Teendők, ha nem jelentkezik a pasi

Teendők, ha nem jelentkezik a pasi

Megvolt az első randi. Tökéletes volt!

Órák hosszat beszélgettetek, a pasi intelligens, jó beszélgetőpartner. Hosszú idők után végre úgy tűnik, hogy kifogtál egy normális fickót.

És a legjobb, hogy láthatóan rád volt izgulva.

Aznap este mindketten úgy tértetek pihenőre, hogy közben nem tudtátok kiverni a másikat a fejetekből. Már semmi sem ronthatja el az összhatást, nem igaz?

Aztán telnek, múlnak a napok, és nem hív, nem ír. Mi a franc, mégsem jöttél be neki?

Mielőtt kétségbe esnél…

Nyugodj meg

Nem kell egyből a legrosszabbra gondolnod. Idő kell, míg kiismered az aktuális pasi kommunikációs szokásait.

Lehet hogy nagyon-nagyon elfoglalt a munkája miatt - ami egyébként elég jó jel lehet, hiszen ez azt jelentheti, hogy sikeres férfiról van szó.

Szóval csigavér, még akár az is lehet, hogy…

Kifogtad az álompasit?

Az álompasi alatt azt értem, hogy lehet, hogy jobban szereti a személyes találkákat. Az ilyen fickók okosabbak (és ritkábbak is).

Úgy gondolják, hogy minek írogassatok egymásnak egész nap, ha beszélhettek személyesen is?

Van ebben valami. Amúgy sem túl okos dolog írogatni a friss randipartnernek véleményem szerint.

Na de akkor miért nem hívnak?

Nyugi, ha láthatóan rád volt kattanva, fel fog keresni.

Ha azonban mégsem, annak okai vannak.

Nézzünk is meg egy párat.

1. Nem keres most komoly kapcsolatot

Ha egy férfira valóban hatással voltál, keresni fog.

De lehet, hogy ez a pasi csak valami kis könnyű kalandot akart, és megérezte, hogy Te nem olyan lány vagy, így tovább lépett - leginkább az irántad érzett tiszteletből.

Nyilván nem fogja a képedbe mondani, hogy „Hát, látom hogy te nem egy könnyűvérű kis ribanc vagy, úgyhogy fejezzük is be.”

Legyünk őszinték, ebben az esetben neked tesz szívességet azzal, hogy nem hív.

2. Csak udvarias volt

Volt már valaha olyan, hogy megadtad egy fickónak a számod, de egyszerűen írtóztál a gondolattól, hogy valaha is újra beszélned kelljen vele?

Ha igen, azt nagy valószínűséggel reflexszerűen tetted, udvariasságból. Na, a pasik néha ugyanezt csinálják.

Előfordulhat, hogy azért nem hív, mert semmit nem akar tőled - de a számod azért udvariasságból, szokásból elkérte.

Ez van.

3. Beszari pasit fogtál ki

Némely pasi egyszerűen képtelen őszinte lenni veled az első randin után, mert totál be vannak szarva.

Lehet, hogy tök jó volt az első randi, de ha utána semmiféle érdeklődést nem mutat és nem kezdeményez, ott valami gáz van.

Általában az, hogy már egy más nővel kavar - csak erről elfelejtett szólni neked, mert gyáva.

Ha még ezek után is érdekel a fickó, nyugodtan rákérdezhetsz, mint egy „barát”, hogy esetleg randizik-e épp valaki mással.

Inkább koppanj egyet hamar, mint hogy elpazarolj reménytelen várakozással egy csomó időt.

Végül…

Remélem, tudtam segíteni ezekkel a tippekkel.

Tudom, hogy ennél a fajta várakozásnál nincsen rosszabb. De most már legalább tudod, hogy mi állhat az adásszünet hátterében.

Ami nagyon hasznos lehet, hiszen így rengeteg energiát és időt spórolhatsz, amit felhasználhatsz például arra, hogy jobb nővé válj.

Hozzászólások

Szente Julianna képe

Igen ,nem kell mindig a rosszra gondolni igaz amiket írtál ezzel kapcsolatban....tapasztaltam

Mandula képe

Nem kell a legrosszabbra gondolni (nem kellesz neki), ha nem jelentkezik az első randi után, lehet hogy csak meghalt... :)))

Hát, ez volt, amit nekem végig kellett kínlódnom, amíg rájöttem, milyen a kommunikációs szokása egy nagyon elfoglalt üzletembernek. Amikor egy-egy rendkívüli találkozásunk után az sms-emre csak napok múlva kaptam választ, jól bepánikoltam. Előzőleg elmondta ugyan, hogy ő nem használja az sms-t csak konkrét egyeztetésre, mire ezt meg tudtam szoktatni magammal, beletelt egy év. Amikor írt, konkrét találkozásra invitált, és szépen ezzel engem is megtanított, hogy hasonlóképp tegyek. Két év elteltével már én is csak konkrétat írtam, mikor egyszer csak ő kezdett el hiányoló sms-t küldeni. Ennek még jobban örültem, mert eszerint időközben ő is változott...

Ágfalvi Gyöngyi képe

Szerintem meg mindenkinek arra van ideje. Ami fontos neki. Nem órákig tartó üzeneteket vár z ember. Csak pár szót. Figyelmességet. Olyan nincs hogy arra ne legyen idő ha számára fontos a másik. Egy jó reggelt legyen szép napod. Vagy jó éjt hiányzol. Ez nem órába tart leírni. Szerintem.

valahol írja is Péter, hogy küldhet a srác smseket, nincs vele gond.
Pl. itt is:
https://hottie.hu/tutorial/hottie/szexamnezia
még egy helyre emlékszem de nem találom most.

Nekem is jólesik ha ír és jó érzés olvasni Pétertől is, hogy nem ellenzi, chatelnünk nem szabad.

Avi, ez a cikk pont passzol a legutóbbi 2 randis udvarlódhoz. Hm?

Ágfalvi Gyöngyi képe

Teljesen megértem. Csak néha ha az ember ismerkedik en pl jó ideig nem adok telefon számot. Ugy gondolom eleinte amíg nem biztos semmi elég ha mesengeren pár kedves szót rám ir vagy ott felhiv.. Én úgy gondolom ez a minimum. Ha eltünik ott valóban gond van. És s nem hiszem hogy valaki olyan elfoglalt és sikeres hogy nincs 2 perce...

Mézespuszedli képe

Gyöngyi, én is pont így érzem. Ha gondolt rám, egy apró üzenet erről nem lehet akkora nehézség... De sajnos a tapasztalatok mást mondanak, akkor hol a hiba?

Ágfalvi Gyöngyi képe

Sajnos nem tudom.. Csak azt hogy en a volt kapcsolatomba napi szinten irtunk mesengeren esténként mert távol voltunk egymástól. Es ez most is természetes nekem ha ismerkedünk. Beszélgessünk pár kis kedves szót. Legyen figyelmes. Főleg ha telefon számot se adtam meg. Nem tud hivni nem tud smst küldeni.. Es a mesenger ingyen van.

nem. Ő egy rosszullét miatt tűnt el. Nem ismerem. Lehet, hogy hazudik, ki tudja...Lehet, hogy nem...Majd idővel kiderül....Én nem viccelnék betEgséggel, de hát nem vagyunk egyformák. Ha akar velem újra talizni és nem a szaunájában, biztosan igent fogok neki mondani.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.