Hogyan legyél igazi rosszlány?

Csábító nő kinéz egy autóból

Úgy tűnik a rossz lányokért teljesen megőrülnek a férfiak. Azonban kevesen tudják, hogy miért.

Megmutatom itt, hogyan használd ki ezt, és hogyan ébreszd fel a benned élő rosszlányt.

A rossz lány tele van önbizalommal. Tudja, hogy semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy megszerezze amit akar. Ő az, aki nem fél megtenni azt, amiről mások csak álmodnak.

Érdekes módon szinte minden nő azt szeretné csinálni amit ő tesz, de csak kevésnek van mersze megtenni. Ő az, aki éli az életet.

Nem fél helyretenni valakit, ha az átlépi azt a határvonalat amit ő húzott meg. A férfiak arra gondolnak ezért, hogy teljesen irányíthatatlan, de az igazság az, hogy jó oka van mindennek amit csinál. Egyszerűen csak öntörvényű és megteszi azt amit akar.

Miért olyan ellenállhatatlan egy ilyen nő a férfiak számára?

Kezdjük azzal, hogy a férfiak megőrülnek egy olyan nőért akinek van önbizalma.

Egy olyan nő aki bízik magában, olyan mint egy jó vezető. Az emberek követik. És a férfiak versengenek, hogy egy ilyen nőt a csapatukban tudjanak.

A férfiak nem akarnak egy koloncot maguk mellett.

Ösztönösen menekülnek az olyan nőktől, akik mindenben rájuk támaszkodnak. Utálják azt, hogy egy nő minden egyes döntése, az övéktől függ. A férfiak nem unalmas, szürke egeret akarnak maguk mellé, aki cincogni sem mer, ha nem engedik meg neki. Ők egy tigrist akarnak, akire büszkék lehetnek. Egy olyan nőt, akit mindenki irigyel tőlük, mert ettől büszék lehetnek magukra.

Lehet, hogy elviselnek egy szürke egeret maguk mellett, mert kényelmes nekik. De rajongani csak egy tigrisért fognak.

Egy igazi vadóc, ezért is olyan vonzó a férfiak számára és még valamiért.

Olyanok mint egy férfi, bizonyos szempontból.

Nem külsőre vagy viselkedésre. Nincs a megjelenésükben semmi férfias. Azonban a gondolkodásuk sokkal közelebb áll egy férfiéhoz, mint a legtöbb nőé.

Ő az a lány, aki nem néz körül, nem mérlegel előre, hanem beleveti magát az életben, és csak utána mérlegel.

Egy ilyen nőt a társadalom nehezen fogad el, de őt látszólag egy cseppet sem érdekli. És ettől félelmetesen sikeres.

A rosszlány megjelenés

A rossz lány megjelenés nem mindig jellegzetes. Annyi féle rosszlány öltözék létezik, ahányféle személyisége lehet egy rosszlánynak.

Azonban az lényeges, hogy ne legyél hétköznapi.

Válassz nagyszerű cipőket, amik mennek a stílusodhoz

A magassarkú szexi cipők, szerepelnek egy rossz lány repertoárjában, legalább éjszakánként.

A klumpa és egyéb papucs szigorúan tilos.

Minden rossz lány alapvető tulajdonsága, hogy nagyszerűen választ cipőt még akkor is, ha sportcipőről van szó.

Profi sminket csinálj

Tudd mi hova való. Sem a túlzás, sem a túl kevés nem az igazi.

A rossz lány sminkje attól jó, hogy nem egy hétköznapi, ügyetlen háziasszony smink, hanem olyan ami tökéletesen illeszkedik minden alkalomra.

Ne csinálj a strandra „pornósztár” sminket magadnak, de estére tudd, hogyan érj el drámai hatást anélkül, hogy közönségesnek hatnál.

Egy szexi fiatal férfi és nő

Megfelelő napszemüveget viselj

Egy rosszlány tudja, hogy a napszemüveg a csábítás eszköze.

Egy jó napszemüveg, a titokzatosság auráját lebegteti egy rosszlány körül és természetesen a magabiztosságát is. Ezért válasz jó és nagyon menő napszemüveget.

Természetesen ne viseld éjszaka vagy ha bent vagy valahol. Az idiótán hat.

Ne kövesd a trendeket

Hozd létre a saját stílusodat. Minden ember személyisége más, és a stílusod ezt fejezi ki. Ha Madonnára gondolsz, ő a tipikus rosszlány. Bármivel is jön elő, szinte mindig megtöri a szociális szabályokat. Ez a védjegye.

Vagy ott volt George Sand (eredeti nevén: Amandine Aurore Lucile Dupin) francia írónő, aki férfi ruhát viselt, mert kényelmesebbnek tartotta és nyilvánosan dohányzott. Ez a viselkedés botrányos volt az ő korában.

Ha a személyiségedet követed, neked is meglesz a saját rosszlány kinézeted.

Használd a szexepiled

A rosszlányok tudják, hogy hatalmuk van mások felett. Ahogy besétálnak valahová, az emberek felfigyelnek rájuk.

Ne félj kihasználni a szexepiled, sőt. Emeld ki a legvonzóbb részeidet! A rosszlányok tudják, melyek azok, és ki is használják ezt.

A rosszlány viselkedés

A rossz lányt igazán a viselkedése teszi vonzóvá.

Legyen önbizalmad

A rosszlányok az önbizalmukkal simán legyőzik még azokat is, akik fiatalabbak, vagy szebbek náluk.

Sportos csaj, gördeszkával és üdítővel, csábítóan néz miközben beharapja a száját

Nehéz azonban rosszlánynak lenni, ha passzívan viselkedsz.

A rosszlányok tudják mit akarnak, és ki is merik mondani. Ha valami kell nekik, mennek, és megszerzik és ezt tudják, hogy el is fogják érni.

Nem remélnek vagy kérnek. Elvárják amit akarnak. Nem futnak mások után, teljesen függetlenek.

A rosszlányok soha nem könyörögnek, vagy nyávognak a dolgokért. Ha eldöntöttek valamit, megcsinálják. A jelmondatuk ez:

„Veled vagy nélküled, de elérem amit akarok.”

Nem jeleni azt, hogy bunkónak kellene lenned. Egyszerűen ne másoktól függjenek a döntéseid.

Legyél szenvedélyes

A rosszlányok imádnak dolgokat. Nem csak szeretik, de imádják is.

Lehetnek ezek sportok, lehet izgalmas karriered, vagy érdekes hobbid. A férfiak mindig felfigyelnek az érdekes és különleges nőkre.

Egyszerűen találd meg mi érdekel és közben ne felejtsd el élvezni az életet.

Ne legyél prűd

Egy rosszlány szexuális élete soha sem unalmas. Egy igazi rosszlány ráadásul mer szexuálisan kifejező lenni.

A férfiak megőrülnek az ilyen nőkért. Nem csak az „élvezet” ígérete miatt, de azért is, mert az ilyen nők szexik, és benne vannak a kalandokban. Egy társaságban imádnak kacérkodni, és a fickó büszke arra, hogy senkinek sincs hozzá hasonlóan izgalmas és csábító nője.

Állj ki magadért

Egy rosszlány nem fél. Nem aggódik, de ez nem jelenti, hogy eltűrne bármit. Bár öntörvényű és saját maga hozza meg a szabályait, ezeket tudatja másokkal, és nem tűri hogy bárki megszegje azokat.

Az is része az önbizalomnak, hogy kiállsz magadért és másokért. Az férfiak felnéznek azokra a nőkre akik képesek erre.

Megéri rosszlánynak lenni?

Nagyon is.

A pasik eleve azt gondolják, hogy a rosszlányok szenzációsak az ágyban. Igazából biztosak benne, hogy az élet sokkal izgalmasabb velük. Vadak, spontán dolgokat csinálnak, és feszegetik a a határaikat.

De nem csak ezért érdemes rosszlánynak lenned. Azért is, mert hatalmasat lendít az önbizalmadon és végülis nagyon mókás, ha a saját szabályaid szerint játszol és azt csinálsz amit csak akarsz.

Volt már olyan, hogy kihoztad magadból a rosszlány éned? Ha igen, mit csináltál? Ha nem, miért?

Hozzászólások

Katona Ibolya képe

Nagyon jóóóó!!! voltam már rossz lány. aztán jöttek az irigyek ("barátnők", család) és hagytam magam elnyomni és leértékelni. De megint fejlődöm és visszatérek vagy végre már, megtalálom az igazi vadmacska rossz lány énemet.. Egyébként is a macska a kedvenc állatom és pont azért mert öntörvényű.. :D Köszönöm Péter!!!!!

Örülök, hogy segített. :)

kérlek írd le, hogy pontosan hogyan voltál már rossz lány:)

Rozi képe

.. egy újabb leszólást.. :) Vagy inkább beszólást.., megosztom a tapasztalatom, és nem kell, hogy mindenki elégedett legyen velem, és tudassa, mennyire tetszik neki. Sosem érdekelt, hogy másoknak mi a véleménye rólam. Mindig azt csináltam, amit én akartam. Öntörvényű vagyok, és a környezetem nem tudja ezt tolerálni, különösen a családom. Kamaszkoromban 5-6 sráccal lógtam, amitől a szüleim rendesen kiakadtak. (csak eggyel feküdtem le közülük, aki a pasim volt; de ez is később történt). Különösen, hogy kisvárosban nőttem föl, és a szüleim ismert és elismert emberek voltak.. Annyira nem szerették, hogy ilyen renitens vagyok. Biztosan volt ebben egy kamaszos lázadás is, de meg kell mondjam, élveztem a helyzetet, hogy a srácok mennyire imádtak velem lenni. (nem úgy!!) Nekem ez az egész jött zsigerből, nem is vettem észre azt sem, hogy ők versengenek.. Csak tetszett a szitu, és úgy viselkedtem. Pedig otthon kaptam érte hideget-meleget. De ez még csak a szárnypróbák iőszaka volt.
Hogy rosszlány lennék? Meglehet. Voltam már, azt tudom. És vagyok is. Bár nem tudatosult bennem még, hogy ez az. A fenti cikk alapján vannak még alakítgatni valók rajtam. A szexi cipők rendben. Papucsot maximum uszodában, vagy strandon. Az "ügyetlen háziasszony smink" sosem volt, annál sokkal ügyesebb a kezem, tekintve, hogy majdnem képzőművészeti pályán landoltam. Amit fejlesztenem kell, az a megingathatatlan önbizalom. Mert előfordul, hogy még megcsúszik, és akkor cincogni sem merek..A többi rosszlány-kelléket is mostanában mertem újra megengedni magamnak. Azóta hihetetlen változáson mentem keresztül, főleg önbizalom terén.
Hogy mit csináltam? Önörvényű voltam és kacér. Nem gusztustalan módon, hanem dögösen. A legutóbbi románcomra is így tettem szert. Egyszerűen akart a pasi.., küzdött, hogy többet legyünk együtt. Cserébe szenvedélyt kapott, izgalmas, játékos együttléteket. A hálószobán kívül is - és itt most nem a szabad ég alatt történő közszeméremsértésre gondolok.. Vannak a szavaknak mögötes jelentéstartalmuk is, lehet azokkal is játszani.. Már ha van értő partner és hallgatóság hozzá. :))
Fejesztésre szorul még az állj-ki-magadért alkalmazás, de már jó úton halad, ahogyan én is, hogy igazi vadóccá váljak.
Én vállalom, és szeretem magam ilyennek. Hogy mások mit mondanak rólam, az az ő dolguk. A napokban olvastam erről egy szösszenetet, ami igen közel áll a gondolkodásomhoz: "A vélemény olyan, mint a s*gglyuk - mindenkinek megvan a sajátja, és nem igazán kíváncsi a máséra." :))

Szép munka, csak így tovább. :)

Az a helyzet, hogy ezt a bejegyzést még nem igazán értem. (hogy mit is akart igazán mondani...)A rosszlányokra buknak...én nem vagyok ebben annyira biztos. Szerintem ez pld. életkor függő is. Ami tetszik nekik pld. egy 20 évesnél, ugyanazért sokszor egy 35-40 évest "le akarnak alázni". Van olyan férfi, aki bukik a magabiztos nőkre. Sokan viszont támadásként érzékelik, ha egy nő határozott és tudja, mit akar. (Főleg a hétköznapi szituációkban.)
Ha körülnézek, a 35 feletti korosztályban, kétféle nő típust látok főleg (tisztelet a kivételnek). Az egyik "mellett verve" határozott (ezt nem szeretik a férfiak), a másik a tipikus mártír, savanyú citromba harapott arcú, inkább fülét-farkát behúzott nő.
Egyik sem az, amire (szerintem az itteni olvasó hölgyek többsége is) törekedni szeretnénk. (Az önazonos, magával tisztában lévő és békében élő nő.)

Szeintem itt keveredés van. Minden férfi bukik a magabiztos nőkre. A magabiztosság azonban nem jelent sem határozott viselkedést, sem dominanciát.

Hat akkor MIT is jelent pontosan a magabiztossag?

Rchl képe

Engem is érdekelne mi a magabiztosság ha nem határozottság es dominancia.

A végén, a bónusz leckék között (amikor akkor jelennek meg, ha elmondod az anyagról a tapasztalataidat) találsz erre egy nagyon konkrét példát. A lényeg, hogy nem pótcselekvéssel próbálod palástolni, hanem igazáb bízol magadban.

Rchl képe

Köszönöm Péter!
Viszont szerettem is volna kérdezni, a bónusz leckéket hol találom? Kitöltöttem a tapasztalatokat, de nem jelenik meg.

Búzavirag01 képe

A saját tapasztalom nekem is az, hogy a "rossz" lányok sikeresek a férfiaknál. Azt nem tudni, hogy mennyi időre, de tény, hogy "buknak" rájuk. Én is ezt látom, és tapasztalom is. A jókislányok unalmasak, és nem kellenek!
Megfigyelésem viszont az is, hogy én is sok olyan nőt látok a férfi oldalán, aki vagy annyira uralkodó, hogy szinte már méterekkel maga előtt tolja a mellkasát, vagy úgy behúzza fülét-farkát, hogy csak kullog a férfi mellet, mint valami kolonc. Hát egyik sem az ideális. Egyiket sem érzem mellérendelt viszonynak.
A bejegyzés nekem nagyon tetszik, sokat merítettem belőle, és igyekszem gyakorlativá tenni az életemben.

68 vagyok,kicsit még dögös,de mindig is szerettem rosszlány lenni....de soha nem voltom romlott....

Az íratlan törvények itt "kezdődnek és végződnek"! Csak így érezheti egy nő jól magát a "bőrében", ha ilyen szintű igénye van!

Kedves Péter!
Igen biztosan vonzó a magabiztos nő első látásra, azonban amint a saját önálló életét éli, dönt, cselekszik máris megmásíthatatlan kényszert éreznek a férfiak arra, hogy bele szóljanak, és irányítsák az életem. Ezt már többedjére tapaszalom, amikor birtokának tekint, már pedig annak vél, ez tény, azonnal elvárja, hogy döntsön helyettem. Házasságban mondjuk részben érthető. Válásom óta harmadik kapcsolatomban is előfordult, úgy hogy nem élünk együtt, hogy kimondott sértésnek veszi a pasi, ha nem kérem ki a véleményét, no és nem az ő döntése szerint élem az életem (értek ez alatt egy autó vásárlást, vagy lakás festést! )
Ezt hogyan lehet kivédeni, hogy ne sértsem a büszkeségét, és ugyanakkor a magam belátása szerint tegyem a dolgom?

Nem a véleménnyel van gond, hanem úgy érzi, hogy nem fogadod el a segítségét.

Ha erre figyelsz, sima ügy. :)

Az írásban az van, hogy nem szeretik, ha mindenben Rájuk támaszkodunk.
A válaszodban meg az, hogy sérti, ha nem fogadjuk el a segítségét.
Folyamatosan ezek az ellentmondások tesznek bizonytalanná. Hogy hol az aranyközépút?

Kedves Linda,

Kérd ki a véleményét és dönts továbbra is belátásod szerint. Így más az optikája a dolognak, pedig lényegében semmi nem változik, Te hozod meg a döntést. Sajnos a látszat fontos, de ha csak ennyi kell a boldogsághoz, hát legyen :-)

Nekem addig működött "jól" a kapcsolatom,ameddig mindenben egyet értettem.Ott kezdődtek a problémák,amikor több évnyi "viselkedés,bólogatás" után,már nem hallgattam,és néha megmondtam,ha más volt a véleményem.Nem durván,nem ordítva,normál hangnemben,semmi sárkányosodás :) Tehát van olyan pasi,aki csak a teljes alázatot tudja elfogadni,nem tűr semmilyen ellentmondást.Ebben tehát vitatkoznék a cikkel.De a többiben egyet értek.51 évesen,nem ropiként is van bennem egy nagy adag dög :) Bár a magassarkú felejtős,34 év az egészségügyben nem segíti elő az ilyen cipőben való tipegést :) De laposban is lehet hódítani :) Nem esem kétségbe,ha jó pár hónapja egyedül vagyok.Nem repülök pasiról pasira,bár a környezetemben biztosan azt hiszik :) De én tudom,hogy milyen vagyok,másnak nem tartozom számadással.Talán a smink terén kellene változtatnom,mert nem nagyon használom,de igértem,igyekszem :)

én meg épp azt tapasztalom, hogy az öntudatos, önbizalommal megáldott, határozott kacér nők, legfeljebb prédának jók, de tartós párkapcsolatot nem tudnak magukénak. Persze ha csak az a cél, hogy néha elcsavarja ez az a fejét az ember lányának, arra jó, havonta másik. De a pasik igazából az elesett, tehetetlen ostoba libákat kedvelik, akit akkor és oda tesznek ahova akarnak. Ha még valami oknál fogva kiszolgáltatott helyzetben is van a nő, akkor aztán még feleségül is képesek venni, hogy tökéletes háztartási alkalmazottat tudjanak belőle csinálni, akinek nincs jelleme, akarata, véleménye épp lehet, csak azt leszarja....

Ez is igaz de elég széles a skála! Osztom a véleményed van ilyen is ezek a luzer kategóriába tartoznak saját kissebségi érzésükből kifolyólag olyan társat akarnak maguk mellé aki nem társ hanem rabszolga és lehet őket irányítani, viszont a jó PASIK akikből IGAZI Férfit lehet faragni nem ilyen felfogással rendelkeznek ennél sokkal inteligensebbek és az érdekességeket a ritkaságokat keresik mint a drága kövek; ők tényleg társat keresnek maguknak aki rendelkezik olyan tudással, képességekkel ami őket háttérből támogatja. A rosszlány titulus is az érdekességek közé tartozik miért, mert érdekes nem szürke és felfigyel rá mindenki, irigylésreméltó néha meghökkentő de sosem közönséges. Ez a tulajdonság elengethetetlen ahhoz hogy megtalálja az ember lánya a megfelelő Férfit. A Férfiak vadászatra vannak bekötve agyilag,hogy a nagy vadat lőjenek. Az a nő aki rendelkezik ezzel a tulajdonsággal és a kialakult kapcsolata során sem felejti el hogy ő rossz kislány a szó jó értelmében akkor örökre megmaradnak együtt.

Hatalams különbség van aközött, hogy a pasi szeret-e egy nőt, vagy csak azt szereti, amit csinál érte.

Voltam már rossz lány, de valahogy az úgy jött magától, akkor amikor éreztem, hogy jó vagyok annál a bizonyos férfinél. Akkor volt elég önbizalmam!!! - és ez könnyen ment. Sajnos máskor nem igazán tudom előhívni, mert bennem a félelem, hogy "nem kellek", elutasítanak, nevetségessé válok. Ehhez valóban alap az önbizalom/biztonságérzet ami, ha nincs meg, akkor nem megy rossz-lányság. :(

Pontosan leírtad a gondolatomat. Köszönöm hogy kifejtetted helyettem. Még annyit, hogy teljesen felesleges állandóan "rosszlánynak" lenni. Ez nem személyiség - , hanem csak egy viselkedés típus. Lehet annak lenni. Néha, amikor a helyzet úgy hozza, leginkább azért hogy ne szürküljön el a kapcsolat. De ha egy nő érti a dolgát smink és magassarkú cipő nélkül is sikerrel fog járni...

bocsi A válasz egy apró bökkenőnek szólt.

Minden szép és jó ,amit leírsz egyetlen bökkenőt leszámítva. mi van,ha az én önazonos ,határait meghúzó szókimondó énem pont nem érdekli,hogy a pasik a magassarkút szeretik,mert az nekem kényelmetlen, pont nem érdekli,hogy a pasik a rosszlányokat szeretik, mert sohase voltam az, és nem is érzem önazonosnak,a véleményemet mindig-mindenkinek megmondtam, ha szorultam miatta,ha nem, ami nem "rosszlányság", csak őszinteség és bocsi,de negyven fokban,vagy mínusz húszban sohase vennék fel sminket, mert tudom tapasztalatból,hogy többet ártoka bőrömnek és magamnak,mintha feltenném? Vagy önazonosnak, szókimondónak, határt meghúzónak csak addig "szabad" lenni,amíg azt úgy adjuk elő,ahogy az a pasiknak,férfiaknak tetszik?Én nagyon azt érzem, hogy csúsztattál az elején, amikor azt mondtad, hogy nem kell cicababának lenni, jó: magasság,meg súlyhatárt nem húztál még eddig, de a magassarkú, az állandó és ügyes smink, a drága ajándékok elvárása, a mindenkivel kokettáló és kihívó viselkedés szerintem már elég jó úton vannak effelé...Tudod ez tapasztalataim alapján románcokhoz, egyéjszakás dugatlonokhoz, meg a szeretői státuszhoz elég, de még egyetlen hosszútávú vagy nem titkolt kapcsolathoz, házassághoz se jutott ily módon egyetlen ismerősöm se, se én...
De hogy őszinte legyek, ha csak a fent említett pontokkal való azonosulás az egyetlen út, ahhoz, hogy pasi helyett férfit fogj, akkor azt hiszem én sohase kérek ebből a típusú férfiból.És egy utolsó megjegyzés :még egyetlen szó nem hangzott el belső tartalmakról, csak arról,hogy mit játsszon kifelé, nem volt szó szellemességről, bölcsességről, a valódi önbizalomról,ami mások igazolásától mentes, hiszen a kommentelők is csak arról írnak,hogy ha körül dongtak a hapsik,ha összeszedtem valakit...miért hölgyeim,másoktól függetlenül nem megy? Ha mások nem igazolják vissza nincs is??? Egyébként meg egy már magabiztos nőnek,aki tényleg az, és nem érdekli mások véleménye, nem azoktól függ, nem keresne ilyen helyeken segítséget, önigazolást...mert őnmagában is tudja,hogy mit ér.

Ugyanígy látom.
Annyi - a leírt, meghatározott sémába tartozó - rossz lányt láttam már (ki)bukni, elesni... ugyanazokkal a "gyengeségekkel" operálnak mint egy normális nő, max. hamarabb állnak fel, viszont ugyanazokat a hülyeségeket követik el újra és újra, mondván nehogy már bennük legyen a hiba. Csak még rosszabbak lesznek. :) De tény, h az èlet hozzájuk kegyesebb és hamar megtalálják a foltjukat. Egyre több van belőlük... :/

mea967 képe

Igen, B. írását olvasva bennem is felötlöttek ezek a gondolatok: ahogy elképzelem a vadóc rosszlányt, még elvétve sem találok egyezést, esetleg megvalósítható változtatást velem kapcsolatban. Csak egy arrogáns, számomra félelmetes erőd cipőinek kíméletlen kopogását hallom, amilyen soha nem szeretnék lenni. Azt hiszem, a belső hozzáállásomon kell inkább változtatnom, ami az önbizalomhiány; a külsőn még utána sem fogok tudni nagyon.

Van egy kérdésem: miért tilos a papucs, vagy a klumpa? Mondjuk egy csinos, stílusos, nőies, rózsaszín, márkás gyógypapucs? Elég sok dolgom van, mert borzasztóan elfoglalt nő vagyok, akihez nehéz időpontot kapni, nehezemre esne egész nap magassarkúban tömegközlekedni a mobil irodámmal, amikor egyébként csinosan vagyok felöltözve (mindkét nem egyértelmű visszajelzése szerint is).

Egy időben divatos volt a klumpa is. Mi a baj egy nőies, varrott díszítéses, csatos, nőies hatású klumpával, amilyet jellemzően csak nők hordanak, és férfiak nem? És ha ez mondjuk a stílusom része? És miért pont a cipő ilyen fontos? Ez a kérdés kb. olyan jellegű számomra, hogy a gondosan manikűrözött kézen miért pont a jobb kéz gyűrűsujjat szokták a nők máshogy manikűrözni. Talán célzás, hogy most már meg akarják kapni a jegygyűrűt? Alapvetően nem kötözködni szeretnék, hanem a mögöttes gondolatra vagyok kíváncsi. Köszi a választ :-)

Lehet egy ruhadarab igényes, ha ronda mint a bűn.

Minden egyes ruhadarab kommunikál. Nem fogom most elmagyarázni pontosan hogyan, hiszen egy teljes tananyag csak erről szól a Hottie-n, de a klumpa pont nem azt kommunikálja, amit szeretnél magadról elmondani.

Lehet, hogy a gumicsizma nagyon praktikus viselet, ha éppen a földeken dolgozik valaki, de viszonylag ritkán látni, hogy egy nő feldobott lábain gumicsizma van, egy szexi cipő helyett. Persze ha eltekintünk „bizonyos” fétisektől.

A Hottie-t pont azzal kezdem, hogy elmagyarázom mi valójában a divat, azzal szemben amit az emberek gondolnak róla. Ha ezt megérted, akkor tudod miért tilos a klumpa és társai.

Sziasztok :)
En nem vagyok se "rossz lany" se "szurke eger" tipus ... En nem gondolkodok elore es nem tervezem meg soha hogy vajon hogy csabithatok. ! Hogy ebben mi a jo ? Hat ez egyszeru a ferfi szeret vadaszni ezert csak egyszeruen ad magad !!! Pont ez a lenyeg az egeszben , hogyha igazi es tartos kapcsolatott szeretnel es azt hogy igen is valoban beled esen egy ferfi akkor add magad !!! : 1 oltoz ugy ahogy neked tetszik :).
Nem a divat utan kell menni !!!
Ugy oltoz amirol neked az a velemenyed h jol all... Felmeresi pontok : ez a felso tetszik.. Felprobalod...erezd jol benne magad mozogj benne ne legyen szoros de simuljon a testedhez de csak ugy hogy az elonnyos reszedet emelje ki izzlesesen oltoz de elso szempont : neked tetszik,kenyelmes,jol erzed magad benne , ha mozogsz benne ne kelljen minden hajolas , leules vagy barmi mozdulat utan igazgatn. i !!! Bar milyen is a stilusod mindegyiknel ez a lenyeg !!! Ha ugy oltozol ugy valasztod. ki magadnak a ruhat nadragott alsonemut cipot ami neked tetszik es kenyelmes es jol erzed magad benne...na akkor kezdodik az on bizalom elso lepese..es ez marad is mert sugarozni fogod akaratlanul is kifele hogy te jol erzed magad :). Ez
azert jo mert magad adod . .. Mert jol.
erzed magad tudasul benned hogy huha jol nezek ki es ez kortol fuggetlen. Apropo kor : Csajok lanyok nok holgyek !! Ami nagyon fontos !!!! Megse forduljon a fejetekben

Akik mar nem husz eves foleg azok kerlek benneteket !! Ezt a gondolat meg se forduljon a fejetekben !!! : Jaj en ezt nem vehetem fel hisz mar nem vagyok husz..Jaj en mar oreg vagyok ( farmer,akar szuk,szakadt stilus..stb) latvanytol akar olyan felso mely mely ki vagasu vagy akar rikito szinu. Ez teljesen mindegy !!!! A lenyeg !!! Jol erzem magam benne !!! Kenyelmes !!! Jol all nekem !!! Es nem hoz kellemetlen helyzetbe a ruha viseletem : pl : magas sarku ..pl nem tudsz benne maga biztosan jarni..au ez latszik tehat kinos es neheziti a dolgod hogy nemerzed jol magad benne o jaj be gorcsol a labad o jajj feltori a sarkad...ez mind mind ront a kozerzeted es a hangulatodon es maris a lokott mogorva ...stb hatast sugarzod ki fele es mar bumm es mar kerulnek is .. Ugyan ezt a hatast sugarozod kifele ha olyan szint valasztasz ami nem tetszik csak azert veszel olyan szinut mert nem vagy mar fiatal.. .. Bar mit is hordasz ne a koroddal foglalkoz!!!!!! Hanem csak szigoruan on magaddal !!! Neked legy tuti !!! Ha igy teszel es kialsz magadert akkor aki az a ferfi aki neked udvarol valoban neked fog..

Én sosem foglalkoztam semmilyen szempontból azzal, hogy az illik-e a koromhoz. Kétszer húsz is megvagyok már, és pont leszarom. Hogy az adott felsőt/szoknyát/ruhát...stb. fölveszem-e vagy sem azt elsősorban az alkatom, másodsorban az alkalom dönti el. Mostanra már megtanultam, hogy melyik ruhadarabbal tudom hangsúlyozni, ami szép és szexi rajtam, a színeket pedig még tökéletesítem. Van egy egészséges önkritikám, ami jó társam ezekben. (Némely huszaskánál ez utóbbi genetikailag elfelejtett beprogramozódni, vagy csúnyán lefagyhatott.., mert - korkérdéstől függetlenül - felcibálják a muraközi lovakat is megszégyenítő méretű gigantikus ülepükre a "bokorugró"(más néven pi.a-)szoknyát.. Hát.., ha lenne a drágának önkritikája, nem hiszem, hogy megtenné.. Nem tudom elképzelni sem, hogy ő ebben szexinek érzi magát.. Senki ne ęrtsen félre, nem azt mondom, hogy csak a hibátlan alkat a szexi! Inkább, hogy mindenkinek abból kell kihoznia a maximumot, ami van, amit kapott. Kortól függetlenül..
Akkor tud tényleg belülről sugározni az a magabiztosság, amit a kedves hozzászóló is említett.

Hogy voltam/vagyok e rossz lány, nem tudom. Annyit tudok, hogy 28 év házasság után 4 éve elváltam. Azóta a rokonaim, ismerőseim csak kapkodják a fejüket, és folyton ezt hangoztatják - téged teljesen kicseréltek, - sosem volt saját véleményem, mindíg a férjem és a "drága mama" (anyós) véleménye érvényesült. Az önbizalomról azt sem tudtam mi fánterem. Vállás után egyiknapról a másikra faluról a nagyvárosba költöztem. Akkori főnököm meg is jegyezte, hogy nagyon csodál ezért a lépésemért, mert egyedül, nő létemre, ebben a korban (49) belevágni az ismeretlenbe, ő nem lett volna erre képes. Én sokat dolgoztam azon, hogy most jól érzem magam a bőrömben. A szürke kisegérből egy életvidám, magabiztos mindig mosolygós nő lettem pár év alatt. Jelenlegi főnököm megkérdezte - mond, hogy csinálod, hogy neked soha senkivel nincs konfliktusod? Én erre csak annyit feleltem, ilyen a kisugárzásom. Jelenleg egy másfél éves boldog kapcsolatban élek, ahol a párom büszke rám, minden megbecsülést, odafigyelést, szeretetet megkapok tőle. Mellette végre igazi nőnek érzem magam. :)

Ugy gondolom nincs uj a nap alatt. Peter nagyon jól leirja hogy lehet egy pasi érdeklodeset felkelteni. De az, hogyan épits ki egy jól működő kapcsolatot arról nincs szó. Az az igazsag hogy itt bukik el az egész. Egy párkapcsolat nagysagrendekkel többről szól , mint tűsarkúkról meg sminkről. Óriási munka es annak folyamatos fenntartasa...szerintem jó időben jó helyen lenni, pont akkor megjelenni egymas életében ahol az igények találkoznak , és aztan ezen dolgozni együtt, a fent leirt külsőségeken kivül...vhol szerintem csak igy müködhet.

Nos ez pont olyan, mit egy cikk.

Ha nem olvasod el címsort, nem fogod a cikket sem.

Tehát, ahogy itt is, az első a címsor.

Gigi képe

Hm. Mindig visszafogtam magam, de már rég rájöttem, hogy a jó kislány szerep még a saját apukánknak sem jön be!!!

Nem értek egyet a cikkel. Ahhoz hogy rosszlány legyek, igencsak meg kellene játszanom magam, nem természetemből fakadó ezeknek a külsőségeknek a megléte. Igaza van azoknak, akik azt írták, hogy oké, de hol van a belső érték? Mert azt tapasztalom, hogy a szociális érzékeny, kissé szerény, de a véleményét megmondó, másokért kiálló, nem sminkelős, de magára adó,a magas sarkút egyáltalán nem viselő énemet nagyon sokan szeretik! A pasik is. A párom is.

Lányok, asszonyok!
A magabiztos nő nem egyenlő a harcos és agresszív amazonnal, sajnos ezt sokan összekeverik. A majd én jobban tudom, ne szólj bele, juszt is úgy lesz és akkor is nekem van igazam vislekedés nem egyenlő a nőies, vonzó és csábító vislekedéssel és az én értelmezésemben a rosszlánysággal sem. A rosszlány tudja mit akar, de ezt nem harccal éri el. Tudja a saját értékét és annak megfelelően cselekszik. Ha tetszik valami, megmondom. Ha nem tetszik, azt is megmondom. Azt viszont tudni kell, hogyan. Nem agresszívan és a másikat sértve, de határozottan, akár viccel elütve, hogy érezze, szóba se jön, hogy rád lehet erőltetni bármit. Pont az a cikk és a tananyag lényege, hogy nem neked kell ezeket a férfira erőltetni, hanem, ha Ő akar téged minden porcikájával és magától jönnek a gesztusok részéről.
És lányok: nem azt a férfit keressük, aki ehhez nem tud felnőni!

Rozi képe

Igazad van, Timi! Nem azokat keressük! :)

Tökéletesen megfogalmaztad! Gratulálok!!!

51 éves kolléganőm délre jött ma dolgozni (Bécsben élünk), én már ott voltam és alig hittem a szememnek! Győrben töltötte a hétvégét a barátjánál, akit neten ismert meg, kb. 1 éve tart a románc, a hapi 56 éves. Mondtam neki, hogy le se tudná tagadni, hogy micsoda hétvégéje volt. Sugárzott!!!!!!!!Jó volt látni, az amúgy rettenet frusztrált és ideges kolléganőből a hétvége egy békés nőt varázsolt! Aztán beszélgettünk elég sokat. Képzeljétek nem engedi a párja főzni, mindig elviszi étterembe ebédelni!!! Mert hogy pihenjen és hiába kérdezgeti, hogy mit segíthet, takarítson-e stb., semmit nem enged a pasi! Minden percet pihenéssel töltenek minden hétvégén, semmit nem csinálhat! Ez szerintem óriási!!!!!!!!!!!!!!Igen, vannak ilyen pasik!!! És semmit nem enged neki fizetni!!!

Ott vannak azok a kis tip-top nők.Ismerjük őket az irodából,blúzukkal azonos színűre lakkozott körmeik fürgén siklanak a klaviatúrán.Velük találkozunk a szülői értekezletem,a piacon, lakógyűlésen, a postán.Aztán feltűnik a semmiből egy nő,ridiküljében a végzettel amit olyan természetesen csomagol ki, ahogyan a tip-top nő a házi muffint szokta. Ami ezután következik, az a legközhelyesebb dramaturgiai fordulat: a férfi nem azt választja,aki a lelkét kiteszi. Bizony. A lelketlen ribancot, a rosszlányt választja.

Nem tudok rossz lenni.

Előre bocsájtanám,hogy nem vagyok a külsőmre valami extra igényes nő (nem sminkelek -csak nagyon ritkán- és ritkán hordok magassarkút és nagy ívben letojom a trendeket). Lassan 2 éve vagyok az én FÉRFImmel, aki miattam otthagyta 19 év után az állását,hogy össze tudjunk költözni. Nála nagyobb nőcsábászt nem ismertem, soha nem is akart megnősülni (szerencsére akkor,amikor találkoztunk, ezt nem tudtam róla, mert különben szóba sem álltam volna vele). Mostanság rendszeresen mondogatja az esküvőt és anno tanúja voltam,hogy sok nőt elküldött a francba, mert megjelentem a színen. De itt most nem is ez a lényeg. Adott egy ilyen férfi, aki soha nem értette,hogy a magassarkúért a nők miért vannak úgy oda, vagy a sok rámenős csaj szerinte csak kurvának és használati tárgynak jó, sokaknak a nevére sem emlékszik,de nem is akar, mert abszolút lényegtelenek, mint az,hogy egy éve mi volt az ebéd (finom volt megettem,de kit érdekel).
Volt egy ilyen "rosszlány" akit korábban használt (akire szerintem szintén illik mindez,amit itt leírtál, magabiztosság, magassarkú, öltözködés stb.). Nos ő semmit (érzelmet) sem váltott ki belőle. Meg is mondta neki, hogy egy "hülye kis kurva".

Szerinte akik az ilyen után futnak, nem férfiak, gyengék, fogalmuk sincs az életről igazán és abszolút tapasztalatlanok a nők terén (ő korábban habzsolta a nőket, élvezeteket mindent). Mindenkinek (szülőknek barátoknak stb.) elmondja milyen büszke magára, hogy igazán meg tudott szeretni valakit azok után,hogy milyen életet élt és hogy megváltozott, ahogy ő szokta mondani, igazán jó ember lett. Korábban saját bevallása szerint (és a barátai sztoriai alapján) kb. 2 napig max 1-2 hónapig tudta lekötni bárki is. Belém viszont szerelmes már lassan 2 éve. Nem feltétlenül mondogatja, DE ágyba kapom a kávét, főz, szendvicset csinál nekem, szretget, hozzám búj, csillogó szemekkel néz. PEDIG én szerintem NEM vagyok ilyen általad leírt "rosszlány". És a férfi aki mellettem van sem egy "lúzer" (jóképű, a barátai istenként tisztelik, aki távolabbról ismeri fél tőle, híres stb.) Akkor ilyenkor mi van? Én tudok lenni elesett is (ilyenkor csendben odabújik mellém és simogat), nem sminkelek, kb. leszarom mi van rajtam (persze nyilván tiszta ruha és ápolt természetes haj), vannak kétségeim is. Ennek ellenére szeret valaki igazán. Szóval azt gondolom nem teljesen állja meg a helyét az, hogy a férfi a rosszlányt választja (szerintem inkább a pasi, aki tapasztalatlan), mint a boltban a legharsogóbb terméket (ugyanakkor az igazi kincs -ahogy ő fogalmaz rólam- lehet, hogy más polcon van.

Az öltözködesnel az amiben jol erzem magam, nem biztos, hogy pont összepasszol azzal, ami a koromhoz illik, vagy ami jol is all. Azt gondolom, ezt a harmat igenis össze kell hangolni, s a joizles a mervado, nem a rosszlanyos, vagy sminkelös, es magassarkus....

Kedves Vaslady! A legutóbbi Nők Lapjából szemezgetsz, ugye?

Igen onnan írtam ki ☺
A cikk is nagyon érdekes,azt hiszem pontosan témába vág
Üdv.
Vaslady

Sziasztok, kb. 3 éve szó volt arról, hogy mázoltatni kellene a két rohadt nagy ablakot, mert nemcsak a szél, de a jótett lelkek is bejárnak. Elmentem nyaralni, megbíztam a mázolót, győnyörű lett. Ha felhív - mert most nincs a nagy Ő sem itthon - lelkendezve közlöm: Nagyra értékelem a férfiakat, akik hajlandók költeni rám. (Az ő pénzéből fizettem ki a mázolót). Apuci, imádlak!

Én alapjában szerény, kedves vagyok. De ha felveszem a "rosszlány" viselkedésemet,
akkor még most is kapom a férfiaktól a bókokat, pedig már 53 éves vagyok. Semmi különös nincs a ruházatomon olyankor, csak egyszerűen elhatározom, hogy most a férfiak engem fognak nézni és így is lesz. Ha a barátommal végig megyek az utcán látom, hogy büszke rá, hogy én vagyok a barátnője. Most töltöttünk együtt csodálatos 10 napot a Balatonon és három hét múlva ismét el visz magával. Szerelmes vagyok belé és valószínűleg ettől nőtt meg az önbizalmam. Jól néz ki, pár évvel fiatalabb tőlem, sokáig zavart ez, de most már nem törődök vele és végre boldog vagyok! :-)

A rossz lányúság nem a természetem, nem szerettem kirívóan viselkedni soha. Ha csak a jóízű nevetés, kuncogás nem az. Mindig határozott erős egyéniség voltam. Tudtam mit akarok. Voltak céljaim mindig és most is vannak. Ez ad magabiztosságot nekem. Voltak mélypontok az életemben, de fiatalon megtanultam, hogy a megoldásokon kell gondolkodni és cselekedni. Számítógépünk is úgy lett, hogy először forgószéket vettem hozzá. Magassarkút nem tudok viselni, mert fájnak a lábaim. De nem is szükséges. A félmagas sarkú ízléses cipő is van olyan jó, mint a tűsarkú. A testtartás és a kifinomult járás is van olyan fontos egy nő megjelenésében, mint a magassarkú cipő. 60 elmúltam. Már nem igazán hódítani akarok, hanem a személyiségem belső értékeivel felhívni magamra a figyelmet. Persze nekem is számít egy férfi rendezett külseje, de nem az Adoniszt keresem.
Pár évvel ez előtt sikerült 17 kilót leadnom. Többet tudtam magammal törődni szerény lehetőségeim között. A válásom után boldog voltam a gyerekeimmel. Az ismerőseim, kollégáim, rokonaim kérdezték, hogy mit csináltam magammal. Akarva akaratlanul felhívtam magamra a figyelmüket. A mosolyommal, a megjelenésemmel. Magassarkú és smink nélkül. A belső kisugárzásommal. Most egy újabb mélyponton van túl az életem és igyekszem építkezni egy újabb kisugárzó egyéniséggé fejlődni. Meggyőződésem, hogy ez is szimpatikus és megnyerő dolog a férfiak számára. Azért vagyok itt, hogy ügyesebb és okosabb legyek ebben és más vonatkozásokban is. Továbbá azért, hogy értékes, érzelmes és tartalmas magánéletem legyen. Remélem ezért nem kell rossz lánnyá válnom. Nincs jó színészi vénám.

Sajnos, egyre több a rossz lány! Szépek és fiatalok!Nézzük őket a férj szemével! Csinos, bájos, gond nélküli, ezért vidám, nagyszerűen tud udvarolni a férfinek, bókol, kacérkodik és a hiúságát legyezgeti! Tudja hogy családja van! Talán a férj be is ismeri hogy szereti a családját és nem hagyja el őket!A rossz lány látszólag el is fogadja. (ez már egy jó pont). A kapcsolat bonyolódik, folytatódik. Otthon sejti a feleség hogy valami nem stimmel a párja körül, és megnézi az új kapcsolatait a Facebookon,ahol ismerősként ott a rossz lány, kinek az oldalán egyértelmű jelek vannak, amik a férj külső kapcsolatára utal! Otthon a viták elkezdődnek (ezt akarta, be is jön neki). Innentől egy család veszélybe kerül, De a rossz lánynak ez akkor is megérte, ha az ő külső kapcsolatuk is megszakad! Na! Ezeket nem értem a lányokban, vagy rossz lányokban!

Ha a férj olyan hülye, hogy FB-on ismerősnek jelölik egymást a szeretővel, akkor megérdemli az otthoni vitát. Sztem csak unatkozott. Hiányzott neki a vihar a biliben, hogy két nő "harcol" érte.

Tóth Anita 3 képe

nem voltam rossz lány, és nem is vágyom rá...akkor most mi van?

Semmi. Mi lenne?

Olvasom a hozzászólásokat, és csak egy dolog jár a fejemben, hogy miért gondoljuk mi nők, hogy van egy bizonyos recept, ami mindenkire egyformán érvényesülhet?! Mert mi sem vagyunk egyformák. És higgyük el, hogy két egyforma Férfi sem létezik. Pont ezért, vannak akiknek egyáltalán nem jön be a rossz lány stílus, sőt egyenesen taszító. Maximum egy jó numera lehet elképzelhető egy ilyen rossz lánnyal. De értem én a Péter írását. Ő nem erről a bizonyos kurvás megjelenésű rossz lányról ír, és nem is arról van szó, hogy feltétlenül mindig így kell kinéznünk, de ha mindenképp tetszeni akarunk és felhívni magunkra a figyelmet, nyilván erre sokkal inkább alkalmas egy rosszlányos külső, mint egy szürke egérke. De azt hiszem, hogy sok esetben számít a külső megjelenés, viszont, ha nem érezzük jól magunkat sokkal taszítóbb lehet, erre is oda kell figyelni. Igen is sokat számít, ha valakinek van egészséges önbizalma, és kritikája magával szemben. A mai fiatalokat látva nem csodálom, hogy nincs egy egészséges kapcsolatuk, mert másokat akarnak majmolni, nincs stílusuk, egyéniségük, tucat termékekké váltak, csak épp nincs kiírva rájuk, hogy "olcsón megkaphatsz". Egy igazi férfi az ilyen rosszlányokat messzire elkerüli. Meg kell találni az aranyközéputat. És az egyéniség, magabiztosság, kisugárzás igen is sokat számít és függ az öltözködésünktől is. Mert az az első, amit észre vesznek rajtad. Egy slampos nő, legyen bármennyire is aranyos, kedves és szuper nő, mert nem fogják észre venni. Nekem az a véleményem, hogy igen is számít a külső megjelenés, de az igaz, hogy mindennek meg van a helye és az ideje. Egy randira biztos nem mennék el slamposan, köntösben és házi papucsban, csak mert nekem ez a kényelmes, ezt az öltözetet csak akkor használom, ha egyedül vagyok otthon, egy forró kakaóval beülök tvt nézni. Megjegyzem 30 éves vagyok, 12 éve házas, 4 gyerek anyukája, de figyelek még most is, hogy mit veszek fel magamra. :)

Én alapvetően ilyen karakán csaj vagyok. Ez a fő vonzerőm, a vagànysàg. Fiúk közt szocializàlódtam. Sosem tanultam meg az igazi női viselkedést, fortélyokat. A vagàny, laza havercsaj vadító. Viszont hosszútàvon nem működik. Mert àtmegy dominancia harcba. Egy ponton túl terhes a pasiknak ez a nagy önàllósàg, s megpróbàlnak lenyomni ezért, hogy behódoljak nekik. Jön a ki a macsóbb verseny? Gyakran kiderül, hogy az én "farkam" hosszabb. Ha meg behódolok, elvesztem a vonzerőm. Makrancos Kata vagyok. Csak sehol egy Burt Reynolds. Ez éppannyira àldàs, mint àtok. Kalandozàsra alkalmas attitüd, de hosszútàvú pàrkapcsolat kialakítàsàhoz szerintem alkalmatlan. Hosszútàvon a pasiknak sokkal inkàbb a született feleség jön be. Legalàbbis belőlem mindig azt akarnak faragni. És hàt én nem erre születtem. :) Beletörik a bicskàjuk.

Petho Katy képe

Azt gondolom a pasik a rossz lányokat nem akarják komolyan. A pasik nem igazán szeretik az öntörvényű nőket. Mert a rossz lányok nem igazán az alkalmazkodasrol,es a csendes termeszetrol hiresek! A pasik pedig nyugalmat akarnak,es nem drámát.

Gabriella képe

Az itt leírtak alapján 98 százalékban magamra ismerek. De egyáltalán nem tartom magam rosszlánynak. S mégsem ostromolnak a férfiak. Vagy akivel közelebb kerültem meg csalt, vagy lelépett. Vagy most jól össze vesztem vele. Akkor? Hol a hiba? Talán mégsem biztos az hogy az igen is határozott , beleveló, csinos, kedves nő kell a férfiaknak.

Én is ilyen vagyok és inkább félnek tőlem, pedig kedves vagyok velük.

Szerintem Péter a rosszlányságot arra érti, hogy minden nőnek van egy igazán nőcis oldala, amit sokan tagadnak, merthogy ők nem olyanok. Viszont, bármilyenek is vagyunk nők vagyunk. Nem hordasz magassarkút? Vegyél egyet, de valami tényleg dögöset. Menj haza, vetkőzz le fehérneműre, és vedd fel az eddig hordott cipőd, nézd meg magad egy egész alakos tükörben minden szögből. Ezután vedd fel a tűsarkút, és nézd meg magad újra. Mindegy milyen az alakod, a tűsarkúban jobban fogsz kinézni. A lábad hosszabbnak látszik, a popsid megemelkedik, a tartásod egyenesebb lesz. Tanulj meg benne járni! Péter nagyon jó bokaerősítő gyakorlatokat írt le. A magassarkú tényleg fontos, hogy igazán nőiesen nézz ki, és már attól megnő az önbizalmad, ha felveszed, és megnézed magad benne. Legyél kíváncsi önmagadra! Húúú, vajon tudom ezt még fokozni? Vágasd olyanra a hajad ami tényleg jól áll az arcodhoz, könnyen tudod kezelni, tudod szélfútta kócosan, és elegánsan is hordani. Tényleg profi fodrásszal csináltasd a hajad, és fogad el a tanácsát a hajszín tekintetében is. Mindegy milyen hosszú a hajad, egy profi megtalálja a neked illő frizurát. Ha bizonytalan vagy, keress olyan szalont, ahol csinálnak számítógépes képalkotást, és kísérletezz a formákkal, színekkel. Biztosan meglesz az amire azt mondod, hogy hű kisanyám, ezzel tényleg sokkal jobban nézel ki. Ezután jöhet egy sminkes. A jól eltalált smink fényéveket javít a külsődön. Játéknak fogd fel a kísérletezést, önmagad keresésének, a benned lévő dögös csaj megtalálásának. Ne azt ismételgesd, hogy ez nem én vagyok. Nem csak ilyenek, vagy olyanok vagyunk, ezer féle arcunk van, és mind a miénk. A külsőddel tényleg kommunikálod a lényedet. Hogy épp milyen a hangulatod, milyennek akarod láttatni magad. Lehetsz te konzervatív üzletasszony, lestrapált háziasszony, nem csak ez vagy. Ne félj megtalálni, és megmutatni a többi arcodat is. Akkor nem érezzük önazonosnak a külsőnket, ha valami nem jól eltalált rajta. Szóval megvan a tűsarkú, és már tudsz benne járni, megtanultad megcsinálni az új frizurád és a sminked. Öltözz fel és menj el vásárolgatni! Szánj rá időt, és ne konkrét dolgokat keress, hanem próbálgass. Elmehetsz használt ruha üzletbe is, ott biztos nem tucatáruval fogsz találkozni. Ne feledd! Jó a hajad, a sminked, csinos a cipőd, már csak a megfelelő ruhákat kell megtalálnod. Sokszor azok a dolgok állnak a legjobban, amire azt mondjuk: na, ezt biztos nem venném fel. Légy merész! A rosszlányság nem abból áll, hogy közönséges. Azt akarod kifejezni vele, hogy tudsz ilyen is lenni, könnyed, játékos, kihívó, laza, csábító, öntörvényű. Nem kell mindennap ezt az éned adni, de időnként nem árt bedobni. Amikor nőcisen felöltözöl, frizura és smink rendben,felhúzod a tűsarkút és beállsz a tükör elé, az önbizalmad hirtelen megnő, és annak fogod érezni magad ami vagy: egy dögös, stílusos csajszinak! Próbáljátok ki, megéri rászánni az időt!

Ágfalvi Gyöngyi képe

Igen próbálkozom én is rossz lanykent viselkedni de még nem mindig igazán megy. Legfobb okom.hogy ismerkedesnel eléggé zavarba vagyok. De bontogatom szarnyaimat. Friss pár hónapos kapcsolatom van. Távlati és 3.randink lesz. Még nem igazán tudok személyes rossz lány lenni. Pintosan fogalmazva néha sikerül aztán vissza huzodom. Telefonon már nagyon is jól megy. Napi szinten többször hív. Marcsak személyesen kellene tudni uralni.a helyzetet. Sok mindent tanultam a leirtakbol. Köszönöm Péter.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.