Képes lehetsz valaha özvegyként újra randizni?

Képes lehetsz valaha özvegyként újra randizni?

Röviden: igen. De a dolog azért komplikáltabb ennél.

Elképesztő kínokat él át az ember, ha elveszíti a párját. Ilyenkor úgy gondolhatod, hogy soha a büdös életben nem leszel képes lelkileg összeszedni magad ahhoz, hogy újból randizz valakivel.

De ez nem így van.

Tudom, hogy nagyon nehéz túltenni magad rajta és minden bizonnyal totál reménytelennek érezheted a helyzeted, de jól figyelj…

Akármennyire is nem úgy tűnik, egy nap újra vissza fog szállni beléd az életöröm és az igény arra, hogy ismét egy kiegyensúlyozott párkapcsolatban élj.

Nem mondtam, hogy egyszerű lesz. Sőt, először nagyon-nagyon kemény lesz. De az alábbi tippek segíthetnek majd megkönnyíteni a dolgod.

Nézzük.

Le a bűntudattal

Figyelj, őszinte leszek.

A párod is odafent azt szeretné, hogy boldog légy. Szóval arra kérlek, hogy próbáld meg valahogy kiverni a fejedből azt, hogy “elárulod” a volt párod azzal, hogy valaki mással randizol. Dédelgesd az emlékeid a régi kapcsolatból, de ne hagyd, hogy teljesen szabotálja az életed újraépítését.

Tudd, hogy mit akarsz

Határozd meg, hogy mi az, amit az új kapcsolattól vársz. Lehet, hogy teljesen “klónozni” szeretnéd a régi kapcsolatod, de az az igazság, hogy vajmi kevés az esély arra, hogy a volt párod tökéletes mását fogod ki.

De ha jobban belegondolsz, miért is akarnál?

Hiszen a személy, akit 21 évesen megismertél is teljesen megváltozott az együtt töltött évek során.

Most ismét tiszta lappal kezdesz, és jó eséllyel egy olyan férfit fogsz találni, aki a szöges ellentéte az elvesztett párodnak. De ki tudja, lehet hogy nagyon boldog leszel mellette, ha már a sors így akarta.

Az új Te

Ha eddig nem tetted, most itt az idő, hogy megszabadulj a gardróbod tartalmától.

Egyrészt nem lesz semmi olyan darab a ruhatáradban, ami a régi életedre emlékeztetne, másrészt egy ruhatár frissítés csodákra képes.

Ha kell, keress fel egy stylistot, és kérj segítséget tőle, hogy hogyan tudnád kihozni magadból a maximumot. Ha már stylist, egy profi fodrászhoz is érdemes ellátogatnod, aki valami csodásat varázsol majd a hajkoronádból.

Frissen, stílusosan megjelenve rengeteg dicséretet fogsz kapni, ami elég jó az önbizalmad növeléséhez, és ismerkedési terepnek sem utolsó.

Ideje bedobni magad

Helyretetted a fejedben a dolgokat, már tisztában vagy azzal, hogy mit szeretnél és bomba nőt varázsoltál magadból.

Most már itt az ideje annak, hogy lépj. Irány ismerkedni!

A legegyszerűbb módja talán az, ha körbekérdezel a barátnőidnél, ismerősöknél, hogy nem-e ismernek valakit, akivel szerintük élveznéd az eltöltött időt. Lehet hogy gáznak gondolod, de nem az. És abban is biztos vagyok, hogy a barátaid segíteni fognak neked.

Az online randioldalakat se zárd ki! Ma már nagyon sok igényes (és ingyenes) randioldal létezik, amik külön rendszerrel rendelkeznek az idióták kiszűrésére. A korod sem számít, hiszen rengeteg 40-50-60 de még 70 év feletti ember is aktívan használja ezeket az oldalakat.

A lényeg, hogy ne add fel. Mint mondtam, lehet, hogy most még elképzelhetetlennek tartod, hogy újrakezdd, de hidd el…

...el fog jönni az a nap, amikor is ezt máshogy fogod gondolni.

Bízok benned és teljes szívemből drukkolok!

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.