James Bond és a virágcsokor — avagy hazudnak a nők?

Egy nő combfixben, egy vonzó férfit csábít éppen az ágyon

Sok nő azt mondja, hogy az álma egy olyan pasi, aki kedves, virágot visz, nem felejti el a névnapját és a születésnapját. Olyan pasiról álmodnak, aki törődik velük és megbízható.

Azonban úgy tűnik, hogy a nők nem mondanak igazat…

Azokra a pasikra, akik bedőlnek ennek, általában hosszú és reménytelen szerelem vár, sok-sok szenvedéssel.

Vegyük például ezt az esetet.

Volt egy lány, akire egy pasi teljesen rá volt állva. És amikor a lánynak névnapja volt odaállított egy hatalmas csokor virággal. Eszébe jutott, nem felejtette el.

Ha igaz lenne, amit sok nő állít, akkor ennek a pasinak nyernie kellett volna.

Én csak annyit mondtam, ennek a csajnak

„Ja, ma van a névnapod? Akkor boldog névnapot.” — érted? Semmit sem tettem.

Pár óra múlva, amikor mentünk hazafelé, a csaj a nyakamba ugrott és lekapott. Úgy be volt indulva, hogy alig tudtam szabadulni, hogy végre hagyjuk abba a smárolást.

Úgy látszik a nők nem mindig őszinték

A bajt pont az okozza, hogy sokszor nem is engedik, hogy azok legyenek.

Ha egy nő megmondaná mit akar igazán, azonnal közutálat tárgya lenne.

Egy nő például megkérdezte egy fórumban, hogy merre vannak olyan pasik, akik jól keresnek.

Az első válasz ez volt: „Ribanc!”

Anélkül, hogy bárki megkérdezte volna, hogy miért?

Pedig a csaj csak annyit akart, hogy ne neki kelljen már egy pasit eltartania. Legalább annyit keressen mint ő, és így neki se kelljen halálra dolgoznia magát a pénzért.

Tehát azokat a nőket, akik őszinték és szókimondók lehordják.

Ez nem jó, de a baj nem itt kezdődik…

Feledékenység

Annyit csinálták ezt a nők, hogy el is felejtették, hogy ez az egész csak színjáték. Annyira belejöttek ebbe a szociális hazudozásba, hogy még maguk is elhiszik ezt.

Ezért mindenféle lúzerrel összejönnek, aki csak egy kicsit is megfelel a fenti leírásnak, azonban a lelkük mélyén másra vágynak…

James Bond nem vesz virágot

Egy szmokingos férfi, egy hő ruháját kapcsolja ki

Mégis buknak rá a nők. Nem csak a filmekben.

Egy férfi, aki nem fut virágcsokorral a nője után. Aki nem könyörög, hanem meghódítja akit szeretne. Tudja hogyan kell élni és megoldja a problémákat.

Ő az aki igazán megmozgatja a nőket.

Ezek azok a pasik, akik olyan fából vannak faragva mint a régi hősök.

Erősek, bátrak, fölényesek, és sikeresek.

És le merném fogadni, hogy te is az ilyenekre buksz.

Összefoglalás

A nők a társadalmi elvárások miatt, sokszor nem lehetnek őszinték. Azonban ha ők maguk is elhiszik ezt a maszlagot, akkor mindig a rossz pasikkal lesz dolguk.

Viszont James Bond-nak sem jó bármilyen nő.

Egyetértesz ezzel vagy nem?

Írd meg a hozzászólásokhoz a véleményed, és azt is, hogy szerinted, milyen nő kell egy igazán jó pasinak.

Hozzászólások

Rozi képe

Egyetértek azzal, hogy a nők valóban összejönnek mindenféle lúzerrel, aki egy kicsit is beindítja őket.. Na nem a virágcsokor miatt. Sokkal inkább a szeretetéheség miatt. Mert annyira akarnak valakihez tartozni végre..
Nekem holt mindegy, hogy hoz pasi virágot, vagy sem. A névnapomat nem bánom, ha elfelejti, én ennek nem tulajdonítok jelentőséget. Viszont a születésnapomról igenis emlékezzen meg. Vegye a fáradságot, és derítse ki, hogy milyen virágot/tortát...stb. szeretek. Nem kell - főleg a kapcsolat elején -, hogy luxusúttal kényeztessen születésem évfordulójának tiszteletére.., lehet az ajándéka bármi, amiből tudom, hogy kicsit többet foglalkozott a dologgal, mint a bemegyek-a-virágboltba-és-megveszem-az-első-szembeötlő-kórót. Persze simán lehet, hogy ez már kompromisszum nálam.. A legutóbbi lúzeremtől azt kaptam szülainpomra, hogy a hátam mögött összekavart a kis ócska lotyó titkárnővel. (nem dugta meg, csak fűtögette, mert a csaj is csak szájhős volt) Szóval, ezek után nekem már az is nagy cucc, ha virágot vesz.
Hogy a szociális baromság miatt, vagy más miatt nem őszinték a nők magukkal sem, azt nem tudom. Azt tudom, hogy elsős gimis voltam, és bejöttem egy harmadikos srácnak, aki semmilyen tekintetben nem felelt meg az elvárásaimnak. Ennek ellenére randiztam vele kétszer is.. Hogy minek, azt nem tudom. Nem mertem neki megmondani,hogy nem pálya.. Az első randit után azon gondolkodtam, hogy vajon mennyi idő múlva tehetem ki a szűrét.. Utólag belegondolva röhejes, hogy milyen ostoba voltam. Viszont egy életre megtanultam, hogy aki nem jön be, azzal nem bonyolódunk semmibe. Később, huszonévesen volt egy fickó, aki randira hívott. Akkora virágcsokorral jelent meg, hogy nem látszott tőle.. De nem hatott meg. Megvacsiztunk, elbeszélgettünk Főleg én beszéltem, nem volt azon az intellektuális szinten, ami nálam a szórakoztató férfi kategória, így hát szórakoztattam magunkat.. Elég tapló voltam.. :) Ennyit a szociális szarságról. Hamar leszoktam róla. Már csak azért is, mert abban nőttem fel, hogy "vigyázz, mit csinálsz, mert majd mit mondanak mások". Juszt se érdekelt, mit mondanak.. :)
Persze még mindig van mit tanulnom. Elsősorban azt, hogy nem megyünk bele kompromsszumokba, csak mert egy elég jó hím.., de nem James Bond.. Aki - lássuk be - nem pasi, hanem Férfi! Így, nagybetűvel. Szóval, ami kell nekem, az egy magabiztos, sikeres, bátor Férfi. Nem egy puncihajhász lúzer, aki azt hiszi, hogy az ízléstelenül tetovált trampli huszonéves jobb..
Van egy cuki szeretőm - korábban együtt voltunk és most pár hónapja "úgy" is felelevenítettük a régi dolgokat. Őszintén megmondta, hogy nem fogja elhagyni a feleségét, és én ezt értékelem benne. Nekem sem kell társnak, párnak, viszont - ahogy azt egyszer megfogalmaztuk - élvezzük ezt együtt, amíg lehet és van. Na, ő 13 év után is gyönyörűnek lát, és olyanokat mond, hogy.. Persze, tudja, mitől olvadok. De az ő esetében az olvadásom rózsaszín ködtől mentes. :) Hogy miért írtam le? Ő az, aki megüti a mércét. Vagyis megütné.., csak ott az asszony. Inkább azt mondom, hogy egy olyan fickó, mint ő. Asszonyság nélkül..
És hogy milyen nő kell a férfinak? Elsősorban Nő, és nem csaj. Nem ez a mai törtető, nem nélküli, motoros-gördeszkás-agyonvarrt bőrű amazon, hanem olyan Nő, akinek kisugárzása van. Megint csak visszakanyarodnék a fickóhoz, aki azt mondta, hogy nem a melleim mérete és nem a testem az, amit szeret (bár imádja és nagyon szexinek tartja), mégsem attól vagyok igazán jó nő a számára, hanem "a sugárzó nőiségemtől". Szó szerint: "a cickóid nyilván nem nagyok, de kit érdekel, ha ilyen csábítóak.. és tudod, mitől lesznek azok? Tőled!"
Ugyan arra a kérdésre nem tudok választ adni, hogy a James Bond féle igazán jó fickóknak milyen nő jön be. Ilyen pasival nem volt még dolgom. De azt tudom, hogy bennem mi az, amit igazán értékel egy férfi: a humoromat, a szárnyaló intellektusomat, az éles eszemet, hogy jó velem társalogni, és a külsőmet is.. Ami, legyünk őszinték, már azért kétszer húsz, nem a legfeszesebb (noha mindig egy tízessel fiatalabbnak gondolnak), nincs megáldva kerek fenékkel és D-kosaras mellmérettel.., de ez nem is fontos. A kisugárzás, a sugárzó nőiség. Mondanám még a magabiztosságot, mint a jó nő ismérvét (bár én kissé labilis vagyok olykor), de tudom, hogy az mennyire tetszik a férfiaknak. És ami szerintem még fontos: a nő partner, egyenrangú fél, és nem egy alárendelt báb, vagy háztartási alkalmazott, vagy kussaneved kelléklány, akivel lehet villogni, mert jól mutat a drága autóban, meg a pasi mellett (csak nehogy megszólaljon, mert akkor kiderül, hogy olyan, mint a disznó orrában az aranyperec)
Hosszú és terjengős lettem.. Bocs. :)

Van benne valami. :)

Rozi képe

Vettem. Legközelebb kuss a nevem.. :(
Majd hozzászólnak mások

Ezt írtam?

Rozi képe

Ööö.. Péter? (Csak mert "Névtelen"-ként hozott most a rendszer..) Azt írtad: "Van benne valami :) "
Az én utolsó mondatom az volt: "Hosszú és terjengős lettem. Bocs"
Ebből azt raktam össze, hogy máskor ne locsogjak ennyit.., mert amit leírtam, abból az a konklúzió, hogy hosszú, terjengős, uncsi.. Az elektronikus kommunkáció átka.., amikor nem tudod, hogy a másik mire reagálta azt az egy mondatot.. Mivel hosszú volt, lehet, hogy csak a végére.. Úgy pasisan.. :)

Ja én voltam, csk közben kiléptetett, és nem figyeltem. Javítottam. :)

Nem erre gondoltam. Tudod, hogy örülök a kommenteknek.

Szóval a tartalomra vonatkozott.

Rozi képe

Igen, tudom, hogy örülsz a kommenteknek. :) És tapasztaltam/tapasztalom, hogy olykor a kommentek is alakítják a tartalmat.. :)
Félreértettem.. :( Lehet, hogy azért, mert telefonról néztem meg az oldalt?!

De kuka voltál itt. Magvas, szórakoztató hozzászólás..én konkrétan iszom szavaid. A végére a "terjengős" tök felesleges ;) gáz, nem gáz, most zizzentem rá erre a blogtémára. Szétnézek itt is és bírom a hszeid itt is és a hottien is.

Szia, nekem nagyon tetszik,amit írtál! Sajnos egyre több a "puncihajhász". Nem tudom miért jó nekik a mennyiségre hajtani...

Rozi képe

Talán, mert annyira alacsony az önértékelésük, és azt gondolják magukról, hogy a minőség nem jöhet nekik össze.. Legalább akkor mennyiség tekintetében ők legyenek a királyok. :))

"Nekem sem kell társnak, párnak," --> Itt hazudtál. :P --> " Ő az, aki megüti a mércét. Vagyis megütné.., csak ott az asszony. Inkább azt mondom, hogy egy olyan fickó, mint ő. Asszonyság nélkül.." Szóval asszonyság nélkül ő a Jani, de egyébként meg nem kell? :D

Ott tartunk , hogy attól esünk hasra, ha egy pasi pofatlanul belevagja az arcunkba h "nem igerek semmit (=szexre még elmész)" sokszor raadasul nem is a james bondokrol van szo, hanem majdhogynem a legaljarol: a csoro egzisztencialisan nulla, kinezetre atlagos 40 es kopasz , kopcos alakokrol. Egyebkent sajat pelda, hogy miert vagyok egyedul meg 1.5 ev utan is. Az utolso 1 evben 1 honappal ezelottig rengeteget tarskeresoztem a tapasztalataim ;azon kivul hogy siralmasak, szo szerint a legalja akikkel raadasul egy ket levelvalrasig jutottam, randi meg csak szoba se jott..már ezen a ponton is megtapasztaltam h egy pasi pontosan addig nyomul amig nem valaszolsz neki. Addig nem tudod magadrol levakarni se. Abban pillanatban h szobaallsz vele fordul a kocka. ..baromi szep kilatas egy ertelmes tartalmas kapcsolat kialakitasara..

Nekem ebben valami gyanús.

Tömegesen gyenge pasik, 1-2 levélváltás társkeresőn...

Ez furcsa.

..es azert esunk hasra mert "jaajj ő legalabb őszinte, ő legalabb nem akart Teged kihasználni" mondta nekem kedves nőtarsam is, hogy ezert legyek inkább hálás neki...

A „kedves nőtárs” önértékelése ez esetben nem túl magas.

Szerintem J.B. nem létezik,csak mi tesszük azzá!
A nő akkor ragyog,ha szeretik.
Nem vagyok modellalkatú nő,inkább telt,aki34kgt fogyott.
Vannak önbizalom zátonyaim,a hajó még nem futott ki a kikötőből..
Okkal van még a kikötőben.
Tisztáztam magamban sok kérdést,de rengeteg van még.
Próbálom keresni a válaszokat,akár segítséggel,nem szégyen kérni.
Ez volt az első lépés,amit megtanultam válásom után.
Dióhéjban;
Vártam a harmadik gyermekünket,beteg lettem,félidőben szerelmes lett,elment.
Elárulva,kisemmizve,várandósan éhezve,azt hittem nem élem túl..
Szülésem alatt felpakolta a két lányt és félévig nem tudtam róluk semmit..
Megjártam a hadak útját,innét jövök
Nem lettem maca,pedig könnyebb lett volna minden!
A nehezebbik utat választom:
nagyjából tudom mennyit is érek.
A baj a nagyjábólban van!
J.B.t felejtsétek el.
Ezeket a pasikat női agyak gyártják!
El kell hinni magunkról,hogy ÉRTÉKESEK VAGYUNK!
Akkor, majd végig lejtesz,akár egy kifutón is!

Az értékességgel egyetértek, de szerintem még azért akadnak valamerre James Bond-ok is.

Szerintem is! :) Bár lehet én vagyok csak reménytelenül álmodozó :) De nem! Mert látok rá példát! Szerencsére :)
És persze remélem én is megtalálom az én James Bond-omat :))

Van abban bőven igazság, hogy a nők nem őszinték! Nem csak a pasikhoz nem azok, Önmagukhoz sem.....úgy gondolom, amíg saját magunknak nem valljuk be, hogy mit is szeretnénk tulajdonképpen az élettől, mert "úristenmitfognakgondolnirólam", meg "jesszusnehogyvalakimegtudja, deéncsakegyjótakarokdu.ni"....addig a pasikhoz sem leszünk őszinték. Kompromisszumot kötünk, és eléldegélünk valahogy.
Nem értékeljük magunkat, annyira, hogy bevalljuk mit szeretnék, de nem is tudjuk milyen értékesek vagyunk, mert van egy társadalmi elvárás amit nap mint nap látunk: legyél vékony, sportos, fittneszmodell, házias, mesterszakács, tisztaságmániás, okos, intelligens, jólkereső, erős....stb....stb....stb... Lehetsz mind, és lehetsz csak egy része, de szerintem úgy kell ilyennek lenni, ahogy te szeretnéd, ami neked jó, amit te igazán el akarsz érni, amilyen lenni akarsz. Nem pedig olyan amit elvárnak tőled, de közben meg utálod a melód, az életed, és a pasid sem egy főnyeremény...
Van J.B és van tökéletes társa, de mindegyik a maga tökéletlenségében...mert senki sem tökéletes, mindenkinek megvan a maga szokása, hibája, rigolyája, elvárása...és ez teszi különlegessé, egyedivé az embert, a kapcsolatát, és az életét. Szerintem...:)

Egyetértek :)

Sziasztok !

Szerintem ami nagyon fontos ahhoz, hogy válogathassatok a pasik közül, akár jól, akár rosszul, az az hogy érezzétek jól magatokat, mert az sugárzik.. :)
Legyen legalább 1, de akár több olyan hobbitok is ami kikapcsol, feltölt, boldoggá tesz...... és amit nem adsz fel egy pasi kedvéért sem..
Az, hogy a hobbid (legjobb a társas, mozgós) nyújtotta kikapcsolódásnak köszönhetően jól érzed magad a bőrödben, vonzóvá, fiatalossá tesz, ezen kívül jól letudod vezetni a stresszt is, ami az élet minden területén jól jön, sőt átsegít a nehéz pillanatokon, csalódásokon is...
Ha ez megvan, jöhet a pasi keresés...Te leszel az aki válogathat.. hiszen egy kiegyensúlyozott, vidám nő, aki jól érzi magát a bőrében, mindig vonzó..
Ezek után már "csak" meg kell tanulni választani és aztán ha szeretnéd, akkor megtartani a kiválasztottat, akár "James Bond"-ot is, ha neked ő kell...
Én is azt gondolom, hogy a számodra nem megfelelő pasihoz nem szabad ragaszkodni csak azért, mert odavan érted.. Majd jön olyan, akiért te is..
Mindenkinek más férfi típus jön be szerintem.... Ha már túlléptünk a "hódítási szakaszon", akkor derül ki igazán, hogy milyen is a pasi valójában.. Ha nem a te embered, ne ragaszkodj hozzá.. Tartsd többre magad ennél..
Mosolygós, szép napot mindenkinek !

Jó tipp!! :)

Sziasztok !
Teljesen egyet értek Lív véleményével. Én öt éve nem találok számomra megfelelő FÉRFIT igen nagy betűvel. A társkeresőn lévő urakról eddig lesújtó véleményem, van.
Akivel esetleg eljutottam pár levélváltásig, már arra nem vette a fáradságot, hogy találkozzunk egy semleges helyen! Többnyire mindegyik a lakásába invitált volna már az első randin.Az a meglátásom aki nekem bejön, eddig neki nem tetszettem akinek pedig én felelnék meg az nekem nem jöhet szóba!
Hozzá kell tennem, a külső kinézet számomra igen meghatározó. Hozzá voltam szokva, hogy a párom csinos, férfias, magas, izmos, és esze is van. Több mint tíz évet éltem nálam 22 évvel fiatalabb ferfival.A szex kiválóan működött. Elengedtem, hogy családot tudjon alapítani,(a mai napig nem tette) majd bele pusztúltam, de már nem csinálnám vissza! Számomra csak sportos, jó testű férfiak a vonzóak.Mégegyszer ekkora korkülönbség kizárva !Bár nem bántam meg semmit ! Tudom hogy a belső érték nagyon fontos, de ha nincs ami megfog akkor addig hiába ! Sokat dolgozom napi 11-12 órát szeretném a szabadidőm kellemesen tölteni, de úgy látom hogy nem könnyű megfelelő partnert találni. Sok sikert kívánok a többieknek is.!

Sziasztok !
Teljesen egyet értek Lív véleményével. Én öt éve nem találok számomra megfelelő FÉRFIT igen nagy betűvel. A társkeresőn lévő urakról eddig lesújtó véleményem, van.
Akivel esetleg eljutottam pár levélváltásig, már arra nem vette a fáradságot, hogy találkozzunk egy semleges helyen! Többnyire mindegyik a lakásába invitált volna már az első randin.Az a meglátásom aki nekem bejön, eddig neki nem tetszettem akinek pedig én felelnék meg az nekem nem jöhet szóba!
Hozzá kell tennem, a külső kinézet számomra igen meghatározó. Hozzá voltam szokva, hogy a párom csinos, férfias, magas, izmos, és esze is van. Több mint tíz évet éltem nálam 22 évvel fiatalabb ferfival.A szex kiválóan működött. Elengedtem, hogy családot tudjon alapítani,(a mai napig nem tette) majd bele pusztúltam, de már nem csinálnám vissza! Számomra csak sportos, jó testű férfiak a vonzóak.Mégegyszer ekkora korkülönbség kizárva !Bár nem bántam meg semmit ! Tudom hogy a belső érték nagyon fontos, de ha nincs ami megfog akkor addig hiába ! Sokat dolgozom napi 11-12 órát szeretném a szabadidőm kellemesen tölteni, de úgy látom hogy nem könnyű megfelelő partnert találni. Sok sikert kívánok a többieknek is.!

Nekem mindig a rossz fiúkkal volt dolgom, mert állítólag a nők az ilyenekre buknak :D A legjobb barátom is hasonló kategória, és már 12 éve szekáljuk egymást :D De, hogy együtt is éljek egy ilyen emberrel, aki nem figyel rám, nem érdeklik az érzéseim, azt teszi, amit akar, és minimálisan se kommunikál senkivel, igazi lázadó egyéniség, az ki van csukva. Eleinte nagyon vonzó az ilyesmi, meg amúgy sem vagyok egy átlagos nő, aki az unalmas életét éli. Nekem még egy normális napom sem volt szerintem mióta megszülettem :D De, a mostani párommal tapasztaltam meg, hogy az ilyen apró dolgok, mint hogy ha a szomorú vagyok, megvigasztal, ha arra van szükség, meghallgat, nem felejti el a hónapfordulónkat, tudja mikor van a sztoriban is említett bizonyos ünnep, mint NÉVNAP vagy SZÜLINAP, az mind fontos kis apró építőkő a kapcsolatunkban. Ráadásul az hogy őszintén ki tudja mutatni és mondani is, hogy hiányzom Neki, és látom rajta, hogy szomorú ha keveset lehet velem, az jólesik, és bizalommal tölt el, hogy én is nyugodtan mondhassam Neki, hogy hiányzik és szeretem.
Amúgy én sosem próbáltam meg hazudni, maximum eltitkoltam azt, amit érzek mások elől, főleg a párom elől, mert nem akartam megbántani. A mostani kapcsolatomban is megesett egyszer, de rá kellett jönnöm, hogy pont azzal bántom meg a páromat, ha eltitkolom előle az igazat. Vagyis a pokolba vezető út jószándékkal van kikövezve, és tényleg :D
Szerintem ha őszinték vagyunk önmagunkhoz, plusz nem akarunk megfelelni egy társadalmi elvárásnak, akkor boldogak lehetünk a már meglévő kapcsolatunkban, vagy bizalommal kereshetjük az ún. Igazit, akivel majd leéljük az életünket:)
James Bond pedig nem kell, hogy létező férfi legyen, mert akkor már többé nem vágynánk rá :D A nőknek ugyanis mindig van/lesz egy ideáljuk, álmaink férfija stb, de nem Neki fognak gyereket szülni ;)

Ehhez csak azt tudom hozzátenni, hogy nem mindegy, melyik pasi hozza azt a virágot..:) (nem a virágtól fogunk felizgulni -még ha ez vulgárisan is hangzik - hanem a pasitól..és ha ez már megtörtént, jól esik, ha kedves és rendes a "kiszemelt" férfi, nem bunkó)

A gyomrom felfordul a James Bond fele pasiktol. Semmi mast nem sugaroznak, csak nagyfoku o telteltseget, ami nevetseges. Nem tudom eldonteni, h az kicsi ami a laba kozt van, vagy a penztarcaja nem eleg duzzadt, es emiatt kompenzal.
Ha egy ferfi magabiztos, ne ez a ket dolog hatarozza meg.
Igenis vegyen viragot.

a nők nem hazudnak a virágról :D csak épp attól a pasitól várják el (vagy látnák szívesen), aki már a társuk vagy szeretnék hogy az legyen. Nem a gyengeség jele, ha valaki figyelmes, és nemcsak a nők vágynak erre, hanem mindenki (nem pont virág formájában)... Azért, mert a világ arra tart, hogy legyen mindenki bunkó és fölényes, csak így lehet érvényesülni, szóval a nők is kénytelenek ezzel beérni vagy ilyenné válni, de ettől még nem ez lesz az arany ösvény... az tény sajnos, hogy a mai nők egyre inkább ugyanolyan szánalmasak, mint a férfiak, és senki nem erős itt már a szó klasszikus értelmében. Ld. az erős férfi régen a lovag volt, ma meg az izomagy bömös. Hol élünk?

Így van, kedves Jane! Attól a pasitól, de legyen inkább FÉRFI, várnák el, aki a TÁRSUK. Csak a legtöbb pasinak nem társ kell, hanem házvezetőnő és anya egy személyben, akivel néha még ágyba is lehet bújni. Tudnám hosszan írni a véleményem és tapasztalataim. De ami a lényeg. Ha igazán erős nő vagy, a pasik megijednek tőled. Mert félnek. Félnek, hogy nem ők a nagy valakik, akire a nő vakon és bambán felnéz. Nem tudják, hogy erős férfihoz erős nő illik, nem báb. Akkor lesznek csak igazi társak.

Sziasztok!
Hát szerintem minden férfi James Bond is lehet akár, csak a többségük eléggé el van rejtve egy vastag dióhéj mögött. Talán az, akinek én segíteni tudok kibújni a dióhéjából, az az én James Bondom??? :))) Mert a legtöbb dióhéjnak vagy nem is látom a bejáratát, vagy nem is érdekel mit rejt.. az ilyen biztos, hogy nem az én James-em... :)))
Én valahogy azt keresem mindig, hogy nagyon mélyen megérintsük egymást, és utána együtt fedezzük fel az életet, és egymást. Nem várom azt, hogy kiszámítható legyen ez a kaland. Azt tudom, hogy leginkább is arra kell törekednem, hogy Önmagammal összhangban legyek, hogy én belül egyensúlyban legyek, olyannyira, hogy egyedül is teljesnek, különleges ajándéknak tudjam érezni az életemet. Akkor talán jobb esély van arra, hogy ne a hiányaim mentén vonzzak be valakit...

Hmmm...jó néhány olvasmányélmény és önmagam vizsgálata alapján mondhatom, hogy addig , amíg nem vagyunk tudatosak arra , hogy mi hazugság és mi nem, addig nagyon sokat hazudunk, nők és férfiak egyaránt. És nem feltétlenül azért, mert ez szándékos lenne, hanem mert (és egy kicsit filozofikus leszek) az elme nagy játékos, és mindent kitalál, megmagyaráz, hogy miért nem volt hazugság, vagy annyira hazugság, amit mondtunk. Megvigasztaljuk magunkat és az elménknek adunk egy kis nyugtatót ezzel, közben meg az egész egy nagy önbecsapás. És még valami, a szókimondás nem egyenlő az őszinteséggel. És mikor azért hazudunk, mert valami miatt szeretnénk a másik kedvében járni, vagy "megszerezni", azzal kompromisszumot kötünk a béke kedvéért, vagy azért hogy megszerezzük amit akarunk. Amikor el tudjuk azt képzelni és tapasztaljuk, hogy nem kell kompromisszum és hazugság ahhoz, hogy mindkét fél jól járjon, na ott kezdődik az igazi kapcsolat. Persze, ehhez 2 egész ember kell, és még mindig sok a játszma, a hatalmaskodás, a nemtörődömség, a hazugság. Nagy kihívás ez.

Az alap cikk maximálisan igaz, erre szokták mondani ha 9 fut utánad neked biztosan az az egy kell amelyik nem tesz semmit, erre már a férfiak is rájöttek, "minél jobban lesz.rod annál inkább kellesz neki "és egymást buzdítják erre többször is hallottam. Na de az ezt követő hozzászólás.A fenti irománnyal kapcsolatban csak annyi észrevételem akadt, hogy az aki a felesége mellett félremegy titokban az egy minősíthetetlen jellem! Ha valaki ezt tartja férfinak akkor biztos neki is jól esne ha vele tennék ezt mikor vacsorával várja este az urát. Gyenge szánalmas alak aki nem képes továbblépni mert gyenge és hazugságban éli az életét és akkora az egója hogy abszolút nem érdekli, hogy a két nő mit érez mellette. De az a nő aki ilyet tesz ,az mindig visszakapja mert jóistenünk nagy mókamester! :) Szerintem ott fent annyit nevet az emberi hülyeségeken, hogy öröm lenne nézni. Ki tudnám még egy litániában vesézni a véleményemet de nem szeretnék senkit sem megsérteni. Köszönöm a figyelmet. :)

Talán tényleg önámítást csinálunk? Sokáig meg akartam felelni a társadalmi elvárásoknak. Na ez volt a legnagyobb hazugság amit magamnak mondtam. Végre ráébredtem, (mióta a hottie-t olvasom ;) ) hogy teljesen más életet akarok élni. Még nem tiszta a kép. de alakul. Pl. én nem szültem gyereket, mert nem akartam. De, hogy ezért is mennyi kritikát kapok. Legutóbb az egyik családtagom (pasi) közölte, hogy mennyire önző vagyok mert nem szültem. Mert ez egy nőnek kötelessége, szerinte. Nos nem hagytam magam és kiálltam a véleményem mellett. Igen kilógok a társadalmi sorból és öntörvényű vagyok, de már nem zavar és már nem akarok mindenáron megfelelni. De kellett egy két rossz, behatás, hogy ezt őszintén bevalljam magamnak.. aztán, hogy milyen férfit akarok valójában, nem olyat amilyet elvárnak, hanem akivel kölcsönös szeretetben és tiszteletben élünk egymással. Bár jólesik a virág, de anélkül is tudjam, hogy fontos vagyok. Álomférfi pedig nem létezik. Mindenkinek van hibája vagy rossz napja, de attól még lehet jó ember és az legyen, de talpig csupa nagybetűvel. Akkor képes arra, hogy megtegyen mindent. Lehet erős és bátor, de fölényes ne legyen, mert az már számomra leértékelés és arra nincs szükségem.
A másik hazugság a romantikus filmek. Ilyen a valóságban nincs. Sajnos én is sokáig álmodoztam olyan férfiakról amilyenek ezekben a filmekben vannak. De ez nem valóság. Pont azért mert senki sem tökéletes, senki!! És a valóságban nincs mindig happy end. De a valóság lehet azért szép, csak el kell fogadni, hogy mindenki önálló egyéniség.
Persze nehéz szembenézni a saját önámításainkkal. De, ha megtudom tenni úgy érzem boldogabb leszek. :)

Sziasztok!
Végig olvastam mindent!
Bőven van mindenkinek tapasztalata,
de még sem értem, hogy miért nem mondja ki senki hogy a hibáinkból tanulunk. Mindenki mondhat amit akkar, de a sorsunk a kezünkben van! Hogy J.B. milyen nőt akkar? Azt csak ő tudja! Azt hogy ki mit akkar vagy szeretne, azért mindenkinek saját magának kell eldöntenie. Minden ember más, mindenki másképp látja a dolgokat! Nincs 2 egyforma még tojás se! :) Îzlések és pofonok is különbőznek! Egyben azért egyet ért minden hetero, hogy a férfi nőt szeretne, a nő meg férfit! Ahogy a régi mondás is mondja; Megtalálja zsák a foltját! Köszönöm a figyelmeteket , és a türelmeteket! Minden jót és szépet kívánok mindenkinek!
Sziasztok

Egyik nap beszélgettem egy barátommal, akivel hébe-hóba megtárgyaljuk a párkapcsolatunkat, vagy annak hiányát.
Említettem Neki ,hogy most problémáim vannak a "párommal" (idézőjelbe, mert nem tudom hogy az-e még). A részletekkel nem terhelek senkit, elég az amit a végén mondott a barátom nekem.
Ha azt akarom, hogy normális férfi szóba álljon velem, nekem is nőnek kell lennem. Erre mondtam Neki ezt fejtse ki, ne kíméljen! Szerinte a "párom" is kiszúrta, hogy valami nincs rendben nálam. Mutathatok én kifele bármit, de egy férfi kiszúrja, hogy ez csak látszat és nem vagyok harmóniában magammal. Azt javasolta legyen a célom, hogy harmonikus és hiteles legyek. Ez piszok nehéz meló lesz!
A névnapos, születésnapos és virágcsokros és ajándékozáshoz csak annyit, hogy én speciel jobban örülök ha akkor kapok virágot, mikor nincs semmi "kötelező" nap! Ez olyan mint a szilveszter, a kötelező bulizni meg jókedvűnek lenni, holott a spontán összejövetelek jobban sikerülnek. Egyébként nekem hétfőn lesz a születésnapom, kíváncsi vagyok ki veszi a fáradságot és köszönt fel (már az is más a mai világba, ha valaki a telefont is hajlandó felemelni és felhívni). Ki nem állhatom a FB és az sms-t, annyira személytelen.

Nagyon sokat gomdolkodtam ezen. Es tudjátok mi a gond? Hiába probálom levetni az eddigi negativ tapasztalataimat. Amikor a 20. pofon jön. A 40. -ben járok..mindent felépitettem rgyedül gondoskodom magamról a gyerekeimrol otthont epitettem , normális gondolkodasú igenyes nő vagyok , adok magamra , nem hagytam el magam , nem hiztam el, normalisan öltozöm , abszolut allnam a versenyt 10 evvel fiatalabbakkal is .mégis a pofonok sora. Olcso nulla alakokkal viragcsokor kozelebe nem mennek az egojuk meg akkora h már a képrol leugrik. Ezeken továbblapozom jön a csoringer kategoria 5 ft ot nem tett még ossze eleteben nemhogy engem nyaralni vigyen...mar a bemutatkozaskor gáz. Es ami elgondolkodtato;. Hogy ez nulla egzisztencias nulla gyerekes meg onmagarol se tud gondoskodni reteh is csak hümmög amikor arról van szo h ne csak szex legyen. Es akkor még semmit nem tudtak se a gyerekeimrol se az eletemről semmiről.

"Es ami elgondolkodtato;. Hogy ez nulla egzisztencias nulla gyerekes meg onmagarol se tud gondoskodni reteh is csak hümmög amikor arról van szo h ne csak szex legyen"
Bocsánat, de az ilyenekre értettem a múltkor azt, amikor egy hozzászólás alatt megjegyeztem, a fele fizetős nőt "érdemel" csak. (Jó, ezt kicsit ironikusan értem. :) )

Kedves Igazi Ferfi!

Ha ismersz meg ilyen igazi Ferfit, s.o.s. küldd hozzam! ...mint tü a szenakazalban...

Látom Péter nem találkoztál még felnőtt, Igazi Nővel :)

Nekem volt akkora szerencsém hogy megismerkedhettem egy ilyennel, és mára már a jegyesem.

Még léteznek igazi nők, akiknek nem a pénztárcád a fontos, meg hogy te mekkora faszagyereknek képzeled magad, és az össznépi farok-összemérő versenyben te vezetsz-e. Meg nem azt veszik bóknak ha bunkó paraszt vagy velük. Hanem igenis tudnak örülni egy virágnak, vagy más apróságnak.

Nagyon szánalmas önigazolás a kedves, normális pasikat "lúzereknek" nevezni. Képzeld egy igazi nőnek szeretet kell, és figyelmesség, és a többi (a eszméletlenül jó szexet is beleértve ;) )

Csak vannak ezek a "macsók" (lol) akik gyávák ahhoz hogy ezt adják meg a nőknek. Vagy nem jutottak
még el arra a szintre.
És persze hogy ezzel azokat a nőket vonzzák magukhoz akik hasonló szinten állnak.

Azzal hogy megírtad ezt a cikket, tanúbizonyságot tettél arról, hogy te még nem fejlődtél érzelmileg felnőtt szintre. Te még a kamasz szinten állsz. Szomorú, de idővel majd biztos tovább tudsz jutni ezen a szinten. Csak kár hogy addig is ezt propagálod, ez elég káros az amúgy is teljesen kusza szerelmi élet tanácsadói iparban.

Üdv!

Egy Igazi Férfi

Látjátok csajok? Ez az igazi vonzerő!

Már nem csak a csajokra hatnak a cikkek, hanem egy „Igazi férfi” sem tud ellenállni annak, hogy ne szóljon hozzá. :)

Sok boldogságot a jegyeseddel te Igazi Férfi XD

Gigi képe

Nem tom, ti hogy vagytok vele, de engem elgondolkoztat, mit keres ezen a blogon EGY IGAZI FÉRFI???

Pedig nagy butaság hazudni, mert úgyis visszaüt, és csak hosszú kerülőút lesz belőle.

Sokan még mindig nem értik Szerintem :) Tényleg nem :) Elég vicces :) Hibája mindenkinek van szerintem nekem is van. James Bond a hibátlan férfi a hős a jó fiúk bandájába tartozó mégis rossz fiú :) Azért filmesítették meg mert ilyen csak a mesékben létezik és a sok nőnek aki áldozatként éli az életét legyen valami fény az alagút végén és valami rálátása, ha nem volt előtte minta vagy megfelelő minta, hogy milyen egy igazi nő legyen róla valami fogalma hogy hogyan kell nőnek lenni aki esetleg még James Bondnak is kellene. A szociális hazugságokkal tökéletesen egyetértek beleállnak a szituba és valahogy benne ragadnak és ez főleg azért van mert elsősoron sem magával sem a Pasival vagy a párjával nem öszinte utánna meg jöhet a sírás- rívás mert valami csoda folytán nem működött az ügy és a pasi eltünt vagy az aktuális párral hirtelen vége lett a kapcsolatnak. Fontos hogy legalább magunknak ne hazudjunk sokáig hazudtam magamnak Én is bele is álltam a szitukba benne is ragadtam de legalább időben észheztértem és sikerült kiszabadulnom a magam által állított hazugság csabdákból. Vissza a kérdéshez szerintem MISS-X -et bevállalná BOND :) Viszont ahhoz hogy valaki igazán jó nő legyen el is kell hinnie magáról hogy ő igazán jó nő! Természetesen a leckékben felsorolt összes tudnivalót is el kell sajátítani és gyakorolni ennélkül nem megy az ügymenet lebonyolítása SZERINTEM ja és mellesleg Én sem regisztráltam volna az oldalra ha teljesen tisztába lennék a képességeimmel vagy a rejtett képességeimmel és mindent úgy tudnék csinálni vagy alkalmazni ahogy az a nagykönyvben meg van írva. JAJ MAJD ELFELEJTETTEM MERRE VANNAK AZ OLYAN PASIK AKIK JÓL KERESNEK ?

Olyan helyeken, ahol jól is tudnak költeni.

Ha úgy nézed, a drága helyek, költséges hobbik elve kiszűrik a rosszul kereső pasik lehetőségét.

Csak be kell neveznem a tenisz oktatásra vagy golf oktatásra :) Erről jut eszembe ma egy régi barátnőmmel elmentem bandázni egy helyre tudod olyan hely ahol a paír szalvétát nem ismerik vászon szalvétát használnak. Meg kell mondjam teljesen igaz a hely tele volt vastag Pasikkal. Jelen esetben csak szemlélője voltam eseményeknek igen tanulságos volt. Ma is tanultam új dolgokat Nőktől. :) Néhol mulatságos is. Tetszet legközelebb is benézünk erre a helyre :)

Eperke képe

Meselj a tanusagokrol

Hú... nagyon sokszor esik szó arról, hogy tudd hogy milyen értékes vagy, meg amíg nem értékeled magad addig mások sem fognak stb. Ezt én kb. így is gondolom, de én inkább úgy fogalmaznék: tudd hogy milyen értékes vagy (mennyire igen, vagy nem, milyen területen vannak hiányosságaid - mint annó: "Ismerd meg önmagad" ill. "Tudd hogy ki vagy"). Mert egy (bocsi) silány érzelmi-értelmi-fizikai állapotban lévő nő - amilyen félreértés ne essék, néha én is vagyok, bár évtizedek óta dolgozom rajta - nem fog találni magának James Bondot. Akinek nincs helyén az önértékelése, és akár alulbecsüli, akár felülértékeli magát, az szerintem képtelen megtalálni a megfelelő férfit (és ez viszont is igaz). Mert az ilyen ember hazudik magának, így hazudik másnak is. Hazudik az érzelmeiről, az elvárásairól, az igényeiről, a boldogságáról... sok tragédia forrása ez.
Úgy vélem mindig olyan a foltot kap a zsák, amilyet megérdemel.

Gigi képe

Igen, valóban JB-t akarok. Nyomd az infót… tehát, nos …. milyen a jó nő neki?

Szia J.B. Kell?
Neki ki kell?
Nos ha J.B. Akarsz gondold at azt,hogy egy filmben le jatszott karaktert akarsz vagy egy valodi erzelmen alapulo kapcsolatott ? A velemenyem az hogy minden ferfiben meg van a J.B. Csak hat ki kell hozni beloluk ezt a format..Mimden noben meg van az a karakter ami egy J.B. Nek kell !!

Ha magunkba tekintunk es egy kicsit at gondoljuk

Ahogy van egy kis idod amikor egyedul vagy es semmi kulso korulmeny nem tud meg zavarni akkor csukdbe szemed helyezd magad kennyelembe es gondold at az eddigi kapcsolataidat ugy mint a rovidet mint a hosszabban tartoakat... Es figyeld meg a kulsoleg melyik milyen volt aztan

Aztan ha ezt figyelmesen vegig merted akkor most gondolj vissza arra hogy kivel hogy bantal ..
......
Lesznek furcsanak tuno felismereseid .
Eszre fogod venni hogy aki nagyon tetszet azert mit tettel meg es mit tettel meg azert aki nem tetszet annyira...
Ok ok most azt mondod hogy nem a kulso szamit ... Igen igen ezt en is igy gondolom,de a valosag az hogy tetszik nem tetszik dologgal kezdodik minden kapcsolatra epulo szituacio..
Nos ha eldontotuk hogy tetszik eselyt kap arra hogy

Nos ha tetszik ...
Akkor mi van? ...
Hat az hogy erdekel es meg akarom ismerni ..igy van?
Ha nem tetszik mar nem is erdekell hogy valoban milyen.. Igy van?
Ha tetszik a ferfi...
Hogy is viselkedunk?
Hat igen csak maskeppen mint a meg szokot ures napokon..igy van?
Es ha a ferfi nem csak hogy tetszik,de vonzo a viselkedese,gavaler es mar kesz is az alap hogy mar nem is azok vagyunk akik vagyunk... VAgyis igen azok de meg is mast mutatunk mint amilyenek szoktunk lenni..igy van?
Ezert ,jo ha egy kicsit jo vagy nem jo emlekek fuznek a mar a veget ero kapcsolatunk hoz akkor is vissza tekintunk es merlegelunk hogy kivel es hogyan viselkedtunk es melyik hogyan viselkedett velunk mert ha meg teszuk ezt akkor nagyon sokat tanulhatunk belole...es most nem arra celzok hogy mindig gondolj vissza a regiekre es nem is arra hogy hasonlizsd a jelenlegiekhez vagy a jovobeliekhez..mar csak azert semm mert mind mas egyeniseg...
Ezt csak egyszer ted meg es csak arra probalj koncentralni hogy ki miert es mit tudot beloled ki hozni...
Pl: A szex ...ez sem volt veluk egyforma ..igy van?
Fozes nahat az se mert egyiknek szivesebben mig a masiknak muszalybol foztel...
De,ha melyebre tekintunk akkor milyen kulonos es meg is termeszetes,hogy az egyiknek tobbet meg engetel mint a masiknak...mig az egyiknek szinte mindent elneztel addig a masiknal mar nem ...
Ossze foglalva ok ezt hoztak ki beloled...
Az hogy rosszlany vagy jo lany vagy ??
Hmm ezt igy nem is lehet egyertelmuen ki jelenteni,mert minden no tud rossz lenni es jo lenni...
Es ez igaz a ferfiakra is ...
Ki tudod hozni belole a J.B. Karaktert?
Igen de ahoz meg kell ismerned..
Es neki is meg kell ismerni teged hogy mire lenne szukseged..nem egy ket esetre volt mar pelda hogy mig lenem fektet addig J.B.
Aztan mar megvoltal vagy uncsi vagy mar vagy semmi gond veled csak jon egy uj vagy csak egyszeruen ujabbra vagyik...
DE, van olyan aki mulyan, bizonytalan,vagy eros dinamikus akkar meg bunko rossz fiu stb stiluskent ismered majd egyszer csak ossze jottok es egyszeruen meg valtozik es J.B. Lesz belole ...ez az eset amikor te magadnak koszonheted hogy ilyen jo hatassal voltal ra es mennyivel biztatobb hogy erted valtozott es nem a. Kapcsolat elejen el jatszot J.B. Stilust kapod...
Hat ennel mar csak az a csucs amikor olyat ismersz meg aki az elejen is J.B. Es meg evekig J.B. Tud maradni...
:)
Na de roviden csak annyit akartam mondani mindenkiben meg van minden ..
Ugy mint nokben es ferfiakban egyarant ;)

Fehér Julianna képe

Minden nő James Bondra vágyik... Egészen addig, míg meg nem kap egyet és hatalmasat csalódik a személyiségében! Onnantól kezdve tudja csak értékelni a kedves szomszéd fiút.
Mert a külső igenis számít. Ha nem üti meg a mércét, a nő nem tekint rá potenciális partnerként és ebben az esetben sajnos a virágcsokor és a ragaszkodás hiábavaló. Sőt inkább terhes és ijesztő. Ha viszont tetszik a pasi, akkor jó pontokat tud szerezni a virágcsokorral, de hosszú távra csak akkor maradhat, ha folyamatosan törődik a nővel és megbízható. Ha a macsó James Bond személyiséget nyomatja, akkor ugyanúgy repül, mint a csúnyácska szomszéd fiú a csokorral együtt.

Nézhetnénk egy kicsit női szemmel is Jamest...de közben férfiaggyal gondolkodva...
külső megfog..belső megtart..
ismerkedjünk meg..s vivjuk meg a csatàt...
próbàld magad beleképzelni az ő helyébe....miközben fenntartod az àlláspontodat...a kapcsolatokról..
ha nem kompatibilis veled...ugyan miért szidod...haladjatok tovàbb...vagy fogadd el azt ami van..vagy továbbmész...van ez igy..
amugy meg..tartsd a jószàgót természete szerint..s kezessé vàlik az.. :)

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.