A 7 jele annak, hogy csak ARRA kellesz neki

A 7 jele annak, hogy csak ARRA kellesz neki

Könnyen előfordulhat, hogy a pasivadászatod sikerrel végződik, de egy lúzert fogsz ki, aki csak szexet akar tőled.

Az ilyen pasiktól (ha csak nem arra hajtasz te is) hamar meg kell szabadulni. Komoly kapcsolatot ne is remélj az ilyen szerencsétlenektől!

Sok nő viszont nem veszi észre, hogy a pasi épp maszturbációs segédeszközként tekint rájuk, pedig nagyon is egyértelmű jelei vannak.

Úgyhogy most segíteni fogok Neked, hogy észrevedd, és minél hamarabb kikerülhess egy ilyen szexkapcsolatból.

Nézzük hát a jeleket…

1. Csak hajnalban ír

Tudományos tény, hogy a hajnalban az utcán száguldozó autókban olyan pasik ülnek, akik épp a kis kurvájukhoz igyekeznek egy numerára.

Természetesen az esetek 90%-ban ezeket a látogatásokat mézes-mázas szövegek hada előzi meg, aminek a nők nagy része jól be is dől.

2. Sosem mutat be a barátainak

Egy pasi csak olyan nőt fog bemutatni a barátainak, akivel büszkén jelenik meg az oldalán.

Ne legyenek illúzióid, sok fickó csak úgy hivatkozik a szeretőkre a barátai előtt, hogy „a kis kurva, akit taknyosra szopattam tegnap előtt.”

Az az igazság, hogy minél kevesebbet tudsz róla, annál egyszerűbben tud átbaszni és fantomként eltűnni az éjszakában. Csak hogy ez egy olyan fantom, aki nem egyszer ment el benned.

3. Nem szeretné, hogy ott aludj

Bár a legtöbben sosem mondják ki konkrétan, hogy húzzál haza, hiszen akkor buknék a következő dugást.

Arra célzok, hogy nehézkessé teszi azt, hogy reggelig nála maradj. Mindig lesz valami dolga reggel 5-re. Tudod, meló dolog, barát dolog, család dolog stb.

Jól átbaszott. Már megint.

4. Sosem vitt el egy igazi randira

Ha a pasid a legközelebbi hamburgerezőnél nem képes jobb helyre vinni, nagyon valószínű, hogy csak játékszerként használ.

Az igazi jó pasik megbecsülnek egy jó nőt. Ezalatt azt értem, hogy nem a sarki kifőzdébe vagy a Joci kocsmájába visznek randizni, hanem minimum egy igényes étterembe.

Figyelj oda, ne hagyd magad átverni.

5. Mindig megpróbálja felesben megoldani a pizza árát

Ez is egy olcsójános tulajdonság, amiből arra következtethetsz, hogy csak a puncid kell neki. Egy olyan pasi, aki megbecsül, nem fog sajnálni szaros kétezer forintot élete nőjére.

Látod, még ennyire sem tart.

6. Csak a külsődet dicséri

Nem feltétlen baj ez, tudom, hogy szereted, ha kapsz egy szép megjegyzést az új hajadra.

Akkor van a baj, ha túlzásba viszi. Gondolj bele, mikor volt utoljára olyan, mikor azt mondta neked, hogy „Drágám, mindenkinél jobban szeretek veled beszélgetni”?

7. Mindig elfoglalt, ha valami személyes vagy érzelmes üzenetet küldesz neki

Az ilyen gyökerek mindig találnak valami kifogást arra, hogy ne kelljen az ilyen jellegű üzeneteidre válaszolniuk. Maximum letudják pár szóval, nemtörődöm módon.

Nincs idejük az ilyen „faszságokra”, hiszen ahhoz meg kéne állítani a Fifát vagy a Forma-1-et. Természetesen, ha az az üzenet egy fotót tartalmaz a dekoltázsodról, akkor perceken belül visszaír.

„ÚÚ, de beindítasz, bébi, este nálad tali ;)”

Egy jó tanács...

Figyelj oda!

Ne vesztegess sok időt egy ilyen kapcsolatra.

Gondolj úgy egy ilyen pasira, mint egy pióca. Csak a véred helyett az érzelmeid és az időd szívja. Nem sokkal jobb.

Neked egy igazi, tökös férfi kell. Aki nemcsak játékszerként használ, hanem meg is becsül. Mit megbecsül, a legféltettebb kincse vagy!

Én hiszek benne, hogy egyszer Téged is megtalál az igazi. Sok sikert!

Hozzászólások

Nem lettem okosabb. Ezt eddig is tudtam és kiszúrom az ilyeneket már messziről.

A kutyáimat sétáltatva beszédbe elegyedtem a sétányon egy pasival.Először a kidőlt fáról társalogtunk,zöldövezet stb.Észbe kaptam, kiváncsi voltam a reakciójára és kezet nyújtva bemutatkoztam,ő is ,és rögtön a lakcímét is mondta pontosan.Dicsért milyen csinos vagyok,jelenleg magánzó és milyen jó pasi ő. Eddig 2 feleséget ,élettársat ,számtalan barátnőt fogyasztott el és kétértelmű lett a szövege.Meguntam és elköszöntem tőle.Kérlelt ne menjek még és másnap délelőtt sétáljak megint arra.Megigértem,de eszem ágába sem volt arra menni.Elsőre kiszúrtam, ez egy gyors könnyű dugást remélt,hát pofára esett.

Nem csupán szexuálisan lehet kihasználni a nőt. Azt láttam, hogy a pasi alig akart együtt lenni a csajjal szexuálisan, akitől a munkája által kívánt előnyökhöz jutni...

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.