Honnan tudod, hogy a pasi megbízható?

Egy nő és egy férfi randizik egy kávézóban.

„Sehonnan” — ezt mondanák a legtöbben. De akik ezt mondják, nem túl jó megfigyelők. Egyértelműen előre lehet jelezni, hogy a pasid megbízható lesz-e vagy sem.

Hadd magyarázzam el.

Ha borús az ég, sejted, hogy nemsokára esni fog. Sokszor elég ha beleszagolsz a levegőbe, érzed, hogy párás, és már abból is tudod.

Ugyanilyen egyértelműen meg lehet mondani a pasiról is, hogy milyen lesz.

Miért nem látják ezt előre a nők?

Egy bekötött szemű nőt csóko me egy pasi

Mert valami egészen mást néznek. Ki vannak éhezve a szeretetre és a kapcsolatra. És akkor ott van az a fickó aki jóképű, és vonzó.

Ilyenkor a csaj mindent bevet, hogy tetsszen a palinak. Smink, ruha, viselkedés. Már előre álmodozik a kapcsolatról, hogy milyen lesz.

Észre sem veszi azt, ami ott van a szeme előtt.

Látnia kellene, hogy a pasival baj van. De olyannak látja, amilyennek szeretné. A vicc az, hogy a pasinak még magyarázkodnia sem kell.

Elkésik a randiról. A csaj erre azt mondja: „Jaj, nem tudott elszabadulni a munkahelyéről…”

Első randin egy gyorsétterembe viszi: „De hiszen éhesen jött a kemény munkából.”

Nem jelentkezik két hétig: „Szegénykém, annyit dolgozik…”

Baromság!! Ki veszi ezt be?

Azért késett el, mert nem törődött vele, hogy időben ott legyen. Azért vitt gyorsétterembe, mert úgy akar megdugni, hogy nem költ sokat rád. Azért nem jelentkezett hetekig, mert csak akkor hív amikor akar valamit, különben kolonc vagy neki.

Az igazság az, hogy a nők azért nem látják ezt, mert ki vannak éhezve a szeretetre és a kapcsolatra, és a vágyálmukat nézik, ahelyett, hogy arra figyelnének ami a szemük előtt van.

De van egy egyszerű trükk, amivel átláthatsz a pasikon…

Hogyan tudd meg, milyen pasival van dolgod?

Van egy egyszerű szabály:

„Ha valaki ellop egy forintot, akkor ellop egy milliót is.”

Logikus igaz?

Ha a pasid nem költ rád az első alkalommal, nem fog költeni rád később sem. Hiszen az elején, még több dolgot megtesz, mint a kapcsolat közben, amikor már a nyeregben érzi magát.

Ha kettédobjátok az éttermi számlát, később te fogsz fizetni érte.

Ha a pasid dühös lesz másokra, később rád is dühös lesz.

A viselkedéséből előre tudod jelezni azt, hogy hogyan fog veled viselkedni.

Ne keress kifogásokat

Elhiszem, hogy tetszik a pasi. De ez azt jelenti, hogy különleges ember lenne?

Mi olyat tett, ami jobb fickóvá teszi mint a csúnyácska szomszéd fickót?

Az igazság az, hogy SEMMIT! Egy nagy büdös SEMMIT!

Csak azért gondolod hogy más, mert tetszik. De ne ess bele a csapdába, hogy magyarázatokat adsz arra, hogy miért nem baj az ha nem hív, vagy ha nem úgy bánik veled, mint ahogy megérdemelnéd.

Ez előre jelzi neked, hogy mire számíthatsz később.

És még valami…

Ha párkapcsolatban élsz ez akkor is működik

A pasi viselkedésből lehet következtetni arra, hogy mit csinál, mennyire szeret vagy félrekacsintgat-e.

Mondjuk a férfi azt mondja, hogy már nem érdekli az exe. De akkor miért beszél vele minden nap?

Nem számít mit mond, de egy biztos. Egy barátodat sem hívod fel, ha nem érdeklődsz iránta.

Bármit állítson is egy pasi, csak nyisd ki a szemed és nézd meg a viselkedését. Tudni fogod az igazságot.

A pasikon könnyű átlátni

Egy nő kiles szemfedő alól

Nem számít, hogy új pasiról van-e szó vagy olyanról, akivel már együtt élsz.

Csak figyelj, és gondolj arra, hogy ha egy szót sem szólna, és ronda lenne mint az ördög, akkor is rendben lenne amit csinál?

Ha igazán figyelsz, az apró jelek, már nem is lesznek olyan aprók. Egy rossz tulajdonság hatalmas világító STOP táblává válik, abban a pillanatban amikor igazán megnézed.

Ha így csinálod, könnyen megszabadulsz a lúzerektől és igazán jó pasikkal fogsz randizni.

Viszont valamire nagyon kíváncsi vagyok.

Te milyen jeleket ismersz, és mik a tapasztalataid a pasik viselkedéséről? Írd meg a hozzászólásokhoz!

Hozzászólások

Szia ! Tudod annyira igaz amit irtál hihetetlen,és vannak jelek igen de mégis bele esek egy egy csapdába .Tudod volt egy kapcsolatom amin 3 éve volt és akkor vettem észre hogy alkoholista mikor eggyüt éltünk és volt jel de mégsem vettem komolyan,igen és a figyelmesség ? az megvolt aztán most nemrég ugy jártam amit irtál nem élnek eggyütt csak eggyütt laknak ,és aztán eljött megmondani egziszciálisan nem illünk össze és azóta már párszor irta hogy hiv hétfőn de melyiken azt nem.most ott tartok hogy nem bizom senkiben lenne jelentkező de ezt is irtad mintha belém látnál 2 hétig sem ir aztán mindenáron megakarismerni hát én már nem vagyok bizalommal!

Érthető, de gondolj arra, hogy ami akkor történt, az nem ugyanaz amit most fog. Hiszen most már tudod mire figyelj. :)

Nekem az keltette fel a figyelmem a blogbejegyzésben, hogy költ-e rám. Ha tudom, hogy nem keres sokat a pasi (munkájából következtetni lehet rá), akkor vajon elvárhatok első randin egy éttermet/bármit ami pénzbe kerül? Hiszen nem biztos, hogy a szándékával van baj, hanem az anyagi szintjével. Ha ez a helyzet van akkor még megbízható lehet? Ha összejön a kapcsolat akkor lesz mellette egy "csóró" életszínvonal?

Ha egy férfi akar egy nőt (ezt a Hottie-ban részletesen elmagyarázom miért van így) költeni is akar rá. Azért, mert így is kifejezi, hogy fontos neki.

Lehet, hogy nem visz egy 5 csillagos étterembe, de akkor miért nem talál egy jó és olcsó helyet? Egy bár? Vagy miért nem készül valamivel, amit olcsón meg tud oldani? Pl. Egy különlegesen csomagolt kézműves csoki. Azt még darabra is meg tudja venni.

A probléma inkább az, hogy nem is akar tenni érte.

Szia Péter !

Internetes társkeresőn ismerkedtünk meg és még nem találkoztunk.
Az elején minden nap keresett, reggel, este.
Folyamatosan küldött "szerelmes" üzeneteket, de amióta úgy gondolja, hogy "biztos lehet a dolgában", azóta belép Facebookra, de nem nézi meg az üzeneteimet. Vesztére látom, hogy másokat is "like"-ol, ráadásul szívecskével reagál.
Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb "visszatér hozzám", ha másnál kudarcot vall, de akkor azt a választ fogja kapni, hogy nem vagyok kabát, amit akkor vehet le a fogasról és akaszthat vissza, amikor éppen szüksége van rá.

Üdv. Kata

Igen, ez akkor fordul elő, amikor nem határozod meg egy kapcsolat elején az értéked.

Internetes "kapcsolat"
Kezdetben kedves volt,utána csak alázott,zsarolt-volt mivel-rabszolga lettem.
Mit nem bírnak a pasik?
A nyomulós, tapadós piócát,ilyenné váltam.
JÖTT A BIBI: beleestem!
A tag nem szép,sármos, nem kigyúrt..
Negyven egynéhányszor küldtem el.
Most úgy érzem vége!
Vádolt hűtlenséggel,egyébbel,közben az ő háza égett.
Remélem, sokat tanulhatok,rám fér!

A Hottie egyértelműen segíteni fog ebben. :)

Anita Ökrös képe

Szia Gyöngyi! Egy az egyben mintha az én kapcsolatomat írtad volna le. Nálam is volt lelkiterror, nem mehettem sehova mert biztos félrekefélek, ő bezzeg mehettet mert ha szóvá tettem akkor ne akarjam már behatárolni. Fet vt egy társkeresőn, ahol még jutalamt is kapott mert ő volt a legaktívabb felhasználó, természetesen azt mondta, h ez csak egy sima közösségi oldal. Nagyon durván bánt velem. Mindog csak veszekedett, majd egyszer csak megszólalt, h be van sokallv, szünetet akar. Mondtam, hogy akkor én itt befejeztem, de még én vagyok belebetegedve, mert annyira elnyomott, hogy kételkedem magamba, de és mégis lehet, hogy én rontottam el valamit. De mégis ő az aki keres, és az a baj, hogy nem tudok nem válaszolni neki. El akarom engedi, de szeretem, vagy csak azt hiszem, már nem tudom, de nagyon fáj. De mégegyszer nem megyek vissza hozzá. Már számtalanszor megtettem. Azt hittem nála rosszabb nincs. De látom, hogy sajnos akad.

Tényleg hasonlít a két szitu. De Anita, mi a helyzet az önbizalom leckékkel?

Mégis. Mi az amit szeretsz benne?

Nem akarok okoskodni, de hasonló szituációkban voltam régebben. Nálam pld. az önbecsülésről, önbizalomról, a győzelemről szólt az egész. Az ember be akarja bizonyítani magának, hogy fontos és szerethető a másik számára. A másik fél egy hiányt gerjeszt...A vízre is akkor van csak szükségünk, ha szomjasak vagyunk. :) Tavaly egy jó barátom döbbentett rá, hogy némelyik kapcsolatom esetén, ha én mondhattam volna ki azt a bizonyos utolsó szót, akkor fele annyira sem érdekelt volna az illető, mint azt előtte gondoltam volna.

Szia! Ez az, hogy nem tudom mit szeretek benne. Csak azt tudom, hogy hiányzik ha nincs velem és nem keres. Vele akarok lenni. Megakarom ölelni meg ilyesmik. Lehet csak azért érzem ezt mert elutasító velem és mindenkinek az kell, amit nem kaphat meg. Az önbizalmam meg a béka segge alatt van, mert ő oda tette a sok elnyomással, meg az olyan veszólásaival, hogy mennyire sovány vagyok, nincs is kedve emiatt hozzám érnie. Ha az ember ezt hallja nap mint nap 1,5 éve az egy kicsit lenyomja az önbizalmat.

Pszichopatát fogtál ki. Olvass utána, szerintem ráismersz majd. Írd be a Google-ba a szót, kidobja, miről ismerheted fel. Nagyon tanulságos.

Az árulással kapcsolatban ha rá jővök valamire ő igen agresszív tud lenni, kiabál és hazudozik. Mindig ki magyarázza magát. A lelkem mélyén tudom, hogy nem tévedek, ő azt hiszi meggyőzött, várom azt a pillanatot, mikor lebukik és nem tud tagadni. Na akkor lesz neki nagyon kellemetlen helyzet..!!

Semmi sem fog változni ha lebukik. Még agresszívabb lesz.

Mit gondolsz miért?

És még inkább te leszel a hibás mindenért... Azért is, mert muszáj volt szegénynek MIATTAD félre járnia! Te hajszoltad bele. ;) Gyöngyi, menekülj!!!

Gyerekek, nektek tényleg hatalmas szükségetek van erre a tananyagra...Hogy a bánatban tudtok ilyen alakokkal szóbaállni?

Kedves Hottie!

A következő mondat megragadta a figyelmemet: 'Mi olyat tett, ami jobb fickóvá teszi mint a csúnyácska szomszéd fickót?"
Az a helyzet, hogy ne álmodozzunk. A csúnyácska szomszéd fickó nagyon sokszor ugyanolyan nemtörődöm, arrogáns alak, mint Mr. Szépfiú Egyéni véleményem, hogy a férfiak egy bizonyos részének nem is lenne más való, mint a fizetős nők. (Nem, nem vagyok soviniszta.) Ebbe nem csak a személyes fizetős szolgáltatókat sorolnám..
Elmesélnék valamit: Tavaly felregisztráltam egy-két hagyományos társkeresőre és ....a szexpartnerkeresőre is. Minő meglepetés, nagyon sokszor ugyanazok a férfiak voltak mindkét helyen. Vagyis a hagyományos oldalakon hazudoznak össze-vissza, lehoznák a csillagokat is. A szextárskeresőn elismerik, hogy sokszor eszük ágában sincs semmi tartósabba belemenni. Ergó a nők kiteszik a lelküket és azt hiszik, bennük van a hiba, holott az esetek egy részében már eleve vesztes pozícióból indultak (tudtukon kívül). Köszi Mónika

Pontosan ez a mondat a lényeg!

Mind a kettő lehet ugyanolyan.

Csak ameddig a csúnyácska szomszéd fiúra nem buknak és egy arrogáns bunkónak tartják, addig a vonzó férfinél ugyanezek a tulajdonságok megbocsájthatóvá válnak. És éppen ezért érdemes ügyesnek és figyelmesnek lenned. Az ilyen típusú fickókon nagyon könnyű átlátni.

Szia Péter! Elolvasva az írásod, sok minden eszembe jutott. Ismerkedésnél eleinte nem figyeltem, és bizony kétségbe estem higy vajon mi miatt nem jelentkezik .. Az elején kiborultam ettől. Később elkezdtem figyelni odafigyelni hogy mit ír mikor jelentkezik. És bizony volt hogy pár hét alatt ritkultak az üzenetek különböző üres indokokkal. Egyszercsak azt vettem észre hogy egyre rövidebb idő alatt észrevettem észreveszem hogy ki fog hamar " eltűnni" vagy van e takargatni valója. Ez rendben is lenne, mert ha már látom felismerem kire érdemes időt szánni már csupán az igazán jó pasi bevonzása jöhet. Ehhez viszont tanulnom kell..tanulni hogy hogyan ismerjem fel a jó pasit, és hogyan vannak vele, higy tartós legyen az érdeklődése.

Nagyon jó megfigyelés! Pont erre született a Hottie.

Nem jelentkezik...persze, hogy nem, mert közben vadászgat egyéb nőkre is. Jelentkezik, majd ha dobták. (Vagy amikor rájön, hogy másnál sem minden arany, ami fénylik. :) )

Aki komolyan akar m.indent igyekszik m.egtudni ròlad.Gondolataidat is ismeri,azt is tudja mit mondanál.Összhang fontos,figyelmesség,megbízhatòsàg,tisztelet,egyszòval mindenre kiterjed a figyelme,nöként kezel a kapcsolat minden pillanatára figyel.Figyelmeztet,ha valami nem stimmel,mert igazán érdekled,olvas a gondolataidban,mire kimondanád ö màr cselekszik,partner jòban rosszban melletted.Kiáll,e
ërted,bármi törtënjen

Én sajnos egy pszichopatát fogtam ki, nárcisztikus személyiség zavarral megspékelve. Anyám rögtön megmondta, hogy az, persze nem értettem, miért mond rá ilyet. Hisz olyan becsületes, jó ember. Persze, már akkor is láttam, hogy egy hazudozó, de azt hittem, csak másnak hazudozik. Na, ez a legnagyobb baromság, amit bebeszélünk magunknak. Ha mással nem tisztességges, kicsinyes és bosszúálló, ha mindig más a hibás mindenért, előbb-utóbb mi leszünk azok, és aztán a szálka a szemében. Gyötörni fog, de nem enged el, mert "halálosan szeret", míg nem talál egy másik szerencsétlen parazitát. A vicc, hogy látod a jeleket, én is láttam, de úgy hitet el dolgokat, hogy rendesen skizofrénné teszi az embert: elhiszed, te vagy a hülye, ha nem hiszel neki, mert mindig negatív vagy, és neked semmivnem jó. Gyerekek, én marha ezt majd hat évig tűrtem. Aztán váratlanul beleszeretett egy 20 évvel fiatalabb szöszibe - azelőtt egy hónappal még engem akart elvenni, mert én vagyok élete szerelme! Duma... Persze, a szeretetre kiéhezett áldozat örül az ilyen dumának...
Ja, anyám mellesleg pszichológus, és én is háromdiplomás nő vagyok. ;) Csak mondom.
Szóval, csajok, ne dőljetek be a DUMÁnak!!! Csak a tettek számítanak!!!

Egyetértek. :)

...hat nalam valami kesze-kusza a helyzet. Nös a pasi, ket eve, mar gyerköc is van. Mar vagy 15 eve ismerem, mindig is csapta a szelet, szöveggel. Mindig elhajtottam. Miota nös, sürübben hivogat, erdeklödik hogyletem felöl. Felköszönt szülinapomra, viragot hoz. Persze akarna is valamit. Mar konkretan mondta is, ugy negyedevente... Alllandoan arrol aradozik, milyen lenne velem az ágyban. Marad neki álom. Erre varrjunk mar gombot - ilyenkor mi van?! Miert gondoljak a pasik, mert egyedülallo a nö, megdugasra varnak?!

Úristen, de jó olvasni, hogy nem egyedi madárfajta vagyok :( Ne érts félre, nem örülök senki kudarcának! Sőt!) 10 éves kapcsolatból jövök és nem találom azt az életigenlő és életszerető csajt, aki voltam :( annyi hazugságot toleráltam, ami totál leépített.. Mert a kapcsolatunkért áldozatokat kellett hozni :( tolerálni kell fájdalmas dolgokat... na de csak nekem?

Bocs az elgépelésekért fent! Telóról írtam.

Ja, és azt akartam írni a parazita helyett, hogy áldozatot magának a parazita, vagyis gazdát... Elírtam :(

Kaszás Ágnes képe

Kedves Péter!
Őszinteség, megbízhatóság.....két fontos dolog..egy igazi szép kapcsolat alapköveiként....
Édesanyám elvesztése után megismerkedtem a jelenlegi párommal, társkeresőn...igen, lehet, hogy beleugrottam,mert ahogy írtad is egy Nő melegségre, szeretetre, biztonságra vágyik....igaz az is, hogy mi nők belekébzelünk dolgokat, viselkedéseket, a kapcsolatba... ja és persze megmagyarázzunk mindent...
Azt szeretném kérdezni, ha tényleg őszintén elmond mindent, Nős, és folyamatban van a vállás, de már 4 éve nincs közük egymáshoz, az asszony problémázik az anyagiak miatt, azért nem költözik el, hogy előbb fizesse ki a férje...hm, szóval egy házban laknak és azért nem visz el magához, hogy enegem ne hozzon kellemetlen helyzetbe...Szóval, kérdem én, mi ez??? neki nem lehet magánélete, a feleségének igen...ja a lényeg, hogy a feleség lépett félre...
Köszönöm válaszod:Ági

Én még mindig nem látom, a bizonyítékot, hogy igaz amit mond. Én nem figyelnék arra, hogy mit mond, csak azt, hogy mit csinál.

Mondd neki, hogy nem zavar ha ott az asszony, és neked ez egyáltalán nem kellemetlen. Hiszen, úgy korrekt, hogy neki is van magánélete. Nézzük meg mit szólna ehhez.

Az igazság az Ági, hogy szerintem sántít a sztori.

Ez KAMI, Ági, nagybetűvel!!! Ez egy hazug Nyúl Béla!! Tapasztalatból beszélek...

Kaszás Ágnes képe

Köszönöm a válaszodat......

Kaszás Ágnes képe

Köszönöm Péter!

Azt fogom tenni, amit javasoltál...Kiváncsi leszek a válaszára. Azt leírnám Neked, hogy a viselkedésében nincsennek negatív dolgok , mind azok, amiket leírtál, ami mutatná, hogy hazudik....Nem sajnálja a pénzt rám, éterembe megyünk, ha véletlenül hívom este, visszahív, mindíg keres, nincsennek kifogások, reggel beszélünk este beszélünk, egy héten többszöris jön hozzám, nincsennek kifogások, mellé magyarázások. A16 éves fiát egyedül neveli, taníttaja még este vacsorát is készít neki, nem az anyukája törődik a fiúval, hanem Ő. Szóval nem értem...még ilyen kapcsolatom nem volt....Minden rendben van vele, de ez sántít, hogy miért nem enged be az életébe jobban....?

Nézzük, meg a reakciókat és meglátjuk mi történik.

Jééééézusom, te hány éves vagy??? Komolyan beveszed ezt a süket dumát, amivel minden hazug szemétláda eteti a szeretőjét? hol éltél te eddig, hogy nem tudod, minden, MINDEN nős fazon ezzel eteti a szeretőjét? Még én is pontosan tudom ezt, pedig sosem állnék le egy nős emberrel, de ez annyira köztudomású! De várj, segítek. Ez a szöveg KAMU. NEM válik a feleségétől, NEM igaz, hogy nem dugnak, csak téged szédít. Maradj csak ebben a nevetséges viszonyban, és éld le így az életed! Csak aztán ne csodálkozz.

Kaszás Ágnes képe

Szia, 44 éves vagyok...ezt megmondtad nekem, de köszönöm! Biztosan kell még egy pár pofon, hogy észhez térjek...Tudod elég jóhiszemű vagyok, úgy gondolom, nem hazudnak! Hát de ez van....

bocs ha durva voltam, nem akartam, de felhúztam magam a sok szemét fickón! te egy szép csaj vagy - ha te vagy a képen :) - megérdemelsz egy normális fickót! bár aki nem szép, az is megérdemli! legyen önbizalmatok csajok!

Katona Ibolya képe

Épp benne vagyok egy se vele se nélküle kapcsolatban. Szeretnék valahogy kikecmeregni belőle. Már 5 éve tart. Tudom mire várok, hiszen semmi sem fog változni, ha eddig sem volt jó. A probléma, állandóan dolgozik. Sokszor szombat vasárnap is és késő estig és ünnep napokon is. Átlagban hetente kéthetente jön el hozzám egy kis ingyen szexre. (: Ajándékot elvétve kapok tőle. Nem visz sehová semmi közös program. A családját sem ismerem a barátait sem. Állítólag nincs neki rendes barátja és a család is nem normális (a szülei már nem élnek) Gyakorlatilag semmit nem tesz bele a "kapcsolatba" . És sajnos én mégis bele vagyok még mindig esve, mert vagyok olyan ostoba, hogy a szép szavaknak és az ígéreteknek hiszek. (: Régen már voltunk egyszer kapcsolatban. 10 évvel ezelőtt. Akkor első randin rendes étterem, rózsa és taxi. és semmi próbálkozás. A következő 3 randin is étterem, taxi. Aztán amikor megkapott utána semmi. Csak a munka és, hogy ritkán ér rá. Sms, telefon minden nap. Az most is megvan minden nap kommunikálunk sms-ben és este telefonon hív. De nem jön el és nem visz sehová. De ha én megyek barátnőkkel bárhová féltékeny, mert biztos kamuzok és pasizok. Jó a kapcsolat elején tényleg elmentem egy pasival egy élményfürdőbe, de csak baráti alapon. Csak neki azt mondtam egy barátnőmmel megyek. De nem tudok jól hazudni, hamar rájött nem mondtam igazat. Akkor elmondtam neki, hogy tényleg csak barátként mentünk és semmi sem történt nem csaltam meg. De azóta nem bízik bennem. Ha barátnővel megyek valahová akkor veszekszünk. telefonban, sms-ben. De én nagyon utálom, hogy amíg ő nem tesz meg semmit sehová nem visz. Én se menjek sehová. Üljek otthon. Engem nem korlátozhat a szabadságomban és sem korlátozom őt semmiben. De utálok veszekedni ez miatt. A hottie tananyag már segített, hogy ne boruljak ki ezek miatt a veszekedések miatt. Elég lazán kezelem, aztán lenyugszik minden. Csak szeretném, hogy vagy legyen vége vagy legyen már normális kapcsolat. Látok még pici esélyt. Mert tud nagyon kedves és gyengéd is lenni. És vannak pici tettek, hogy tud rám költeni is és sokkal többet megtenni. Bár lehet ez csak a rózsaszín köd. meg nagyon ki vagyok éhezve a szeretetre szerelemre. Sajnos érzelmileg kötődöm hozzá. Most azt az időt amikor nincs velem, arra használom, hogy felépítsem az önbizalmam és fizikailag is jobb legyek, sport és öltözködés. Bízom benne, hogy csak jobb irányba fejlődik minden. :)

Próbálkozz meg ezzel:

„Ma este el akarok menni [ahová el akarsz menni]. Mikor tudsz felvenni.” – csak ennyit mondj.

Ha nemet mond, elmész nélküle. (Legyen egy tartalékos barátnőd.)

Ha bármit kérdez, csak ennyit mondasz neki.

„Drágám, én szóltam... De vasárnap lesz egy/el akarok menni [egy másik hely ahová el akarsz menni]. Azzal jóváteheted. Készülj el, [időpont amikor menni akarsz]-kor indulunk.”

Ezt addig csináld, ameddig ki nem mozdul veled. Utána már jöhetnek a közös célok.

Ha pedig sokadjára sem megy sehová veled, ideje váltani.

Ugye tudod Ibolya, hogy: 1. Ez nem egy kapcsolat. A kapcsolat az teljesen más dolog, ezt szexkapcsolatnak hívják. Nincs gond ezzel, ha épp nincs komoly kapcs. az életedben, nyugodtan tarts magadnak valakit, akivel szexelni lehet. Viszont ebben az esetben semmi joga nincs ahhoz, hogy féltékenykedjen, kérdőre vonjon. Ha megteszi, akkor ki kell röhögni. 2. Milyen esélyt látsz????? 5 éve nem változott semmi. 5 év alatt még a legfantasztikusabb kapcsolat is ellaposodik valamennyire, ez viszont mindig is szar volt. Miért áltatod magad? Azt nem értem csajok, hogy ti nem értitek azt, hogy az élet baromi rövid és senki sem ér rá arra, hogy éveket elcsesszen ilyen alakokra? A fiatalkor hamar elmúlik, és utána már baromira kicsi az esély a társtalálásra, hiszen a paliknak mindig a fiatal kell. Miért nem tisztelitek magatokat annyira, hogy elhiggyétek, nektek is jár egy normális kapcsolat egy normális férfival? Mellesleg, szerintem ennél még az egyedüllét is jobb.

Tudod, hogy súlyos tévedés az, hogy a pasiknak mindig a fiatalabb kell?

Zöldszemű képe

Ez így van Péter. A mostani leendő pasim is 8 évvel fiatalabb nálam...:))))

Rozi képe

Azt mondja, már nem érdekli az exe, de azért beszél vele, mert "szegény olyan nehezen tudja elfogadni, hogy már nincsenek együtt" és "csak segítek, amire megkér", meg - és ez a kedvenc - "biztos vagyok magamban, hogy el akarom engedni, csak nem tudom, hogyan kell.. segíts". :))) Röhej.. De amikor erre azt mondtam, hogy első körben ne reagáljon a nyafogásaira, és ne beszéljen/kommunikáljon vele naponta, akkor nem tette meg..
A költekezéssel, kényeztetéssel amúgy nem volt baj.. Pont ez tévesztett meg. Mert ez a kapcsolat csak laza érezzük-jól-egymást-és-ennyi viszonynak indult, előre megbeszéltük. És ő volt az, aki úgy viselkedett, mint egy szerelmes férfi.., persze, hogy átértékeltem a nemakarokkapcsolatot-hozzáállást, beleestem.. Elsárkányosodtam.. féltékeny voltam a szegény exre, meg az összes fiatal puncira, akik után azért rendesen csorgatta a nyálát..
Aztán volt olyan, hogy csak a gyerekek miatt vagyunk együtt, és talán az utolsó szex a második gyerek foganásakor volt.. Tuti benyelem.. ;)
Meg persze volt szépen elnyomás,ami az aprócska melleimre való célozgatásokban nyilvánult meg, illetve abban, hogy én nagyi korú vagyok..
Miután több ízben végigrágtam magam a hottie-n, hamarabb észreveszem a vetítést.. De - egyelőre - csak ilyen mozigépész figurák találnak meg, illetve találok én ilyeneket.. HOL vannak az igazán jó pasik???

Attól függ ki a jó pasi neked.

Tudnod kell, hogy sok helyen vannak ilyen típusú pasik. Nincs olyan, hogy tiszta valahol a „felhozatal.” Elsőnek azt kellene megtalálni, hogy merre vannak azok a pasik, akiket te jónak tartasz. Hiszen a jó pasi kifejezés valamennyire mindenki számára más.

Rozi képe

Igen, ez igaz, mindenkinek mást jelent a jó pasi.. Azt hiszem, azon felül, hogy megvan a kémia (ez alap!), a jó pasi figyelmes, rám koncentrál.. Lehet, hogy megnézi a csitriket, akár fél pillanatra el is képzelheti, hogy megdugja.., de sosem azokat akarja igazán, hanem engem. Őszinte, azt mondja, amit gondol. Nem vetít!! Határozott. Ha valamit el akar kezdeni, azt elkezdi, ha pedig véget akar vetni neki, akkor lezárja. Nem csiki-csukizik..
Magabiztos..
Úgy érzem, ez a tű és a szénakazal esete.. Vagy Hamupipőke feeling. De neki bejött a végére a herceg... :D

Nos, igen, mert Hamupipőke elég okos volt. :)

Nagyon jól tudta, hogy nem a mezőn kell keresgélnie, ha a harceget akarja, hanem a palotában, és erre a legjobb alkalom bál.

Szóval azok a pasik akiket te keresel, merre flangálnak?

Rozi képe

Jogos!! :)) Eddig a mezőn keresgéltem, hát mit csodálkozom, hogy csak kóró akadt?!
Most pedig szépen végiggondolom, hogy merre is van az a palota, ahol megtalálom a hercegem.. :)

Szia Péter!
Az én pàrom, ha még lehet annak nevezni igazàból a kapcsolatunk elején mindent elkövetett, hogy felhívja magàra a figyelmemet. Ez év elején volt. Ő igen igen tehetős, ami nagyon feszéjezett engem, sőt én mondogattam hogy én nem akarok egyből tengerparti nyaralàst, mert ő azt tervezgette(bàr az útlevelemet megcsinàltattam). Azutàn jöttek a kifogàsok hogy mennyi munkàja van és azt csak úgy az ő poziciójàban nem lehet egyik napról a màsikra àtpadszolni màsnak. Egyszerű életre, kapcsolatra, gyerekekre vàgyik ezt mondogatta. Azutàn eltünt! Ne keressem, össze kell kaparnia magàt a padlóról. Eltelt 2, lassan 3 hónap hogy nem làttam. Még mindig a pàromnak tartom, nem csaltam meg, de bizonytalansàgba tartott, ami azt eredményezte hogy önbizalmam 0-ra csökkent, lelkileg meggyötört, ennek ellenére alig vàrom hogy hétvégén talàlkozzunk, mert hazaérkezik és írt hogy beszélnünk kell és bàrmit is gondolok róla ő nem vert àt és nem akar bàntani. Fogggalmam nincs hogy viselkedjek vele. Szàrnyaltam mellette, új merészebb céljaim, új munkàm lett az alatt a rövid idő alatt is. A környezetem azt mondja àtvert, hagynom kellene a fenébe! Én nem tudom és talàn nem is akarom hagyni. Tudnom kell mi történt valójàban. Nem ismerhettem ennyire félre Őt!

Dehogyem.

Kérdezz rá nála mi a helyzet, ha akarod a választ, de valószínűleg egy újabb hazugság lesz.

El tudod képzelni, hogyha valaki szeret egy másik embert, nem tud 5 percet szakítani egy telefonhívására?

Sajnos de...

És még valami. Bejöhetett neki valami csajozás, de aztán ott mégis kitették. Így visszakullogott a régi jó kis empatához, aki mindent elhisz, és úgyis megbocsát. Tudom, keményín hangzik, de olyan bosszantó a naivitásunk sokszor, csajok!! A kicsi fiú hazajött anyucihoz, de a kínos magyarázkodást inkább elkeeülné. Naná!

Eltelt 2-3 hónap és még mindig a párodnak tartod? Amikor 2 percig sem volt az?

Hogyan bánik az édesanyjával...Ha megemlítek valamit, pl. hogy megizzadt, vagy most egy kicsit sokat beszélt, elfáradtam, megsértődik. Ja, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy elképzelte, akkor teljes a sértettség. Soha nem ismeri el, ha "hibázott", vagy ha elismeri, akkor ne is beszéljünk róla, én lépjek túl rajta. Ha én "hibázok", na az főben járó bűn.

Nekem egy olyan kerdesem lenne Peter, hogy szerinted az a pasi akiről kiderült h sok nőt átvert már, ha egy olyan nővel találkozik, aki tetszik neki majd hirtelen megbízható lesz? Akkor majd leveti a 20 éve felvett átverősdit és alkatilag is átvedlik megbízhatóvá? És ha igen vajon meddig? Szerintem aki alkatilag ilyen az nem nagyon fog megváltozni. Különben a legtöbben most már pofátlanul vállalják h csak laza kapcsolatot keresnek sőt erényként jelölik meg h ők legalább őszinték..

A vér nem válik vízzé, kutyából nem lesz szalonna, de írhatnám azt is, hogy senki nem tudja átlépni a saját árnyékát. Max. ideig-óráig, de előbb-utóbb lehull a lepel. A hazudozók pedig nem bírják "lepletlenül", vagyis a leleplezést. ;)
Amíg valaki nem ismeri fel és el eme fent említett, nem kicsiny jellemhibáját, változni se fog. Csak, ha felismeri, és változtatni akar. És akkor is csak önmagáért, nem másért. Persze álarcot lehet, hogy hordani fog valaki kedvéért... egy darabig!

Sziasztok!

Nőként mondom, hogy mi is korlátoltak vagyunk ám rendesen. Elmondom, miben. Egy jó részünk fejében van egy előre felvázolt forgatókönyv a "tökéletes kapcsolatról". Meg sem nézzük, ki a másik. Igazából "kiszemelünk" valakit alanynak a kis forgatókönyvünkhöz. Nem védem a férfiakat, tévedés ne essék. De ha emberileg is megismernénk őket az összes hibájukkal együtt, könnyebb dolgunk lenne. Mesélek egy példát. Az egyik megjegyzésben írtam a tavalyi párkereső oldalas és szextárskeresős regisztrációimról. Egy dologgal kiegészíteném: én feldobtam a magas labdát. Beleírtam az adatlapomba, hogy aki csak szexet akar, semmi baj, csak ismerje el. Ez egy jó kis módszer volt arra, hogy első körben lehessen szűrni. Sokan így egyből "mehettek a levesbe", nem kellett velük vesződni. :)

Képzeljétek, voltak viszont így is olyan emberek, akik udvariasak, ,kedvesek voltak és mondták, hogy ők egy igazi partnert keresnének, nem csak valakit, aki...Közülük már lehetett választani rendesen. Egy pár szóban a nős férfiakról, mivel ők is írtak szép számmal. (Na, nem azért mert én lennék miss...akárkicsoda, ők "repülnének" bárkire, de ez közismert.) Ez most nem fog tetszeni csajok, de vállalom a véleményemet. Nézzük a folyamatot: fiú-lány megismerkednek, jönnek az esküvő, gyerekek. Jó esetben. A gyerekek pld. egy kritikus pont. Sokszor a 2.-3. gyereknél jönnek a gondok. Miért is? Elvileg mind a ketten szeretnék a "kistesót". De csak elvileg. A nő felveti az ötletet, a férfi sok esetben sunnyog, ráhagyja az asszonyra. A nő meg azt hiszi, ezzel a férfi majd jobban beleáll a dolgokba (tisztelet a kivételnek, náluk minden ok). De nem...És itt kezdődnek el a "külön utak", szenvedélyek: játékszenvedély, ital, cigi, nők, egyéb függőségek. A nő pedig észrevétlenül beleáll a "nyűgös, merev" szerepkörbe. (ilyenkor már mi mást is tehetne az esetek egy jó nagy részében?)
Egy szónak is száz a vége: nem mindenki (nők sem) való mindenre. El kellene (nekem is, nyugi, én sem vagyok különb) fogadni, hogy van akivel csak pld. egy pici flörtről szól a történet és jobban járunk, ha ott véget is ér vele az egész.

Rozi képe

Köszi, Móni! Tetszett, amit írtál. Tanultam ma is valamit. :)

Sziasztok!
Véleményem szerint senkiről sem mondható ki egyértelműen , hogy megbízható, csak azért mert : étterembe visz, költ rám, időt szakít, stb.
Én azt tapasztaltam persze kérdés mit akarunk.
Ha szeretőt, legyen abban jó amiért van a kapcsolat.
Ha társat akkor más értékek lehetnek mérvadóak.

Én 55 vagyok, akarok társat is és szeretőt is, tehát olyan társat akarok, aki lazább értékrendekkel bír.
Elvárhatok csak kizárólag megbízhatóságot, ha én magam sem vagyok teljesen " tiszta "

Látom munkahelyemen, hogy a fiatalabb korosztály sokkal sokkal több hibát követ el a társkeresésben mint az én korosztályom:) , és azt hiszem azokban a fejekben kellene rendet tenni, mert ott a nagy hiba ! A férfiak csak kihasználják ezt..

Röviden ennyi hirtelen gondolat

Amikor a telefonját lehalkítja, kikapcsolja, ha velem van. Amikor nem lehet még hozzányúlni sem, mert az az övé.

Amikor felhívom, és kiabál a kocsiban, hogy le kell tennie, mert rendőr van. Olyankor valaki ül mellette. Aztán már fel sem veszi. Amikor órákig nem lehet elérni. Amikor azt mondja, hogy otthonhagyta a telóját. Amikor sokáig nem hív vissza, és nem a munka miatt. Amikor kifogásokat keres a találkozásra. Stb. Ezek mind egyértelmű jelek, már tudom.

Egyetértek.

Miért gond az, ha valaki gyorsétterembe visz? Ez tök hülyeség. Az én férjem is vitt gyorsétterembe. És? A férjem. Az, hogy csak megdugni akar vagy sem, végképp nem ezen múlik. Mi értelme van annak, hogy az első randin valami drága étteremben feszengünk, ahol az ember egy csomó pénzt elcsesz arra, hogy még csak élvezni se tudja a finom ízeket?

Azt meg végképp nem értem, hogy ha a nőknek csak az éttermi randi felel meg, akkor utána miért rinyálnak, ha pénzéhesnek titulálják őket, jogosan?

Persze, hogy nem érted. Ha értenéd, hogyan gondolkoznak a férfiak nem lennél itt. Tök máshogy mint amit egy nő még csak képzelni is tudna.

A férfiak a pénzzel (is) kifejezik a törődésüket. A Hottie tananyagban elmagyarázom részletesen miért. Sőt be is bizonyítom.

Amikor a pasi egy gyorsétterembe visz, akkor annyi pénzt, erőfeszítést, stb-t érsz neki.

Lehet, hogy a férjed később megszeretett és ma már jobban értékel. De abban a pillanatban, az hogy összejöjjön veled, pontosan egy hamburger vagy egy gyros árát érte meg neki. És ki tudja? Valamiért most is itt vagy.

Nehéz ezzel szembenézni? Naná!

De ez az igazság. Te döntöd el, hogy hajlandó vagy-e ránézni az igazságra vagy sem.

Amúgy tudtad, hogy az emberek csak olyan helyen feszengenek, ami szokatlan a számukra? Érdekes nem?

Péter, mikor lesz ilyen funkció az anyagban? Lájkolnám a hozzászólásodat :)

Köszönöm, elgondolkozom rajta, hogyan lehet megcsinálni. :)

Hát, nagyon rosszul látod a dolgot, de már megszoktam, hogy a pasik szemszögéből nézel mindent, nem a férfiakéból. ami miatt pedig itt vagyok, az a marketinged - az pedig kurva jó, meg kell hagyni. Van mit tanulni tőled, úgyhogy olvaslak.

"Amúgy tudtad, hogy az emberek csak olyan helyen feszengenek, ami szokatlan a számukra? Érdekes nem?"
Igen, tényleg tök érdekes, hogy ELSŐ RANDIN esetleg feszengenek az emberek. hú de meglepő.
Az is kurva meglepő, hogy első randin beszélgetni akarok, megismerni a másikat. nem a kaja a mérvadó, amit úgysem tudok megenni, mert izgulok.
étterembe akármikor mehetek, és megyek is, mivel megengedhetem magamnak. És ehhez nekem pl. nem kell pasi, magamnak is ki tudom fizetni akár mindennap is.
Mondjuk, aki csóró és nem tudja, az hajtson csak a gazdag palikra, csak ne csodálkozzon utána, ha annak nézik, ami :)

"Amúgy tudtad, hogy az emberek csak olyan helyen feszengenek, ami szokatlan a számukra? Érdekes nem?"
Igen, tényleg tök érdekes, hogy ELSŐ RANDIN esetleg feszengenek az emberek. hú de meglepő.
Az is kurva meglepő, hogy első randin beszélgetni akarok, megismerni a másikat. nem a kaja a mérvadó, amit úgysem tudok megenni, mert izgulok.
étterembe akármikor mehetek, és megyek is, mivel megengedhetem magamnak. És ehhez nekem pl. nem kell pasi, magamnak is ki tudom fizetni akár mindennap is.
Mondjuk, aki csóró és nem tudja, az hajtson csak a gazdag palikra, csak ne csodálkozzon utána, ha annak nézik, ami :)

Rozi képe

Az első randin tényleg feszengenek.. Főleg a nők, hogy megfeleljenek egy vadidegennek, akiről még azt sem tudják, hogy egyáltalán érdemes-e arra, hogy ennyi energiát toljanak a bele.. Mert annyira frusztráltak a kapcsolat utáni vágy miatt.
Persze meg lehet mindent magyarázni.. Csak ez itt nem az étteremről szól, hanem az önbecsülésedről. Arról, hogy elhiszed-e magadról, hogy neked is jár olyan fickó, olyan élet, olyan kényeztetés, amilyet egy NŐ érdemel. Nem egy csaj, és főleg nem egy kurva.. (utóbbinak fizetnek a szolgáltatásért)
Szóval, a kérdés az: te vajon elhiszed??

Szerintem nem feszengenénk annyira, ha nem akarnánk megfelelni görcsösen. Hát ne akarjunk! A görcsölés amúgy is a legrosszabb, amit tehetünk. Elengedettebben könnyebb.
Jó randizást!

Szerintem nem feszengenénk annyira, ha nem akarnánk megfelelni görcsösen. Hát ne akarjunk! A görcsölés amúgy is a legrosszabb, amit tehetünk. Elengedettebben könnyebb.
Jó randizást!

Kedves X,
Hozzaszolasod alapjan nagyon hatarozottnak es celtudatosnak tunsz, talan egy kis lagysag nem art. A FERFIAK is meg akarnak hoditani, csak hagyni kell. Bocs, csak azert irom, mert en sokaig ugy voltam a pasikerdessel, hogy ugyis megtalal akinek kellek, onallo vok, megveszem magamnak ami kell, a pasi meg abban segitsen amiben en kerem. De ez igy nem ment.... ;-)

Gigi képe

Hú, Lányok! Milyen butuskák tudunk lenni, az valami gyalázat! Sajnos én is bekajálom, pedig már unom, hogy minden egyes mozdulatát, tettét, kiértékelek és pontosan tudom, miről szól (át vok verve), mégis, amikor "szerelmes(=hülye)" vok, én érzem a legkényelmetlenebbül magam! Nah, erre mondom, hogy ÜNNEPÉLYESEN FOGADOM, H NEM LESZEK TÖBBÉ SZERELMES!

Mégjobban beleszaladsz a málnásba, ha azzal vagy elfoglalva hogy tagadod! " ÜNNEPÉLYESEN FOGADOM, H NEM LESZEK TÖBBÉ SZERELMES! " Ünnepélyesen fogadd meg hogy a MEGFELELŐ EMBERBE LESZEK SZERELMES! Szerintem :) Miért írom ezt Saját tapasztalat :- Addig még a tagadással voltam elfoglalva, kurvára nem a megfelelő emberre koncentráltam és az összes idióta megtalált heted - hét ORSZÁGBÓL is. Addig még tagadtam csak magamat sajnáltam bele voltam feletkezve az önsajnálatba. Gyászolni utánna , lelket rendbehozni, figyelni, tervezni , építeni.

Rozi képe

Emese, milyen jó, hogy ezt leírtad!!! :))) Bár sosem tettem ünnepélyes fogadalmakat, hogy nem leszek szerelmes - összejött az fogadalom nélkül is :)) -, mégis kellett most ez nekem. Ráébresztettél, hogy már megint ezt csinálom.. Megint az önsajnálat, ahelyett, hogy a megfelelő pasira fókuszálnék.. Fantasztikus vagy! Köszi. :)

Örülök hogy építő jellegű volt ! :)

Hanga képe

Ez tetszett, Emese! :)

Tudjátok , a pasik néha annyira ostobának néznek minket, hogy az elképesztő. Ízelítőül egy igaz történet . Ma már csak nevetni tudok rajta, de akkor elég rosszul érintett, kissé lenyomta az önbizalmamat.
Társkeresőn kitartóan üzengetett egy fénykép nélkül regisztrált férfi. ( Szerintem ez is egy jel- hogy valami takargatni valója van ) Udvarias volt, ezért kezdtünk el beszélgetni. ( A többiek minősíthetetlenek voltak, még addig sem jutottak el, hogy köszönjenek és bemutatkozzanak, csak odabökték, hogy : "szex ? " )
Néhány rövid levélváltás után küldött magáról képet és én elfogadhatónak találtam a kinézetét. Felhívna telefonon. Ám legyen! A telefonban egy udvarias, ám nyöszörgő hangú, amolyan tesze-toszának tűnő embert találtam. Aránylag korrekten betartotta a megbeszélt időpontokat, és néhány beszélgetés után személyes találkozót kért. Egyeztettünk időpontot, helyet, minden úgy ment, mint a karika csapás. Biztatónak ítéltem meg a helyzetet, egészen a találkozó előtti napig, amikor is felhívott a munkahelyemen és a szokásos modorában , nyökögve megkérdezte, hogy akkor rendben lesz -e másnapi randevú. Nem telt el még két óra sem, csöngött a telefonom. Ugyanaz a szám. Felveszem. Ő az, de engem nem ismert meg. Nagyon határozottan, energikusan színházjegyet rendelt két főre aznap estére. És a név, amelyen bemutatkozott nem volt azonos avval,amit én ismertem! ( ismét egy figyelmeztető jel ) Eltelt néhány perc, mire felfogta, hogy hibázott. Könnyed magyarázkodás, hogy ma valakit színházba kell vinnie (?! ) Mondtam neki, hogy ok, de árulja már el, hogy miért mutatkozott be más néven , mint ami. Mert az a munkatársa neve, és csak arra a névre kap ő kedvezményt. (?!) Közben a hangja visszaváltozott a lassú nyöszörgősre.
Hogy miért mentem el mégis a randira? Mert meg akartam nézni magamnak, hogy milyen egy nagy valószínűséggel szélhámos ember. Nem csalódtam. A pasi kedves és figyelmes volt ugyan - de nyilvánvalóvá tette, hogy ha akarom, ott az üzletközpontban, azonnal magáévá tesz ( ?! ). Viszont a karikagyűrű ott volt a kezén!!! A kérdésem azt felelte, hogy hát nézzem meg, hogy rá van gyógyulva a kezére a gyűrű, és nem lehetne csak levágni, de nem ez a fő baj, hanem az, hogy ő szégyenlős és nem mondta meg a munkatársainak , hogy elvált. Ennél gázabb kifogást én még nem hallottam. Nem találkoztunk többet, habár még üzent nekem, hogy akár egy évig is képes rám várni, mert annyira bejövök neki. ( ! )
Nem reagáltam. Aztán néhány hete felhívott telefonon és eljátszotta a várakozó hősszerelmest, amikor azt mondtam neki, hogy nem találkozom vele, lecsapta a telefont.
Azóta van egy induló kapcsolatom, és a férfi aki velem van, azt mondta, hogy ő férfi és nem pasi. Pasi, az egy degradáló jelző, és azokat illeti meg, akik úgy viselkednek, ahogy az előbb leírtam...

Hm, érdekes történet.

Egyet értek. A pasi és a férfi között hatalmas különbség van. Szerintem nem minden pasi férfi, de minden férfi pasi, ha "rosszul", nem nőként viselkedünk....

Zöldszemű képe

Úgy gondoltam eddig magamról, hogy határozott vagyok, de belátom, pasik terén egy cseppet sem.
Pár hónapja megismerkedtem valakivel munka révén. Nem egy városban lakunk, kb 170 km-re egymástól. Én időközben eljöttem attól a cégtől, ő viszont most itt dolgozik a városomban. Néhány hétig marad. Addig-addig unszolt, hogy találkoztunk a héten.Nem nagyon ismertük egymást, de az ő elmondása szerint, már "kiszemelt" magának. Első alkalommal csak beszélgettünk. Második alkalommal is beszélgetéssel indult, de más lett a vége... Lehet, hibáztam....De én úgy gondolom, azt is fontos megtudni, hogy milyen a pasival a szex. Vele egy kicsit ....hogy is mondjam....fura. Vagy csak még nem ismertük egymást eléggé...Amikor első nap találkoztunk, azt gondolta....végre nem egy lúzert szedtem össze. Igényes, sármos, NEM NŐS...:)) ráadásul jól is keres... De valami mégsem stimmel... Nem tudom, hogy mi. Ez inkább megérzés. Vagy azért érzem így, mert minél idősebb valaki, annál "válogatósabb" ???? Azóta is folyamatosan hívogat, de nem veszem fel neki a telefont. Csak üzente, hogy gondolkodtam azon, érdemes-e folytatnunk azt, ami igazából el sem kezdődött... Hogy legyek okos????

Nézd, előbb utóbb úgyis megtudod milyen a pasival a szex. Ezért én nem sietnék vele annyira.

Mi lenne, ha megpróbálnád egy pasival lépésről-lépésre végigcsinálni, ahogyan Miss-X randizott a Hottie tananyagban? De pontosan úgy csináld, semmit se változtass! Csak úgy kísérlet képpen.

Kíváncsi vagyok a tapasztalataidra. :)

Zöldszemű képe

Köszönöm Péter. De akkor most hogy folytassam? Ha keres telefonon, vegyem fel, vagy hívjam én?

Csak természetesen. Csináld azt, amit akarsz. Miss-X hogyan hív a tananyagban?

Zöldszemű képe

Arra gondolsz, hogy beszéljek vele őszintén és komolyan?

Nem igazán. Miss-X ezt csinálja amikor el akar menni valahová? Nem. Őszintén csak sokkal-sokkal később beszél vele, amikor már túl van a csábításon.

Ezekben a leckékben találod hogyan hívd a pasit:
Mondd és ne kérd
Hogyan találj megfelelő pasit?

És itt egy lecke emlékeztetőnek, hogyan állunk a szex kérdéséhez:
Hogyan jutalmazd?

(Ezek a linkek csak tagok számára érhetők el belépés után. Szóval, ne válaszolj, hogy „nem tudom megnyitni”. Ha tag vagy, lépj be az oldalon, és utána megjelenik.)

Zöldszemű képe

Köszönöm Péter, hogy válaszolsz. Még egy kérdés. Második randin lefeküdtem vele. Tudom, hogy hibáztam... Hogyan hozhatom vissza? Fura lenne, ha úgy kezelném a helyzetet, mintha meg sem történt volna és Miss X mintáját követném?

Eperke képe

Tünde szerintem már az is nagy előrelépés nálad a történeted ismerve, h nyitottál vki felé, aki nem az otthon lévő pasid.
Miért nem veszed lazán ezt az újat, ha nem is igazán akarsz tőle semmit?

Zöldszemű képe

Eperke!
Jó, hogy Te is itt vagy...:)))) Örülök neked.
Próbálom lazán venni, de olyan bolond vagyok, hogy mindenbe sokkal többet képzelek bele....
Azóta már változás is van. Kb. 1 órája hívott, beszéltem vele. Megbeszéltük, hogy este találkozunk.

Nem siettél el semmit. Tök mindegy, mennyit kéreted magad, ha nem kellesz a pasinak, akkor várathatod évekig, akkor is otthagy az első szex után.
Ha meg kellesz neki, 5 perc után is ágyba bújhatsz vele.
Hazugságokra, játszmákra lehet alapozni egy kapcsolatot, csak az akkor olyan is lesz.

Elsietted lecke és az után következő. :)

Engem ez most megnyugtatott, mert kétségeim voltam, de így szemlélve a viselkedését inkább megnyugtató. Gondoskodó és törődő.

Zöldszemű képe

Valóban elsiettem Péter. Találkoztunk ma és persze, hogy csak azt akarta...Így vége is lett annak, ami valójában el sem kezdődött. Ezért volt ő nekem olyan fura, csak akkor még nem jöttem rá. Nemhogy vacsizni nem mentünk el, de még sétálni sem akart. Csak szexet...Faképnél hagytam, ami szerintem nem sűrűn fordult elő vele... Próbál keménykedni...Már nem akarom őt, de kíváncsi vagyok, lép-e valamit.:)))

Eperke képe

Büszke vagyok rád, okosan viselkedtél! :)

Zöldszemű képe

Köszönöm Eperke!
De mi a baj velem, hogy mindig csak ilyen pasikat fogok ki????

Eperke képe

Önbizalom, önbizalom, önbizalom!!!
Aztán a rutin is számit, h felismerd kifélével ismerkedsz...Péter sok jó ötletet ad erre a leckékben...amúgy meg látod, most is felismerted mire megy ki a játék...ahonnan indultál, szépen fejlődsz!!:)

A fentiekben írtam, hogy munkám révén megismerkedtem egy pasival és a 3. randi után már vége is lett, mert rájöttem, hogy csak arra kellettem neki.
"Szakítás" után egy héttel, tegnap este felhívott. Elmondta, hogy szeretne velem találkozni, mert nem tudja, hogy mi történt vele, de nagyon hiányzom neki. (vagy csak a szex:))). Mondta, hogy menjünk el vacsizni és aludjak nála. Csak ölelni szeretne... Azt válaszoltam, hogy nem érek rá, de később visszahívom, mert most vendégeim vannak. Nem hívtam vissza...ő sem keresett azóta. Ma már utazik haza, mert ő nem a városomban lakik. Ha igazán....valóban ÉN hiányoztam volna neki, szerintem azóta már keresett volna.
Igazam van Péter?

Így van.

Nagy bizalommal indítottam, sokat meséltem magamról (7 hónapja tart a kapcsilatom ) Ő nem igazán nyílt meg. Kezdetben észre vettem udvarlásokat amiket Ő figyelmességnek,kedveskedésnek tartott,na erről leszokott mikor velem van nem dicséri a nőket, hogy milyen csinosak, viszont az email-jeit nézte ott voltam mellette láttam mikor Ildikó nevű ismerős 2 email-ját kukába dobta majd kukát űritett, nekem azt mondta,hogy rosszul láttam. Két napig nem találkoztunk, majd megint nagyon figyelmes lett velem akarja leélni az életét.Nem tudok bízni benne,,, agusztustól 1 hónapig nem leszuk eggyütt csalácomhoz utazok neki dolgoznia kell , majd jön Ő is két hetet töltünk otthon , marad még 1 hét szabija amit jövőre viszát, nem tudom miért, lehet mikor nem nem leszek vele mással is eltölt egy hetet?
Szeretnék bizni benne,, nem is tudom hol olvassam a tanításaidat,,, olyan kevés az idő amit még vele tölök,, mit tegyek,hogy az otthon töltött idő kellemes legyen nélküle és ne gondoljak semmi rosszra,,,megtudom 1 hónao alatt bolondítani ?

Hazugság volt minden szava 6 hónapig?

Nem birom tovább. Ismeri valaki? Nyíregyházi.

Nem birom lelkileg, ez kemény.....

Szerinted ennek a mondatnak melyik része hazudik?: "nagyon kedvellek mint barát, kívánlak mint nőt , de nincsenek érzelmeim, e nélkül pedig nem működik " fordított esetben azt gondolnám én volnék a világ legboldogabb embere. Szerintem nem mond igazat.

Az egész. Ez egy tipikus lerázó duma.

Köszi, gondoltam.Csakh teljes legyen a kép. 8 honapja ismerem 3 honapig együtt voltunk utana nagyjabol ugyanez a szöveg. Majd 2 het elteltevel ujra keresett. Folyamatosan talalkoztunk leveleztunk. Minden reggel uzenetek , vegulis baratok is voltunk. Nincs senkije mert lattam az életterét. 40 evesek vagyunk a helyzet h ő meg mindig a 26 eves pultos csajokra vagyik szerintem megrekedt. Mindig is mondta h belolem vmi hianyzik.ennek ellenere keresett /1× fekudtem le azota vele amikor mar nagyon ki voltam ehezve./es a legdurvabb az eletem minden resze rendezett a parkapcsolatot kiveve neki meg se penz se egzosztencia es meg igy is azt mondta o nekem h kosz de nem.

Péter és lányok a tanácsotok kéne! 5 évig éltünk együtt. Kb 3-4 x szakítottunk volt, hogy 1 hétre volt, hogy 3 hónapra. Most az utolsó a végleges?, már 9 hónapja történt közben volt egy két üzenet telefon de ő új párkapcsolatba kezdett ami még tart. Az elmúlt időszakban van, hogy minden nap beszélünk, azt mondta még most is szeret de az új nő még megvan. Mit tegyek? Szeretném újrakezdeni csak máshogy. Segítsetek az értékemet "beállítani" akkor talán lenne értelme. Most attól félek hátha csak kéznél vagyok.

... ez a "tartalékos csaj" kategória.. :( Légy nagyon észnél! Én is ebben vagyok most - szerintem -, ex dugja a huszonéves kurváját, de már (megint, sokadszor) ráunt, és most megint naponta jön.. Ma egy kávé, holnap ebéd...stb, mindenféle indokok. És közben szupercukipofa és segít, és ajándékok.. Persze ott a kérdés rögtön: mikor érek rá vele egy kis összebújásra..?! Soha! Tartalékoljon magára hájat, ha akar, de ne engem spájzoljon! Azt hiszi, ráadásul, hogy nem tudok a ribancról.. Vicc!
Szóval, ne hagyd, hogy tartalékosnak tegyen félre!
Ha vissza szeretnéd kapni, mert szerinted ér annyit, akkor ha tag vagy, vannak leckék az ex visszaszerzésére. Ha nem vagy tag, fektess be rá! Segít! :))
Amúgy én írtam már a Péternek a témák felvetésénél a blog indulásakor, hogy írhatna arról is, hogyan lehet ebből kilépni. Mármint a kispados változatból.. Persze lehet, hogy a leckék erre is megadják a választ.. Csak akkor még nem ez volt a szitu, amikor olvastam őket.., akkor még nem ilyen szemmel néztem. Azt hiszem, újra olvasom. :)
Sok sikert Neked! Drukkolok!

Köszönöm a tanácsot! Sajnos még nem tudtam megvenni a tananyagot de tervezem. Nagyon kíváncsi vagyok rá. Remélem segít. Alapvetően nem más nő miatt szakítottunk de az utolsó évben éreztem, hogy elvesztettem a pozícióm ezért is volt sok a veszekedés. Nagyon rosszul kezeltem a dolgot. Jó lenne ha tényleg lehetséges lenne egy életen át fenntartani az érdeklődést. Úgy érzem ebben a mai világban ahol annyi inger éri a férfiakat ez lehetetlen. Főleg ha már sok a rutin és az évek. Most nagyon nehéz kitalálnom mi a jó lépés vagy a helyes. Nem szeretném elsietni, biztosan szeretném tudni, hogy ha újrakezdjük más lesz. Nyilván erről fölösleges vele beszélni hisz férfi. Csak a megérzésem marad.

Rozi képe

Zsüli!! Vedd meg a tananyagot! Minden kérdésedre találsz benne választ. Mi pedig támogatjuk a folyamatot, amíg az a NŐ lesz belőled, akiért meghal, ha nem lehet az övé.
Ezt a saját tapasztalatom mondatja velem, nem kapok se jutalékot, se kedvezményt.. :))

Nagyon aranyos vagy! Csak nehogy addig elbaltázzak valamit!

Lompika képe

Szia Orsi! Ne haragudj de nekem az jött le,az utolsó mondatodból,hogy Te venni akarsz magadnak egy pasit.Köszönd meg neki,hogy őszinte veled és nem fog kihasználni,és valószínű nem is fog.Már megtehette volna.Inkább a pozitív oldalát nézd.Még egyszer hálás leszel neki,hogy helyet ad az igazinak Melletted!

Ma ráirtam kb 1,5 órája. Mi történt. Azt irja 3x annyi munka, holott látom mikor fent an facen. Irogat mással. De miért nem öszinte? Azt mondta, illetve most is azt irta, megirja ha vége. Nem értem. Érzem nem öszinte. Azóta nem elérhetö , hiába irok. Padló. 5 férfival kezdtem anno beszélgetni, szinte mindegyiket kizártam, csak ele találkoztam, 6 hónap hazugság. 1 van aki kitartóan ir, nem bizom már senkiben. Nem tudom kezelni a helyzetet. Férjem mellett ö egyetlen, de érzem, nem öszinte. Mit tegyek? Totál padló. Házasság 30 év. Kemény, nem müködik semmilyen téren.

Dobd ki. Ennyi.

Dobjam ki? Elsö volt 30 év házasság után. Szeretem. Nem értem magamat sem, miért, de nem tudom.Nem tudom megtenni. Én egy senki vagyok.

Nem tudom kezelni a helyzetet, minden megfordul, megfordult a fejemben. Nem birom tovább.

Annyira azert nem volt korrekt. Ha az lett volna, akkor azert 3 honap se lett volna es nem lett volna az sem h azert egy szex barmikor jöhet. Persze utolag nyilvan halas leszek bár kezdek ketkedni van e olyan h igazi. Vagy csak idomitottak. Igazi attol lesz h neveljuk... ?A penz reszet nem ugy ertettem. A lenyeg az h nem neztem automatanak mint ahogyan sokan megteszik van egy kialkult eletem. Vegulis igen nyertem a helyzettel hosszu tavon. De sok hazugsagon kaptam ahogy honapok alatt keverte a dolgokat.

De "csak hónapok,, teltek el és nem hosszú évek.És nem tartozik Neked x összeggel amit soha nem kapsz meg.Tudom,hogy most rossz Neked! A jó dolgokat nézd inkább,hogy mit NYERTÉL kontra mit VESZTHETTÉL volna,ha sokáig tart ez a kapcsolat.Régen volt egy kapcsolatom.Idősebb volt 18 évvel.Én nem láttam ezt a rózsaszín felhőtől.Egy nap felhívott,hogy vége,és csak jót akar nekem,és majd hálás leszek érte.Akkor azt hittem meghalok.Tavaly októberben láttam.Oda akartam menni,hogy megköszönjem Nem tettem.Már csak történelem.Tudom beszélni könnyű!!!!!!

A szex pedig,mondjuk ki őszintén ,hogy lételemünk.Mindenkinek.A pasiknak ez sokkal lazábban megy.Nekünk nőknek(a legtöbbünknek) romantika nélkül nem megy.

Írjon Péter kérlek, vagy bárki, nem birom tovább.

Szia mi az amiben segítséget kérsz?

nEM IS TUDOM IGAZÁN, TELJES ko.

Írjon Péter kérlek, vagy bárki, nem birom tovább.

Hát akkor gyorsan kelj fel a padlóról, csinálj valami hasznosat, takaríts főzz be gyümölcsöt pl. ne nyafogással töltsd az időd, mert attól csak szarabbul leszel. Vagy olvasd a fejezeteket az erőt ad.

Nem nyafogás hidd el. Lelkileg annyira padló, férjem, a barátom, szeretöm? Egyszerüen nem látok kiutat, próbálok erös lenni, de már nincs eröm. Nincs, hidd el.

Mi történt?

Lejjebb irtam bocsi nem ide, de teljes KO.

Olvasva a cikked hát villog a vörös lámpa......... :) Csalóka a lélek. Hiszékeny. Egy igazán nagy falatba mennek a fogaim tönkre...... de már végig csinálom, rengeteget tanultam önmagamról ebben az elmúlt 8 évben , amit én kapcsolatnak éltem meg. Számomra a Férfi, a nagy ő. Már nem írom ,,Ő,, mert abból a kosárból kiborult, de mint egy ,,jó barát,, egy ,,szerető,, ,,egy jó sex miért ne,, kosárban jól el van. Mert bizony oda fejlődtem érzelmileg ahol ő van. Gyakorlatilag az életem ezen része megrekedt, vagy vissza felé fejlődött. Én ,,rajta ,, nőttem fel érzelmileg. olyan Csernus Dr féle szeretet örömlányként. aztán hülyére korbácsoltam magam . miért igy -ugy miért se hogyan. De ami érdekes ő sem tudja miért vagyunk még mindíg. Na most kell jol haza küldenem, s talán rájön. Ebben az életben választ nem hiszem kapok rá,de egy napot nem érdemelt az életemből, nem , hogy ezt a több liter könnyem. De csak magam sirattam. Egyet megtanultam, mindenki a saját tetteiért felelős és ha megveszek, vagy bele bolondulok a másik fél ha én keresztre szögelem magam is azt csinál amit akar. nem fog szeretni sajnálni ..... szánni talán, meg elviselni. Hogy nem vagyok neki fontos és ez ügyben megbízhatatlan onnan tudom, nem tiszteli az időm, nem képes szólni mikor tudja már régen nem fog jönni, ha nem tud, vagy nem akar......... na ettől a falra mászom, de akkor sem fogja fel. és azt vallja tisztel. ja biztosan, sőt még szeret is. ennyire titeket is tuti :)

30 é után
válás. Férjem semmibe vesz. Szeptemberben házassági éfordulóra 30. azt mondta keress magadnak vaklakit. Ital, stb. Nehezen adtam rá magam társkeresö, 5-6 emberrel beszélgettem, egyel találkoztam febr-ban,teljesen káprázat, mámor, ilyen is van? Valahol éreztem nbem öszinte, de átnéztem rajta. Most egyik napról másikra teljesen megáltozott, tisztul elöttem minden hazugság volt. Eddig kellettem, 2-3 hetente egy szexre? Lelkileg totál. A többiekkel akivel beszélgettem, 2 nagyon jó barát szinte testvér nem találkoztunk, de megmondták nem fogom kibirni lelkileg a csalódást. 1 irogatott, ma közölte, ha nem megyek én és találkozom vele, egy hazudós senki vagyok. ÉLn menjek? KO.

Semmi meglepő nincs ebben.

Ezek a leckék a Hottie-ból pontosan megadják a választ:
A rózsaszín köd
A fülig szerelmes nők
Birtokold a saját tested

Olvasd el újra!

A másik, hogy 30 év házasság után, mindenféle rutin nélkül kifogsz kép ismeretlen pasit. Szerintem, ez még túl kevés próbálkozás ahhoz, hogy megtaláld az igazit. Ezért olvasd el a leckéket, utána hajrá!!!

Próbálkozzak, találkozzak minden pasival, aki érdeklödik? Ez nem igazán én világom. Napointa 2-3 pasi?Nem tudom, nem tudom kezelni a helyzetet.

Erzsó...
Én úgy látom, hogy te most teljesen össze vagy zavarodva. Ami érthető, habár nem igazán ismerem a teljes történetedet.
Biztosan sok tanácsot kapsz, kéretleneket is. Én csak a saját tapasztalatomat osztanám meg veled,
Nekem is voltak/vannak párkapcsolati problémáim és még az is lehet, hogy a tiednél zavarosabb. Habár tudom, mindenkinek a saját problémája a legnagyobb.
Azért leírom, én mit szoktam csinálni...
1., Jól kibőgöm magam.
2., Ha kell, tükör előtt még fel is pofozom magam, hogy ilyen hülye vagyok...:)))
3., Két napig csak romantikus dalokat hallgatok.
4., Totál nagytakarítást csinálok a lakásban.
5., Elmegyek szoliba, veszek valami apróságot magamnak,
6., Főzök valami isteni vacsit magamnak, megnézek egy vígjátékot és iszok hozzá egy pohár bort.
7., Itt már eltelik egy hét, lenyugszom és körülnézek, hol "találhatok" pasit...:)))
(., Semmi garancia arra, hogy találok, de a lelkemmel, gondolataimmal már békében vagyok.

Nos, én ezeket csinálom. Tudom, hogy nehéz, de az élet rövid. Megbántottak??? Megaláztak??? Engem is!!!!! Túl kell rajta lépni, könnyedén kell venni. Ez piszok nehéz.... De minél többet olvasod Péter leckéit, annál könnyebb ... Igaz Péter???? :))))

Mindent megpróbálok, de nem igazán tudok tullépni. Pasizás, nem tudok. Megpróbáltam, ennyi év házasság után. Így jártam. Nem tudom, ugy érzem magam mint egy senki. Nem tudok bizni. Nem tudom, biztos tul leszek rajta, kemény, de nagyon kemény.

Zöldszemű képe

Ne akarj pasizni még.... Én úgy látom, hogy csak kapkodsz... Nyugi....

Már ott tartok, lemondok a pasizásról, nem én világom...Nem kapkodtam, biztam, és nagyon kiadtam magam, öszintén. Lehet ez volt baj.

Zöldszemű képe

Látod...mégiscsak kapkodtál. Túl hamar kiadtad magad. Hány éves vagy?

47 multam

Igen. Ez igaz. De 30 év után, tényleg maga az álom volt. Nagyon tudok szeretni, ragaszkodni. Ez sem jó igazán. Az, hogy öszinte vagyok, ez sem jó, ez is baj. Nem tudom, nem szabad öszinte legyen az ember?
Nem tudom, teljes káosz. Nem tudom kezelni a helyzetet.

Rozi képe

Erzsó, ha folyamatodan azt erősíted magadban, hogy "nem tudom kezelni a helyzetet", "padlót fogtam" és egy "senki vagyok", akkor jobban lesz a lelked?? Nem!!! Rendben, szembenéztél a helyzeteddel, beleengedted magad a bánatodba.., de NE ragadj meg benne! Most az jön, hogy felállsz innen. Tedd, amit Péter írt, olvasd el azokat a leckéket! Sokszor. Kezdj el jó nőként viselkedni, hisz az vagy, csak most túl nagy teret engedtél az elkeseredésnek. Szerintem, ha most nekiállsz pasizni, abból semmi jó nem fog kisülni. Tedd rendbe előbb magad, és utána, higgadtan, józan fejjel cselekedj! Én szorítok neked! Menni fog!

Igazad van. Köszönöm.

Zöldszemű képe

Erzsó
Én 49 múltam és nem gondolom, hogy itt vége az életemnek. Fiatal vagy, ha van gyereked, biztos már nem pici. KEZDJ ÉLNI!!!!! Gyászold meg a múltat, mert anélkül nem megy, de aztán előre....Ahogy a többiek is írják, ne az járjon a fejedben, hogy padlöt fogtál, meg káosz van...Ez nem visz előre...

Igazad van. Csak a pasizás, nem igazán ami bejön. Ismerkedjek minnél többel?

Zöldszemű képe

A fentebb írt és pontokba szedett tanácsokat én írtam. Nekem bevált. Próbáld ki...hátha...
tegyél fel magadnak most egy kérdést!!!! Muszáj nekem MOST pasiznom??? A válaszod szerintem...NEM...lesz.
Le kell, hogy nyugodj, így nem lehet ismerkedni!!!! Mindent el fogsz rontani...TÜRELEM

Igazad van. Köszönöm.

:) Hát te mondd meg! De nagyon örülök ha segít :)

Illés Józsefné képe

Most 28 év után a gyerekek kiröppenése után újból meg kellett ismernem a férjem -, igen a szeretet nyelvünkön beszéltünk csak nem egy nyelven. Megváltozott , önző mint a többi férfi, makacs lett - reménytelen eset már nagyon LUSTA lett. Késő

Oroszlány képe

....amit magamnak állítottam sőt képletesen még a "gödröt" is megástam :-O
Munka kapcsán megismerkedtem egy nős ffival, akinek a modora nagyon kevéss embert nem tud nem levenni a lábáról, hát még 1 Nőt!
A történethez hozzátartozik, hogy nem az a 8 órában megkeresem a minimálbért fickóról beszélünk, hanem az igen tehetős kategória egyik jeles képviselőjével állunk szemben, Évek óta tart ez a kapcsolat úgy, hogy együtt élek valakivel, akivel többé, kevésbé jól megvagyunk???!!???!
Jelen személyem azon csoportba tartozik, aki általában megkapja, amit akar. A Hottie-t megrendeltem, elolvastam, és rákellett jöjjek, hogy eddig a Hottie szerint éltem az életem. Egészen eddig.
Emberünk tipikus: megteheti még sem vesz semmit( és itt ne legyünk álszentek) , nem tesz többet annál, mintsem ha úgy gondolja rámdob egy Viberes üzit ( még véletlenül sem tel.hívás) és Én bármennyire is megfogadom magamnak, hogy sosem többet nem, mégis megyek! Az üzenet egyértelmű és mégis....
Nem gondolnám, hogy szerelmes vok....és ezért nem is értem önnön magam, hogy miért alázkodom meg azzal, hogy megyek, amikor az úriember kedve épp úgy szottyan????
Igazából nem tudom eldönteni, hogy az egóm miatt megyek vagy a bizonyítási kényszer miatt, miszerint úgy is az lesz, amit mindig is "megszoktam"!
Kedves Péter ebben kérném a segítséged!! Szakítsak meg vele mindenféle kapcsolatot olyan hírtelen "halál " módszerrel vagy játszam tovább a kis "játékát", kivárván azt az időt, amikor az Én ( illetve a Hottie ) módszerével egy kis elégtételt tudjak venni.
Mert mint a "nevem " is mutatja vérbeli oroszlán(y) vok, akit a mellőzöttség igencsak feltud idegesíteni. És hát nem szeret adós maradni.

Hát a jelek egyértelműek, nem? Miért pazarolnál rá egy perccel is többet?

Oroszlány képe

De egyértelműek :-)
Ugyanakkor Én nem szeretek senki adósa maradni! Azért alkalmasint az "úriembert" egy kis jómodorra megtanítom :-)
Az élet eddig is megadta a lehetőséget, hogy úgymond "visszavágjak" ?!?!?!?
És hál' Istennek nem vagyok egy cukorborsó királykisasszony, aki a kardjába dőlve a sebeit ápolgatja. Sőt! Az idő alkalmasint a revanshoz, Nekem dolgozik :-)
Köszönöm Péter a megerősítést! :-)

Hát tudnék mit mesélni mert estem olyan csabdába hogy utána csak a fejemet fogtam de tudtam elöre hogy ezt ugy se kellet volna és még most is annak az áldozata vagyok

Okos a más kárán, buta a sajátján sem..................
Én még nem találkoztam ennyire okos emberrel. Hallotam olyanról, aki már látott olyat, aki találkozott ilyen OKOS emberrel.
Előttem bloghoz szólókhoz:
JA Minden a LELKIÁLLAPOTtól függ ezen múlik minden. Abban az esetben ha tagja vagy a hottie.hu oldalnak elég rendesen helyrehozza Péter a kis lekedet a -Hogyan Tovább? leckéig na majd utánna lehet építkezni és kibontakozni addig hiába kapsz egyik leckéből a másikba nem haladsz sehova lépésről lépésre kell haladni nem véletlen van SZERINTEM odaírva az elejére hogy itt kezd! Türelmetlenkedésnek semmi érteleme ha elhagytak, megaláztak, leszartak, lekizsaroltak, tök mindegy és ezt felismerted akkor (DOBD KI!!! mert a további huza-vona csak a saját egód műve;) a szokásos gyászidő után a minusz nulláról kell ÉPÍTKEZNI. Ami a KICSILÉLEKről szól persze minden taposás után egyre kisebb, de talpra kell állni mert az ember társas lény. A jó pasik nem igazán vágynak LELKIRONCSOKRA ez így van fordítva is Én sem vágyok egy LELKIRONCS pasira. Abban az esetben ha nem vagy hottie.hu tag sűrgősen regisztrálj mert a tényekről ír amit már úgy is tudsz a lelked mélyén, de jobb ha újra meg újra elolvasod mert minden NŐ JÓ NŐ!!!! Itt jön a következő lépés a mit is szeretnék milyen pasit mert hogy jól nézzen ki hát ez egy elég szar duma, mert előszőr csak megelégszel azzal de utánna már nem elég és összezavarod az esteleges önérvényesítéseddel amit rá vetítesz, a pasi akármilyen jópasi is elmenekül. SZERINTEM fontos a pontos meghatározás és a tervezés. Tegyük fel a lelked rendben van meg van a kellő önbizalom az újrakezdéshez, jöhet az építkezés. Igen, de ha nem tudod hogy ki az aki kell neked tulajdonságok alapján akkor veszett fejsze nyele, mert megint beleugrasz egy olyan legyen valakim kapcsolatba amiben szarul érzed magad, mert nem olyan amilyennek képzelted, vagy egy digi-dugi kapcsolatba, mert le fogja szarni a fejedet és bele mész mert jobb mint a semmi. A tulajdonságokat nem vetíted előre, hogy te milyen embert szeretnél társnak és nem vagy tisztába ezen tulajdonságok jegyeivel akkor a hibákat sem fogod idejében felismerni!!!!!! Nem kérte senki a segítségemet így nem segítség csak egy vélemény. Jó ha tisztában vagy a testbeszéddel hogyan kommunikál a testével, és vannak szép magyar szólások közmondások is emberi tulajdonságokra, öltözékekre, testtartásra, ezek is sokat segítenek, vagy öreganyáink mondták című olvasmányok. Kinézetre pálda: "A nagy melák is lehet hitvány, a cingár is fenemód tehetős. Nézd ezért a férfi lábát! Ha izmos lábú, kemény, de nem nagy farú, az jó jel."
Most pedig saját tapasztalat férfi tulajdonságokról:
Nem elég hogy tetszik és beleveted magad az ismeretlenbe, mert mindenki megérdemel egy esélyt NEM. TERVEZZ! FIGYELJ! TANULMÁNYOZZ! Én nem tettem felhőtlen boldognak éreztem magam, nem TERVEZTEM lesz ami lesz LETT. nem FIGYELTEM, mert ő egy nagyon jó ember, "mások szerint" nem TANULMÁNYOZTAM mert azt hittem ismerem. Két éve dolgoztunk együtt mikor összejöttünk sokat bandáztunk egyszer csak úgy gondoltam na mi baj lehet na hát mi semmi majdnem lett. Telefonhívások váratlan helyzetekben mikor tudja hogy hol vagy kivel és mit csinálsz, váratlan megjelenések bárhol ahol dolgod van vagy elintézni valód előszőr jópofa csak egy idő után már átcsap túlzásba mikor már nem jópofa és nem kedves és látod rajta hogy ő ideges attól hogy neked más dolgod is van rajta kívűl. Ebből később nagyon nagy baj előjele!!!!!! Te nem ismerheted a közvetlen környezetét előad róla valami szar dumát de ő már nyakig beépűlt a családodba és a baráti társaságodba mindenben és mindenhol, benne akar lenni ami veled kapcsolatos és nem kapsz levegőt. Ez arra utal hogy rengeteg takargatnivalója van és bebiztosítja magát arra az esetre ha kiderülne valami a szarságaiból és ki akarod dobni ne mennyen olyan könnyen. Hiszen két három hónap alatt szinte mindent feltérképezett tudja a mozgásterületeidet a kapcsolataidat és már bejáratos hozzád és te ekkor kezdesz feleszmélni a marha nagy megnem tervezett boldogságodból hogy valami nagyon nem klappol hát nem ám BABÁM. Elkezdi eljátszani mikor vásároltok hogy otthon maradt a pénze. (Annyi mindig legyen nálad hogy a saját fogyasztásodat ki tudd fizetni és mikor a sajátodat kifizetted hagyd ott a francba az elsőnél ilyen esetnél) Mert ilyen nincs! Útközben kifogy az üzemanyag és nincs nála a kártyája. Mindig legyen nálad telefon hogy felhívj valakit aki bárhonnan haza visz vagy elmegy érted bárhova! Utánna telefonon is ráérsz szakítani!!!!! Elkezd egyre több cuccot hagyni a lakásban ahol élsz és mindig ott felejti. Intő jel hogy nem fogod tudni kitenni ha nagy a baj mert mindig van miért visszajönni!! Olyan aprócska jel mint hogy a saját autójának a kulcsával kinyitja az autód ajtaját tünjön fel! Bár mit mond hazudik!!!!!!!! Három hónap után nyílt ki a szemem hogy valami nem fasza azonnal szakítottam!!! Miután elküldtem a francba 8 hónapig zaklatott! Mikor már megvárt a sötétbe hazafelé a munkából FÉLTEM! Nekem szerencsém volt. Van olyan ember aki tud, tudott akkor is SEGÍTENI de sokan vannak akinek nem segít senki. Ennyi...... Tervezz! Figyelj! Tanulmányozz!

Fehér Julianna képe

Ez az exed egy rémálom lehetett! Köszi, hogy megosztottad velünk, tényleg a legapróbb jelekre is oda kell figyelni. Veszélyes szitu, örülök, hogy végül sikerült kimásznod belőle.

Nachaj Viktória képe

Én 16 év együttlét után maradtam egyedül, vagyis egy 7 és 5 éves fiaimmal. Rossz nélküle, de még is jobb, mert többet érdemlek, mint amit kaptam tőle, főleg az elmúlt években. A jelekről annyit, hogy ha meztelenül mentem volna ki az utcára, azt sem vette volna már észre. Fél éve vagyok egyedül, azóta volt egy 1 hónapos kapcsolatom, aminek pont a hottie leckében írtak miatt vetettem véget. Nem igazán akart rám költeni, de azt elvárta volna, hogy én főzzek rá, stb.. Azóta nincs senki, de majd lesz.

Sziasztok! Nálam bevált: ha értem jön, hogy elvigyen valahová, figyelek: kiszáll-e kinyitni az ajtót és üdvözölni, vagy csak kilöki, hogy üljek be? Nekem az udvariasabbik jobban bejön. Utána: rám néz, üdvözöl, indít, vagy azonnal padlógáz, és csak félvállról köszön? És a vezetés: ha ún. Sportos vezető, tehát agresszív, gyorsan hajt, és előzget, nem az én esetem. Ha azonban határozott, figyel a kocsira is, és udvarias is, ok. Ha félénken lehúzódik és alig mer behajtani a kereszteződésbe, az is mindent elmond. A vezetés közbeni káromkodásról ne is beszéljünk. Szerintem szűrőnek szuper. Péter? Szép napot tehát mindenkinek!

Rozi képe

Berta,
Ez nagyon jó ötlet, és szerintem is van benne valami.. :)

Köszönöm szépen az írásokat!!! A VALÓSÁG, FEKETÉN-FEHÉREN..Teljesen egyetértek minden szavával...Ha még nem láttátok érdemes megnézni ezt a filmet:

Kaméleon

https://www.youtube.com/watch?v=DvxJi_jpKy4

A nagyon nagy igazságot írtad le Péter. És én mégis, hiába tudom, ebben a csapdában vagyok. Tudom, hogy hazudik, mégis hiszek neki. Mindig és mindig hiszek. Ki kell lépnem ebböl.

Én csak így in medias res belecsapnék: miért van az - és főképp mit tehetek, hogy változzon a helyzet - hogy napokig, esetleg hetekig úgy beszél hozzám/velem mintha a világ nyolcadik csodája lennék, úgy viselkedik a szülők és a barátok előtt is, mintha együtt lennénk, holott hivatalosan nem vagyunk.. mert hogy vannak olyan periódusok, mikor úgy kezel, mintha az ivócimborája lennék, s mikor hangot adok a nemtetszésemnek jön a "nem vagyok kész egy kapcsolatra", a "nem érzem, amit kéne" szövegek tömkelege.....aztán kattan egyet,s jön a ne randizz másokkal, hiányzol, szeretlek, Te vagy az igazi, Te vagy a legcsodálatosabb ember a világon és hirtelen együtt töltünk 3 hetet....aztán kezdődik elölről.... azt érzem, hogy mikor elhatározom, hogy továbblépek, és nem foglalkozom vele, Ő ezt megérzi, s ilyenkor "átkattan" az agya, átmegy hősszerelmesbe... aztán mikor ebben az állapotban eltelik pár hét, és megint sziklaszilárdan érzi hogy ott vagyok neki, jön a közöny....hogy lehet ebből kilépni? Vagyis hogy tudnám azt elérni hogy konstans a hősszerelmes állapotban létezzen az emberkénk? mert leszámítva ezt a madzagon rángatást, minden annyira jó....

Érdekes. Tetszik a blogod, bár még nem olvastam belőle sok posztot. :)
Ha úgy indít a pasi hogy -Szia! Gábor vagyok és, .... - mondja hogy mit tenne meg velem az ágyban, az már nálam alapból kiesett. Mert egy ribancnak hisz, és akként is fog kezelni. Csak a puncit látja, az nem is érdekli, mi van a fejemben, csak hogy jó a fenekem. Amivel nincs baj, ha már jsmerjük egymást, és tudunk egymásról ezt azt. De így indítani a semmiből? ...

Petho Katy képe

A helyzet az h nem ér rám ,mert nappal dolgozik,este edzést tart. Hétvégén sportol mint egy megszállott. Ami csak hazugság,mert mindig arra van idő amire az ember szeretné. Az pedig valahogy nem én vagyok! :(

Katy.. nem ugyanarról a férfiről beszélünk?
Legalábbis a kifogások ugyanazok!
Edző... meeting vagy edzést tart... vagy külföldön van...
2 hónap alatt 2 randi, a kezemet sem fogta még meg... és a whatsapp on ir mindennap...
De az biztos arra van ideje az embernek akire szeretné... Jelenleg Németországban van...
Zavaros az egész...
Ami nem megy nem kell erőltetni...
De ír... Nem igazán enged el...
Egy hónapja így én mással találkozom de sajnos a fejemben ő az aki érdekel...
Bizonyára az elérhetetlensege vonz...

Sziasztok Szerintetek a megérzésekre érdemes hallgatni? Nem tudom eldönteni, h szorongàsról van szó, vagy valós megérzések Tavaly ismertem meg egy férfit októberben, néha úgy érzem túlsàgosan is alkalmazkodni szeretne, azt mondja amit hallani akarok, én îgy érzem! Ha talàlkozunk többnyire jól érzem vele magam, ha nem, akkor nem mindig érzem, h hiànyzik! A "szem a lélek tükre?" Nem azt làtom a szemében amit mond! Erre érdemes figyelni? Vagy csak én komplikàlom túl??

Artemis képe

Az én férjem is ezt csinálta, mert azt gondolta, hogy a kapcsolat elején maximálisan a legjobb arcát kell mutatnia, évekkel később derült ki mennyi mindent nyelt s nem mondta, hogy mit szeretne, mivel nem ért egyet. Folyton kérdezgettem, de mindig azt mondta, hogy neki nincsenek határozott elképzelései, neki jó az ahogy én döntök MINDIG!
Mert otthon apukától azt látta, hogy így a helyes, meghunyászkodni, anyuka főparancsnoknak mindig igazat adni (a szemében). Csak ezt ő nem bírta s elkezdett másoknak panaszkodni, mintha én nyomnám el!!!
Én pedig beskatulyáztam s bizonyos dolgokat kihagytam az életünkből. Amikor erre rádöbbentünk, mennyire félre ment a kommunikáció, mindketten azon voltunk, hogy átlépjük, legyőzzük a régi rossz berögződéseket, családból hozott rossz példákat, s teljesen új alapokra helyeztük a kapcsolatunkat. Újból megismertük egymást s ez az egész nagyon durva volt, mint egy hatalmas fejbekólintás!
Szóval, próbáld meg kiugrasztani a nyulat a bokorból...puhatold ki mi az amit nem szeret, teszteld hogyan reagál stresszhelyzetben!
Ha kimutatja igazi arcát s az nem ad okot különösebb aggodalomra, mondd meg neki, hogy Neked nem egy bólogató János kell, hanem az ő igazi személyisége.
Lehet nála is rossz berögződés, de valahogy hottie módon derítsd ki! Jobb előbb, mint később!

Kedves Péter és Kedves Mindenki! :)

Nekem is lenne egy problémám, sztorim,ami ehhez a cikkhez kapcsolódik. Pár hónappal ezelőtt megismertem egy férfit, 33 éves, nagyon jól néz ki, jó munkahelye van,eddig elég intelligens embernek mondanám. Elsőre is szimpatikusak voktunk egymásnak,de mivel nekem volt egy kapcsolatom akkor,ìgy csak most kerültünk oda,hogy jobban megismerjük egymást. Kb 1 hónapja levelezgetünk,néha nem igazán tudtam,hogy komoly szándékai vannak vagy egy kis ingyen szexet akar. Most jutottunk odáig,hogy találkozzunk. Nos ő egyből a lakására hìvott volna, elmesélte,hogy vásárolt nekem mindenféle női dolgot, fogkefét, törölközőt stb.,ha esetleg kedvem támadna ott aludni. Ez eléggé meglepett,ìgy visszaléptem és megmondtam,hogy első alkalommal biztos nem szeretnék átmenni hozzá,nem az a fajta vagyok aki ìgy ismerkedik,és hogy arra számìtottam csak találkozunk valahol és jobban megismerjük egymást. Azt is megmondtam,hogy a késöbbiekben biztos szeretném meglatogatni nála is, de az nem most lesz. Ő ezen eléggé meglepődött, kicsit ki is akadt,kifogásokkal jött,hogy ő csak áthìvott, nem kell lennie semminek, és csak eszünk valamit stb stb. Amúgy is én miket gondolok róla...elég lett volna ha csak azt mondom , hogy máshol találkozzunk. Röviden ez a történet, ma ìrtam neki reggel,hogy ne az legyen,hogy én haragszom rá, de utána se ìrt,se reagált semmit. :) Ìgy ez az első randi nem jött össze. Nem tudom most mi a helyzet, csak durcázik vagy teljesen elfordult tőlem...?Talán megsértettem a férfit benne? :) nem tudom én hibáztam e, kicsit rosszul esik a dolog... kìváncsi vagyok ki mit gondol? Üdv,Emese

Artemis képe

Hűha Emese, ezt jól kifogtad! De ne bánkódjál!
Te mindent jól csináltál!!!
Ő az elsö randira bevásárolt neked mindenféle cuccot a lakására s azt hitte majd a nyakába ugrasz ettől széttet lábakkal?
Aztán úgy véfekezik, hogy miket gondolsz róla?
Hááát...ezek után....nyilván nem azt gondolod, hogy hagymás vagy mákos kajával akart meglepni, s ezért gondolta, hogy kell a fogkefe, hanem ottalvós bulira számított.
De most komolyan ez a standard? Hogy a legtöbb nô az elsô randin ottalszik???
Mi marad késôbbre? Jaaaa, hogy a következô?
Ez nagyon szomorú. Ilyen közmorál mellett gondolom virágzik az urológia meg a nemibeteg tanácsadás...
A saját nagyanyámnak érezném magam, ha nem olvastam volna a hottie-t!
Csajok, ezek szerint tényleg van esélye annak a jobbaknál aki nem dobja oda magát egybôl.
Ezt ne sajnáld Emese! Szerinted a melóhelyén hány talongirlje lehet...?
Sokkal többet érsz, nagyon drukkolok, hogy hamarosan normálisabbat is kifogjál!
Egy percig ne legyen bûntudatod, nem a férfit sértetted meg, hanem megmenekültél egy puncivadásztól!

Sem gond, egy fasz volt.

Örülj, hogy megszabadultál tőle.

Karina28 képe

Van egy kérdésem. Mit tegyek? van egy fiú, akivel már lassan egy hónapja levelezek. A múlt szombaton rákérdezett, hogy mit fogok csinálni ezen a hétvégén, mert jó lenne személyesen is megismerkedni.Én, válaszoltam,(rá két napra)hogy szerintem is jó ötlet lenne, találkozzunk. Arra kértem, hogy majd jelezze, hogy hogyan képzeli el a találkozót, mert nem egy városban élünk.Szóval, ő erre semmit nem válaszolt.Láttam, elolvasta, láttam, hogy bejelentkezett pár perce, és semmi válasz mégsem..Lehet megijedt, túl határozottan válaszoltam? Írjak még neki? kérdezzek rá, hogy akkor mi legyen? vagy hagyjam az egészet?

Ha majd akar valamit, jelentkezik.

Nehogy már egy pasi megijedjen ettől.

Korcsog Klàra képe

Az én történtem januárban kezdődött, társkeresőn ismertem meg. És mivel már elég rutinos voltam az ismerkedésben az online felületen hamar kiszúrtam, hogy ő más....nagyon is más volt mint a többi.... nem beszélt a szexről, nem akarta mutogatni a farkát....(elmondanám, ezt nagyon nehéz elviselni) És szinte azonnal nagyon kedvesen beszélt velem, szívem, szerelmem stb....ez már mondjuk sok is volt....kiakadtam rajta, de azért tetszett is a lelkem mélyén.... Aztán találkoztunk, és nagyon bejött, ösztönösen meg akartam csókolni, nem bírtam magammal... és csak úgy szikrázott a levegő.... És rendkívül kedves volt. Elsőre nagyon megalázkodóan és csodálattal nézett rám, mint aki egy istennőre néz.... Hozott egy vodafonos mobilt is, azon kezdtünk el beszélgetni minden nap, rengeteg órát....már néha, sokszor fárasztó is volt nekem..... valósággal csüngött rajtam.... nem lettem szerelmes belé, mert soknak éreztem Őt. És persze hitetlen voltam a sok idióta társkeresős pasi után, kellett egy idő amikor már kezdtem megbízni benne.... és kezdtem beleszeretni....Sajnos rövidke 4 hónapos járásunk alatt, 1 hónap után szakítottam vele először, mert konkrétan felajálotta, hogy költözzek hozzá és elkezdte mutogatni a környéken, ahol lakik az óvodát, iskolát stb... Állandóan arról beszéltünk, hogy ő gyereket akar és együttélést stb....Besokalltam akkor, pedig mostmár így utólag bánom. Nem sejtettem, akkor hogy később beleszeretek ebbe a férfibe.... (folyt köv.)

Korcsog Klàra képe

Már elég korán kiderült róla, hogy sajnos egy hasonló helyzetben volt benne velem, mint egy másik lánnyal.... A helyzetem akkor váltam, márciusban sikerült is végleg. És mivel kiderült a kapcsolatom az exférjem számára, aki a komoly kapcsolatom hatására támadásba lendült és elkezdett fenyegetőzni az esetleges elköltözésem, összeköltözésünk miatt Ócsára. Tudni kell, hogy én Budakeszin lakom, ő Ócsán. kb. 90 km oda-vissza, ha az exférjem el akarja hozni és gyereket magához. Nekem nincs kocsim, tehát biztosan ő jött volna érte. És elkezdett érzelmileg manipulálni az exférjem ennek hatására. Elmondta, hogy retteg még attól is, hogy esetlegesen megszeretni a fiam a párom. Félt egy új apaképtől a fiam életében. Egyrészről megértem, másrészről pedig úgy gondolom, hogyha egy anya boldog és egy megfelelő férfi van mellette, akkor jó példát mutathat hosszútávon. A gyermek meglátja hogyan is kell összhangban, boldogságban élni és ezt viheti tovább a saját házasságába is felnőtt fejjel.
De ezt az exférjem egészen másképp gondolta: egyik alkalommal amikor átadtam neki láthatásra és vissza kellett szaladnom a lakásba egy pulcsiért a gyereknek, a táskámból kivette a telefont és felvette. A párom volt és látta. Elküldte melegebb éghajlatra, most nem akarom részletezni, miket mondott neki..... de durva dolgokat mondott nagyon...
A párommal rengeteget kellett erről beszélnünk később... állandóan agyalt rajta, láttam.
Olyan volt, hogy amikor együtt voltunk és én hülye felvettem a telefont, utánna csak veszekedés lett belőle. Szerintem még túlságosan kötődöm az exférjemhez, és egy másik lánnyal is volt már hasonló helyzetben, dettó ugyanebben és láttam, hogy (folyt köv.)

Pomázi Lászlöné képe

Azzal kezdeném,hogy házasságban éllek,de a kapcsolatunk nem igazán működik én szeretnék válni,de a párom nem.Házas életet sem élünk külön szobába alszok már 4-éve.Van egy kapcsolatom,bár igazából inkább barátság ez is,egy munka helyen dolgoztunk,de én eljöttem azóta is rengeteget beszélgetünk telefonon folyamatosan ö hív,ö is házasságban él ezért nem igazán tudunk találkozni,ritkán futunk össze,szeretne velem személyesen találkozni,de a felesége féltékenysége miatt ezt még nem tudtuk összehozni .Mondtam már neki,hogy ennek így semmi értelme de ö nem szeretné ha megszakadna a kapcsolatunk.azt mondja szeretne velem együtt leni és személyesen beszélgetni,meg inni valamit,mert jól érzi magát a társaságomba. Azt mondja szeret,de szereti a családját is.nem történt még párcsókon kívül semmi,az a baj hogy én is jól érzem magam amikor beszélgetünk,és valami nyugalom önt el olyankor.Igazából nem tudom mit tegyek?Nem igazán vagyok az a fajta akit könnyen ágyba lehet vinni,igazából már rég óta nincs bizalmam a férfiakba ugyan is rengeteg fiú barátom volt ,de csak barát és és azóta is sok férfi barátom van valahogy jóban kijövök velük mint a nőkkel.

Ha nem működik a házaságod és nem is akarod rendbe rakni válj el. Miért éled béklyóban az életed? Neked is csak egy van mint bárki másnak és hidd el baromira rövid. Ha a pasitól akivel jól érzed magad kapcsolatot akarsz tedd világossá számára, hogy oké, de szerető nem leszel(hacsak nam éred be ennyivel) Ha nem tud kilépni a házasságából ami az elmondása szerint vacak akkor ne lépd át a barátság küszöbét mert neked fog fájni a legjobban és még a maradék hited is el vész a férfiakban.

Pomázi Lászlöné képe

Az a baj hogy akár hány szór fel hozom a válást otthagy így nem igazán tudok erről beszélni vele,szerintem ezt közösen kéne meg beszélnünk.Én őszinte embernek tartom magam és tudja hogy semmit nem érzek iránta,de ö szeret legalább is ezt mondja,valószínűleg igaz is mert nem érdekli más nő,pedig mondtam már keressen valakit magának,de nem kell neki más Én szeretnék a mási kapcsolatból egy komolyabbat,de ö nem akarja elhagyni a családját,szereti őket viszont azt mondja engem is szeret és szeretne velem lenni. Mondtam neki,hogy így nincs semmi esély arra,hogy együtt töltsünk el bár menyi időt is,mert annyira őrzi a felesége mint egy madarat aki kalitkába van zárva más nőre rá se nézhet .

és add be a válókeresetet. A másik kérdésed id meg van válaszolva, keress mást. Ne örlősj egy olyan kapcsolatban ami nem működik és na reménykedj egy olyanban ami nem működhet.

Netes ismerkedés, akkor ő maga alatt volt eléggé, később azt mondta, megmentettem. Nem volt jó fizetése, sőt, de találkozón mindig költött rám, vagy csak akart, nem mindent fogadtam el. Mindig szépen szólt hozzám, viszont más nőket megbámult, nem olyan kinézetűeket, mint én. Felmerült bennem, kép alapján nem erre számított, vagyis a külsőm nemigazán tetszett neki, de nem volt más, hát jó voltam. Azt olvastam, a férfiak direkt is megbámulnak más nőt, hogy féltékennyé tegyék a barátnőjüket, és várják a reakciót, ezzel magyaráztam, de nagyon nem tetszett egy idő után, és úgy gondoltam, nem ezért teszi, hanem jobban is tetszenek neki. Úgyhogy hiba volt elkezdeni eleve....? Első talin amikor az arcomba nézett, köszöntünk, és utána rögtön a lerakott táskájáért nyúlt, és hátat is fordított közben, mert ahol állt, annál hátrébb és arrébb volt a táska. Ha tetszettem volna neki, nem ezt teszi? Itt már láthattam volna, ha elég okos vagyok?

Talán nehezet kérdeztem, hogy senki nem mert válaszolni ...

Nekem is van hasonló sztorim, szintén netes randi volt. Az első talin észrevettem, hogy megnéz más nőket is. Simán megmondtam neki, hogy észrevettem, hogy más lányokat bámul. Ő azt mondta, hogy észre se vette. A második talin már csak rám figyelt :)
Szerintem kérd finoman számon! Ha továbbra is másokat néz, hagyd annyiban az egészet. Nincs értelme, ha Te rosszul érzed magad mellette!

Artemis képe

Nekem is van egy ismerôsöm aki ugyanígy járt elsô randin, aztán ô is jelezte a srácnak, hogy nem igazán imponált neki, hogy más lányokat is megnézett.
A srác összekapta magát, de az ismerôsöm fél évig nem adta meg magát neki, s azóta már férj és feleség.
Szóval mindenkinek jár egy második esély, hogy javítson, de ha nem sikerül neki, akkor sajnos megbukott a lúzerszûrôn...
Történt egyébként egyéb fejlemény azóta Kíra?

Fel evig nem adta meg magat? Ez azt jelenti konkretan, h.fel evig nem volt szex?

Artemis képe

Azt hiszem igen. Pontosan nem tudom hol és hogyan találkoztak, aztán elkezdett a srác írogatni neki s mikor az első randira került sor, a srác a pincérnőt stírölte s a barátnőm kiábrándult. Le is tett róla, mondta neki, hogy hagyják, nem hiszi, hogy bármi is kisülhet ebből.
De gondolom ő nagyon pozitív benyomást tett mégis a srácra, mert az egy kis idő után újra jelentkezett, folyamatosan írogatott neki, a lány meg mint barát válaszolt neki. A srác szépen lassan elbűvölte, s úgy döntött ad neki egy második esélyt. Ekkor már több hónap eltelt az első találkozás óta s újra elkezdtek találkozgatni. A srác nem adta fel, nem hagyta veszni a dolgot, a lány meg mostmár látom, hogy tudat alatt a hottie szerint cselekedett de nem direkt. Nem esett hasra tőle, tartotta a távolságot közben jól érezte magát, nem vette komolyan de jó hallgatóság volt és kommunikáció közben tesztelte. Aztán mikor már kb 1 éve együtt voltak megjelent egy régi "csak barátnő" akire féltékeny volt és eleinte sokat hisztizett miatta.
A srác besokallt és jelezte, hogy ez így nem lesz jó...akkor kötöttek egy alkut. Nincs több hiszti, de az a barátnő kikerül a képből! Persze a srác nem érezte fairnek a dolgot de a bnőm megérzése nem csalt, volt 1-2 fura húzása annak a nőnek, a bnőm magától leállt a hisztikkel s elkezdett rámutatni a fura dolgokra, plusz az a nő elkezdte a sárdobálást a bnőmre s a srác is átlátta, hogy hazudozik és manipulál.és megszakította vele a kapcsolatot.
Azóta harmonikus a kapcsolatuk, a barátnőm tényleg meg tudta csinálni, hogy megváltozott és leállt a hisztikkel, meg ő nagyon jól kommunikál szóban, kb., mint Blondie, kapásból megfelel s vág az esze, mint a borotva.
De tényleg sokáig nem volt szex köztük, pontosan nem is tudom meddig de nem az a lényeg, hanem az, hogy a srácon már lent volt a rózsaszín köd mire szexet kapott...

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.