Miért keres a pasi kifogásokat?

Miért keres a pasi kifogásokat?

Sokszor egy egészséges kapcsolatot csakis a kifogások száma különít el egy rosszul működőtől.

A férfiak előszeretettel használnak különféle kifogásokat. Gondolom nem meglepő, hogy a legtöbb kifogás csupán felesleges modoroskodás - nem akar megbántani - és valódi, rejtett jelentéstartalommal bírnak.

Ebben a cikkben kivesézek pár ilyen kifogást, és megismertetem veled a valódi jelentésüket.

Lássuk hát…

1. „Most nem, nemrég léptem ki egy hosszú, komolyabb kapcsolatból”

Te azt gondolod jóhiszeműen, hogy szegény pasas, biztos sok nehézségen megy most keresztül. Az a ribanc tuti kihasználta!

A francokat!

Vigasz-szexet akar tőled. És pár kamu érzelmes duma tökéletes céleszköz lehet erre.

Te pedig megsajnálod, és megadod neki, amit valójában akar.

2. „Nézd, kedvellek, de nem állok készen most egy komolyabb kapcsolatra”

Aha, a jó kis levakarós duma.

„Ha kedvel, már csak idő kérdése, hogy komolyabbra forduljon a kapcsolat.”

Nem. Tévedsz. Ő ugyanis akar kapcsolatot. Annyi a bibi, hogy ezt a kapcsolatot nem Veled tervezi, de valójában túl gyáva hozzá, hogy ezt a szemedbe mondja.

Így pedig telerakja a fejed hamis álmokkal. Én azt mondom, hagyd a fenébe, csak az időd pazarolja.

3. „Jobbat érdemelsz nálam!”

Ez trükkös, hiszen bókként fogod fel, pedig valójában annyit üzen vele a jómadár, hogy „Hát, lehet hogy megcsallak, nem biztos, de lehet.”

Ez abban különbözik az előzőektől, hogy itt a pasast már érdekled, és lehetne is belőle valami.

De ennél valóban jobbat érdemelsz!

4. „Nincs időm egy komoly kapcsolatra most.”

A francokat!

Lefordítom neked.

„Egy kapcsolat túl időigényes, engem pedig annyira nem érdekelsz. Mi lenne, ha inkább csak dugni járnánk össze?”

Mint látod, itt is csak arra megy ki a játék, hogy a lehető legkevesebb befektetéssel tudjon megdönteni.

Hagyd a picsába, és lépj tovább!

5. „Haladjunk lassan, nem szeretném erőltetni a dolgokat:”

Azt gondolhatod, hogy, hát, végül is igaza van, volt már olyan kapcsolatom, amiben gyorsabban haladtunk a kelleténél és ez lett a veszte az egésznek.

Nem teljesen.

Őt valójában egy teljesen más cél vezérli. Ez: „Várok egy picit, hátha jön valaki jobb, mint Te, de ha ez nem történik meg B-tervnek jó leszel.”

Elég leértékelőn hangzik, nemde?

Hát mert az is.

Aranyszabály: Sose elégedj meg a második hellyel, Te csakis az elsőt érdemled!

Ne hagyd magad becsapni.

Végszó

Most már képben vagy az 5 leggyakoribb kifogással és a mögöttük megbúvó jelentéssel. Így már sokkal könnyebb dolgod lesz, és kevesebb eséllyel kerülsz be egy olyan kapcsolatba, ahol csak kihasználnának.

Az ilyen kifogásgyártó balfékeknél sokkal jobbat érdemelsz. Neked olyan pasi kell, aki tényleg beléd van esve, nem olyan aki a „dugni jó lesz” kategóriába sorol.

Drukkolok Neked, hogy minél hamarabb találj magadnak egy tökös férfit. Hajrá!

Hozzászólások

Egy nőcsábász hírében álló pasi elkezdett udvarolni. Már kezdtem elgondolkodni rajta, amikor megláttam egy fotót, amit a baráti társaságuk egyik tajga töltött fel a közösségi oldalára egy rendezvényről. Az "én" pasimmal szemben ott ült a barátnője... Hát a helyzet elég kijózanítólag hatott rám, elkezdtem kiverni a pasit a fejemből.
Hetekkel később egy közös baráttal jött szóba véletlenül az a bizonyos rendezvény, és kiderült, hogy az "én" pasim ott nagyon haragos viszonyban volt a barátnőjével, és rólam beszélt. Hát, ez teljesen átértékelte bennem a dolgokat... Örültem is, meg nem is, mert hát végül is fontos vagyok neki, de azért csak ott van az a barátnő - ha még ott van, nem tudom... Azóta egy csókot is "kicsikart" tőlem :) Persze, tudom, hogy ha komolyan érdekelném, akkor keresné velem a kapcsolatot - csak ne hogy utólag bánjam meg, hogy nem voltam egy kicsit rámenősebb!!!

Ez engem is érdekelne, hogy ilyen "nem tiszta" helyzetben mi árt és használ.. ?

Az árt, ha olyannal kezdesz, akinek van párja. Nem csak a barátnőnek, hanem neked is árt. 1. Miért gondolod, hogy ha a barátnője mellett ismerkedik, akkor melletted nem fog? Ilyenkor mi nők szeretnk arra gondolni, hogy biztos rossz a kapcsolata, és én magam annyira csodálatos vagyok, hogy bennem látja a boldog jövőt. A valóság nagyobb részt az, hogy a pasi egy ilyen típus, szokása csalni a barátnőit és ha el is tudod marni a másik nő mellől, akkor is egy idő után az ő helyzetében leszel. Az emberek tetteiből nagyon jól lehet következtetni a jellemükre. Aki mással jellemtelenül viselkedik, veled se fog másként. 2. Semmi garancia nincsen arra, hogy valaha elhagyja a barátnőjét miattad. Sokan úgy gondolják, hogy ha nem házasok, az már nem is számít. De ha nem számítana, akkor már szakított volna a lánnyal. Ha belemész egy ilyen "kapcsolatva" hamar egy olyan szituban találhatod magad, ahol az érzelmeid ott tartanak, de a helyzet számodra méltatlan.
Ha a pasinak rossz a kapcsolata, akkor mondd neki, hogy randizhattok, ha már szakított a barátnőjével. Életem során számos olyan pasi kezdett ki velem, akinek volt vaakije. Mindenkit elküldtem azzal, h keressen, ha már egyedül lesz. Ilyenkor meghallgattam, hogy milyen szörnyű az a másik nő és már nincs is sex és már nem sokára szakítanak. Mégis soha senki sem keresett meg azzal a 26 év alatt, hogy szakítottam, itt vagyok. Szeresd magad annyira, hogy nem mész bele nem tiszta helyzetekbe, mert az nem a másik nőnek fog csak fájni, hanem neked is.

Társkereső oldalon ismertem meg a nagy ŐT!Egyedül álló pasi!Mi kell egy egyedül álló nőnek egyedül álló pasi,találkoztunk,,meg mondta van egy asszonya!Ideje engedte eljött,hol sűrűbben.hol ritkábban,eltelt 3-év,sok levelet kapott a keresőn.Kérdeztem,ki írnak neked "hát írnak"Regisztráltam férfinéven,udvaroltam 3-nőnek akiktől gondoltam kapta a leveleket!Bingó,mindegyikhez járt és jár mái napig is.Hozzám kb 1-hónapban 1x jön.Van egy kis probléma ,hogy még mindíg szeretem őt!
Azt hiszem ilyen esetben,meg várni hogy a pohár csordúltig beteljen!!

Vajon minek nyomoztál, ha azután, hogy megtudtad, hogy egy simlis, továbbra is őt akarod. Lehet, hogy ez nem szeretet, hanem birtoklási vágy részedről? Mindig arra végyunk a legjobban, amit nem kaphatunk meg? Az önszeretet azt jelenti, hogy nem megyünk bele számunkra méltatlan kapcsolatokba. Most a nemi betegségekről nem is beszélek...

Köszi, értjük.
Az egyik lecke mégis arról szólt, hogy a végül a legnagyobb csajozósok is kifognak egy nőt, aki mellett már nem kell más...

És az biztos, h egy olyan nő lesz, aki nem fogadja el, h neki barátnője van. Tisztelni csak olyan nőt tud egy ilyen ffi, aki nem fogadja el a béna kifogásait és a nyavalygását.

én éppen most vagyok ebben a helyzetben és a legnagyobb hiba amit elkövettem, h az elején nem fektettem le a szabályokat. Nős kétgyerekes családapa eltelt 1 év és mélyen beleszerettem. Volt hitegetés, aztán a végén már az sem csak a hibáztatás és a felelősség hárítása. Tetteinknek következménye van mindkét félnél, én ragaszkodtam, h csak válópapír lebegtetése után folyt köv. Ő pedig ragaszkodott h még bizonyítsak alkalmi találkákban, h érdemes vagyok rá. Hát nagy f-...aszt! Bocsánat:) Bizonyítottam már eleget beengedtem az életembe kitártam előtte mindenemet, nem volt már mit bizonyítani. Feleség mellett előttem 5 ilyen "sebtapasz" volt Blondie szavaival élve a házasságára mint Én. Elbeszélgetnék most velük. Biztosan hasonló volt a forgatókönyv. Nagy tanulság- sose kezd olyannal aki nem tiszta lappal indul, akár válás után van. Hátán teli zsákkal nem tud az ember újabb zsákot magára venni, mert nagy lesz a teher:) Szép napot Nektek ui: azóta is próbálkozik és közölte biztosan velem fog élni érzi, de jó lenne ha belátnám a hibáimat:) Szavak szavak szavak, tettek tettek tettek kellenek de már nem részemről! Tud valaki egy jó mesterfodrászt, férfit akihez belátható időn belül el lehet jutni?:) Köszi

Te bizonyítsál? Vicces fiú ez. Ha ennyi idő nem volt elég, h bízzon benned, akkor ezer év se lenne elég. Lehet, h igaza van és lehet, h nincs abban, hogy nem bízik benned. De valószínűbb, hogy csak az időt akarja húzni. Ha vki szerelmes, a tűzön is átmegy a másikért és nem azon gondolkodik, hogy miért ne bízzon benne. Az én exem mindig azzal jött, hogy én féltékeny vagyok rá. Persze nem ok nélkül voltam az, folyton kéte ügyei voltak, de mégis azt próbálta beadni nekem, h ez az én hibám, hogy nem bízom benne vakon. Na egyszer nekem is lett egy delikvens, akivel ugyan nem csaltam meg, de megmutattam neki, hogy nem azért nem féltékeny mert annyira bízik bennem, hanem azért mert nincsenek kétes ügyeim. Szóval azért nem akart járni velem, mert én nem bízom benne, pedig ő viselkedett inkorrektül. Aztán elkezdtem azon gondolkodni, hogy rendeteg pasi van olyan nővel, aki betegesen féltékeny teljesen ok nélkül, tehát ha szeretsz vkit, akkor ez nem egy ok, h ne legyél vele. Ez csak egy kifogás. A te "pasid" is csak kifogásokat hoz fel. Ha akarna tenni vmit, akkor megtenné. Amikor olvastam, h azt mondta, hogy érzi, hogy ő biztosan veled fog élni, akkor nagyon dejavu érzésem volt, mert nekem is ilyeneket mondott az exem. Meg, hogy kapcsolódtak a lelkeink és úgysi együtt leszünk, Persze ezért soha semmit sem tett. Szó szerint tudta, hogy milyen sz@rságokat kell tolnia ahhoz, hogy én reménykedjek és ezzel maga mellett tartson. Amikor szakítani akartam, mindig ilyeneket mondott, hogy pedig már épp el akarta szánni magát és hasonlók. Vigyázz mert ezek a mondatok, nagyon be tudják ásni magukat az ember bőre alá és azon kapod magad, hogy reménykedsz, h talán komolyan mondta és tényleg lépni fog. De kb. 99 %, hogy nem fog. Az enyém nem volt házas, de kapcsolatfóbiás volt. LÉnyeg, h hétfőn azt mondta, hogy várni fog rám, csütörtökön pedig egy másik nővel láttam. Ennyit arról, hogy mennyit számítanak az ilyen ígértetek.

Ha valaki kapcsolatban van valakivel és az nem én vagyok, akkor ott már minden félresiklik.
Nem tudok rá építeni, nem bízom benne, magamat nem tisztelem, csak egy pótléknak tartom, aki osztozkodik.

Minden szavaddal egyetértek. Persze ne arra gondolnak az ilyen nők, hogy ők a pótlékok. Hanem arra, hogy a feleség, hivatalos barátnő a pótlék, és ő az, akit igazán szeret és tisztel férfi. De könyörgöm, ha így volna, akkor miért lenne szükség a másik nőre???

Potlek voltam es ezt mindig meg is fogalmaztam neki h nem vagyok hajlando osztozni mert ez méltatlan! Az en feladatom most az h tiszteljem es szeressem önmagamat annyira h nem megyek bele több ilyen helyzetbe! Csak előbb még jo lenne Őt kizarni a szívemből! Es ugy nagyon nehéz ha folyamatosan valamit azert ír, mint most is h mennyire kíván!!!! Amugy nagyon szánalmas családos apa es a hétvégéket utálja, csak én járok az eszébe!!! Blondie korábban írtál arról h azert őket is meg lehet érteni mert hát a felelossegvallalas a gyerekek miatt! Én ezzel maximalisan egyet is értettem ezért jelezzem neki az elejen h ha a gyerekek miatt nem mukodik akkor ne mélyüljümk el benne! De nem mert Ő mar kifele van ebbol a hazassagbol! Hat megsincs kifelé! En tulságosan őszinte vagyok es a szinjatek nalam nem müködik, de naluk otthon igen! Ezt nem tudom mrgerteni h emberek h lehetnek ennyire hülyék v miert jo hazugsagban élni! Szerintem az egy ido utan megbetegiti a testet a gyerekek meg ugyis megérzik h otthon nem ugy rezegnek a dolgok vagx talan megis ennyire ko színészek sokan??? Mindenesetre a pótlék es sebtapasz nagyon tetszik de ezeket a minosegeket most kikukáztam:))

mindenhonnan.
Csak kapaszkodna, szívja a véred, kihasznál.
Senkivel nem őszinte.

Nehezen hiszem, hogy én ezt írtam, hogy meg lehet érteni, hogy a gyerekre hivatkozik. Azt más írta. A gyereket csak kifogásnak használja a gyerekeit. hazudik ő mindenkinek, leginkább saját magának. A szívedből majd kikopik. Csak tartsd tőle távol magad. Addig ne állj szóba vele, míg el nem jött otthonról. Meglepődnék, ha eljönne. Úgy lesz, h egy ideig nehéz lesz nélküle, de ha az eszedre hallgatsz, akkor egy idő után érezni fogod, h jó lenne, ha lenne vkid és akkor elkezdesz mások irányába is nyitni. Ezt nem kell siettetni. Amikor már mások érdekelnek és lesz is vkid, aki jól bánik veled, akkor már csak röhögni fogsz a múlton, hogy mi tartott fogságban korábban. LÉnyeg, h mindig az eszed irányítson, amikor döntést hozol. Mindig te legyél magadnak az első. Ami nem jó neked HOSSZÚ TÁVON azt ne csináld. A hosszú távon, azért van nagy betűvel, mert ez olyan mint sütit enni. Akkor mikor eszed pont jól esik, de aztán tudod, hogy hosszú távon kicsesztél magaddal, mert nőnik fog a segged tőle :) A sikeres ember azt teszi meg, ami valóban szolgálja, nem csábul el rövid távú örömökért.

nagyon jó idetartozni, annyi erőt kapok! Lehet tényleg nem nálad olvastam bocsánat érte, de a tartalom amit írtál most helyén van. Letiltottam, de mindent megold. Sajnos ahhoz h elhitessem vele, h megbízhat bennem és nem manipulálhat az exemmel sem mert nincs miért titkoloznom, neki annál inkább. Szóval elkövettem azt, h megadtam a jelszavam amit használok és a levelezőrendszeremből üzengetett. Hát erre is képesek emberek. Tudom, h nem lép, mert amin már eddig átmentünk rég kellett volna. Egy idíóta seggfej voltam. De akkor is szar egyedül már nem vagyok 20 éves, azt viszont tudom, hogy a társas magánynál minden jobb!

EZ-AZ képe

Gyerekes apuka sosem fogja otthagyni a családját, mind amit mond a külső nőnek hazugság, kapuzárási pánik, habos torta a rántott hús mellett de nem vállal felelősséget, annyit azért nem ér a habos torta. Persze biztos van olyan pasi, akinek már annyira nagyon rossz otthon, hogy továbblép de nagyon kevés, szerintem. Szóval aki a szerető, ne higgye, hogy győzni fog, inkább csak szenvedni, jó sokat, az biztos.

Pedig én erre vagyok példa.

Sziasztok! Sajnos, a legjobbakkal is előfordul,hogy beleszaladunk egy-egy "nem akarok komoly kapcsolatot" pasiba... Lassan egy éve,hogy megismerkedtünk. Egy héttel a külföldi kiküldetése előtt. Hatalmas energiákat mozgattunk meg egymásban, minden szuper volt, leszámítva a legjobb barátját, aki engem akart magának. Csak én nem őt választottam. Félévet volt kint külföldön. Ezalatt hetente/kéthetente cseteltünk egy keveset. Várta, hogy haza jöjjön és személyesen is találkozhassunk. Letelt a kiküldetése. A céges partimra beállított és elrabolt. Forró csókkal és öleléssel fogadott. Amit persze később szex is követett. Pár héttel később együtt töltöttük a szilvesztert. Hazavitt a családjához, bemutatott a tesójának, a lakásában vártuk az új évet. Minden szuper volt, bújt, szeretgetett, ölelt. Másnap hazafelé közölte, hogy nem szeretne semmi komolyat, ugye tudom. Persze hazudtam, azt mondtam, h én sem. Mégis azt érzem, hogy hazudtunk mindketten egymásnak. :( Azóta sem találkoztunk, viszont szinte minden nap beszélünk. Ha eltűnök pár napra, már hiányol. Nemrég volt egy balesetem, óránként kérdezgette hogy vagyok, aggódott. :) Aztán egyik este úgy búcsúztam el, hogy most jól esne hozzábújni. Másnap közölte, érzi, hogy vannak érzelmeim iránta, de ő nem így érez. Azóta is ír, keres. Teljesen tanácstalan vagyok, mert mást érzek a cselekedeteiből és mást a szavaiból...

Maximalisan megertelek
De legjobban akkor jarsz, ha lezarod vele a kapcsolatot.
Tudom, hogy konnyu mondani...
De akkor talan elkezdene teperni.
De ha nem.akar talizni, annak oka van... Ne akard tudni mi...

akkor az azt jelenti, hogy nem akar komolyát. Kapcsolódik, jól érzi magát, de pontosan tudja, hogy mit nem akar. Csak te hazudtál, ő nem. Könnyebb lesz, ha ezt belátod. A pasik, csak akkor mondanak ilyet egy nőnek, ha nem félnek elveszíteni. A sex jó neki, de egyebet nem érez. Meg is mondta. Ne olvass a sorok között, mert nincs semmi eldugva oda. A nem akarok komoly kapcsolatot pasi, pont olyan bukta, mint a nős pasi. Mind belefutunk ilyenbe életünk folyamán. (vagy majdnem mind) Meg is szenvedjük őket, aztán okosan tovább lépünk és olyannal kezdünk kapcsolatot, aki ugyanazt akarja, amit mi.

Ivett tr képe

Ha baleseted volt, és óránként keresett, akkor érez valamit....
Elhamarkodottan mondtad, hogy jó lenne hozzábújni, most vegyél vissza, haladjon a fiú a saját tempójában ;)
Szerintem.....

Artemis képe

Én is tapasztaltam ilyet, naiv és tapasztalatlan voltam, csábított ezerrel s mikor leesett neki, hogy nem fog könnyen megkapni, nem akart sok energiát belém fektetni s egy kapcsolatba, mert csak szórakozni akart.
Nekem ez a mondat, hogy maradjunk barátok, ne rontsuk el, mert nem akar fájdalmat okozni mert most nem kész egy komoly kapcsolatra elôször tiszta volt és egyenes. Elfogadtam, csak aztàn mikor majdnem felejtettem és túlléptem rajta, újra felbukkant és flörtörni kezdett meg eléggé egyértelmû üzeneteket küldött, abszolút nem olyanokat amiket egy szimpla barát szokott.
Azt hittem a mondottak ellenére ô nem tud túllépni rajtam s érdemes adni neki egy esélyt.
Közben csak a vadászösztönét piszkáltam, hogy nem kaphat meg, de ezzel teljesen bezsongatott, az egómat is piszkálta, hogy majd én bebizonyítom, hogy lehet ebbol valami.
Senki nem figyelmeztetett, nem volt Hottie, belesétáltam a csapdájába, odaadtam magam neki. Ô pedig folyamatosan mondogatta, hogy OK, de csak szex és más semmi! Nem hibáztathattam, nem vert át...
Én voltam a hülye és kemény volt a lecke. Azt hittem majd megfoghatom 8 hónapnyi cicázás után, de utólag megtudtam, hogy csak egy voltam a sok közül (egyszerre)
Ezután összezuhantam és önbizalomhiány miatt rögtön vígaszt akartam keresni de szerencsére idôben rájöttem, hogy az nem tesz boldoggá s nem tehetem ugyanazt mással amit ô tett velem.

Neked az a szerencséd, hogy itt a Hottie, ne menj bele barátság extrákkal szituba!
Úgy sérülsz legkevésbé ha most lezárod egy szép emlékként, de ha mindenképp ôt akarod olvasd és alkalmazd a leckéket de elôtte gondolkodj el, hogy nem-e az egód zavar be és nem hagy nyugton?
Mert valóban tanácsosabb letesztelni több jelöltet és a legalkalmasabbnak adni esélyt, mint egy lúzerbôl férfit faragni...

A "keress magadnak egy fiatalabbat" ugyanazt jelenti, mint hogy "jobbat érdemelsz nálam"?
Gondolom, ha annyira érdekelném, akkor nem zavarná, hogy 16 évvel fiatalabb vagyok. Ha meg zavarja, miért akar megdugni...

Másfél éve voltunk együtt! Így szeretlek életem úgy szeretlek életem,de persze igazi elköteleződést nem akart! Érezhető volt hogy szeret de összeköltözést hagyjuk.....
De szerettük egymást sokat voltunk együtt és persze hűséget fogadtunk!!! Ő azt nem tolerálja ha mással is találkoznék és ő sose lépne félre!!! :DDDDD Hát a napokban kiderült a Tinderen írogat! én telefonon megkérdeztem ez mi???? Tagadott majd rám csapta a telefont!!!! Semmi üzenet h ne haragudj, szeretlek, beszéljük meg...... Ezután másnap letettem a cuccait a lakása elé és felhívtam hogy ott a cucca és jó Tinderezést! Majd letettem! Jött egy üzenet a facemassanger hogy NO COMMENT :D Csá és letiltott! Hát szép!!!!!!! Erre tegnap feloldotta a tiltást de változatlanul semmi üzenet! Gyönyörű! Hát nem is értem! Mást se hallgattam másfél évig mint életem meg szeretlek meg a tökéletes nő vagy az életemben nálad jobbat nem találnék......
Hogy tényleg a férfiak ennyire hazudjanak ez vicc

Sajnalom basszus: ((((
Szerintem nagyon stilusos, hogy letetted a cuccait az ajtaja ele es jo tinderezezest kivantal neki!!!

Hát más nem maradt mint koronát megigazítani és stílusosan azt mondani f...ck off

Sánta Nikolett képe

Egy ilyen szorim nekem is volt, ugyanez az óriás szerelem aztán én elküldtem bele akart halni kb 3hetig aztán beszervezte az ex barátnőjét oda dolgozni ahol ő van, persze egy személyzeti lakásba kerültek közös fürdő konyha. Mindeközbe hozzám ugyanúgy járkált heti rendszerességel naponta többször beszéltünk, akárhányszor momdtam neki hohy én ezt így nem Csinálom ne keressen, pár napig bírta és aztán mindig előkerult és én mindig be is dőltem neki és persze meg is kapta amit akart. Ezt egy évig csináltuk úgy hogy közbe ő az exel lakott együtt rengeteg vita volt emiatt köztünk. Közbe én rajottem hogy mégis kellene de ő már nem. Akart kapcsolatot velem. 2honapja végre elment masikt mumkahelyre és el is költözött de tartják a kapcsolatot az exel, vele. már ritkán,de pont tegnap hívott 1honap után és még mindig felkavart. Elmeselte hogy volt nála a csajszi a szüleivel meglatogattak. Rengeteg hazugság volt az egy év alatt mert persze a ex szeretne vele újra kezdeni. Sajnos n derült ki hogy volt e köztük valami vagy nem,de azt nem tudom megérteni miért ragaszkodik hozzá. Velem a sexet imádta. Ezt mindig el is mondta. Röviden ennyi a történet bár regényt tudnék írni miket művelt velem.

Szerinted fog keresni? Eddig mindegyik jött :/

Fog. De...Szerintem jobban jarsz ha nem keres. Nem???
:(
Ha tinderezik, akkor keres melletted.:(elviselned ha meg massal is lenne kapcsolata?

Tuti nem tűrném

A cikkben elhangzo elso ket kifogast kaptam meg. De a srác brutal sok idot tolt velem, nagyon sokat telefonalunk, beszelgetunk, es amikor talizunk nem elsodleges szamara a szex, sot pont h inkabb en vagyok aki jobban szeretne. Egyszeruen latszik rajta, h elvezi a beszelgetest, ha kozosen nezunk filmet, ilyenek. Nem tul regota ismerjük egymast (2 hete kb) es akkor lepett ki kapcsolatabol. Akkor ez most tenyleg csak kifogas lenne reszerol? Tenyleg valojaban nem akar tolem semmit? Akkor miert torodik velem ennyit és miert helyez hatterbe miattam akar mas fontos dolgokat is?

Én olyan kifogást kaptam 2 találka után, hogy a nagymamája beteg ápolni kell és időt kér, de közben elfogyott a türelmem és kiosztottam, hogy így nem lehet hanyagolni egy nőt. Később két héttel beszéltünk, mi van a családjával, de ugyanaz volt a helyzet.
Hagyjam ugye?

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.