hogy semmit nem adsz addig amíg nem zárja le a házasságát!
A bújkálás ideig-óráig izgalmas, de itt vagy fiatalon, a legszebb éveidben amikor egy igazi, építő kapcsolatot kellene kiépítened nem pedig szeretőt játszani.
Gondolod, hogy egy 50 éves friss nagypapát majd rá tudsz venni, hogy gyerekeket akarjon akik fiatalabbak lennének az unokájánál???
Most légy okos és ne engedd leereszkedni a rózsaszín ködöt csak mert valaki kedvesebb veled, mint mások és legyezgeti az egódat és a hiúságodat!
Jó helyen vagy, hogy bárkit megkapj akit szeretnél kompromisszumok nélkül!

Van 1-2 közös képük, de csak olyan, ahol egy nagyobb társasággal vannak.és úgy jelölte meg valaki, meg a 2 lányukkal, ahol ő mindig a lányokat öleli, nem a nejét. Semmi más kép nincs róluk együtt.
Igen, tudom, hogy nem szabad engednem, próbálok nem rá gondolni a nap nagy részében. És igen, mindennel tisztában vagyok, amiket leírtál. Tudja, hogy akarok gyereket és tudom, hogy ő már nem. Ezért nem is fog lépni semmi komolyabbat. És ezért is fogok én is lemondani róla.
Köszi a löketet. :) Kellett!

Eperke képe

Bar a kora miatt en nem aggodnek, sajat esetemben a ferjem 52 volt amikor a gyerekeink szulettek.
Viszont arra gondoltal-e mar, hogy esetleg egy melypont van a hazassagukban amit azert az egyik fel legalabb szeretne rendbetenni? 18 eve vagyok ugyanaz a ferfi mellett es rengeteg doccenoben volt mar reszunk. Ahol res temad, azt hamar szeretne egy 3.dik kitolteni. Ateltem ezt mindket oldalrol. A res ugye a "futottak meg" halmazba kerul es a feledes homalyaba, a hazastarsak bizalma pedig orokre megrendul. A pillanatnyi oromon kivul van barmi hozadeka?
Ami mukodott evekig jo vegul rendbehozni...hagyd hogy ok is ezt tegyek...

Beszéltünk. Egy hete utoljára.
DE iszonyatos nagy kár volt!

Épp a végleges elengedés fázisában vergődöm! Így nem tudok részleteket írni. Csak fájnék Tőle még jobban!
És kurv@ra nem engedhetem meg magamnak, hogy összeomoljak!

Tényleg csak azt tudom ajánlani Mindenkinek, hagyjátok a nőseket! Ha elválik és mégsem alakulnak a dolgok úgy, ahogy vágynátok, abból a lélek harmadfokú égési sérüléseket szenved! Nem viccelek.
A dohányzásról való leszokás szintén pazar ötlet!

ne haragudj, hogy rákérdeztem.
A francba:(
Tudod azt szokták mondani, hogy nem jó, ha elnyomod magadban, Almási Kitti videóját hallgattam (iszonyat jó pszichológus, és nagyon jó videói vannak a youtube-on) és ő is azt mondta, hogy ha a feszkót kiadod, kibeszéled magadból, megkönnyebbülsz. Én is ezt tapasztalom amúgy és miközben beszélek érzem is általában, hogy egyre jobb.
De ezt Neked kell érezned.
Úgy tegyél, ahogy Neked a legjobb.
Drukkolok Érted, hogy mielőbb elegendő aloe vera gél kerüljön az égési sérüléseidre, az pikkpakk helyrehozza őket!

Igen sajna nős pasik kurvára veszélyesek:( Nekem egy volt és eldöntöttem soha többet. Bújkáltam vele 5 hónapig a férjem mellett, megvesztem érte, álmaim netovábbja volt. Aztán közöltem vele, hogy én nem vagoyk hajlandó bújkálni többet!!!!!!!!!Pár év múlva a válása után megkeresett, de én akkor már nem értettem, hogy szerethettem...undorodtam tőle...

Azta....

Na. Nálam kavarodik az iszonyatos hiány. A rohad emlékek. Az a kevés, ami elhőtlen volt.
És a másik adag, ami fájt.
Dühöt érzek és csalódottságot!
Komolyan úgy letépném a koponyáját és megnézném mi a f@sz zajlik ott bent!

Undorodni nem fogok tudni Tőle!
Mondjuk nekem ugye nem kellett bujkálnom.

Mindegy. Múlt. El kell engednem, mert nem tudtam mellette az a nő lenni, akit imádok magamban.....

hidd el jobb, ha így leírod az érzéseidet.
Ha lehet ne nyomd el őket és ha épp nem jönnek, koncentrálj a jelenre bébi!!!!!!!
Nem biztos, hogy le van ez játszva. Nagy kérés azért a részedről, hogy vegyen feleségül, amikor most vált el és megutálnák a gyerekei.
Valahol értelek. Azért csak valahol, mert keveset tudok a szerelmetekről.
De nézni lehet a dolgokat sokfelől.
Ha holnap felébredsz, tudod mire gondolj?:) Ez egy új nap, egy új élet:)

Artemis képe

"Nem tudtam mellette az a nő lenni, akit imádok magamban"

Na nálam pont ilyesmi jelenti a szerelmet, azt, hogy megéri küzdeni valakiért, amikor a rajongás mellett azt érezzük, hogy ketten hegyeket tudunk megmozgatni és véghezvinni a lehetetlennek tűnő dolgokat, amikor nem kell bújkálni s úgy érezzük, hogy az égiek is velünk vannak és fújják a szelet a vitorlánkba és siklik a hajónk.
Lehetnek nehézségek és zavaró tényezők, rosszindulatú emberek, de mikor ketten vagytok azt érzitek a helyeteken vagytok, nyugalom, biztonság van, de mellette izgatott öröm és hála.
Ha úgy érzed nem annak lát aki te vagy, vagy gyökeresen meg kellene változnod miatta az elveidet feladva, vagy pont te magad nem érzed jól a bőrödben mikor vele vagy, ezek azok a dolgok amik azt vetítik előre, hogy hosszú távon nem fog működni.
Sok erőt kívánok és sok szerencsét!!!
Írd fel a listádra, hogy a leendő nagy Ő legyen független s ezzel rengeteg felesleges fájdalomtól fogod megóvni magad! <3

Köszönöm! :)

Együttérzek Veled!

Köszönöm Zoé!

Tudom, hogy mindenkinek a saját fájdalma a legdurvább, ahogy nekem most az enyém, de ezt azt gondolom nem látja senki. Amin átmegyek.
Tudom, hogy tudtam volna fordítani a dolgok alakulásán, de fel kellett volna adnom az elveim.
Dolgozom a makacsságomon, olvasom a sok önfejlesztő cuccot, lesem a youtubon a sok okosságot, de rohadtul nem találom sehol azt a sémát, amit rá lehetett volna húzni erre a kapcsolatra...

Mindegy bakker.
Itt az elég az agyalásból..

Tündér, elolvastam az átfordítós írást is, de abszolut pepita volt az egész nekem...

Kedves Eszter!

Én is hasonló cipőben vagyok.
Hogy dolgozod fel?

Szia Virág!
Láttam, hogy írtál, de nem akarok túl nagy baromságot írni.
A feldolgozás magamban zajlott. Ez egy hottieval egyidős kapcsolat kb. 3 éve nyúztuk egymást.
Most ismét együtt.
Már nem nyúzom. Alakulni akarok, és hottievá érni.
Aztán majd írom, ha van használható gondolat :).

Üdv mindenkinek!
Egy éve barátságban vagyok egy pasival.Nekem kellene, mint pasi.Az utóbbi időben megváltoztak a dolgok, provokál obszcén viccekkel beszólásokkal, ami néha sértő.
Most nem beszélünk az utolsó ilyen beszólása miatt. “Mária kedves, régen nem írt egyt sort se” írja. Már áttért magázódásba, vajon miért teszi?
És én mit tegyek?

Sziasztok. Szerintetek ha több év barátság után először elcsattan egy-két nyelves csók az már nem barátság többet hanem valami más?

Hat ez izgisen hangzik!
Akkor kezdj örult flörtbe vele, ha tetszik es akkor több lesz...
;)
:)

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.