Hogyan ébreszd fel egy férfi szexuális vágyait?

Hogyan ébreszd fel egy férfi szexuális vágyait?

Egy kanos pasinak elég egy dekoltázs vagy combvillantás, nem?

De igen, ezek nagyon is egyértelmű jelei annak, hogy Te is akarod. De mi lenne, ha adnék pár kevésbé egyértelmű tippet, amikkel - ha jól használod - köldökig keményítheted a pasid, anélkül, hogy rámarkolnál a farkára?

Ha egy született csábító vagy, elképzelhető, hogy nem fogok újat mutatni, de a kevésbé tapasztalt „nyuszibb” olvasóimnak nagy hasznára lehetnek.

Lássuk is őket!

1. Gerjeszd a szexuális feszültséget

Mondok erre egy példát.

Leültök egy nyugis, félreeső helyen egy padra a parkban. Nagyon közel ülsz hozzá, a fenekeitek szinte összeérnek. Közel hajolsz hozzá, és megmutatsz neki egy új alkalmazást, amit nemrég szedtél le a telefonodra.

Itt az a lényeg, hogy a pasi kényelemben érezze magát ennyire közel ülve hozzád

2. Beszélj lágyan, szexin

Folytatjuk az előző pontban elkezdett sztorit…

Amikor már látszik a pasin, hogy veszi a lapot, változtass a hangodon. Tudod, mint szex közben - ott ugye automatikusan „átvált” szexi üzemmódra a hangod.

Na, egy picit hasonló hangnemben beszélj hozzá. Jó hír, hogy itt egy kanosabb fickó már elkezd keményedni.

3. Generálj egy „álkínos” szituációt

Ez viccesen hangozhat elsőre, de maradj velem.

Találj valami okot rá, hogy még közelebb ülhess hozzá.

Pl. csusszanj közelebb és karold át a kezét azzal az indokkal, hogy láttál egy lódarazsat és épp feléd repült. Ez a jelenet jó, ha pár másodpercig tart - egy picit hosszabb ideig, mint várná.

Ezzel is megerősítést kap a hátsó szándékaidról…

4. Mondj el neki egy féltett titkot

Nézz körbe, úgy mintha azt néznéd, hogy van-e a közelben valaki és mondd neki, hogy van egy titkot, amit meg szeretnél osztani vele.

Hajolj nagyon-nagyon közel hozzá, és súgd a fülébe ezt a titkot, de úgy, hogy az ajkaid néhányszor teljesen véletlenül a füléhez érjenek. Már azzal beindítod a pasit, hogy megbízol benne annyira, hogy ráköss az orrára egy titkot, az a kis „véletlen” pedig csak a hab a tortán.

5. Érd el, hogy megérintsen

Például úgy, hogy rámutatsz az egyik anyajegyedre. Így…

„Nézd, van itt ez az anyajegy, a nyakamnál. A húgom mindig cseszegetett vele, pedig szerintem baromira szexi, szerinted?”

Amint a végére érsz a kérdésednek, jó eséllyel a pasi már nyújtani is fogja a kezét a nyakad felé, hogy megérintsen.

6. Jöhetnek a piszkos kérdések!

Itt már valószínűleg harapható a feszültség a levegőben, és a pasi úgy beindult, hogy csak az úriemberi oldala tartja vissza magát attól, hogy ott helyben leteperjen.

Innentől már csak rajtad áll, hogy hogyan tovább. Akár itt abba is hagyhatod és a pasi egy kontrollálhatatlan erekcióval a nadrágjában indulhat haza.

Vagy feltehetsz neki még pár szaftos, huncut kérdést. A vége pedig tudjuk mi lesz.

Végszó

Remélem, tudtam segíteni ezekkel a tippekkel. Nem biztos, hogy pont így fogod csinálni, de ez egy biztos elindulási pont.

A jó hír az, hogy ha tényleg bejöttök egymásnak, akkor ezek a dolgok természetesen, maguktól fognak jönni.

Milyen sztorid van, ahol olyan kanossá tetted a pasit, hogy az nem bírt magával?

Hozzászólások

A buszon voltunk haza fele tartotunk a suliból naná hogy semi hely nem volt de pont kapora jöt mert igy teljesen hozá simulhatam és meg volt rá az ok a tömöt busz de én néha véletlen neki estem meg beszélgetünk és a fülébe sutogtam az ajkam néha hozá ért nagyon élveztem a helyzetet látam rajta hogy kezd fel izgulni de ezt más hamarab észre vete egy öreg nénike hangosan meg jegyezte ó bár a férjem nek is ekora lenne az erkciója nem tudom ki pirult el jobban

lol

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.