Pörgesd fel a szexuális életed

Pörgesd fel a szexuális életed

Létezik nagyobb kapcsolatgyilkos az ellaposodó szexnél?

Aligha.

Ebből a cikkből megtudhatod, hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy egy kicsit felturbózd a szexuális életed, de arra is kitérünk majd, hogy mit NE csinálj, ha csak nem célod tovább rontani a helyzeten.

Térjünk is egyből a lényegre.

Mivel NEM akarnak találkozni a pasik az ágyban?

Mielőtt belemennénk abba, hogy hogyan lobbanthatod újra lángra a szexuális életed, jobb lenne, ha arról beszélnénk, hogy mi, férfiak mivel nem szeretünk összefutni a lepedők között.

Lehet, hogy jártasnak gondolod magad a témában, de egészen biztos vagyok benne, hogy magadra fogsz ismerni egy vagy akár több pontban is. Tapasztalt férfiként konyítok a témához egy kicsit, szóval jól figyelj.

Ezeket kerüld szex közben, ha jót akarsz magadnak (és a partnerednek)...

NE unatkozz

Lehet, hogy azt gondolod, hogy nem feltűnő, ha unatkozik a nő szex közben, de igazság szerint még egy szűz fiú is észre fogja venni, ha valami nem stimmel - hát még egy sokat tapasztalt, érett férfi!

Ennél aztán tényleg kevesebb taszító dolog van szex közben. Jó eséllyel a pasi ilyenkor magában fogja keresni a hibát, ami egyáltalán nem tesz jót a kapcsolatotoknak.

NE sírj az ágyban (tényleg, soha)

Én elhiszem, hogy életed legjobb szexében van részed, de az egyszerűen nem okés, ha a nő elbőgi magát aktus közben. Te is, meg ő is kellemetlenül fogja érezni magát. Mi ebben a jó?

A szex nem erről szól.

NE legyél túl agresszív

Hátrébb az agarakkal!

Az egyik barátom életének egyik legrosszabb szexuális élménye volt az, mikor az akkori barátnője “picit” túlzásba vitte misszionárius póz közben a hátkaparást. Bizonyos szintig oké, de itt más történt: az akció után darabokban szedte ki a srác bőrét a körme alól.

Te ne legyél ilyen. Oké beleélni magad, sőt, nincs is annál jobb. De ezt és a pénisz ellen elkövetett bűncselekményeket jobb, ha mellőzöd - mindkettőtök érdekében.

NE álmosodj el (legalábbis ne túl feltűnően)

Érthető és teljesen oké, ha éppen nem vagy top formában. Elfáradtál a munkában, keveset aludtál - rengeteg oka lehet. De nézd…

Tegyetek egymásnak egy szívességet és akkor inkább ne is szexeljetek. Nagyon lehangoló dolog azt látni egy pasinak, ha a nő alig bírja nyitva tartani a szemét akció közben.

NE beszélj túl sokat

Természetesen teljesen rendben van, ha túlfűtött állapotban piszkos dolgokat súgsz a pasi fülébe. Ez önmagában képes köldökig keményíteni a pasik nagy részét.

Viszont itt sem jó, ha túlzásokba esel: semmiképp se indíts el egy komoly beszélgetést szex közben. Hagyd meg ezt a szex utáni összebújásra, ha csak nem célod, hogy a partnered rendesen lekókadjon.

Itt illik beszélnünk a másik végletről is, mikor is olyan a nő akció közben, mint ha elvitte volna a kiscica a nyelvét. A szex a két fél közti kommunikációról szól és a pasik egyébként kifejezetten szeretik, ha jutalmazod őket szex közben. Pár vadító dícséret bőven elég!

Ha már a jutalmazásnál tartunk…

NE dícsérd túl

Mint mondtam, a pasik alapból imádják ha jutalmazod őket, hát még ha szex közben teszed. De vigyázz! Ne ess át a ló túlsó oldalára. Ha túldícséred, csak kellemetlen szituációkat szülsz. Bőven elég egy “Ezaz bébi, jól csinálod” egy hosszú mondat helyett, amit nem tud majd hova tenni.

Ne rontsd el a hangulatot ezzel.

NE játszd meg az orgazmust

Ezzel nem csak a partnered csapod be, de magad is. Ez egy totál értelmetlen, szemét húzás.

Mellesleg, egy kezdő fiúnál még simán bejátszható, de egy igazi, tapasztalt férfi észre fogja venni, ha csak megjátszod az elélvezést.

Nos, a végére értünk ennek a résznek. Magadra ismertél bármelyiknél is? Remélem nem. :)

De az sem baj, ha igen. A saját érdekedben azonban jó, ha odafigyelsz ezekre, mielőtt nekilátnál a szexuális életed felrázásának.

Nos, mehetünk tovább?

Dobd fel a szexet a pároddal, mielőtt túl késő

Minden kapcsolatban eljön az az idő, mikor a szex már egyszerűen nem olyan, mint rég. Ha ilyen helyzetben van, tisztában lehetsz azzal a jelenettel, hogy a százezredik tök ugyanolyan hancúrozás után leoltjátok a lámpát és egy “Jó éjt, drágámmal” elfordultok a fal felé.

Na ez az, aminek most véget vetünk! Szeretném, ha kipróbálnál néhányat a tippjeim közül és nem ez a jelenet játszódna le, hanem mondjuk az, hogy a párod epekedve várja a következő együttlétet.

Mielőtt továbbmennénk, azt azért leszögezném, hogy vannak olyan tanácsaim is, amik egy picit kibillentenek majd a komfortzónádból. Ez a változás velejárója, de hidd el, megéri.

És még valami… ezek kipróbált módszerek. A feleségem és én gondoskodtunk róla és nagyon beváltak. :)

Készen állsz? Nézzük meg őket…

1. Ideje felfrissítened az alsónemű kollekciód

Ez egy nagyon gyors és egyszerű módja annak, hogy kicsit feléleszd a lángot a párodban.

Ha már évek óta ugyanazok az alsóneműid vannak (legyenek azok bármilyen szexik is), akkor itt az ideje hogy felfrissítsd a készleteid. Menj el egy jó fehérnemű üzletbe és lepd meg a párod egy új, szuper szexi darabbal!

Hidd el, a siker garantált, imádni fogja.

2. Irány az edzőterem (akár közösen is)

Egy esti kocogás vagy egy közös séta csodákra képes - komolyan, mi sem hittük, hogy működik, de tudomány áll mögötte.

A legjobb amúgy egy edzőtermi randi lenne, de tudom, hogy ez nem mindenkinél lehetőség. Na de térjünk is rá, hogy mitől működik (azon kívül, hogy megóvja az egészséged)...

Egy kiadós edzés bizonyítottan felszabadít egy jó nagy adag nemi hormont, ami elég rendesen meg fogja dobni mindkettőtök libidóját. És hidd el, imádni fogja, hogy együtt izzadtok.

3. Tervezz előre

Ez nem csak azért jó, mert így jobban be tudjátok osztani az időtöket, hanem ezért is mert fel tudtok rá készülni. Arról nem is beszélve, hogy mit szólna a pasid, ha meglát egy cetlit a hűtőn a munkából hazaérve, amin ez áll:

„Te és én. Este 10. ;)”

4. „Egy érzéki masszázst?”

„Drágám, mit szólnál, ha megmasszíroznám a hátad?”

Egyértelműen akarni fogja. Ekkor húzd ki az éjjeli szekrényed fiókját, és vedd ki az olajat, amit használni fogsz. Aztán vetkőzz le és fogj hozzá. Kevés férfi tud ellenállni egy ilyen érzéki közeledésnek.

Ezen kívül még segít mindkettőtöknek ellazulni, hiszen egy jó masszázs közben szavak nélkül is kommunikáltok egymással. Próbáljátok ki, nem fogjátok megbánni.

5. Elő a legjobb boroddal!

Töltsetek ki egy pohárral a legjobb vörösborból, amitek van otthon.

Észrevetted már, hogy ha megiszol egy pohárral, jobban kívánod a szexet? Ez nem véletlen. A vörösbor segít abban, hogy ellazuljatok. De ez nem minden. Egy pohár vörösbor hatására több vér áramlik a nemiszervetekbe és a bizonyítottan növeli a pasik tesztoszteronszintjét is. :)

Nem rossz, ugye?

6. Irány a fürdőkád

Engedj egy kád meleg vizet és hívd be a párod a fürdőbe, ami ezután egy romantikus hadszíntérré fog válni. Bár még nem próbáltam, de léteznek olyan fürdősók, amik természetes afrodiziákumokkal vannak megfűszerezve ez extra élvezet érdekében.

Bármit is választasz, a fürdőkáddal nem tudsz mellélőni.

7. Játsszatok egyet!

Ma már rengeteg olyan „hálószoba-kompatibilis” játék (köztük társasjátékok, dobókockák, kártyajátékok) létezik, amikkel egy kicsit feldobhatjátok az együttléteket. Némelyikkel a szexnek egész különleges műfajait is felfedezhetitek.

Természetesen rendelkezésetekre áll még ezen kívül nem kevés felnőtt játék is. Egyszerűen elképesztő, hogy mik vannak ma már. Ha egy picit feldobnád a szexuális életed, feltétlenül nézz be egyszer egy szexboltba.

Hidd el, jó ötlet. :)

8. Néhány szexi üzenet ereje

Tudasd vele napközben, hogy rá gondolsz - még akkor is, ha épp nem.

Ehhez elég csupán egy sokat sejtető SMS.

„Bármit megadnék, ha most itt lennél, és letepernél…”

„Este ne tervezz sokat aludni ;)”

„Imádok melletted ébredni <3”

„Találd ki, hogy milyen színű bugyi van rajtam, ha sikerül, megjutalmazlak ;)”

Tudasd vele, hogy mit tervezel, így egész nap rád fog gondolni, és alig várja majd, hogy veled legyen.

9. Használjátok ki az afrodiziákumok erejét

Tudtad, hogy az étcsokoládé azon kívül, hogy csökkenti a stresszt és a fáradtságot és serkenti a véráramlást, megnöveli a nemi vágyad is?

Vagy például azt, hogy a fokhagyma fogyasztása értágító hatással bír, így erősíti az erekciót is?

Vagy hogy a zeller javítja a férfi teljesítőképességet?

Órákig lehetne sorolni az afrodiziákumokat és jótékony hatásaikat, olyan sok van belőlük. Próbáljatok ki néhányat és a hatás garantáltan nem marad el!

Tipp: mielőtt az aktusra kerülne a sor, olvassz fel egy tálban étcsokit, aztán vidd be magaddal a hálószobába. A többit már rád bízom. :)

10. A következő állomás: a komfortzónán túl

Na ennél aztán nem sok hatásosabb módszer létezik arra, hogy színt vigyetek a szexuális életetekbe.

Először kezdjetek lassan: fogadjátok meg egymásnak, hogy egy héten egyszer a hálószobán kívül fogtok szexelni.

Tök mindegy hol, csak a hálószobán kívül. Lehet a kanapén, a konyhában vagy az autóban.

Legyetek kreatívak. Ha igazán bevállalósak vagytok, rizikósabb helyszíneket is bevállalhattok.

11. Pornó? Úgy bizony!

Lehet, hogy ezt most cikinek találod, de ne ítélkezz, amíg ki nem próbáltad.

Tudd meg, hogy milyen pornóra indul be a párod és válasszatok egy olyat, ami mindkettőtöknél működik. Ez egy nagyon jó módja annak, hogy új pózokat tanuljatok és talán van is abban valami izgató, ha más embereket néztek szexelni. Egy próbát megér, nem?

12. Egy kis szerepjáték sosem árt

Nővérke? Tanárnő? Bejárónő? Rendőrnéni?

A lehetőségek tárháza határtalan. Szerezz be egy szexi jelmezt, és vesd be a színészi képességeid a hálószobában: találj ki egy szituációt, és vond bele a párod - anélkül, hogy bármikor is kilépnél a szerepből.

Ha nem akarsz mellélőni, előtte azért szólj neki a tervedről, de próba szerencse alapon meg is lepheted vele.

13. Mik történnek egy hotelszobában?

Nagyon is jól tudod, hogy mi történik. :)

Valamilyen okból kifolyólag egy hotelszobában minden más. Ellazultok, leszarjátok, hogy kupleráj van a szobában és még főzni sem kell! Ez az igazi vakáció.

Miért nem mentek el egy romantikus vacsorára, aztán szálltok meg egy hotelszobában? Őrülten jót fogtok szexelni, és bónuszként még pornót is tudtok nézni a tévén. Két legyet egy csapásra!

Nem fogjátok megbánni.

14. Reggeli orál? Miért ne!

Sok nő esküszik erre a módszerre. És ez nem véletlen. Kevés vadítóbb dolgot tudok elképzelni annál, hogy egy ilyen jelentre keljek.

A reggeli szex egyébként is jó, mert így jó esetben munka közben is egymásról fogtok fantáziálni. Este pedig jöhet a második kör!

15. Éljétek újra a nászéjszakátokat

Ha minden kötél szakad, ez a hatékony, bár kissé drasztikus módszer megoldhatja a problémáitok.

Utazzatok el a nászéjszakátok helyszínére és próbáljátok újraélni az egészet. Romantikusan, meghittségben. Az erős nosztalgia garantáltan kihozza belőletek a maximumot.

Béreljétek ki ugyanazt a szobát, ahol megszálltatok. Vacsorázzatok ugyanabban az étteremben, ahol annak idején. Kíváncsi vagyok, hogy meddig bírnád ki sírás nélkül. :)

16. Főzzetek valami finomat - közösen

A közös főzőcskézés egy bizonyított módja a vágykeltésnek. Nagyon egyszerű az ok, amiért működik.

Ha elkezdtek valami finomat csinálni, először is az ételt fogjátok megkívánni az illata miatt. Aztán ez további folyamatokat indít el bennetek, ami azt fogja eredményezni, hogy egymást is megkívánjátok majd.

Továbbá, egy olyan szűk helyen, mint a konyha, könnyebben akadtok bele egymásba, ami egy jó táptalaj ahhoz, hogy kibontakozzon valami. Ez a közös kis projekt egyébként a kommunikációtokon is javíthat. Együtt dolgoztok és egy cél vezérel benneteket.

A desszert pedig lehet, hogy te leszel.

Itt a vége

Elérkeztünk a cikk végére. Na, hogy tetszett?

Remélem tudtam adni pár tippet a szexuális életed felturbózásához. Mint látod, egész apró dolgokkal is sikereket érhetsz el.

A lényeg, hogy merj újat kipróbálni. Ha mindvégig a komfortzónádban maradsz a pároddal, elkerülhetetlen, hogy kiégjetek, hiszen az ember alaptermészeténél fogva vágyik az újra.

Mindent bele, és ne félj egy kicsit bevállalósnak lenni.

Próbáltál már valamit a fenti módszerek közül? Esetleg van olyan tanácsod, ami bevált, de nem szerepel a cikkben?

Ha van olyan sikersztorid, amikor sikerült újra felélesztened a lángot egy kapcsolatodban, ne habozz megosztani velünk! :)

Hozzászólások

Mi oktató szexvideót néztünk, de egyszer sem tudtuk végignézni...

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.