A szexi megjelenés

A szexi megjelenés

Előfordult már veled, hogy sétáltál az utcán és szembejött veled egy olyan nő, aki egyszerűen olyan szexi volt (még női szemmel is), hogy izzott körülötte a levegő?

Mindannyiunk járt már így.

És nem, nem arra gondolok, hogy kitette a ciciket vagy ultra feszülős nadrágban rázza magát valaki.

Sőt, a szexi megjelenés titka az, hogy anélkül nézz ki csábítón, hogy kurvásan öltözködnél (és viselkednél).

Nézzük meg, hogy ezeknek a filmsztár kisugárzású nőknek mi a titka.

Az első és legfontosabb dolog az, hogy…

Jól öltöznek

A legtöbb nő úgy gondolja, hogy ízlésesen, szexin öltözik. Pedig azt kell mondjam, hogy ez kurvára nem így van.

Sőt, a nők nagyjából 70%-ának tapasztalataim szerint köze sincs az ízléses öltözködéshez. Van egy egyszerű módja annak, hogy rájöjj, hogy neked hogy megy az öltözködés.

Mégpedig a barátaid visszajelzései alapján. Ha rengeteg dicséretet kapsz tőlük a ruháidra vagy egyszerűen sokszor sokkhatásként éri őket a megjelenésed, akkor jól csinálod.

Ha nem, akkor bizony homok ment a gépezetbe. Ha nem vagy biztos a dolgodban, a legjobb lenne konzultálnod egy stylisttal.

Ja és, megnyugtatlak…

Nem kell milliókat költened arra, hogy ízlésesen öltözködj.

A homokóra alak

A brutális megjelenésű nőknek általában azért elég szép alakjuk van.

Tudom, hogy ennek egy jelentős részét a genetika teszi ki, de általánosságban elmondható, hogy lehet tenni érte. Edzéssel.

Egy jó edzésterv nem csak alakformáló hatással bír, de az önbizalmad is úgy meg tudja dobni, hogy el sem hiszed. Ha nem vagy biztos a dolgodban, itt is érdemes lehet beszélned egy témában jártas barátnővel vagy személyi edzővel.

Törődnek magukkal

Azt hiszem, ezzel sem okozok meglepetést.

Tudod, az ördög a részletekben rejlik. Ezért nem biztos, hogy elég lesz pár szuper szexi és ízléses ruhadarab, további változtatásokra is szükség lehet.

Vegyél pár sminkleckét a YouTube-ról, vágass magadnak egy brutális hajkoronát egy menő helyen és szerezz be egy ellenállhatatlan illatú parfümöt.

Tudom, hogy közhely, de a szépség belülről fakad. Ha szexinek érzed magad, úgy is fogsz kinézni. Ennyi az egész.

A szexi alsóneműk ereje

Le a mamabugyikkal! Dobd ki őket, egy jó nő nem hord ilyeneket. Egyszerűen igénytelen.

Az az igazság, hogy egy szexi, jó minőségű alsóneműnél szinte semmi sem képes nagyobbat dobni az önbizalmadon. Nem kell megmutatnod a világnak, csupán a tudattól, hogy egy ellenállhatatlan alsónemű virít a rétegek alatt, sokkal szexibbnek fogod érezni magad.

Szexistennők

Az igazán szexi megjelenéshez annak is kell érezned magad, és értened kell, hogy miről szól a szexepil.

Ne ess bele abba a hibába, hogy prűd vagy, helyette tanulj meg csábítani, flörtölni és javíts a kisugárzásodon.

Ahhoz, hogy ezeket igazán magabiztosan csináld, biztosnak kell lenned a dolgodban. Ha tudod magadról, hogy jó vagy az ágyban, tudod hogy mi kell a férfiaknak nyert ügyed van…

Egy ilyen szexistennőnek nem kell sokat tennie a szexi megjelenésért, hiszen magától jön.

Összefoglalás

Remélem, hogy segíteni tudtam ezzel a pár tippel. Most már rajtad a sor…

Nem kell mindet egyszerre csinálnod, csigavér. Már egy megfelelő outfittel is simán elforgatod a pasik fejét.

Mit tennél még hozzá a listához?

Hozzászólások

Egy férfit sem hagy hidegen a csipkés szélű combfix egy csini nagassarkúval! A pasi imádja a szexi hálónget,ami alatt felfedező útra indul a kéz :) Meg más :)

A magas sarok,mindig szexis!))Ès persze a csipkés fehérnemū is kell ,szerintem.Utána már csak el kell hinem ,hogy szexis vagyok.

Fehér Julianna képe

Sajnos nem mindenki rendelkezik homokóra alkattal. Egyik barátnőm például igazi körte alkat és nem is túl vékony, ezért mindig egyszerű ruhákat hord. De nagyon igényesen össze tudja válogatni a kiegészítőit: napszemüveg, összeillő ékszerek, melyek passzolnak a ruháihoz és a színtípusához is. Mindehhez hatalmas mosoly és nagy adag bátorság - sosem volt gondja a pasizással.
A barátok véleményéről: egyáltalán nem biztos, hogy az kell legyen a mérvadó! Mi van, ha nekik sincs ízlésük? Szerencsétlen leány meg elhiszi nekik, hogy milyen szexi és dögös, pedig lehet, hogy csak "kurvás".

Stylistként és varrónőként dolgozom, sajnos a tapasztalataim elég szomorúak. Bizony a testalkat része a legkevesebb, a kisugárzás és magabiztosság a döntő- stílusa kevés embernek akad... A szép fehérnemű alapot ad a magabiztossághoz, de a nők nagy része a melltartó méretével sincs tisztában...A színeivel, a karakterével még kevésbé.

Nekem a kisugárzásommal nincs gondom,de tényleg a fehérnemű választással pl. igen! :( Sajnos...Esetleg tudnál segíteni,szívesen elmennék hozzás tanácsért,ha van rá mód és lehetőség. (viola.krisko@ gmail.com) Kérlek,írj,hogyha tudunk ezzel kapcsolatban egyeztetni.Köszönöm szépen! :)

Eperke képe

Szia KK egyetertek. Helyileg jol dolgozol? Van szabad kapacitasod?

Nőként sokat foglalkozom nőkkel. És persze magammal, ott kezdtem.

Szerintem itt valami komoly eltolódás van, még a cikkben is. Nehéz lenne az abban foglaltakkal vitatkozni, ja mert egy bizonyos szintig ezek valóban működnek.

Ha egy Nő nem találja meg magában a Magot - én annak nevezem - , teljesen mindegy, hogy mit és hogyan visel, mennyire ápolt, és amúgy homokóra testű. Valamennyi attributum mellett és ellenére is lehet egy Nő roppant érdektelen a külvilág számára, mert egyszerűen magára szeretné húzni a fenti szerepet, de nem tud vele azonosulni, Gucciba bújtatott mosónő.

Mi a Mag? ÖnMAGa, az adott élethelyzetben és életkorban. Szerencsére sokszor virágzunk, és szerencsére mindig másként, de minden életkor és élethelyzet mást kíván meg tőlünk, és sokszor veszítünk talajt. Egyszerűen nem találjuk magunkat. Érthetően: vannak időszakok, amikor utálunk a tükörbe nézni, amikor kisebb gondunk is nagyobb annál, mint hogy éppen szexik vagyunk-e, mert élni sincs kedvünk, vagy emésztünk egy válást, vagy aggódunk a gyerek miatt, és a munka is egy kalap kaki . Amikor ezekben a helyzetekben is rájössz, hogy ki vagy Te és miért vagy itt, és a következő nap - akár smink nélkül farmer polóban - mosolyogva belenézel a tükörbe, mert minden nehézséged ellenére tudod, hogy Te egy érték vagy, és a fájdalmas tapasztalat is csak a javadra vált, majd kilépsz az utcára, észre fognak venni. Mihelyst tudod, hogy Te egy rocksztár vagy akár belül:) vagy valami más:)

Nem más lát szexinek!!! Először Te tudd, hogy az vagy, és utána más is tudni fogja. Szerintem.

Mind nagyon jókat írtatok. Nálam a gondozott, ízléses külső és a belső ott találkozik, hogy megtaláltam azt a színvilágot és stílust, ami feldob - ez ugye a belső világ - és a hozzá való formákat, ami tükröződik a ruha anyagában és szabásában, az ékszer vastagságában, anyagában, a cipő, táska, smink és egyéb kellékekben. Mivel a választás mindig belülről jön, egymáshoz illő, könnyen variálható holmijaim vannak. Bár az utóbbi években ha a pénztárcámtól függne, akkor rongyokban járnék, azonban a helyi Vöröskereszt, adományboltok és a házban működő ruhaadományozás segítségével mindig jó rám nézni. Ezt nem csak a közvetlen barátaim, de kollégáim is mondják. Érzem is, valahányszor átmegyek a férfi részlegen. :-) Alapvetően jó alakom, van, azonban néha felszalad néhány kiló, ami nem jó, de nem is vészes. (Ilyenkor azzal viccelődöm, hogy együttérző vagyok és másoknak is megadom az esélyt.) Ezt a súlytöbbletet megfelelő ruhákkal ellensúlyozom. 2-3 ruhatáram van a különböző eshetőségekre. Élvezem az öltözködést! Olyan jól érzem magam, amikor sikerül egy-egy találó kombinációt alkotnom. Fontos, hogy ez az egész jó érzéssel párosuljon. Élvezem,ahogy válogatok, próbálok, megbeszéljük az eladóval vagy a lányommal. Szeretem otthon rendbe rakni az ékszereimet, a sminkkészletemet és a ruhatáramat, hogy csak előkapjam őket, ha kell. Szórakoztat, amikor olyan srácok néznek át a túloldalról, akik a fiaim lehetnének. :-)
Most vágattam le a hosszú hajam rövidre, mert végre találtam egy rendes fodrászt. Csodákat tett! A szomszéd néni szerint mínusz 5 év. Most az arcomon kezdtem dolgozni, mert már 45 leszek januárban. Ajánlom mindenkinek az arctorna edzéseket.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.